2012 Mayıs anneleri Paylaşım Alanı

çok iyiymiş ya ben bilson'da sordum 600 dediler şirket indirimiyle 250ye indiler

park yatak hoşuma gidiyor benim de
bayramda tatilde fln biryere giderken yanımızda götürebiliriz
ebebekte antibakteriyel kumaşı olan bi chicco vardı 440liraya çıkmış çok geldi bana

park yatakların 110 120cm boylarında olanları var ama eni yeterince geniş olmadıktan sonra çocuk o kadar uzayınca o genişlikte zaten yatamaz diye düşündük. atıyorum 60*110 olsa da 60*90 olsa da aynı benim gözümde çocuk ekstra uzun olmadıktan sonra.
biz de kısa olmasak da basketçiler kadar da değiliz o kadar uzun çıkmaz herhalde :)

ebebekte 65*90lık lebebe ya da aynı boydaki kraftı beğendik ikisi de sade renklerde
ortada bi mandalı var çok pratik kapanıp çantaya giriyorlar

bu arada kızlar ebebekte 250tl'ye 50tl hediye çeki var 31 aralıka kadar

kızlar alttaki çizelgeye görünce bi acayip oldum
yolun yarısına varınca ne kadar hızlı geçiyormuş zaman :26:

birden panikledim nasıl yetiştireceğim diye. alınacak karar verilecek o kadar çok şey var ki!

bu haftasonundan itibaren alışveriş bayrağını çekeceğim inşallah!!

eee en buyuk bebek seninki ,bizikilerin abisi olacak ilk doguranlardan biri olursun buyuk ihtimlal nisan sonu gibi gelir bebisin,cizelgenin ortasinda olmak cok guzel gecsin zaman gelsin bebisler

Kızlar bir daha ki ay şeker yüklemesi başlayacak sanırım.
İnşaallah hayırlısıyla bu testide atlatırız.
Ben çok korkuyorum açıkcası.Hem pkoluyum hemde annemde 4 hamileliğindede gebelik şekeri çıkmış hep.

Nisan annelerinin topicini okuyorum devamlı bende ve orda bi arkadaş çok fazla kilo almış.Yaklaşık bi 10-13 kilo arasıydı yanılmıyorsam.Şeker yüklemesi yapmışlar ve şekeri yüksek çıkmış.Zaten doktora bu kadar çok kilo almayı ona bağlamış.

Ben de bi araştırayım dedim gebelikte şekerin belirtilerini ama çoğu kişide hiç bi belirti vermiyormuş.:18:

Hayırlısını diliyorum artık hakkımızda.

iyi akşamlar mayıs annecikleri bende mayıs annesi olcam :)
ilk hamileliğim daha 1 senelik evliyim bu siteyi tesadüfen buldum ve üye oldum yardımcı olursanız sevinirim

İnşallah bi sorun çıkmaz güzelim içini ferah tut. Allah'ım hepimizin bebişlerini sağlıkla kucağımıza almayı nasip eder inşallah.

iyi aksamlar kızlar herkese gecmiş baya almıs basını gitmis o yüzden okuyamadım kacgündürde giremiyorum zaten kızlar tasınıyorumda kısmetse yarın bebegimi görcem belki artık bana cinsiyetinide gösterir ha ne dersiniz umarım herkes iyidir ve umarım kimsede bi problem yoktur herkesi öpüyorum tabi bebişleride kendinize cok cok iyi bakın

Son düzenleme:
ben senin yerinde olsam hemen doktora giderdim. doktora gidemiyorsa hemen bi sağlık ocağına git. orda kalp atışlarını dinliyorlar. en azından için rahat eder.

cnm saglık ocagında kalp atıslarını dinledikleri alet 16.haftada algılamıyor ben 19+3 günlügüm daha yeni duydum oda biraz

kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrr herkesciklere slmlar bu saatte pek kimse yok ama bende artık giremiyorum işten maalesef ayrıldım izinlerim problem oldu doktor kontrollerime bile izin yokmuş artık bizde ayrıldık hayırlısı artık...o yüzden pek giremiyorum ev taşıcam iki haftaya kadar bende onun toparlanması filan devam ediyordu.

bu arada doktor kontrolümü atlattık herşey yolunda 4 kilo vermişim ama kızımızı gördükkk benimde kızımmmm oluyorr:)))

topicte nasıl kız erkek nasıl gidiyor bilmiyorum gün boyu aklımda sizler varsınız kelebekcim sanırım senin bebiş henüz göstermemiş kendini gizliyosa kız olabilir öyle diyolar genelde.

öpüyorum kızlar sizi muck muckkk

ay hosgeldin canim seni gormek cok guzel ozlettin kendini valla,senin bebiste kiz demek ay bizim yasimizda, SATimizda ayni cinsiyet icinde doktor kiza benziyor ama net degil dedi banada kiz gibi geliyor cinsiyetleride ayni oluverirse tam olur,ne guzel kilo vermissin sen bende tam tersi 4 kilo aldim halbuki hicte istahim yok zorla yiyorum bu gunlerde

Son düzenleme:

cnm sekeri olanların amniyo sıvısı cok olurmus karnı oyuzden cok şişermiş bnm akrabamda olduda şekerinden demiş doktor karnı üçüz dogurcak gibiydi

yaa bende sizi çok özledim valla ne güzel herşeyimiz aynıı kız diye doğuyor içime seninkide.ben hep bulantılardan verdim kiloyu bu geçen hafta toparladım artık gece gündüz yemek yiyorum muhakkak geçen haftaya göre almışımdır 1-2 kilo.senin 4 kiloda çok değil canım normal gidiyosun bence doktor ne dedi kilo hakkında ben hesap ediyorum kendi kendime en ideal kilo hamilelikte 12 kiloymuş şimdi kalan aylarıma bölüyorum ayda 3 kilo düşyor bakalım nasıl olcak ama bu yemeye geçer gibi geliyor yatmadan önce acıkıyorum mutlaka:))

canim bu ay 1 kilo almisim ilk uc aydada 3 kilo almistim toplamda 4 kilo oldu doktor simdilik normal ama almamaya calis dedi,ben cok hareketsizim calismiyorumda evde evislerini bitirince dinlenerek geciriyorum ondan aliyorum yoksa bisey yedigimde yok:26::26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…