sağol canım bende bu cuma gircem kısmetse, detaylı, 4 boyutlu, renkli falan derken insanın kafası karışıyo, bilmeyince, neyse kısmetse cuma tecrübe edicez artık...bugün aradım fiyatı öğrenmek için özel ya pembe mavi dedim nolur nolmaz, çok uçuk bi fiyat çıkarırlarsa diye, 150 tl miş, muayene parası gibi...
valla sağol ya insan bişey bilmeyince diğerleriyle kıyaslıyamıyoda, bebek arabasında ağırlık çok önemliymiş,bende onu öğrendim,,,yataklar hakkında daha hiç bir fikrim yok, gecen bi ikea ya gittik, afedersin bi halt yoktu,,,e mobilyacı gezmek içinde erken daha, ama bilmek lazım tabi, özellikleri nasıl olmalı,,,bide facebook grubunda bi arkadaş bitane parkyatak paylaşmış videosu falan var adam kurarken açıklıyo, e-bebek teydi galiba,,,bu ara kafam onda, ben normal bebek odası yapıcam zaten ama yatak odasına da bişey düşünüyodum ilk aylar için, acaba diyorum, 1-2 ay kullanacağım sonra atacağım bi beşik almaktansa parkyatakmı alsam???
kızlar alttaki çizelgeye görünce bi acayip oldum
yolun yarısına varınca ne kadar hızlı geçiyormuş zaman :26:
birden panikledim nasıl yetiştireceğim diye. alınacak karar verilecek o kadar çok şey var ki!
bu haftasonundan itibaren alışveriş bayrağını çekeceğim inşallah!!
İnşallah bi sorun çıkmaz güzelim içini ferah tut. Allah'ım hepimizin bebişlerini sağlıkla kucağımıza almayı nasip eder inşallah.Kızlar bir daha ki ay şeker yüklemesi başlayacak sanırım.
İnşaallah hayırlısıyla bu testide atlatırız.
Ben çok korkuyorum açıkcası.Hem pkoluyum hemde annemde 4 hamileliğindede gebelik şekeri çıkmış hep.
Nisan annelerinin topicini okuyorum devamlı bende ve orda bi arkadaş çok fazla kilo almış.Yaklaşık bi 10-13 kilo arasıydı yanılmıyorsam.Şeker yüklemesi yapmışlar ve şekeri yüksek çıkmış.Zaten doktora bu kadar çok kilo almayı ona bağlamış.
Ben de bi araştırayım dedim gebelikte şekerin belirtilerini ama çoğu kişide hiç bi belirti vermiyormuş.:18:
Hayırlısını diliyorum artık hakkımızda.
Hoşgeldin güzelim aramıza kaç haftalık hamilesin?iyi akşamlar mayıs annecikleri bende mayıs annesi olcam :)
ilk hamileliğim daha 1 senelik evliyim bu siteyi tesadüfen buldum ve üye oldum yardımcı olursanız sevinirim
iyi akşamlar mayıs annecikleri bende mayıs annesi olcam :)
ilk hamileliğim daha 1 senelik evliyim bu siteyi tesadüfen buldum ve üye oldum yardımcı olursanız sevinirim
Hoşgeldin güzelim aramıza kaç haftalık hamilesin?
Merhaba canım hoşgeldin.. Kaç haftalık senin bebiş?
ben senin yerinde olsam hemen doktora giderdim. doktora gidemiyorsa hemen bi sağlık ocağına git. orda kalp atışlarını dinliyorlar. en azından için rahat eder.
kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrr herkesciklere slmlar bu saatte pek kimse yok ama bende artık giremiyorum işten maalesef ayrıldım izinlerim problem oldu doktor kontrollerime bile izin yokmuş artık bizde ayrıldık hayırlısı artık...o yüzden pek giremiyorum ev taşıcam iki haftaya kadar bende onun toparlanması filan devam ediyordu.
bu arada doktor kontrolümü atlattık herşey yolunda 4 kilo vermişim ama kızımızı gördükkk benimde kızımmmm oluyorr:)))
topicte nasıl kız erkek nasıl gidiyor bilmiyorum gün boyu aklımda sizler varsınız kelebekcim sanırım senin bebiş henüz göstermemiş kendini gizliyosa kız olabilir öyle diyolar genelde.
öpüyorum kızlar sizi muck muckkk
Kızlar bir daha ki ay şeker yüklemesi başlayacak sanırım.
İnşaallah hayırlısıyla bu testide atlatırız.
Ben çok korkuyorum açıkcası.Hem pkoluyum hemde annemde 4 hamileliğindede gebelik şekeri çıkmış hep.
Nisan annelerinin topicini okuyorum devamlı bende ve orda bi arkadaş çok fazla kilo almış.Yaklaşık bi 10-13 kilo arasıydı yanılmıyorsam.Şeker yüklemesi yapmışlar ve şekeri yüksek çıkmış.Zaten doktora bu kadar çok kilo almayı ona bağlamış.
Ben de bi araştırayım dedim gebelikte şekerin belirtilerini ama çoğu kişide hiç bi belirti vermiyormuş.:18:
Hayırlısını diliyorum artık hakkımızda.
ay hosgeldin canim seni gormek cok guzel ozlettin kendini valla,senin bebiste kiz demek ay bizim yasimizda SATimizda ayni cinsiyet icinde doktor kiza benziyor ama net degil dedi banada kiz gibi geliyor cinsiyetleride ayni oluverirse tam olur ,ne guzel kilo vermissin sen bende tam tersi 4 kilo aldim halbuki hicte istahim yok zorla yiyorum bu gunlerde
Son adet tarihin ne zamandı senin güzelim ordan belli olur.hoşguldum canım doktoruma göre 18 haftalık bana göre 20 hafta :) sen ne kadarlık hamılaesin
hb canım ilkbeiş lduğu için biraz karıştıryom
yaa bende sizi çok özledim valla ne güzel herşeyimiz aynıı kız diye doğuyor içime seninkide.ben hep bulantılardan verdim kiloyu bu geçen hafta toparladım artık gece gündüz yemek yiyorum muhakkak geçen haftaya göre almışımdır 1-2 kilo.senin 4 kiloda çok değil canım normal gidiyosun bence doktor ne dedi kilo hakkında ben hesap ediyorum kendi kendime en ideal kilo hamilelikte 12 kiloymuş şimdi kalan aylarıma bölüyorum ayda 3 kilo düşyor bakalım nasıl olcak ama bu yemeye geçer gibi geliyor yatmadan önce acıkıyorum mutlaka:))
Son adet tarihin ne zamandı senin güzelim ordan belli olur.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?