2012 Mayıs anneleri Paylaşım Alanı

çok geçmiş olsun iyi misin şimdi? ben de az önce aile hekimimden geldim 3 tane ilaç verdi ama almadım :s
kendi doktoruma soracağım ama sırf halsizim başım ağrıyor diye magnezyum ağrı kesici ve idrar yolu tozuiçmek içime sinmedi :s

srdrhly çok geçmiş olsun canım kendine dikkat et , hamilelikte en önemli iki şey ateş ve tansiyonmuşş ... bol bol sulu sulu portakal ye :)

olmaz mı kuzum ya günde 1 damacana portakal suyu içsem doymam sürekli portakal sıkıyoruz evde bileklerimiz koptu
hatta az önce yazcaktım kızlar bileklerim uyuştu sabahtan beri portakal sıkıyorum diye

ekşi diye çatlıcam nerdeyse 3 tabak bamya yedim hamile değilken zorla eşim seviyor diye yapardım şimdi evde bamya olmayınca bi yanım eksik sanki

ha bir de nar var. bazen gözüm öyle bir dönüyor ki ayıklamadan ısırarak yicem acı olmasa saldırıyorum resmen misafirliğe bile narımızla gidiyoruz
insan kendini tutamaz mı cnm nolcak derdim ama yok ya bu başka bişey
geçen gün hamburger gördüm rüyamda sayıklamışım eşim gidip malzermelerini almış kendi yapmış kıyamam ona yaa

canım bilmiyorum ama yurtdışında teyzem 3 kere falan girmişti ultrasonaa
burda cok sık geliyor bana evet merak ediyorum bende bana kalsa haftada giderim ama
cokta saglıklı gelmiyor bazı yazıları falan okuyuncaa
o yüzden cumaya kadar sabretmeye karar verdım hayırlısı ne diiym inşallah iyidr
elimden baska bişey gelmiyo bunun dısında

bende deli gibi portakal ve kivi yiyorum en ekşilerinden ohh içimi serinletiyo sanki onlar sulu suluuu şimdi masamda bi portakal var bi saat sonra yicem :)
bide limonlu olips yiyorum bennn oda mayhoş mayhoş güzel geliyo ama zararı varmıdır sizcee

aynen yaaa gözümün önüne gelıo resmen sımdı gıderken alcam portakallll sıkcam sıkcam içcemmm bide ıspanaklı gözleme cekıoo canımm gıderken gözlemecı görürsem onuda alcam bugun yemekle bozdum kafayı sabahtan berı ne yesem diye düşünüuomm vallaaa:))) demın bı arkadas gördu hıc kılo almamıssın ne guzel dedı gaza geldım heralde oysakı bes kılo aldım bıleee:))))))))

ohh ohh götür bakalım bide ayran açarsın yanına :)))
ya sen kaç kilo ile hamile kaldın bende 5 kilo aldım daa :)

ıspanaklı gözleme mi :18::18::18::18:

şimdi iyiyim biraz daha canım.. sanada geçmiş olsun
3 tane çok değil mi ya dr bana en fazla bunu verebilirim dedi onu bile içmicem artık çok kötü olursam alırım

ama ama bizim tam bi ay oldu teyzesi yaa :)

yesin o minigi teyzesi, ac gozlu olan benim galiba cunku daha 10 gun once gordum

supersin canim keske bende yiyebilsem kivide portakalda c vitamini deposu hastalanmazsin iste ne guzel,bende asure pisiriyorum

Son düzenleme:
canım iyi niyetinin su istimal edeceklerini düşünüyosan ve aynı zamanda paranıda alamayacağını biliyosan hiç düşünmeden çık çünkü dediğin gibi ,ordada doğum paranı alman için sigortanın 3 ay yatmış olması lazım,,,bence kendini ve bebeğini düşün , bu devirde kimse babasının hayrına birbirine iyilik yapmıyo,,,insanlar böyle maalesef, bende demiştim ya ocakta sözleşmem bitiyo diye o kadar zor geliyorumki buraya anlatamam, insan kafasında bitirince herşey batıyo, bence hiç üzülme o kadar güzel bi teklifte olmayabilirdi şu an hayatında, bu işe sarıl bebeğinide üzme, can sıkıntısı hastalık getirir, rahat ol, Rabbim herşeyin hayırlısını kararlar...

renkli ultrasonla detaylı ultrason aynımı acaba????
canım ya ben böle şeylerden hiç anlamam, neolur edindiğiniz bilgileri burda paylaşın manayla bizde öğreniyoruz,,,akşam kanzda bitane saç bandı gibi bişi vardı alnına takıyosun üzerinde ateşim yok yazıyor, eğer bebeğin ateşi olursa yazı silinirmiş, ilk defa ole bişi gördüm, biz eşimle konuşurken ordan bi bayan çok kullanışlı dedi, bizde aldık,diyorumya bazı insan çok meraklı olur, daha başına gelmeden herşeyi araştırır bilir, yok markaları yok kullanışı, etrafından gözlemler, ama ben pek dikkat etmem,,,şimdide tabi lazım oluyo,,,öğrenmek lazım aslında....
Selam kızlarrr Nasılsınız bakalım

Cinsiyeti öğrendik sonunda %100 KIZ :)))))))))) Kızım olacakkk
hayırlı olsun pamuk prensesinn canım....
kızlar bi kaç gündür kabızlık problemi yaşıyorum . benim gibi olan var mı? nasıl geçircem. karnım taş gibi.
canım sabahları bir kaşık balı ılık suya karıştır iç, iyi geliyor...
tekrar geçmiş olsun canım, sen antibiyotik deyince panikleidm biraz, ama pembe mavide verdilerse, sorun yok...doktorların hepsi bilinçli zaten...

evet esra detaylı ultrason, resimleri falan renkli veriolar ya ondan öle yazdım..

ben de takıntı derecesinde didikleyiciyimdir bu aralar bebek arabasına taktım videolarını izliyorum ağırlık pratiklik fln kıyaslayıp duruyorum bebek arabası araştırmalarım konusunda paylaştım biraz ama hala çok net değil yazamadığım bir sürü şey de var...

fırsat bulunca araştırdığım herşeyi paylaşırım canım mesela en son ahşap mobilya alacaksak emisyon değeri düşük akrilik boyalardan olmalı diye birşey öğrendim
lake boyalı fln alacaksak 2-3 ay önceden alıp kokusunu iyice atması lazımmış bebek için
ben mesela beyaz bi tane beğenmiştim masifti kayın ağacından ama boyasına bakmamıştım. boyası o dediklerinden değilse de erken alıp bol bol havalandırcaz artık.

bi de beşiklerin parmaklıklarının arasına el gircek gibiyse ve bebişlerimiz yeğenim gibi olursa geceleri bileğini acıtma durumu olabilir on adikkat ediyorum bu aralar

evet esra detaylı ultrason, resimleri falan renkli veriolar ya ondan öle yazdım..

sağol canım bende bu cuma gircem kısmetse, detaylı, 4 boyutlu, renkli falan derken insanın kafası karışıyo, bilmeyince, neyse kısmetse cuma tecrübe edicez artık...bugün aradım fiyatı öğrenmek için özel ya pembe mavi dedim nolur nolmaz, çok uçuk bi fiyat çıkarırlarsa diye, 150 tl miş, muayene parası gibi...

valla sağol ya insan bişey bilmeyince diğerleriyle kıyaslıyamıyoda, bebek arabasında ağırlık çok önemliymiş,bende onu öğrendim,,,yataklar hakkında daha hiç bir fikrim yok, gecen bi ikea ya gittik, afedersin bi halt yoktu,,,e mobilyacı gezmek içinde erken daha, ama bilmek lazım tabi, özellikleri nasıl olmalı,,,bide facebook grubunda bi arkadaş bitane parkyatak paylaşmış videosu falan var adam kurarken açıklıyo, e-bebek teydi galiba,,,bu ara kafam onda, ben normal bebek odası yapıcam zaten ama yatak odasına da bişey düşünüyodum ilk aylar için, acaba diyorum, 1-2 ay kullanacağım sonra atacağım bi beşik almaktansa parkyatakmı alsam???

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…