teşekkür ederim kızlar öyle güzel bi duygu ki rabbime şükrettim bütün gece..çok netti pıt pıtları..bu arada antibiyotiğin adı duocıd.. dr en masum olanını veriyorum dedi
ben baya kötüydüm dr tam zamanında gelmişssiniz dedi hamilelikte ateş çok tehlikeliymiş
bu arada pembe maviye gittim ben nedret hanım olmadığu için ismail bey baktı boğazıma, sırtımı dinledi falan baya ilgilendi sağolsun
kızlarr aşeren yokmu hiç aramızda benım nedense gözümün önünden hep portakal suyu gecıoo ıcıom ıcıom doymuomm halbukı gebe kalmadan önce ıcemezdım mıdemı yakardııı aş ermek bumu oluo sımdııı:))))))))
ultrasonun bir zararı yok ki endişelenme
dopplere sık sık girmek zararlıymış ama ultrason sadece ses dalgası, arkadaşımla da konuştuk geçen gün doktor kendisi, rahat ol ultrasondan birşey olmaz takıntı haline getirip sürekli girmek isteyenler var o açıdan zararlı sadece diyor
olmaz mı kuzum ya günde 1 damacana portakal suyu içsem doymam sürekli portakal sıkıyoruz evde bileklerimiz koptu
hatta az önce yazcaktım kızlar bileklerim uyuştu sabahtan beri portakal sıkıyorum diye
ekşi diye çatlıcam nerdeyse 3 tabak bamya yedim hamile değilken zorla eşim seviyor diye yapardım şimdi evde bamya olmayınca bi yanım eksik sanki
ha bir de nar var. bazen gözüm öyle bir dönüyor ki ayıklamadan ısırarak yicem acı olmasa saldırıyorum resmen misafirliğe bile narımızla gidiyoruz
insan kendini tutamaz mı cnm nolcak derdim ama yok ya bu başka bişey
geçen gün hamburger gördüm rüyamda sayıklamışım eşim gidip malzermelerini almış kendi yapmış kıyamam ona yaa
olmaz mı kuzum ya günde 1 damacana portakal suyu içsem doymam sürekli portakal sıkıyoruz evde bileklerimiz koptu
hatta az önce yazcaktım kızlar bileklerim uyuştu sabahtan beri portakal sıkıyorum diye
ekşi diye çatlıcam nerdeyse 3 tabak bamya yedim hamile değilken zorla eşim seviyor diye yapardım şimdi evde bamya olmayınca bi yanım eksik sanki
ha bir de nar var. bazen gözüm öyle bir dönüyor ki ayıklamadan ısırarak yicem acı olmasa saldırıyorum resmen misafirliğe bile narımızla gidiyoruz
insan kendini tutamaz mı cnm nolcak derdim ama yok ya bu başka bişey
geçen gün hamburger gördüm rüyamda sayıklamışım eşim gidip malzermelerini almış kendi yapmış kıyamam ona yaa
aynen yaaa gözümün önüne gelıo resmen sımdı gıderken alcam portakallll sıkcam sıkcam içcemmm bide ıspanaklı gözleme cekıoo canımm gıderken gözlemecı görürsem onuda alcam bugun yemekle bozdum kafayı sabahtan berı ne yesem diye düşünüuomm vallaaa:))) demın bı arkadas gördu hıc kılo almamıssın ne guzel dedı gaza geldım heralde oysakı bes kılo aldım bıleee:))))))))
ohh ohh götür bakalım bide ayran açarsın yanına :)))
ya sen kaç kilo ile hamile kaldın bende 5 kilo aldım daa :)
aynen yaaa gözümün önüne gelıo resmen sımdı gıderken alcam portakallll sıkcam sıkcam içcemmm bide ıspanaklı gözleme cekıoo canımm gıderken gözlemecı görürsem onuda alcam bugun yemekle bozdum kafayı sabahtan berı ne yesem diye düşünüuomm vallaaa:))) demın bı arkadas gördu hıc kılo almamıssın ne guzel dedı gaza geldım heralde oysakı bes kılo aldım bıleee:))))))))
çok geçmiş olsun iyi misin şimdi? ben de az önce aile hekimimden geldim 3 tane ilaç verdi ama almadım :s
kendi doktoruma soracağım ama sırf halsizim başım ağrıyor diye magnezyum ağrı kesici ve idrar yolu tozuiçmek içime sinmedi :s
Selam kızlarrrNasılsınız bakalım
Cinsiyeti öğrendik sonunda %100 KIZ :)))))))))) Kızım olacakkk
ıspanaklı gözleme mi :18::18::18::18:
ama ama bizim tam bi ay oldu teyzesi yaa :)
bende deli gibi portakal ve kivi yiyorum en ekşilerinden ohh içimi serinletiyo sanki onlar sulu suluuu şimdi masamda bi portakal var bi saat sonra yicem :)
bide limonlu olips yiyorum bennn oda mayhoş mayhoş güzel geliyo ama zararı varmıdır sizcee
yesin o minigi teyzesi,ac gozlu olan benim galiba cunku daha 10 gun once gordum
supersin canim keske bende yiyebilsem kivide portakalda c vitamini deposu hastalanmazsin iste ne guzel,bende asure pisiriyorum
pardon cnmm canın mı cektııı adresı var sanada gönderemm
canım iyi niyetinin su istimal edeceklerini düşünüyosan ve aynı zamanda paranıda alamayacağını biliyosan hiç düşünmeden çık çünkü dediğin gibi ,ordada doğum paranı alman için sigortanın 3 ay yatmış olması lazım,,,bence kendini ve bebeğini düşün , bu devirde kimse babasının hayrına birbirine iyilik yapmıyo,,,insanlar böyle maalesef, bende demiştim ya ocakta sözleşmem bitiyo diye o kadar zor geliyorumki buraya anlatamam, insan kafasında bitirince herşey batıyo, bence hiç üzülme o kadar güzel bi teklifte olmayabilirdi şu an hayatında, bu işe sarıl bebeğinide üzme, can sıkıntısı hastalık getirir, rahat ol, Rabbim herşeyin hayırlısını kararlar...Bahaneleri şey canım,daha ufak bi yere geçecekler,şu an yeni yeri tuttular,en azından geçene kadar dur diyorlar ,tabi bahane bu,ne kadar kalsam onlar için kar.Ben de hamileliğimi düşünüyorum canım günden güne ağırlaşıyoruz,gittiğim yere de en azından doğum iznine çıkana kadar faydam olsun diyorum,bir de sigorta süresi var tabi,doğum parası alabilmem için en az 3 ay sigortamın yeni çalışacağım yerde de ödenmesi gerekiyor.Bunu düşünüyorum,bi de canım böyle çıkacağımı bile bile kalmak çok zor,stresli oluyor ,herkesin her dediğine alınıyorsun,1 hafta oldu söyleyeli geçen hafta baya taktım kafamı herkese,bi de insanların gerçek yüzünü görmeye başlıyorsun senin çıkışından yarar sağlamaya çalışanları,insanın çok tuhafına gidiyor,en sevmediğim şey iki yüzlülüktür.Yani anlayacağın insanların tavırları beni paradan çok yıpratıyor.Daha fazla kalıp üzülmeyeyim diyorum.Parayı zaten ayarlayamazlar canım bu arada,durumları yok sanmıyorum.Dayanıp kalsam ocak 15 e kadar ben iyilik ettiğimle kalacağım elime bişey geçmeyecek.Zaten 3 senedir onları düşündüm,yeter artık diye düşünüyorum bişeyin düzeldiği yok çünkü.
renkli ultrasonla detaylı ultrason aynımı acaba????selam güsel anneler.. herkese iyi haftalar diliyorum, bayadır foruma bakamıyordum, çarşamba günü renkli ultrasona giricem iç organlar falan izlenicekmiş, cd yapıcaklarmış, çok merak ediyorum var mı aranızda yaptıran, nasıl geçiyorr acabaa..
canım ya ben böle şeylerden hiç anlamam, neolur edindiğiniz bilgileri burda paylaşın manayla bizde öğreniyoruz,,,akşam kanzda bitane saç bandı gibi bişi vardı alnına takıyosun üzerinde ateşim yok yazıyor, eğer bebeğin ateşi olursa yazı silinirmiş, ilk defa ole bişi gördüm, biz eşimle konuşurken ordan bi bayan çok kullanışlı dedi, bizde aldık,diyorumya bazı insan çok meraklı olur, daha başına gelmeden herşeyi araştırır bilir, yok markaları yok kullanışı, etrafından gözlemler, ama ben pek dikkat etmem,,,şimdide tabi lazım oluyo,,,öğrenmek lazım aslında....ne tarz ürünler tatlım krem şampuan vb mi yoksa biberon emzik falan mı?
haftasonu eşimle biraz araştırdık
mesela biberon alırken emzik kısmının doğal kauçuk olmasına ve biberonun BPA içermeyen kolik önleyici hava çıkışı olmasına özen göstereceğiz. chicconun anne göğsüne benzeyen bşir modeli vardı ama ben avent ya da dr.browns alacağım.
pişik kremi şampuan vb. ürünlerde çok takıntılıyım hala araştırıyorum kimyasallardan mümkün olduğunca uzak durup doğal ürünler tercih edeceğim ama hala net bir marka yok kafamda
hayırlı olsun pamuk prensesinn canım....Selam kızlarrrNasılsınız bakalım
Cinsiyeti öğrendik sonunda %100 KIZ :)))))))))) Kızım olacakkk
canım sabahları bir kaşık balı ılık suya karıştır iç, iyi geliyor...kızlar bi kaç gündür kabızlık problemi yaşıyorum . benim gibi olan var mı? nasıl geçircem. karnım taş gibi.
tekrar geçmiş olsun canım, sen antibiyotik deyince panikleidm biraz, ama pembe mavide verdilerse, sorun yok...doktorların hepsi bilinçli zaten...teşekkür ederim kızlar öyle güzel bi duygu ki rabbime şükrettim bütün gece..çok netti pıt pıtları..bu arada antibiyotiğin adı duocıd.. dr en masum olanını veriyorum dedi
ben baya kötüydüm dr tam zamanında gelmişssiniz dedi hamilelikte ateş çok tehlikeliymiş
bu arada pembe maviye gittim ben nedret hanım olmadığu için ismail bey baktı boğazıma, sırtımı dinledi falan baya ilgilendi sağolsun
canım iyi niyetinin su istimal edeceklerini düşünüyosan ve aynı zamanda paranıda alamayacağını biliyosan hiç düşünmeden çık çünkü dediğin gibi ,ordada doğum paranı alman için sigortanın 3 ay yatmış olması lazım,,,bence kendini ve bebeğini düşün , bu devirde kimse babasının hayrına birbirine iyilik yapmıyo,,,insanlar böyle maalesef, bende demiştim ya ocakta sözleşmem bitiyo diye o kadar zor geliyorumki buraya anlatamam, insan kafasında bitirince herşey batıyo, bence hiç üzülme o kadar güzel bi teklifte olmayabilirdi şu an hayatında, bu işe sarıl bebeğinide üzme, can sıkıntısı hastalık getirir, rahat ol, Rabbim herşeyin hayırlısını kararlar...
renkli ultrasonla detaylı ultrason aynımı acaba????
canım ya ben böle şeylerden hiç anlamam, neolur edindiğiniz bilgileri burda paylaşın manayla bizde öğreniyoruz,,,akşam kanzda bitane saç bandı gibi bişi vardı alnına takıyosun üzerinde ateşim yok yazıyor, eğer bebeğin ateşi olursa yazı silinirmiş, ilk defa ole bişi gördüm, biz eşimle konuşurken ordan bi bayan çok kullanışlı dedi, bizde aldık,diyorumya bazı insan çok meraklı olur, daha başına gelmeden herşeyi araştırır bilir, yok markaları yok kullanışı, etrafından gözlemler, ama ben pek dikkat etmem,,,şimdide tabi lazım oluyo,,,öğrenmek lazım aslında....
hayırlı olsun pamuk prensesinn canım....
canım sabahları bir kaşık balı ılık suya karıştır iç, iyi geliyor...
tekrar geçmiş olsun canım, sen antibiyotik deyince panikleidm biraz, ama pembe mavide verdilerse, sorun yok...doktorların hepsi bilinçli zaten...
ben de takıntı derecesinde didikleyiciyimdir bu aralar bebek arabasına taktım videolarını izliyorum ağırlık pratiklik fln kıyaslayıp duruyorum bebek arabası araştırmalarım konusunda paylaştım biraz ama hala çok net değil yazamadığım bir sürü şey de var...canım ya ben böle şeylerden hiç anlamam, neolur edindiğiniz bilgileri burda paylaşın manayla bizde öğreniyoruz,,,akşam kanzda bitane saç bandı gibi bişi vardı alnına takıyosun üzerinde ateşim yok yazıyor, eğer bebeğin ateşi olursa yazı silinirmiş, ilk defa ole bişi gördüm, biz eşimle konuşurken ordan bi bayan çok kullanışlı dedi, bizde aldık,diyorumya bazı insan çok meraklı olur, daha başına gelmeden herşeyi araştırır bilir, yok markaları yok kullanışı, etrafından gözlemler, ama ben pek dikkat etmem,,,şimdide tabi lazım oluyo,,,öğrenmek lazım aslında....
evet esra detaylı ultrason, resimleri falan renkli veriolar ya ondan öle yazdım..
ben de takıntı derecesinde didikleyiciyimdir bu aralar bebek arabasına taktım videolarını izliyorum ağırlık pratiklik fln kıyaslayıp duruyorum bebek arabası araştırmalarım konusunda paylaştım biraz ama hala çok net değil yazamadığım bir sürü şey de var...
fırsat bulunca araştırdığım herşeyi paylaşırım canım mesela en son ahşap mobilya alacaksak emisyon değeri düşük akrilik boyalardan olmalı diye birşey öğrendim
lake boyalı fln alacaksak 2-3 ay önceden alıp kokusunu iyice atması lazımmış bebek için
ben mesela beyaz bi tane beğenmiştim masifti kayın ağacından ama boyasına bakmamıştım. boyası o dediklerinden değilse de erken alıp bol bol havalandırcaz artık.
bi de beşiklerin parmaklıklarının arasına el gircek gibiyse ve bebişlerimiz yeğenim gibi olursa geceleri bileğini acıtma durumu olabilir on adikkat ediyorum bu aralar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?