günaydın güzel anne adayları ve tatlı bebişler
alışveriş telaşları başlamış ben almayı düşünmüyorum 8. ayıma kadar bebişimiz için bir miktar para koyduk kenara herşeyini rabbim nasip ederse toptan alıcam o zaman
ben artık miniğimi daha güzel hissediyorum 15 gündür onu hissetmeye başlayınca hamıle oldugumu anladım kıpırdayınca hemen onla konuşmaya başlıyorum :)))
kızlar artık eşim kafasını karnıma dayadıgımda kalp sesinide duyuyor sizde deneyin bakalım bu haftalarda muhtemelen duyacaktır eşleriniz hatta eşim hareketlerinide hissediyor
rabbim tamamına erdirsin inş. hamıleliklerimizi
bu haftalarda cok rahatım cok şükür bir sol tarafıma yatmak zor geliyor birde sag bacak aram özellikle akşamları cok kasılıyor
hergün 1 saat hafif tempolu yürüyüş yapıyorum
göbiş aldı başını gitti 74 kilo olmuşum 6 kilo almışım şimdilik normal sınırlarda görünüyor doktora sorarsan fazla tabi
epeydirde yazamandım kayınvalidemler bizdeydi 2 gün kaldılar giremedim pek
bizde havadisler böyle bakalım
bebişi görmeyede 20 gün var daha 9 ocakta şeker yüklememiz var inş. güzel sonuçlar alırız
evet ya fıyatlar ucuk gercı kraft da pahalıymısss benım bebek arabamı esımın arkadasları alır buyuk ıhtımallee onlarda adet böyleee
evet fiyatları pahalı ama çok kullanışlılar allah nasip ederse 2. çocuğumunda kullanmasını istiyorum o yüzdende sağlam bişey olsun istiyorum..Bizimde dedemiz alıcak diğer dedemizde kendi odamızdaki beşiği alıcak :)
günaydın tosticim :) benim eşimde kulağını karnıma dayadığında hissedebiliyo su sesi falanda duyuyomuş içerde bişey çırpınıyo diyo :)
ayy ne güzel canım yaa ben daha hiç bişi hissedemiyorumo günleri allah bizede yaşatsın inşş
evet fiyatları pahalı ama çok kullanışlılar allah nasip ederse 2. çocuğumunda kullanmasını istiyorum o yüzdende sağlam bişey olsun istiyorum..Bizimde dedemiz alıcak diğer dedemizde kendi odamızdaki beşiği alıcak :)
ay herkes hareketlerını hıssedıoo artıkk bende istiyorum artık bıde herkes soruoo bana neden hıssedemıosun daha dıyee sınır edıyorlar benıııııııııı alışverıs ıcın erken degılmı yaa ben ocaktan sonra baslıcam subat gıbı flnn ztn bı lıste yaptım kendımee onları alcam yavas yavasss burda bı lıste vardı onu bulamıorumm bılen varsa paylasabılırmı acaba?
annenesiyle dedesii beşiğini alcaklar bebeğiminnnn ama babanne dede ne alırrr bılmıom heraldee ördüğüü hırkalarla gelır ancaaa doguma kadar da sesı cıkmazz eksık ne dıyee doguma bı hafta kalırrr eksık bısey varmı derrr
ay herkes hareketlerını hıssedıoo artıkk bende istiyorum artık bıde herkes soruoo bana neden hıssedemıosun daha dıyee sınır edıyorlar benıııııııııı alışverıs ıcın erken degılmı yaa ben ocaktan sonra baslıcam subat gıbı flnn ztn bı lıste yaptım kendımee onları alcam yavas yavasss burda bı lıste vardı onu bulamıorumm bılen varsa paylasabılırmı acaba?
bizde de kız tarafı bebegin yatagını hazırlar en önemliside o zaten pahalı olan yatagı beşiği
bizim kaynane kayınpeder cok yaşlılar öyle şeylerdende anlamazlar incik cıncındak ama haberi aldım kayınpeder bana bilezik alacakmış keynanam söyledi
düşünmaniz yeter dedim annecim
ama alsınlar tabi maddi durumları iyi ikiside emekli kira gelirleri var son cocuklarının ilk bebeği geliyor allahın izniyle
14. torun olacak
kızlar ben iki araba arasında kaldım biri maxi cosi -mura diğeride kraft twist premium ikiside çok hoşuma gittiii araştıran oldumu hiç ??
Bu arada dünden beri tuvaletteyken çok kötü sancı giriyo kasıklarıma hemde baya alt tarafa yani çok korkuyorum ya neden böle oluyo ???
14 müüüüüü woww
biz kızımla 1 numarayız hemde kızımın halası yok teyzesi yok sadece amca ve dayı
bizde de kız tarafı bebegin yatagını hazırlar en önemliside o zaten pahalı olan yatagı beşiği
bizim kaynane kayınpeder cok yaşlılar öyle şeylerdende anlamazlar incik cıncındak ama haberi aldım kayınpeder bana bilezik alacakmış keynanam söyledi
ama alsınlar tabi maddi durumları iyi ikiside emekli kira gelirleri var son cocuklarının ilk bebeği geliyor allahın izniyle
14. torun olacak
benımkıdee erkek tarafının 6.torunu ama ilk erkek torunu olcakk:)))) bızımkılerınde 2.torunuu oğluşumunn 2 teyzesiii 2 amcasıı ve 2 tane halası olcakk bızdede dayı yok:)))
:)) o zaman süper... ama gerçekten fiyatları çok fazla... Bende bi sülaleyi araştırayım bakalım arabayı alacak olan kim? Kulağına da azcık maxi cosi diyeyim bakalım işe yarayacak mı? bizde hiç dede yok malesef sadece anane babanne ve dayı...
canım prima 19. haftadan alıntı:
Rahminiz büyüdükçe onu desteklemekte olan yuvarlak bağların esnemesi gerekir. Seyrek olarak esnemiş olan bu bağlar karnınızın alt kısmında keskin bir acıya veya donuk bir ağrıya sebep olur ve bu genellikle hep aynı taraftadır. En çok dikkat çektiği zamanlar ani yer değiştirmeleri veya bir iskemle veya yataktan kalkıldığındadır. Hamilelik esnasında olan bir çok sıkıntıda olduğu gibi dinlenmek genelde en iyi çareyi sunar.
14. torun olacak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?