2012 Mayıs anneleri Paylaşım Alanı

Gözünaydın canım,bu arada hamile olduğumu ilk öğrendiğimde bende senin gibi çok mutluyummmmm diye çığlık atmıştım nickimde ordan kaldı zaten:))[/QUOTE]

::))))))))))))))) ne güzell :)))))))))) seninki belli mi cnm?

kızlar dün tansiyonum düştü 8'e 4 geldi ölçttüğümde bugün normal dr.gitmeme gerek var mı sizce?

bi sorun olduğunu sanmam bu dönemde normal dio drlar.malum kan akışı bebğe daha çok oluyo.ama bi tansiyon aleti edinebilirsin mühim olan yükselmemesi:))benimde ilk bebeğimde hep düşerdi

dudu sanada günaydın , öncelikle depremden dolayı çok geçmiş olsun size yakın mıydı bilmiyorum ama allah yardımcınız olsun hyat hala orda çok zormuş ... bu arada da bebişinde hayırlı olsun :)

teşekkür ederim.bize yakın değildi ama ben hep diyorum biz depreme uzak teröre yakınız dieallaha şükür iyiyiz.hepimizin bbekleri hayırlı olur inşaallah:))

Evet canım geçmişi okumuştum ama atlamışım heralde şimdi okudum,çok sağol canımmm aynen dediğin gibi böylesi daha hayırlıymış demekki,sen dur dur şimdi iş değiştir:)) Bebişimin kısmeti böyleymiş demkki.Bu arada dediğinde doğru insan kafasında bitirdiği an ne yaparsan yap insan kalmak istemiyor,anında soğuyosun sanki aylardır yıllardır çalşıtığın yer orası değilmiş gibi,inşallah günler çabuk geçer senin için de,ben de haftaya cuma bırakacağım,bi 10 gün daha dayanacağız bakalım.Hayırlısı olsun herşeyin hepimiz için.
Gözünaydın canım,bu arada hamile olduğumu ilk öğrendiğimde bende senin gibi çok mutluyummmmm diye çığlık atmıştım nickimde ordan kaldı zaten:))

::))))))))))))))) ne güzell :)))))))))) seninki belli mi cnm?[/QUOTE]
Belli canım benimki de kız

kızlar dün tansiyonum düştü 8'e 4 geldi ölçttüğümde bugün normal dr.gitmeme gerek var mı sizce?

cnmm bu dönemde tansıyon düşmelerı oluoo bendede cok oluo bu sıralarrr ölçuom dusuk hep 80/50 fln cıkıoo hep tuzlu bı ayran ıcıyorum ayaklarımı yukarı dıkıom kendıne gelıoo doktora gıdılcek bı durum degıl cnmm benım

canim ayni sancidan bendede var hatta dun o kadar coktu ki bisey yapmadim yattim sadece,bide bebeisim dun pek kimildamadi icime kut dustu

alisveris icin bende erken oldugunu dusunuyorum canim, ocak sonu gibi baslaiycam yavastan onlar saglikli olsunlarda alinir nasilsa ,benimde iki gundur cok sancim oldu okadar korktum ki bide bebisim dun kipirdamadi nedense icime kurt dustu:18:,sende hissetmissin ne guzel masallahbende 71 oldum 4 kilo aldim ocagin 7 sinde randevum var bu ay almak istemiyorum

hakkinda hayirlisi olsun canim bebisin sana ugurlu gelsin

gunaydin canim hosgeldin,herseyin yolunda gittigine sevindim sende oglus anasi olacaksin..
kızlaaaaaaaaar dün doktora gittik üçlü test için kan verdikk veeeeee bir kızımızzzzzzz olacğını örendikk çok mutluyummmmmmmmmmmmmm:))

cok sevindim senin adina canim seninde minik prensesin geliyor demek

kızlar bende dün gece çok rahatsızlandım, saat10 a doğru uyuya kalmışım 1 saat sonra kafamın atmasından dolayı uyandım, boynumda ensemde damarlarım nasıl atıyo kalbimde çarpıntı, neyse kalktım yatağıma yatayım diye yok, yatamıyorum atmalardan,,, sonra eşime limon getir dedim heralde tansiyonum çıktı, yemeği çok kaçırmıştım....limonu içtikten 1-2 dk sonra eşim tansiyonumu ölçtü 9-5 dedi imkansız... ben çıktığını düşünmüştüm,,,şimdi sizin yazıları okuyunca anlıyorum,,muhtemelern benimkide düştü akşam,,, zaten buara 2 mediven çıkayım mahvoluyorum, acaba kanımızmı düşük yaaa, ben pekmezide bıraktım, kuru üzümle nereye kadar...

ayyyy o çok güzel oluyor işte bende hep öyle yapıyorummm..önce seviyorum bi güzelce sonra karnıma tık tık yapıyorum kızımda içerden pıt pıt yapıyo tepki veriyo...sevildiğini anlıyo galiba..babası da hep öle seviyo..

yok canım benim bildiğim kadarıyla kanın düşüklüğünden değil bebeğe kan akışının artmasından dolayı bizim tansiyonumuz düşüyor.ama için rahat decekse drnla görüş

hakkinda hayirlisi olsun canim bebisin sana ugurlu gelsin
:
Çok sağol canımmmm
Çok geçmiş olsun esracım,tansiyonun düşmüşütr kesin,ben de de yorgunluk var bu aralar evin merdivenlerini çıkarken yoruluyorum,zaten bu aralar normalmiş.
Kızlar benim göbeğim göğsüme dayandı. Çok yemekten mi, gazdan mı yoksa oğlum o kadar büyüdü mü???
Benimde öyle canım,birbirlerine deyiyor,şişmeye başladık artık iyice ben şaşırıyorum halime garip geliyor.Sağa sola dönerken yatakta hissediyorum artık bebişimin ağırlığını.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…