- 18 Ağustos 2011
- 234
- 25
- 98
kızlar dün tansiyonum düştü 8'e 4 geldi ölçttüğümde bugün normal dr.gitmeme gerek var mı sizce?
kızlaaaaaaaaar dün doktora gittik üçlü test için kan verdikk veeeeee bir kızımızzzzzzz olacğını örendikk çok mutluyummmmmmmmmmmmmm:))
dudu sanada günaydın , öncelikle depremden dolayı çok geçmiş olsun size yakın mıydı bilmiyorum ama allah yardımcınız olsun hyat hala orda çok zormuş ... bu arada da bebişinde hayırlı olsun :)
kızlaaaaaaaaar dün doktora gittik üçlü test için kan verdikk veeeeee bir kızımızzzzzzz olacğını örendikk çok mutluyummmmmmmmmmmmmm:))
Evet canım geçmişi okumuştum ama atlamışım heralde şimdi okudum,çok sağol canımmm aynen dediğin gibi böylesi daha hayırlıymış demekki,sen dur dur şimdi iş değiştir:)) Bebişimin kısmeti böyleymiş demkki.Bu arada dediğinde doğru insan kafasında bitirdiği an ne yaparsan yap insan kalmak istemiyor,anında soğuyosun sanki aylardır yıllardır çalşıtığın yer orası değilmiş gibi,inşallah günler çabuk geçer senin için de,ben de haftaya cuma bırakacağım,bi 10 gün daha dayanacağız bakalım.Hayırlısı olsun herşeyin hepimiz için.canım ne kadar sevindim anlatamam ya Allah herşeyi gönlüne göre verdi bak, çifte mutluluk çok güzel, umarım yeni işinde, bebişinde sana sonsuz mutluluk getirir,,,dün sana yazmıştım ama sanırım erken çıktın görmemiş olabilirisn,,, Rabbim herşeyin hayırlısını kararlar demiştim....bak gün doğmadan neler doğuyo....
bende akşam çok rahatsızdım o yüzden hiç keyfim yok bugün ama senin haberlerini görünce en azından gülümseyebildim...
Gözünaydın canım,bu arada hamile olduğumu ilk öğrendiğimde bende senin gibi çok mutluyummmmm diye çığlık atmıştım nickimde ordan kaldı zaten:))
kızlar dün tansiyonum düştü 8'e 4 geldi ölçttüğümde bugün normal dr.gitmeme gerek var mı sizce?
kızlar ben iki araba arasında kaldım biri maxi cosi -mura diğeride kraft twist premium ikiside çok hoşuma gittiii araştıran oldumu hiç ??
Bu arada dünden beri tuvaletteyken çok kötü sancı giriyo kasıklarıma hemde baya alt tarafa yani çok korkuyorum ya neden böle oluyo ???
günaydın güzel anne adayları ve tatlı bebişler
alışveriş telaşları başlamış ben almayı düşünmüyorum 8. ayıma kadar bebişimiz için bir miktar para koyduk kenara herşeyini rabbim nasip ederse toptan alıcam o zaman
ben artık miniğimi daha güzel hissediyorum 15 gündür onu hissetmeye başlayınca hamıle oldugumu anladım kıpırdayınca hemen onla konuşmaya başlıyorum :)))
kızlar artık eşim kafasını karnıma dayadıgımda kalp sesinide duyuyor sizde deneyin bakalım bu haftalarda muhtemelen duyacaktır eşleriniz hatta eşim hareketlerinide hissediyor
rabbim tamamına erdirsin inş. hamıleliklerimizi
bu haftalarda cok rahatım cok şükür bir sol tarafıma yatmak zor geliyor birde sag bacak aram özellikle akşamları cok kasılıyor
hergün 1 saat hafif tempolu yürüyüş yapıyorum
göbiş aldı başını gitti 74 kilo olmuşum 6 kilo almışım şimdilik normal sınırlarda görünüyor doktora sorarsan fazla tabi
epeydirde yazamandım kayınvalidemler bizdeydi 2 gün kaldılar giremedim pek
bizde havadisler böyle bakalım
bebişi görmeyede 20 gün var daha 9 ocakta şeker yüklememiz var inş. güzel sonuçlar alırız
KIZLARRRR GÜNAYDINNNNNNNNNN
Dün erken çıktım işten,yazılarınız almış başını gitmiş,listeler bile yapılmış.
Benim dün biraz canım sıkkındı işle ilgili, belki çoğunuz denk gelmiştir yazılarıma.
Şu an çalıştığım yeri bırakıyorum dün netleşti,dün de iş görüşmem vardı zaten ona gittim,
istediğim gibi oldu herşey,inşallah bebişim için hayırlı olan böylesidir.Haftaya yeni işime geçeceğim.
Bakalım artık herşeyin hayırlısını nasip kısmet etsin Allah'ım.
Bu arada çoktan beri hissetmek istediğim tepikler iş görüşmemde geldi kızımdan,
konuşurken ufak ufak bişeyler hissettim,iş görüşürken bile o an çok duygulandım sanki bana destek veriyordu,
allahtan ağlamadım konuşurken.
günaydın güzel mayıs anneleri ben çok uzun zamandır yazamadım.malum vanda deprem vs derken...bende ankarada yaptırdım şükür testlerimi tatil bahane oldu.temiz çıktı:)şimdi ayrıntılı için 2 hafta sonra gidicez.bu arada sanırım bi oğlum daha oluyomuş.%99 dedi drum ama ayrıntılı da tam olarak netleşir:))sizler nasılsınız?
selam kızlar... dün akşam boğazlarım ağrımaya başlamıştı bugün akşama kadar ağrı çektim eklem yerlerim başım boğazım dayanamadım hastaneye gittim
meğerse ateşim varmış biz bunu hiç akıl edemedik evde klimayı açtık yorgana sarıldım yattım neyse şimdi biraz daha iyiyim serum falan taktılar ateşimin düşmesi için soğuk bezler koydular
bide antibiyotik verdi.. bakalım inş birşeyim kalmaz yarına bebeğede baktılar oda çok iyi dedi doktorum suyu, boyutu kilosu
bu arada sırtüstü uzandım yatıyodum elimde göbeğimdeydi yanlardan parmaklarımla tık tık yaptım
veee büyük şok 3 kere pıt pıt pıt %100 eminim bebeğimin pıtptılarıydı sonunda annesine hissettirdi kendini minik oğlum
hiç halim yoktu başımı kaldırmaya ama pıt pıtları duyunca hemen sizinle paylaşmak istedim
ALLAHIMA BİNLERCE KEZ ŞÜKÜRLER OLSUN
kızlar bende dün gece çok rahatsızlandım, saat10 a doğru uyuya kalmışım 1 saat sonra kafamın atmasından dolayı uyandım, boynumda ensemde damarlarım nasıl atıyo kalbimde çarpıntı, neyse kalktım yatağıma yatayım diye yok, yatamıyorum atmalardan,,, sonra eşime limon getir dedim heralde tansiyonum çıktı, yemeği çok kaçırmıştım....limonu içtikten 1-2 dk sonra eşim tansiyonumu ölçtü 9-5 dedi imkansız... Ben çıktığını düşünmüştüm,,,şimdi sizin yazıları okuyunca anlıyorum,,muhtemelern benimkide düştü akşam,,, zaten buara 2 mediven çıkayım mahvoluyorum, acaba kanımızmı düşük yaaa, ben pekmezide bıraktım, kuru üzümle nereye kadar...
Çok sağol canımmmmhakkinda hayirlisi olsun canim bebisin sana ugurlu gelsin
:
Çok geçmiş olsun esracım,tansiyonun düşmüşütr kesin,ben de de yorgunluk var bu aralar evin merdivenlerini çıkarken yoruluyorum,zaten bu aralar normalmiş.kızlar bende dün gece çok rahatsızlandım, saat10 a doğru uyuya kalmışım 1 saat sonra kafamın atmasından dolayı uyandım, boynumda ensemde damarlarım nasıl atıyo kalbimde çarpıntı, neyse kalktım yatağıma yatayım diye yok, yatamıyorum atmalardan,,, sonra eşime limon getir dedim heralde tansiyonum çıktı, yemeği çok kaçırmıştım....limonu içtikten 1-2 dk sonra eşim tansiyonumu ölçtü 9-5 dedi imkansız... ben çıktığını düşünmüştüm,,,şimdi sizin yazıları okuyunca anlıyorum,,muhtemelern benimkide düştü akşam,,, zaten buara 2 mediven çıkayım mahvoluyorum, acaba kanımızmı düşük yaaa, ben pekmezide bıraktım, kuru üzümle nereye kadar...
Benimde öyle canım,birbirlerine deyiyor,şişmeye başladık artık iyice ben şaşırıyorum halime garip geliyor.Sağa sola dönerken yatakta hissediyorum artık bebişimin ağırlığını.Kızlar benim göbeğim göğsüme dayandı. Çok yemekten mi, gazdan mı yoksa oğlum o kadar büyüdü mü???
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?