tatlım yukarda kontrol paneli var ona tıklaa sagda ayarlar var ordan profilini düzenleye girrr kişisel rütbe bölümüne istedigini yaz kaydettt:)
bende yaptımçok güsel oldu...
Hadi gözün aydın canım.
Niyemiş ooo
Bu durumda erkek anneleri şansız mı olmuş oluyooor
Allah hayırlı evlat versin...
Allah hayırlı evlat versin...
bende ekleneyim erkek sayısı41 olsun:))
bende yaptım sevgi saol. Bide bu hafta çizelgesi bneim beyaz onu da değiştirebiliyo muyum biliyo musun???
Bu arada angelica çok saol yani ikinize de teşekkürler :))
Canım llypie de çizelge oluşturduğun yerde 3.aşamaya geldiğinde,tarihleri yazdığımız kısmın en altında renk sekmesi olacak ordan seçiyorsun rengi.
Çizelge oluşturma sayfa 1263 te ayrıntılı var olmazsa ordan bakarsın.
Canım llypie de çizelge oluşturduğun yerde 3.aşamaya geldiğinde,tarihleri yazdığımız kısmın en altında renk sekmesi olacak ordan seçiyorsun rengi.
Çizelge oluşturma sayfa 1263 te ayrıntılı var olmazsa ordan bakarsın.
çok saol canım...
ben çizelgemi değiştirirsem büyük oğlum(sanki çok büyük 15 aylık)ayıp edermişim gb geliyo
evet o da çok küçük zaten bu bebişim plansız bir hamillik ama hayırlı geliyo bana.yani benim şark görevi eşimden önce bitecek sayesinde.dilerim babasına da uğur getirir yavrum.ayyy oda bebek dahaaaaa yırım ben onuuu:)
buyrun kızlar takip listemiz :
http://www.kadinlarkulubu.com/mayis-anneleri/476616-2012-mayis-annelerinin-takip-listesi.html
Bakalım kızlar mı daha kıymetli olacak yoksa erkekler mi
(Bu arada kızlar istemeyerekte olsa ilk haftalarda listeye yazılıp sonra kendilerinden hiç haber alamadığımız arkadaşların bazılarını silmek zorunda kalıyorum liste çoğaldıkca.Çünkü 50.000 karakterden fazlasını kabul etmiyor maalesef forum.)
buyrun kızlar takip listemiz :
http://www.kadinlarkulubu.com/mayis-anneleri/476616-2012-mayis-annelerinin-takip-listesi.html
Bakalım kızlar mı daha kıymetli olacak yoksa erkekler mi
(Bu arada kızlar istemeyerekte olsa ilk haftalarda listeye yazılıp sonra kendilerinden hiç haber alamadığımız arkadaşların bazılarını silmek zorunda kalıyorum liste çoğaldıkca.Çünkü 50.000 karakterden fazlasını kabul etmiyor maalesef forum.)
yaşasınnnbebişler büyüyoooo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?