2012 Mayıs anneleri Paylaşım Alanı

yok canım benim bildiğim kadarıyla kanın düşüklüğünden değil bebeğe kan akışının artmasından dolayı bizim tansiyonumuz düşüyor.ama için rahat decekse drnla görüş

sağolun kızlar cuma gidicem doktora sorayım olmazsa aklımda kalmasın....

selam kızlar bugün 4 boyutlu ultrason randevum vardı. nihayet bebeğimin cinsiyetini öğrendimm göbişimdeki melek kızmış :))
artık iki kız annesiyimm :))

hımm bunu bilmiyodum canım saol... başka bişi olamaz herhalde panik yaptım da biraz...

yok canım hiç panik yapma... Adetim benim hep sancılı olurdu gününü hesaplarım o günlerde gene hafif hafif vurur... Minişlerimiz çooook kıymetlii. İlerde inşallah onlarda bizim kıymetlerimizi bilirler...

teşekkür ederim canım dur bi bakayım...benim erken doğum riskim var o yüzden çok korkuyorum bişey olacak diye...kasıklarım ağrıdığı zaman kesinlikle ayakta kalmamamı sölemişti doktor...

merhaba kızlar herkese güzel günler diliyorum.. 2 hafta sonra detaylı ultrasonum var, bu renkli 3 boyutlu ultrason anlamına mı geliyor?
bnde c.tesi öğrendim kzıım oluo bnmde prensesim

merhaba kızlar herkese güzel günler diliyorum.. 2 hafta sonra detaylı ultrasonum var, bu renkli 3 boyutlu ultrason anlamına mı geliyor?

yaşasınnn kızlar çoğalıoooo yaa süperr:)

heyo heyooo... bi kız annesi daha maşallah diyeyim nazar değmesin...

Son düzenleme:
Kızlar takip listesine bi göz attım da,cinsiyeti belli olan 79 kişiden 40 tanesinin oğlu,39 tanesinin kızı olacakmış.

kızlar az önce bir yerde dopler e çok girmek zararlı diye biş yazı okudum..

dopler ne oluyor ki ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…