- 18 Ağustos 2011
- 234
- 25
- 98
gözün aydın canımmm hayırlı olsun prensesin sağlıkla kucağına alırsın inşallah:)[/QUOTE
sağol cnm yaa sana bişi sorcam isminin altına oğluşun adını nası yazdın bende yazmk istiorum nerden bulamadım
yok canım benim bildiğim kadarıyla kanın düşüklüğünden değil bebeğe kan akışının artmasından dolayı bizim tansiyonumuz düşüyor.ama için rahat decekse drnla görüş
Çok sağol canımmmm
Çok geçmiş olsun esracım,tansiyonun düşmüşütr kesin,ben de de yorgunluk var bu aralar evin merdivenlerini çıkarken yoruluyorum,zaten bu aralar normalmiş.
Benimde öyle canım,birbirlerine deyiyor,şişmeye başladık artık iyice ben şaşırıyorum halime garip geliyor.Sağa sola dönerken yatakta hissediyorum artık bebişimin ağırlığını.
canım eğer adet tarihin ise ağrı olabiliyomuş.
Canım şu linge tıkla orta yazıyor,yazıyı kopyalama yapmaya izin vermiyor site ondan kopyalayamadım,kasık ağrılarının bu hafta normal olduğunu yazıyor.Endişelenecek bir durum yok yani.kızlarr benim kasıklarım çok ağrıyo yaaaa...adet olacakmışım gibi sanki...
hımm bunu bilmiyodum canım saol... başka bişi olamaz herhalde panik yaptım da biraz...
selam kızlar bugün 4 boyutlu ultrason randevum vardı. nihayet bebeğimin cinsiyetini öğrendimm göbişimdeki melek kızmış :))
artık iki kız annesiyimm :))
gözün aydın canımmm hayırlı olsun prensesin sağlıkla kucağına alırsın inşallah:)[/QUOTE
sağol cnm yaa sana bişi sorcam isminin altına oğluşun adını nası yazdın bende yazmk istiorum nerden bulamadım
tatlım yukarda kontrol paneli var ona tıklaa sagda ayarlar var ordan profilini düzenleye girrr kişisel rütbe bölümüne istedigini yaz kaydettt:)
Canım şu linge tıkla orta yazıyor,yazıyı kopyalama yapmaya izin vermiyor site ondan kopyalayamadım,kasık ağrılarının bu hafta normal olduğunu yazıyor.Endişelenecek bir durum yok yani.
Hafta hafta gebelik (hamilelik) - 21.gebelik (hamilelik) haftas - gebelik.org - Jinekolog Operatr Dr. Kaan Kocatepe
merhaba kızlar herkese güzel günler diliyorum.. 2 hafta sonra detaylı ultrasonum var, bu renkli 3 boyutlu ultrason anlamına mı geliyor?
bnde c.tesi öğrendim kzıım oluo bnmde prensesim
merhaba kızlar herkese güzel günler diliyorum.. 2 hafta sonra detaylı ultrasonum var, bu renkli 3 boyutlu ultrason anlamına mı geliyor?
oo kız anneleriii artıooo erkek anneleriiii azaldııı vallaaa:))))
selam kızlar bugün 4 boyutlu ultrason randevum vardı. nihayet bebeğimin cinsiyetini öğrendimm göbişimdeki melek kızmış :))
artık iki kız annesiyimm :))
hayırlı olsun cnm benimki de kızz çok şanslıyızz:))
tatlım yukarda kontrol paneli var ona tıklaa sagda ayarlar var ordan profilini düzenleye girrr kişisel rütbe bölümüne istedigini yaz kaydettt:)
bende yaptım sevgi saol. Bide bu hafta çizelgesi bneim beyaz onu da değiştirebiliyo muyum biliyo musun???
Bu arada angelica çok saol yani ikinize de teşekkürler :))
Kızlar takip listesine bi göz attım da,cinsiyeti belli olan 79 kişiden 40 tanesinin oğlu,39 tanesinin kızı olacakmış.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?