Kızlar listeye eklenmek için aşağıdaki linke tıklayıp son adet tarihi,yaş,beklenen doğum tarihi,şehir ve cinsiyeti belirtirseniz çok sevinirim.
http://www.kadinlarkulubu.com/mayis-anneleri-f319/
kızlar bende dün gece çok rahatsızlandım, saat10 a doğru uyuya kalmışım 1 saat sonra kafamın atmasından dolayı uyandım, boynumda ensemde damarlarım nasıl atıyo kalbimde çarpıntı, neyse kalktım yatağıma yatayım diye yok, yatamıyorum atmalardan,,, sonra eşime limon getir dedim heralde tansiyonum çıktı, yemeği çok kaçırmıştım....limonu içtikten 1-2 dk sonra eşim tansiyonumu ölçtü 9-5 dedi imkansız... ben çıktığını düşünmüştüm,,,şimdi sizin yazıları okuyunca anlıyorum,,muhtemelern benimkide düştü akşam,,, zaten buara 2 mediven çıkayım mahvoluyorum, acaba kanımızmı düşük yaaa, ben pekmezide bıraktım, kuru üzümle nereye kadar...
cnm sen aşını oldunmu saglık ocagında ben dün oldum kolum cok agrıyor coookkk hatta gece uyuyamadım basıma kadar cktı agrısı suan bütün bedenim eklemlerim agrıyor aşı oldugum an dedimki hiç acımadı bnde acıcak sanıyodum dedim aksam bir basladı sormayın sizde varmı böle olan arkadaslar
cnm sen aşını oldunmu saglık ocagında ben dün oldum kolum cok agrıyor coookkk hatta gece uyuyamadım basıma kadar cktı agrısı suan bütün bedenim eklemlerim agrıyor aşı oldugum an dedimki hiç acımadı bnde acıcak sanıyodum dedim aksam bir basladı sormayın sizde varmı böle olan arkadaslar
kızlar bu aşıyı bütün hamileler olmk zorundamı? bnm dr.um hiç böle bişey demedi de bana merak ettim şimdi:44:
Herkese merhaba guzel anneler ve bebisler,
1345 sayfayi bastan beri takip edip,,is yogunlugundan yeni yazabiliyorum.
Endiseleri, kaygilari sizlerle ayni olan ben de insallah 2012 mayis annesi olacagim.
Gebeligin basindan beri 3 doktor degistirip, 2 ayri doktor teyidiyle nasipse kizimizin
geldigini ogrendik:) Allah bebeklerimizi saglikla kucagimiza almayi nasip etsin.
Bundan sonra daha aktif yazip,ogrendiklerimi sizlerle paylasmayi istiyorum.
Cunku basindan beri sizleri okurken cok sey ogrendim:)
sevgiler...
canım hayırlı olsun hadi bakalım sende kız anası kafilesine katıldın....selam kızlar bugün 4 boyutlu ultrason randevum vardı. nihayet bebeğimin cinsiyetini öğrendimm göbişimdeki melek kızmış :))
artık iki kız annesiyimm :))
olmadım daha canım doktorum yapılcak dedi ama tarihini sölemedi daha var heralde bu cuma gittiğimde söyler bakalım...cnm sen aşını oldunmu saglık ocagında ben dün oldum kolum cok agrıyor coookkk hatta gece uyuyamadım basıma kadar cktı agrısı suan bütün bedenim eklemlerim agrıyor aşı oldugum an dedimki hiç acımadı bnde acıcak sanıyodum dedim aksam bir basladı sormayın sizde varmı böle olan arkadaslar
hoşgeldin canım inşallah sağlıklı bi şekilde kavuşursun bebeğine.....Herkese merhaba guzel anneler ve bebisler,
Endiseleri, kaygilari sizlerle ayni olan ben de insallah 2012 mayis annesi olacagim.
Gebeligin basindan beri 3 doktor degistirip, 2 ayri doktor teyidiyle nasipse kizimizin
geldigini ogrendik:) Allah bebeklerimizi saglikla kucagimiza almayi nasip etsin.
sevgiler...
tetanoz aşısı mı canım.of o çok ağrı yapıyo((ben tekrar aşı olmak zorundayım aptallık eedip tamamlamamıştım şımı
herkese merhaba guzel anneler ve bebisler,
geldigini ogrendik:) allah bebeklerimizi saglikla kucagimiza almayi nasip etsin.
sevgiler...
1 ağustos canım :) benim doktor biraz geriden gidiyomuş galiba :)
of evde otur otur sıkılıom ben çok dana gibi olcam mayısa kadar =D
Canım benimkinde ağrıdan çok acı vardı,eğrilip doğrulurken ,bişey taşırken kaldırırken acayip bi acı vardı,ama sabit dururken böyle baş bel ağrısı gibi ağrım yoktu,çürük gibi acıyordu kolum vurulmuş ezilmiş gibi.Bünyeden bünyeye de farkediyordur canım belki.
kızlar bu aşıyı bütün hamileler olmk zorundamı? bnm dr.um hiç böle bişey demedi de bana merak ettim şimdi:44:
canım hayırlı olsun hadi bakalım sende kız anası kafilesine katıldın....
olmadım daha canım doktorum yapılcak dedi ama tarihini sölemedi daha var heralde bu cuma gittiğimde söyler bakalım...
hoşgeldin canım inşallah sağlıklı bi şekilde kavuşursun bebeğine.....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?