2012 Mayıs anneleri Paylaşım Alanı

cnm sen aşını oldunmu saglık ocagında ben dün oldum kolum cok agrıyor coookkk hatta gece uyuyamadım basıma kadar cktı agrısı suan bütün bedenim eklemlerim agrıyor aşı oldugum an dedimki hiç acımadı bnde acıcak sanıyodum dedim aksam bir basladı sormayın sizde varmı böle olan arkadaslar

Canım benimkinde ağrıdan çok acı vardı,eğrilip doğrulurken ,bişey taşırken kaldırırken acayip bi acı vardı,ama sabit dururken böyle baş bel ağrısı gibi ağrım yoktu,çürük gibi acıyordu kolum vurulmuş ezilmiş gibi.Bünyeden bünyeye de farkediyordur canım belki.

tetanoz aşısı mı canım.of o çok ağrı yapıyo((ben tekrar aşı olmak zorundayım aptallık eedip tamamlamamıştım şımı

kızlar bu aşıyı bütün hamileler olmk zorundamı? bnm dr.um hiç böle bişey demedi de bana merak ettim şimdi:44:

Herkese merhaba guzel anneler ve bebisler,

1345 sayfayi bastan beri takip edip,,is yogunlugundan yeni yazabiliyorum.
Endiseleri, kaygilari sizlerle ayni olan ben de insallah 2012 mayis annesi olacagim.
Gebeligin basindan beri 3 doktor degistirip, 2 ayri doktor teyidiyle nasipse kizimizin
geldigini ogrendik:) Allah bebeklerimizi saglikla kucagimiza almayi nasip etsin.
Bundan sonra daha aktif yazip,ogrendiklerimi sizlerle paylasmayi istiyorum.
Cunku basindan beri sizleri okurken cok sey ogrendim:)

sevgiler...

hoşgeldin inşaalah bebeğini hayırlısıyla kucağına alırsın canım

selam kızlar bugün 4 boyutlu ultrason randevum vardı. nihayet bebeğimin cinsiyetini öğrendimm göbişimdeki melek kızmış :))
artık iki kız annesiyimm :))
canım hayırlı olsun hadi bakalım sende kız anası kafilesine katıldın....
olmadım daha canım doktorum yapılcak dedi ama tarihini sölemedi daha var heralde bu cuma gittiğimde söyler bakalım...
hoşgeldin canım inşallah sağlıklı bi şekilde kavuşursun bebeğine.....

hoşgeldin.........

ya da cnm ben hasta oluyorum bu aralar olmak istemiyorum ablam dogurcak Allahın izniyle :)))

saglık ocagından cagırmaları lazım ama bilmiyorum cnm sen saglık ocagına ugra istersen kalp atısını duydum dinlersin sende heyecanlandım arada giderik:)))

19.haftamizdayiz. gecen hafta doktora gittigimde bi anda beni
4lu entegre testine gonderdi. Bu son testmis sanirim.

2'li olduk, 3lu testte AFP bakildi, bu da sonuncusu dedi,fakat en onemlisi
bu dedi bilginiz olsun kizlar. Diger butun testlerde beni basan stress, suan
yine had safhada! Heyecan dorukta yani. Sonuclar yarin cikacak.

Gecen hafta, Saglik ocagina ilac yazidirmaya gittim , asi icin daha erken dedi doktor
20.haftadan sonra gel dedi, soyleyeyim dedim.

yarın 1 e randevu aldım oğlumu görücem sonunda yarın bide 4lü test için kan vercem inş herşey güzel çıkar

bide ben artık hissediyorum oğlumu hemde çok net genelde akşamları yemekten sonra düz yatıorum parmaklarımla tık tık yapıorum sıpam içerden tepki veriyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…