hayırlı olsun canım... bende 24. unde gideceğim... İnş görürüz bebişlerimizin pıt pıtlarını![]()
sen kime gidiyorsun arzum. bana hala hamile filan değilmişim gibi geliyor bir onayı alsaydım

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
hayırlı olsun canım... bende 24. unde gideceğim... İnş görürüz bebişlerimizin pıt pıtlarını![]()
canım benim öncelikle ikiiz bebişlerin olacağını duyduğum için çook sevindim rabbim hayırlısıyla ikisinide kucağına almayı nasip etsin...seninle satlarımız aynı ve aynı gün beta hcg yaptırmışız onun için yukarıdaki yazını buldum benimde o gün beta 3900 küsür çıkmıştı acaba benimde ikiz olabilirmi heyecanlandım şimdi ben çook istiyorum dr sana herhangi bişey dedimi yani belliymiş betandan filan diye:)))
Canımmmmmmmmmmmmmmmmm süper bişey bu.......
Maşallah...
Ayyyy ne güzel yaa... kırkbir kere maşallah....![]()
sen kime gidiyorsun arzum. bana hala hamile filan değilmişim gibi geliyor bir onayı alsaydım![]()
canım ama şöyle bi durum var.. Eskiden msj sahibi mesajı düzletebiliyodu. Şimdi 3 kereden sonra izin vermiyolar yani ilk sayfada olsa bile güncellenek zor olacak...Neyse böle devam edelim...
Hem burada yazdığımız onca şeye de yazık olmasın..
günaydın güzel hamişler nasılsınız dün öğle eve gittim laboya girdim çok hafif pembe leke geldi çok korktum sonra bir bel ağrısı ve sabaha kadr karnımın içi adet sancısı gibi baygın baygın ağrıdı am leke gelmedi bi daha ama karnımdaki sancı devam ediyor acaba pazartesiyi beklemeden gitsemmiki dua edin bize nolur bu sefer sıkı sıkı tutunsun meleğim bana sanırım sadece kalp atışını duymakta yetmiyor 9 ay endişem devam edecek hayırlısı olsun artık inşallah bişey olmaz meleğime
günaydın güzel hamişler nasılsınız dün öğle eve gittim laboya girdim çok hafif pembe leke geldi çok korktum sonra bir bel ağrısı ve sabaha kadr karnımın içi adet sancısı gibi baygın baygın ağrıdı am leke gelmedi bi daha ama karnımdaki sancı devam ediyor acaba pazartesiyi beklemeden gitsemmiki dua edin bize nolur bu sefer sıkı sıkı tutunsun meleğim bana sanırım sadece kalp atışını duymakta yetmiyor 9 ay endişem devam edecek hayırlısı olsun artık inşallah bişey olmaz meleğime
ALLAH HEPİMİZİ VE BEBİŞLERİMİZİ NAZARLARDAN KORUSUN
KULLANICI ADI | SAT | ANNE YAŞ| ANNE KİLO|TAHMİNİ DOĞUM TARİHİ | BEBİŞİN CİNSİYETİ | BEBEŞİN İSMİ |YAŞADIĞI ŞEHİR
fatmacann|11 TEMMUZ|||||
cileklikofret|24 TEMMUZ|||29 NİSAN 2012||
ylkn|29 TEMMUZ|||04 MAYIS 2012||
cgdm17|30 TEMMUZ|||05 MAYIS 2012|||
askocuk|31 Temmuz|28|56|06 MAYIS 2012||
pınarozkan01|01 AĞUSTOS|||07 MAYIS 2012||
Poseidon83|01 AĞUSTOS|||07 MAYIS 2012||
gampili|01 AĞUSTOS|||07 MAYIS 2012|İKİZ BEBİŞİMİZ |
ARZUM86|01 AĞUSTOS||56|07 MAYIS 2012|||İSTANBUL
hayatbayramolsa|01 AĞUSTOS|||07 MAYIS 2012||
TuRuNCu|02 AĞUSTOS|26||08 MAYIS 2012|||KAHRAMANMARAŞ
Belenay|02 AĞUSTOS|36|71|08 MAYIS 2012|||
eyay |03 AĞUSTOS| | |09 MAYIS 2012 ||
SEVSENA|03 AĞUSTOS|||09 MAYIS 2012||
zeynebim03|05 AĞUSTOS|||11 MAYIS 2012||
Gonca78|05 AĞUSTOS|||11 MAYIS 2012||
defne_ank|05 AĞUSTOS|||11 MAYIS 2012||
bir_dilim_pasta|06 AĞUSTOS|27|62,5|12 MAYIS 2012||
lareine|07 AĞUSTOS|||13 MAYIS 2012||
seraprap|07 AĞUSTOS|||13 MAYIS 2012||
TATARKIZ| 08 AĞUSTOS| ||14 MAYIS 2012|
lal55|08 AĞUSTOS|||14 MAYIS 2012||
kelebeklerim0407|09 AĞUSTOS|||15 MAYIS 2012||
pokahontas |11 AĞUSTOS| 31 |65 |17 MAYIS 2012|||İSTANBUL
elabebek|11 AĞUSTOS|||17 MAYIS 2012||
_arzum_ |12 AĞUSTOS| 27 | 58 |18 MAYIS 2012 |||İSTANBUL
nelleprte|12 AĞUSTOS|||18 MAYIS 2012 ||
selin7|13 AĞUSTOS|25 |54 |19 Mayıs 2012|||TEKİRDAĞ
benkide|15 AĞUSTOS|||21 MAYIS 2012||
golgemmm||||||
sevda__||||||
gaydin58||||||
lehayim||||||
cenera||||||
teşekkür ederim canımminşallah Allah nasip eder. değerim çok yüksek değildi aslında bilmiyorum yani bana öyle gelmemişti doktorda ilk kontrolde bişi söylememişti sat 1 ağustostu 6 eylülde kan testi yaptırmıştım 2032 idi yüksekmi bilmiyorum çok şaşkınım hala
![]()
keşke seinde olsakendimi yanlız hissetmem
benimki 2302 çıkmıştı başka dr a gitmiştim hiç yüksek falan demedi normal dedi 4-5 haftalık dedi keseyi tek görmüştü o zaman ama dün 6+3 te doktora inanamadım bariz 2 kese vardı ama benim mide bulantılarım falan tüm mayıs annelerinden önce başladı ve halada öyle doktor kendini hazırla herkesin yaşadığının 2 katını yaşayacaksın dedi sen ne zaman gideceksin doktora? bakalım öyle bi durum var mıııı
genelde ilk çıkan bhcg ile 2-3 gün sonra ölçülen değerler arasında çookk büyük fark varsa oradan anlıyorlar galiba ama emin değilim
kızlar dizilerde gördüğümüz klasik koşa koşa wc ye gidip kusan hamile kadın rolü vardır ya biraz evvel aynısını yaşadım çoookkk midem bulanıyoo ve çıkarıyorum![]()
aah ah bu kadar tecrübesizlikle nasıl altından kalkacağım onu düşünüyorumAllah yardım eder inaşallah esas gidişat haftaya cuma belli olacak ama ben ikiz annesi olmaktan çok korkuyorum elbet çok güzel ama iyi bakamamaktan korkuyorum
sağol canım benim daha öncede böle olmuştu birde şimdi 5sntim bir miyom var hemde rahimin içinde o yüzden korkuyorum belirtilerimde yok ağrı dışında beni endişelendirende bu neyse Allahın dediği olurcanım doktor dün bana 1-2 damla kan olursa korkma bebek yerleşirken olur dedi ama ciddi kanama olursa hemen haberim olsun dedi korkma dinlen bol bol![]()
dua edin bizetatlım bencede bugün bir doktora görün derim aklın kalmasın vereceği ilaç filan olur.Allah korusun canım kötü bişe olmasın bebeğin sana sıkı sıkıya tutunsun..![]()
ah canım hep güzel düşünmeye çalışıyorum ama akımdaki tilkiler gelip kafamı bulandırıyor daha önceki yaşanmışlık tedirgin ediyor beni ama ne yapalım olacağı varsada olur hayırlısı artık. Lütfen sakin olmak için elinden geleni yap ve keyfini çıkarmaya bak.benimde vücudum garip tepkiler veriyor. ama bu çokk normal vücudumuzda yeni bir can hayat buluyor,buna ayak uydurması kolaymı,emin ol içeride bir fabrika deli gibi çalışıyor bu oluşum için. ben bişeler hissettiğimde lavaboda aynaya bakıp aptal aptal gülüyorum işte benimle o diyorum. sancım hep var ince ince ama onu hissetmekte güzel sebebini bilince. hep güzel iyi şeyler düşün ve gülümse bu düzene alışacak vucudumuz. inşallah sağlıklı bebeklerimiz olacak kucağımızda ıngalayan.
kızlar dizilerde gördüğümüz klasik koşa koşa wc ye gidip kusan hamile kadın rolü vardır ya biraz evvel aynısını yaşadım çoookkk midem bulanıyoo ve çıkarıyorum![]()
cnm ben 4ay denemiştim olmamıştı eylülde klomen kullanacaktım ama ağustosta hamile kalmışım. Klomenle hamile kalınca o risk daha fazla oluyomuş die duymuştum sanırım ondan öyle oldu cnm senin artık kısmet. bizimde ailede de ikizler var çok korkuyodum ikiz olursa naparım die çünkü ben çalışıyorum kayınvalidemde rahatsız iki tane hiç bakamaz ki bi taneye bile yardımcı tutarım belki yanına.Sen sanırım çalışmıyosun. Naparım die hiç korkma allah verir kolaylığını bizim bi akrabamızın 3üz oğlu olmuştu biz demiştik 3tane erkek nasıl bakıcak die. şimdi büyümüşler ilkokula gidiyolar görsen şaşırırsın teki toz alıyo teki çöpleri döküyo teki etrafı topluyo öyle tatlilar ki..
hayırla kucaklayın inşallah bebeklerinizi.bende isterim valla ikiz hatta bi kız bi erkek allahım ne muhteşem olur. bişeyi merak ettim ikiz olduğunu hangi evrede nezaman nasıl anladınız.
ayyyy senin değer 2032 miş.benimki daha yüksek senden bak bende şimdi heycan yapmaya başladım benim değer 2076 ilk değerim.ama biz salı günü tek kese gördük 5 ekimde bebeği görmeye gitcez o zaman belli olur netice.![]()
nekadarlık bebeğin,bu kusmalar bukadar erkende başlıyormu yaf ... sende dizilerdeki gibi yüzüne biraz su sürüp saçlarının fönünü ve makyajını bozmadan bir süre aynaya bakıp sonra ellerine karnına götürüp allahım allahım dedinmibirde ş güzel bebek resimleri olan tabloyu nasıl yaptın banada sölermisin lütfen
![]()