2012 Mayıs anneleri Paylaşım Alanı

merhaba kızlar,hiç aklımda yokken çalışmaya başladım. hatta okula verdiğim ücretsiz izin dilekçesini geri çektim. iyi mi yaptım kötü mü bilemiyorum. çok ani oldu. sittin sene gidemeyeceğim bir okula görevlendirmeyle gittim. olayın en sevindirici yanı bu. okul arabayla eve 5 dakika bu da diğer pozitif durum.ama sonuçta bilmiyorum yusuf ömerden uzak kalmak nasıl olacak. annem bakacağı için mutluyum ama üfffff kafam çok karışııkkk:37::52:

bu arada 4.ay kontrolümüzü olduk. kilomuz 6800gr boyumuz 64 cm olmuş. 800 gr almışız. bıngıldağımız biraz genişöiş. d vitamini 5 damlaya çıktı bu yüzden. kan ilacına da başlıyoruz santafer.bugün içirdim 2-3 saat oldu henüz bir sıkıntı yok.inşallah da olmaz. rota virüsü vurdurmamıştık ama doktorumuz geç kalmış sayılmazsınız dedi. yarın 4.ay aşılarıyla birlikte rota virüsün ilk dozunu da yaptırıcam. inşallah 2.ay aşısında yaşadığı huzursuzluğu tekrar yaşamaz çünkü kabus gibiydi:52:

geçmişi pek okuyamadım malum çalışınca insan yoruluyor.umarım hepiniz iyisinizdir,kv ler problem çıkarmamıştır, kocalarınız akıllı usludur, bebişleriniz saç baş yoldurmamıştır:emir_bebek::1:
Aaa cok sevindim canim hem yakinmis hem iyi bir okulmus sahane! Ozendim valla hic tereddut etme oglun icin calisiyorsun sonucta yabanciya da birakmiyorsun
canlarım teşekkür ederim sekersizyesilcay okudum şekerim balonda kalan kısmı...
kitaba ben devam edecektim fakat eşim haftasonu görevi devraldı
dedimki ben sanırım hata yapıyorum birde sen dene
başarılı oldukmu evet oldukkk eşim benden daha iyi çıktı ama bizi asyanın huyu vazgeçirdi
bazı çocuklar huysuzdurrr...
hatta ablamın minik yavruceği kaç kere check-up tan geçtii dr sadece hiçbir sorunu yok huysuz dedii:)

yanii yapıcak birşey yok ablam diyorki aynılarını bende yaşadım...
kızımın her uyuması 60 dk yı geçmeye başladıı
eşimle paylaşırken sorun yok ama tek başıma cidden bende o denli sabır yok
geceleri uyanma kısımlarını hallettik gibi duruyor...
ve uyku işaretlerini anlıyorum
hatta iletişimimiz güçlendi ama uyku konusunda olmadı yapamadım yapamadık yanii
napalım dedikk kızım ağlıyor ben geriliyorum eşimde kızdı
tadını çıkar hem sen geriliyorsun hem çocukkk dediii
cidden saldım napiyimm kızıma karşı koyamadım en son p tesi sabahı denerken artık emzik ver yatağına koy
çenesi titredi sinirden çırpındı dedim başlarım tracy e:)
aldım emzirdim okşadım hooppp uyudukkkk
2 gündürde bir kere bile ağlamadan(çok şükür) günümüz geçiyor...
kitabı aldığıma asla pişman değilim ama demek ki benm kızımda böyle kabullenip tadını çıkarıyorummm:):)
(uzun oldu özür dilerim)

zeynepyus
cnm ananem hala hastanedeymiş dolayısıyla misafirlerim haftasonu yada haftaya geleceklermiş...
istediğin zaman buluşabiliriz tatlımmm:)
ekincik'ide ikna edelimmm:)
tamam yavrum esim bu hafta fazla mesai yaptigindan arabayi birakamiyor haftaya kafamiza essin cikalim azcik alisveris de yapasim var zaaten
Kızlar bugün gittim spiralimi taktirdim. 1 hafta daha kociskomla yatak yokmuş zaten 10 gündür adetliyim adamın canına tak edecek valla
Yaaaa cok merak ettim! Ben de dun doktora gittim adet olmuyorum nasil takcaz diye ister ilac vereyim ister olmayi bekle dedi ben ilactansa beklicem. Rahmi asagi cekiyor ne demek ki odum patladi

canım nerde taktırdın ne kadardı ve onların çeşitleri varmıs seninki ne adet kesiyormus bazıları bazılarıda daha cok adet yapıyormus bunlar yapar dedimi doktor:27:

Bizim Dr tanidikti devlet hastahanesinde Anadolu yakasında fsm de. Adet olunca gel demişti eczaneden spiralini al diye gecen ay söylemişti. Valla 4 eczane gezdim 1 tanesinde buldum ondada bı tane kalmış şansıma 20 tl di.Bendeki bakirli gibi birseydi en yaygını buymuş kaldiki annem 10-15 sene once bundan taktirmisti cok memnundu. Dr bı yan etki söylemedi 15 gun sonra kontrole çağırdı.

meleğim o da bir şey mi benim ergen olasıcası kardeşim kurban geliyor anne dana yerine ablama girsek olur mu diye şaka yaptı bende en fazla terlik atabildim:)

ama hayaatım espirisi süpermiş kardesinin kızma bacım bana ama baskasına yapılınca cooooookkkk komikkkkkkkkk:52:

Bizim Dr tanidikti devlet hastahanesinde Anadolu yakasında fsm de. Adet olunca gel demişti eczaneden spiralini al diye gecen ay söylemişti. Valla 4 eczane gezdim 1 tanesinde buldum ondada bı tane kalmış şansıma 20 tl di.Bendeki bakirli gibi birseydi en yaygını buymuş kaldiki annem 10-15 sene once bundan taktirmisti cok memnundu. Dr bı yan etki söylemedi 15 gun sonra kontrole çağırdı.

kavacık fsm mi canım ...

kızzz bilgi başına hesap numaramı veriyorum yaz şekerim:):)
ben yazarım cnm merak etme...
başka kitaplarda okuyorum ama benm kıza kitap fln kar etmiyorrr...
şimdi 6.aydan sonra düzene giriyor diyenlere inanasım warr bakalımm:)

ergen olasıca lafına yarıldım koptum yıkıldım tatlım yaaa:)
yazıyorum şekerim ver bakem ama indirim yap ayagımız alışsın diimi ama :12:
senin kız cok fena ya öle kitaplarla kanmaz :4:

oyy masallah rabbim korusun ne güzel dogurmussun :16:
benim oglan resmi gördü sanırım asık oldu öle dalıp dalıp gidio uzaklara:16::16:

yapma ya :1: benim kiza bak bi dudak buktu yavrucagin aklini aldi hurrem bu yaa:1:

sagol canim benim :17:

oyoyoy yaa agzını ye anası sacları maasallah kızının at kuyrugu yapılcak kız nerdeyse benim ogluş hala keloglan:27:

benim kiz bildigin sacli basli kaşli bir sekilde dogdu babasinda sac yok anasinda boyle kas yok rabbimin hikmeti iste :1:

oyyyyy resmen oznedim nasil guzel bir dudak o kiyamam sanaa

cok komik dimi o boyle aglamaya basladiginde bizde guluyoruz :1:

benim oglan resmi gördü sanırım asık oldu öle dalıp dalıp gidio uzaklara:16::16:

yapma ya :1: benim kiza bak bi dudak buktu yavrucagin aklini aldi hurrem bu yaa:1:

oyoyoy yaa agzını ye anası sacları maasallah kızının at kuyrugu yapılcak kız nerdeyse benim ogluş hala keloglan:27:

benim kiz bildigin sacli basli kaşli bir sekilde dogdu babasinda sac yok anasinda boyle kas yok rabbimin hikmeti iste :1:

anammm başıma ne geldi:)
kızımı koydum pusete banyo kapısına girdim duşaaa..
tam köpüklendim elektrikler gitiiii:)
ben buz gibi suyla durulandımmııı??????
üşüdüm üstümü örtsene anneeeeeeeeeee:)

canım nerde taktırdın ne kadardı ve onların çeşitleri varmıs seninki ne adet kesiyormus bazıları bazılarıda daha cok adet yapıyormus bunlar yapar dedimi doktor:27:

kız ne çok soru sormuşun heuheuehue
delican yaaa beykoza sen spirali taktır ben sevincem tatlımmm:)
bu ay korkmuşsun belliii...

canım bizim bu sitede varmı öle sabırla bekleyecek kac kere test yaparız ama artık ben enaz 10gün gecmeden yapmıcam(inanan varmı) :52:cnkü 6gün gecti oldum yani tam düzenli degil demekki nese bebek istesem cıkartır yaparım yada zaten olcaksa ben naparsam yapıyım buarada yasemin ergene yine hamileymiş 2 aylık karıda para gani hizmetci dadı falan öle bende yasasam futbol takımı kurarım yedeklerle beraber :33:

aynen sorma wallaaa...
eşime diyorum ki bakması sorun değil ama eğitim kısmını düşünmesemmm 3-4 tane doğururummm...
bir şekilde büyücek delirsemde çıldırsammdaa ama eğitim kısmı benii çok düşündürüyoooo:)
asya ya rağmen halamı diyorr :52:

evettt cvp veriyorum halaaaaaaaaaaaaa:emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:

yavrukedi
yeriiim yerimmmm yerimmmmm oğlunun dötünüü yerimm dudağını da severimmm

anammm başıma ne geldi:)
kızımı koydum pusete banyo kapısına girdim duşaaa..
tam köpüklendim elektrikler gitiiii:)
ben buz gibi suyla durulandımmııı??????
üşüdüm üstümü örtsene anneeeeeeeeeee:)

kız ne çok soru sormuşun heuheuehue
delican yaaa beykoza sen spirali taktır ben sevincem tatlımmm:)
bu ay korkmuşsun belliii...

aynen sorma wallaaa...
eşime diyorum ki bakması sorun değil ama eğitim kısmını düşünmesemmm 3-4 tane doğururummm...
bir şekilde büyücek delirsemde çıldırsammdaa ama eğitim kısmı benii çok düşündürüyoooo:)
asya ya rağmen halamı diyorr :52:

evettt cvp veriyorum halaaaaaaaaaaaaa:emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:

yavrukedi
yeriiim yerimmmm yerimmmmm oğlunun dötünüü yerimm dudağını da severimmm

canım valla korktum uykularımı düşündüm bebegin gazı aglaması oglumun diş huysuzlugu ve yemek secmelerini düsündüm cok sükür yokmus ... canım bana okul faslı rahatlama gibi geliyor cnkü 3saat orda oldugunu düşün neler yapılır bebek yapsan kafan azda olsa rahatlar ama anaokulundaysa :27:

Kizlar oglum buyumus de 5aylik olmus Allahimm 6ay once icerde tepiniyordu nasil bir mucize ki 5ayda oyuncagini tepmekten yerde surunmeye anneye ayri babaya ayri seslerle cilve yapmaya kadar bir suru sey ogrendi

Kontrolde cilt kurulugu disinda bir sorun gormedi doktorumuz cok sukur
Boyumuz uzamis zaten doktor gorur gormez olcmeden soyledi her santimine sukurler olsun

O odadan siritarak cikmadan once omeri opup once Allaha sonra ogluma tesekkur ediyorum yuzumuzu guldurdugu icin
Allah isteyen herkese bu mutlulugu yasatsin evlatlarimizla sinamasin aminn

Kilomuz ust sinirda oldugundan ek gidaya baslamayalim dedi halbuki ben sabirsizlaniyordum 1ogun olsun vereyim de sevecek mi goreyim diye ama siki siki tembihledi vermeyelim diye

Cildi cok kuru bizimkinin. Hergun yikayin ama bir gun sadece suyla bir gun sabunla dedi

Artik etrafinda tehlikeli esyalar birakmamamizi tembihledi cok hareketli oldugu icin
Cidden de oyle tatilden geldik diye valiz yerlestiriyordum bir kismi kaldi sen surunerek valize git corap al onu agzina tik!
Sadece sola donuyor ama bu haliyle bile is beceriyor sipa
Doktorumuz donmesi yuzustu ilerlemesi vb hareketler gelisim gostergesi degil her cocuk farklidir endise etmeyin dedi

Aha bu da sipamin siritarak uyurkenki hali :)
$IMAG0524.webp
Koymayi kendim yasaklamistim nisan anneleri isteyince oraya koydum e benim mayis kankilerim varr dur oraya da ekleyeyim dedim

Kizlar oglum buyumus de 5aylik olmus Allahimm 6ay once icerde tepiniyordu nasil bir mucize ki 5ayda oyuncagini tepmekten yerde surunmeye anneye ayri babaya ayri seslerle cilve yapmaya kadar bir suru sey ogrendi

Boyumuz uzamis zaten doktor gorur gormez olcmeden soyledi her santimine sukurler olsun

O odadan siritarak cikmadan once omeri opup once Allaha sonra ogluma tesekkur ediyorum yuzumuzu guldurdugu icin

Kilomuz ust sinirda oldugundan ek gidaya baslamayalim dedi halbuki ben sabirsizlaniyordum 1ogun olsun vereyim de sevecek mi goreyim diye ama siki siki tembihledi vermeyelim diye

Cildi cok kuru bizimkinin. Hergun yikayin ama bir gun sadece suyla bir gun sabunla dedi

Artik etrafinda tehlikeli esyalar birakmamamizi tembihledi cok hareketli oldugu icin
Cidden de oyle tatilden geldik diye valiz yerlestiriyordum bir kismi kaldi sen surunerek valize git corap al onu agzina tik!
Doktorumuz donmesi yuzustu ilerlemesi vb hareketler gelisim gostergesi degil her cocuk farklidir endise etmeyin dedi

Eki Görüntüle 513367
Koymayi kendim yasaklamistim nisan anneleri isteyince oraya koydum e benim mayis kankilerim varr dur oraya da ekleyeyim dedim

Ayy maaşallah diyeyim önce Allahım bizlerin uykularını yavrularımıza versin kurban oldugum Allah evlatlarımıza dert zeval vermesin iyi yazılar iyi kaderler yazsın iyi insanlarla karşılaştırsın Allah im cok şükür ki böyle güzel emanetler nasip etti bizlere...

Adana da doğum yapanlar doktorunuz ve hastaneniz hakkındaki fikirlerinizi alabilir miyim???
temizlik, özen, hemşilerin tavrı, odaların durumu dohumhane veya ameliyathane nasıldı, sezeryansa anestezi uzmanı nasıldı?

Eki Görüntüle 513367

Maşallah ne guzel delikanlı olmus annesi valla son resimden sonra epey buyumus gordum maşallah iyi bakıyorsun Zeynep cim sanada masallah allah sana daim guc ve azim versin enerjini bozmasın inş..

turuncu
cnm kargon eşimin eline ulaştı akşam eve getircekkk...
tekrar çok teşekkür ederim canım... gönderirken haber vericemmmm çok çok saol...
senin kargoyu gören işyeri arkadaşları ne oldugunu sormuş...
eşimde durumu anlatmış ve bir bayan arkadaşı bebeğinin battaniye çorap tarzı herşeyini getircekmiş yarınnn:)
bir şeyede veslie oldun walla canım benm

biyolgcum bu kadar saci basi gorunce benim minnak kizimi erkek mi sandin yaaa:27:

cnm benmmm yanlış yazmışım...
biryandan benm sıpaya yetişirken hızlıca yazimm derdindeydim...
özür özür özür dilerimmm canımmmm

zeynepyus
kısmetse yakışıklı ömerini haftaya siteden ilk ben görmüş olaceeeeğiiimmmmm hhhehhhehhheee:):):
kendimi şanslı hissediyorum wallaaa:)

bu arada benm tottilim 2 saat önce ilk defa sol tarafına dönmeyi sonunda başardı...teşebbüslerinde başarısız oluyordu uyurken baktım sola dönmüşş:)
bekleyin bizi tehlikelerr geliyoruzzz...
kızlar ya ne zaman emeklicekler ben çok sabırsızlanıyorummmmmm

Eki Görüntüle 513367

canım iyi yapmıssın bizede göstermekle kuzumuzu yoksa alınırım küserim mektubumu keserim :27: maasallah oglusuna boy pos o biçim :nazar::nazar::nazar: cildine bebe yagı sürmüyomusun hayatım...

Back
X