Aaa cok sevindim canim hem yakinmis hem iyi bir okulmus sahane! Ozendim valla hic tereddut etme oglun icin calisiyorsun sonucta yabanciya da birakmiyorsunmerhaba kızlar,hiç aklımda yokken çalışmaya başladım. hatta okula verdiğim ücretsiz izin dilekçesini geri çektim. iyi mi yaptım kötü mü bilemiyorum. çok ani oldu. sittin sene gidemeyeceğim bir okula görevlendirmeyle gittim. olayın en sevindirici yanı bu. okul arabayla eve 5 dakika bu da diğer pozitif durum.ama sonuçta bilmiyorum yusuf ömerden uzak kalmak nasıl olacak. annem bakacağı için mutluyum ama üfffff kafam çok karışııkkk
bu arada 4.ay kontrolümüzü olduk. kilomuz 6800gr boyumuz 64 cm olmuş. 800 gr almışız. bıngıldağımız biraz genişöiş. d vitamini 5 damlaya çıktı bu yüzden. kan ilacına da başlıyoruz santafer.bugün içirdim 2-3 saat oldu henüz bir sıkıntı yok.inşallah da olmaz. rota virüsü vurdurmamıştık ama doktorumuz geç kalmış sayılmazsınız dedi. yarın 4.ay aşılarıyla birlikte rota virüsün ilk dozunu da yaptırıcam. inşallah 2.ay aşısında yaşadığı huzursuzluğu tekrar yaşamaz çünkü kabus gibiydi
geçmişi pek okuyamadım malum çalışınca insan yoruluyor.umarım hepiniz iyisinizdir,kv ler problem çıkarmamıştır, kocalarınız akıllı usludur, bebişleriniz saç baş yoldurmamıştır![]()
tamam yavrum esim bu hafta fazla mesai yaptigindan arabayi birakamiyor haftaya kafamiza essin cikalim azcik alisveris de yapasim var zaatencanlarım teşekkür ederim sekersizyesilcay okudum şekerim balonda kalan kısmı...
kitaba ben devam edecektim fakat eşim haftasonu görevi devraldı
dedimki ben sanırım hata yapıyorum birde sen dene
başarılı oldukmu evet oldukkk eşim benden daha iyi çıktı ama bizi asyanın huyu vazgeçirdi
bazı çocuklar huysuzdurrr...
hatta ablamın minik yavruceği kaç kere check-up tan geçtii dr sadece hiçbir sorunu yok huysuz dedii:)
yanii yapıcak birşey yok ablam diyorki aynılarını bende yaşadım...
kızımın her uyuması 60 dk yı geçmeye başladıı
eşimle paylaşırken sorun yok ama tek başıma cidden bende o denli sabır yok
geceleri uyanma kısımlarını hallettik gibi duruyor...
ve uyku işaretlerini anlıyorum
hatta iletişimimiz güçlendi ama uyku konusunda olmadı yapamadım yapamadık yanii
napalım dedikk kızım ağlıyor ben geriliyorum eşimde kızdı
tadını çıkar hem sen geriliyorsun hem çocukkk dediii
cidden saldım napiyimm kızıma karşı koyamadım en son p tesi sabahı denerken artık emzik ver yatağına koy
çenesi titredi sinirden çırpındı dedim başlarım tracy e:)
aldım emzirdim okşadım hooppp uyudukkkk
2 gündürde bir kere bile ağlamadan(çok şükür) günümüz geçiyor...
kitabı aldığıma asla pişman değilim ama demek ki benm kızımda böyle kabullenip tadını çıkarıyorummm:):)
(uzun oldu özür dilerim)
zeynepyus
cnm ananem hala hastanedeymiş dolayısıyla misafirlerim haftasonu yada haftaya geleceklermiş...
istediğin zaman buluşabiliriz tatlımmm:)
ekincik'ide ikna edelimmm:)
Yaaaa cok merak ettim! Ben de dun doktora gittim adet olmuyorum nasil takcaz diye ister ilac vereyim ister olmayi bekle dedi ben ilactansa beklicem. Rahmi asagi cekiyor ne demek ki odum patladiKızlar bugün gittim spiralimi taktirdim. 1 hafta daha kociskomla yatak yokmuş zaten 10 gündür adetliyim adamın canına tak edecek valla