Ya esim pazarda koyden gelmis biber domates fln gormus ben de biraksalar yuz yil okurum ama mutfaga merakliyimdir daha dogrusu hazir gidaya karsiyimdir ondan girisiverdimne hamarat hatunlarsınız ya domatesler tarhalar şefta konserveleri ..![]()
Nerden buluyorsun bu laflari ya vallahi cok guldum artizzz :) amin cnm hepimize yedigimiz ictigimiz Safi ismiyle sifa olsunartizzz bide kapakları desenli kumasla süslemiş cok güzel olmus ya biz birbirimizden göre göre hamarat karı olcaz ister istemezellerine saglık hayatım şifa olsun sana ve ailene
![]()
Canim ben buyuk alacagim omer cabuk uzuyor eger ince bulursam kollu kalin olursa kolsuz alacagim kumasina dokumasina gore icine belki atlet giydirilir sadece bakicaz artik ama bence 0 6 alma asya da iri masallahanam daha akşam yemeğinde eşime dedim külotluçorap alalım diyeee
ne kalbim temizzz ehemm ehemmmm:)
benm kızımın bir tane var kızlar poposunda kocaman tüllü çiçek varr tam pampişşş dötlüüü
onu giydirince elbise giydirdim geçen günn dötünde kocaman çiçekkk:):):)
yarın bende çorap ve tulum bakmayı planlıyorum ama hala kararsızım kollumu kolsuzmu torbalımı ayaklımııı
asya aşırı dönüyor birde kollu tulum gördüm geçen 6-18 ay arası meselaaa
şimdi çocuk bunun içine kaçmazmı yahuuu
0-6 alsam 1 ay sonra giremez içineee
bi fikir verin bakiim de yarın almayı düşünüyorumm:)
ımmmm...ımmmmm. eşimde demişti bana kavanozları süsle diyeeee:)
muhteşem olmuşlar canımmm afiyetle yiyin inş....
çekirge dürümcüsü varya canım...
en iyi içliköfte ordaaaa
tek tek denedimmm
test ettim onayladım şekermmm:)
Bu hafta bulusunca kanz chicco ve pancoya da bakalim
Bu arada TURUNCUnun actigi yolda konserveler tam gaz siseleri boncuk gibi dizmeye de senden ozendim :)