günaydın kızlar.geçmişi oku oku anca bitirebildim..öncelikle mayıs bebeklerinin hepsine maşallahh nasılda değişip büyüdüler geçen sene bu zaman bi fasülye tanesiydi onlar

zaman ne kadar çabuk geçiyo..
kış hazırlaklarından bahsetmişsiniz..benim konserve fasülyeler bozuldu

yeniden yaptım dondurucuya koydum en sağlıklısı dondurucuymuş emeklerim ziyan oldu

kuzuma bibersiz domates yaptım bize 500 grlık kavanozlara yapmıştım Tarık Buğraya 250 grlık kavanoza yaptım çok şeker oldular kendi gibi mini mini:)yavruma ev yapımı peyni ve pekmez kullanıcam ikisinide kvden satın aldık (oğlundan kg başı 3 lira fazladan aldı euheuh)tabii bende telefonda hemen cevabımı verdim..para dosttan kazanılır hesabı oldu seninkide dedim ama bunları torunun kullanıcak bildiğin halde işi ticarete dökmen beni şaşırttı kırıldım anne dedim açıklama yapmasını beklemeden iyi akşamlar dedim telefonu eşime verdim o günden beri görüşmüyorum

benim annem torunum katkısız doğal şeyler yesin diye didinip dururken kendileri para peşinde çok sinirlerim bozuldu

tarhanayıda annem bi komşusuna sipariş vermiş acısız yapıcak kuzuma..geriyede yazın olan ve kışın bulamayacağımız meyveler kalıyo..onuda marmelat kıvamında yapıp kavanozlarda saklayabiliriz diye düşündüm..bi kaç gün önce denemek için incirle yaptım şekersiz çok güzel olmuş

şeftaliylede aynı şekilde hem bize hem Tarık Buğraya şekerli ve şekersiz olarak yapmayı düşünüyorum..
turuncu kv lere ben bile çok sinirlendim..seni çok iyi anlıyorum ama gelmişler yapıcak bi şey yok artık hem görümcelerinde yardım ediyolarmış sen sadece Kayrayla ilgilen gerisini onlara bırak
bu arada benimde çok sinirlerim bozuk Tarık Buğranın emmemek için direnişleri,uyku düzeninin bozulması benide çileden çıkardı..bi kaç gündür bende oturup ağlıyorum

kendi sütümü kaşıkla verdim onuda kabul etmiyo,en sonunda pes ettim yine biberon verdim..unutmuş biberon emmeyi tutamadı unuttuğunu görünce çok sevindim

biraz ağzına sıktım sütü içmedi ağzını açık tutuyo sıpa yutmasın diye

mama verdim,mamayıda unutmuş

midesini bulandırdı..hep ağlama modunda gezmeyi seviyo diye dışarı çıkardık dün..dışarda uyuyan çocuk 5 dk bile uyumadı hep mızıldandı..gece uyku aralarında da hep mızmızlanıyo..bende bi hevesle düzelsin diye bekliyorum...bu arada benim minnoş meeee demeyi öğrendi

habire kuzu gibi meeee diyip duruyo

bizden şimdilik bu kadar çok yazdım farkındayım

ama bi kaç gündür yoktum ona sayın artık şekerler

oğlum kızlarınızı bende sizleri öpüyorum