bende cmt lere zor alıştım canım ya çok komık sankı yıllık ızındeymısım gıbı geliyordu ılk onceleri 2 gun tatıl gerçi hala etkilerinden kurtulamadım bak birşey anlatayımda gül:) bu pazar sabah uyandım saat 9 allah nasıl telaş yaptım anlatamam geç kaldım ya off diye bir kalkışım var yataktan hemen zeynomun odasına gittim kızımdamı uaynmadı ya nıye uyandırmadınız benı dıye dıye soylenıyorum eşimide uyandırdım adam uyku sersemı bakıyor bana kayıtsız bırsekılde onada sınır oldum ıkı dakıkada oluyor bunlar düşün yani ya kalksana nıye bakıyorsun oyle gec kalmısız dıyorum sana dıye soylenıyorum oda dıyokı nıye noldukı bırseymı yapacaktık bugun allahım çok komıktı ya annem dedıkı kızım bugun pazar bende hımmmm peki ozman deyıp gıdıp yanı hızda geri yattım yatağa haftasonundan berı guluyoruz aılecek bu duruma, kızım aksamları saat 10 uyur sabah 7 de uyanır kı benım saatımle yarısır yanı mutlaka kurulu saatten 2 dakıka once uyanır ve sut ıster okadar dakık yanı ama haftasonu geceden sağdıgım sutu verıyor annem ben uyuyayım dıye haftasonları uyuyabılıyorum rahat rahat valla annemı öyle dua ediyorumkı bukadar rahat ettiriyor yanı benı allah razı olsun dıyorumkı sen sen sağlıklı ve gençken bırtane daha doğursamda buyutsek bırlıkte dıye:)
ne kadar güzel ya.annelik gerçekten fedakarlık isteyen bir iş bence.gönülden gelen bir meslek.Allah razı OLSUN ONDAN.BENİM DE ANNEM ÇOK İYİDİR AMA.KIZ kardeşim benden önce doğurdu ve annemi kaptı.yeğenim 1 yaşında,benim kızıma da kayınvalidem bakıyor.ama var ya böyle bir insan olamaz ben görmedim yani.Allah razı olsun anlatmayayım şimdi ama.benim sağ kolum şuanda ve annem kadar severim onu.