2012 Mayıs anneleri Paylaşım Alanı

bencede denenebilir, canım sende gebelik şüphesi içindeydin değilmi ne durumdasın test falan yaptınmı ben regl oldum rahatladım valla:)

ay çok sınır oldum ya ne demek erkek erkeğe tatile gitmek evlenmeseydi ozman, valla kusura bakma şekerim ya iyi tahammül gösteriyorsun böyle birşeye tebrik ediyorum seni sabrından dolayı, ben çıldırırdım herhalde[/QUO
cnm gözünaydın olsun.ben daha yaptıramadım.sabahtan gidecektim aslında ama işe de geç kaldım biraz kaldı öyle.belki yarın kan testi aptırabilirim.idrarda çıkmıyor benim.

dün sağlı ocağında bir broşür vardı.3 sene sonra sezeryandan sonra normal doğum olabiliyormuş canlar!!!!!ama ben bir daha zorlar mıyım evet zorlarım::D:D

inş cok istiyorum canım o acıları yasamak ve normal dogumu tatmak rabbimin bana verdigi o özelligi yasamak istiyorum ama suda var sırf ben istiyorum diye bebegimi riske atıck durum varsa yapmam ama yoksa denicem ve ben 5 doktor degiştirdim cnkü hep gittigim doktorlar baska hastanelere gitti oyuzden kafama göre bir doktorum yada beni doguma hazırlıycak bir doktorum olmadı busefer basta sorcam gitme düşünceniz varsa ben şimdiden bırakıyım sizi diye:34:

Ben de antepteyim şuan ama Allahtan benim minnaka bir şey veren yok. :1: Ben hamileyken bol bol acı yemiştim:125: ama emzirirken hiç yemedim bazen canım çok istiyo ama tutuyorum kendimi. Seninki de alemmiş ayol o kadar da değil.

Cnm yaa halan anteptemisin yoksa tatil için mi ordasın bende haftaya orda olucam. nasıl havalar çok sıcak mı valla ben oranın havasından çok çekiniyorum geçen sene temmuzda orda idik o neydi alahım resmen çöl sıcaklarında kaldık gece bile 34 derece oluyordu dusunun gunduzu artık.. acı sizlerde çok normal halde kullanılır olmuş bu yuzden eşim alışssın alışsın deyip duruyor..gittiğimde yavrumu hiç kendimden ayırmıyımda kuzum telef olmasın yoksa ne bulurlarsa tatdırırlar valla ..emzirirken acı yememen çok isabetli olmuş bencede yeme cnm bebekte hemen etkisi oluyor bizde katlanıcaz artık onlar bizim emanetlerimiz iyi bakmalıyız di mi :34:

merhaba arkadaşlar umarım herkes iyidir uzun zamandır yazamasamda hemen hergün takipteydim sizler yeni arkadaşlar gelmiş hoşgelmiş, buluşmalar olmuş çok güzel bende çok isterdim ama ben ağrı doğubeyazıttayım, neyse yazmadığım bu süre içerisinde kızım büyüdü gelişimi gayet iyi çok şükür, ama sorunlarımızda yok değil kızım şimdi 4,5 aylık ama 3 aylıkken kızım:2: amip kisti oldu nerden nasıl oldu bilmiyorum gayet temiz vede titiz bakıyorum ama oldu çok ağrılı sancılı ve ağlamalı günlerimiz geçti ilaç kullandık kakamızdaki sümükler tam geçerken maddi sorunlarımız meydana geldi şimdi tedaviyi bitiremediğimizden kızımın sancıları ve kakadaki sümükler yeniden oluşmaya başladı:2: ama çocuğumu dr a götüremiyoruz inanın bu durum çok zoruma gidiyor etrafımda paylaşacak kimse yok sizlerle dertleşmek istedim:2: bebeğim yokkende maddi sıkıntılarımız oldu ama ozaman bukadar zoruma gitmemişti ama bebeğim varken inanın bu durumu yaşamak çok kötü allah kimseye yaşatmasın bebeğimin ihtiyaçlarına oyuncaklarına yetişememek beni çok yıpratıyor eline vereceğim bi oyuncağı yok bebeğimin annesi kurban olsun üzüntüden 1,5 ayda çok zayıfladım, allah hepimizin yardımcısı olsun beni dinlediğiniz için çok sağolun iyiki varsınız:2:

Zilan cnm sadece dua yeter demişsin eyvallah dua ya inancımız sonsuz ama bilmelisin ki Peygamber efendimiz söyle demiş 'komşusu aç uyayan bizden değildir ' yani bu söz tam senin durumunu ifade etmez ama dinimiz zor durumda olan insanları bile yalnız bırakmamayı öğütlüyor .. bu yuzden izin ver senin için birşeyler yapalım..

Merak ettiğiniz için tsk ediyorum.geçmişi okuun sürdü anca yazabiliyorum.

Çarşamba aşı vuruldu ateşi perşembe gecesi çıktı cuma sabyiah hastanedeyken bir kaka yaptı ki hiç böyle bisi görmemiştim görür görmez ağlamaya başladım. Fiti verdiler ateş geçti gibi oldu ama eve dönünce tekrar çıktı tabi bu arada memeyi almıyoruz alırken ağlıyoruz ve bir dakka emmeden kaka yapiyoruz. calpol verdik ılık duş aldirdik ateşi anca 37, lere çektik.ve zamanla ateş geçti ama kakaya devam.sayısını bilmiyorum çünkü saymaya gerek kalmayacak kadar çok kaka yapıyordu.ilk günler biraz yesilimsiydi.ve daha kokuluydu.hala sumuksuluk devam ediyor.kaka sayısı azaldı ama ishal tam geçmedi. Hala kaka biraz tuhaf.yusufun keyfi yerinde eskisi gibi emiyor tek sorun zaten gece çok uyanıp zor uyuyan bir çocuktu.hastalıktan sonra beter oldu.ışte durum bu Rabbim bütün bebekleri hastalıklardan korusun.

Cnm çok geçmiş olsun tkr dan amin inş mevlam korur yavrucukları..
Benim kuzuyada dr sunnetten sonra fitil vermişti iki sonrası benim oğlana çok dokundu ve çok kötu isal olmuştu ..normalde banada ağrı kesiler dokunur hemen isal olurum demek oğlum bana benzemiş ..bazı ağrı kesiler ve ilaçlarda isal yapabiliyor bu konuda dikkatli olmak lazım ben hemen kestim fitili mesela ve oglum ancak normale döndü..

inş cok istiyorum canım o acıları yasamak ve normal dogumu tatmak rabbimin bana verdigi o özelligi yasamak istiyorum ama suda var sırf ben istiyorum diye bebegimi riske atıck durum varsa yapmam ama yoksa denicem ve ben 5 doktor degiştirdim cnkü hep gittigim doktorlar baska hastanelere gitti oyuzden kafama göre bir doktorum yada beni doguma hazırlıycak bir doktorum olmadı busefer basta sorcam gitme düşünceniz varsa ben şimdiden bırakıyım sizi diye:34:
doktordan yana şanssızmışsın sen de.ben de bir kere değiştirdim.son dr.um iyiydi.ayrıntıyı anlatırım bir ara.daha önce bahsetmiştim sanırım ama sonra yazacam.

Edan eşin madem sensiz tatili seviyor ve tercih ediyor sende aynısını yap gayri ..ben olsam hiç durmam ama bilemem bu durumu nasıl karşlarlar tek başına çoçukla tatilde belki orda olmuyacak birşey ama yani bir şekilde adalet yerini bulmalı be gulum o ne adam beaarmış gibi erkek erkeğe tatile gitmek bana komik ve acı geldi işin doğrusu..

canım öyle düşünüyorum hemen gitmemek ve son ana kadar beklemek istiyorum sezeryanlı biri vardı burda 2.ciyi normal yaptı poseidonmuydu yanlıs hatırlamıyorsam o yaptı banada cesaret geldi oyuzden beklicem zaten sezeryan olcaksa hemen sezeryana alıyorlar hayatım sizde burda olursak yine beni cesaretlendirirsiniz:27:

poseidonn du yaaa
kız resmen sancı çekerken forumda yazışmıştıkkk ben feci heyecanlanmıştımm:)
hatta şunu yazdığını hatırlıyorum...
hastaneye girdiği ilk ilk dakikalarda doğum gerçekleşmiştiii
demişti ki yol az daha uzun olsa yolda gelecekmişşş
ne cesaret walla bravooo bende son ana kadar bekleyipp kendimi 20 dakika içinde ameliyathanede bulanlardanımm...
en son kesmeyin beni diye ağlarken asyanın sesini duymuştummm uheuehuehe

Benimki de feci sekilde geri dondu lohusaligimda bile bu kadar kanamam olmamisti spiral taktiracaktim agridan gidip taktiramadim

Bu durumdan honsut olmadiginiz basbasa guzel bir tatil gecirmek istedigini soyledin mi hic ona? Uzuldum biraz erkekler ne kadar dusuncesiz olabiliyor

Evet ama iste doktorlarimiz yanasmiyor
Gerci ben bebegim ve benim icin en saglikli olana dua ettim hep ama canimcan can dogurdugumu iliklerime kadar hissetmeyi isterdim

BIYOLOG Asya bugun nasil uyuyor mu yine?

Ben pzt.den beri hapsirik oksuruk burun akintisi gribin bin bir seklini yasiyorum esim de oyle Omeri hasta etmek istemiyorum:(

cnm geçmiş olsunnnn nerden geldi gripp yahuuuu
asya cin gibi walla dün dinlendi bugünnn baya oynaşırızzzzz:)
ben kısa zamanda tekrar buluşup bir yemek yiyelim dicektimmmm wallaaa:)
ömerin güzel gözleri aklıma geldi bak yineeee offffff kuzumm yaaaa kocaman öpücükler yolluyorummm:):nazar:

Cnm yaa halan anteptemisin yoksa tatil için mi ordasın bende haftaya orda olucam. nasıl havalar çok sıcak mı valla ben oranın havasından çok çekiniyorum geçen sene temmuzda orda idik o neydi alahım resmen çöl sıcaklarında kaldık gece bile 34 derece oluyordu dusunun gunduzu artık.. acı sizlerde çok normal halde kullanılır olmuş bu yuzden eşim alışssın alışsın deyip duruyor..gittiğimde yavrumu hiç kendimden ayırmıyımda kuzum telef olmasın yoksa ne bulurlarsa tatdırırlar valla ..emzirirken acı yememen çok isabetli olmuş bencede yeme cnm bebekte hemen etkisi oluyor bizde katlanıcaz artık onlar bizim emanetlerimiz iyi bakmalıyız di mi :34:

Zilan cnm sadece dua yeter demişsin eyvallah dua ya inancımız sonsuz ama bilmelisin ki Peygamber efendimiz söyle demiş 'komşusu aç uyayan bizden değildir ' yani bu söz tam senin durumunu ifade etmez ama dinimiz zor durumda olan insanları bile yalnız bırakmamayı öğütlüyor .. bu yuzden izin ver senin için birşeyler yapalım..

Cnm çok geçmiş olsun tkr dan amin inş mevlam korur yavrucukları..
Benim kuzuyada dr sunnetten sonra fitil vermişti iki sonrası benim oğlana çok dokundu ve çok kötu isal olmuştu ..normalde banada ağrı kesiler dokunur hemen isal olurum demek oğlum bana benzemiş ..bazı ağrı kesiler ve ilaçlarda isal yapabiliyor bu konuda dikkatli olmak lazım ben hemen kestim fitili mesela ve oglum ancak normale döndü..

kızlar ben emziriyorum ama herseyi yiyorum sarımsak bile heleki kocam yemediginde söylemiyor ama kacıyor benden farkediyorum cok zevkli oluyor peşinde geziyorum inadına ye diyorum bazen inat ediyor yemiyor madem yemedin cekeceksin arkadas :52:

Hey maşallah:nazar::nazar::nazar::nazar: nagihan ve planner ..Kızlar ne iyisiniz hem çalışıyorsunuz hemde burda bizlerle muhabbet etme şansınız var ..super kızlarsınz valla her bir işe yetişiyorsunuz altın kızlar vrdı belki hatırlarsınız bende sizin için super anneler diyim ..Maşallah

Benimki de feci sekilde geri dondu lohusaligimda bile bu kadar kanamam olmamisti spiral taktiracaktim agridan gidip taktiramadim

canım benimde ilki çok yoğun kanamalı geçmişti ama bu ay daha rahatım çok şükür senin ilkse ondandır yoğunluk

malesef öyle oluyolar canımm
söyledim tamam diyo ama diyiş o diyiş güya söz verdi
bu bayram seni istediğin yere götürecem diye ama pek
inanasım yok her bi yere gittiğimiz zaman abisi yengesi
kız kardeşlerini alır öyle gideriz bu sefer kimse gelmesin
biz baş başa gidelim biraz yanlız takılalım dedi bakalım
artk bayram olaa hayr ola ama hiç ümidim yok canıım :50::50::50::50:

canım inş herşey istediğin gibi olur allah gonlune göre versin şekerim sende biraz aklını çel canım kocanın aaa:)

canım ben kontrollerime gitcem ama sezeryan zmanı gitmicem evde beklicem eger olmassa zaten sezeryana alırlar ama acılmam olursa ve dogurabilirsem size mucizeyi yazarım cnkü benim akrabamı bekletti doktoru onunda ilki sezeryandı ama sancı acılma olmayınca sezeryan yaptı ve kv aynı eşimi dogurcagı zaman suyu gelmiş sancı ve acılma olmayınca almıslar 2.ciyide evde beklemiş yine suyu gelince gtmiş bakmıslar sancı acılma yok alalım demişler yani doktordan doktora degişiyor buna olumlu bakan bir doktor bulcam yani öyle doguranlara tanık ve kabul eden birini bulcam inş olur :27:

beykoz inş istediğin gibi olur canım yakınında öyle birini görmek motive edici olmuş senın ıcın sanslısın, valla ben destekliyorum seni şekerim ama bari 3 yıl beklesen dahamı iyi olur acaba normal için

poseidonn du yaaa
ne cesaret walla bravooo bende son ana kadar bekleyipp kendimi 20 dakika içinde ameliyathanede bulanlardanımm...

cnm geçmiş olsunnnn nerden geldi gripp yahuuuu
asya cin gibi walla dün dinlendi bugünnn baya oynaşırızzzzz:)
ben kısa zamanda tekrar buluşup bir yemek yiyelim dicektimmmm wallaaa:)
ömerin güzel gözleri aklıma geldi bak yineeee offffff kuzumm yaaaa kocaman öpücükler yolluyorummm:):nazar:

evet canım yaaa bende onun gibi yapcam inş onun gibi rabbim güzel dogum nasip eder ya biyolog ne günlerde tatlım heyecan tedirginlik özlem hersey karman cormandı :16:

evet canım yaaa bende onun gibi yapcam inş onun gibi rabbim güzel dogum nasip eder ya biyolog ne günlerde tatlım heyecan tedirginlik özlem hersey karman cormandı :16:

süperrdiiiiii süperrrrr

akşam eşime dedimki geçen sene bu zamanlar hayalll kuruyordukkk şimdii bizeee gülücüklerrr yapıooooo

çok özelll günlerdiii çokkkk

canım benimde ilki çok yoğun kanamalı geçmişti ama bu ay daha rahatım çok şükür senin ilkse ondandır yoğunluk

canım inş herşey istediğin gibi olur allah gonlune göre versin şekerim sende biraz aklını çel canım kocanın aaa:)

beykoz inş istediğin gibi olur canım yakınında öyle birini görmek motive edici olmuş senın ıcın sanslısın, valla ben destekliyorum seni şekerim ama bari 3 yıl beklesen dahamı iyi olur acaba normal için

beklicem canım yoksa daha iyileşmediler bile dikişler 1sene doktor zaten yasak dedi benim eşim askere gitcek gelcek öyle yani kafadan 3sene var :34:

bencede denenebilir, canım sende gebelik şüphesi içindeydin değilmi ne durumdasın test falan yaptınmı ben regl oldum rahatladım valla:)

ay çok sınır oldum ya ne demek erkek erkeğe tatile gitmek evlenmeseydi ozman, valla kusura bakma şekerim ya iyi tahammül gösteriyorsun böyle birşeye tebrik ediyorum seni sabrından dolayı, ben çıldırırdım herhalde

aynen planner kabullenemem olay çıkar herhalde.edancım ya inşallah fikri değişir.sende ağırlığını koy ama üzülme tamam mı?

poseidonn du yaaa

Evt ya poseidonn ..bize dogum anının resmen canlı canlı yayınlar gibi anlatmıştı hatta eşime söylemiştimde bana yok daha neler demişti inanamamıştk ama guclu ve idealist bir arkadaştı ; ilk dogumu sezeryanla yapıp ikinciyide normal yapmayı kafasına koymuştu ve başardıda bende halan unutamıyorum kendisini ..uzun süredir göremedimde acep ne yaptık iki oğlan çoçugu ile..

Bu durumdan honsut olmadiginiz basbasa guzel bir tatil gecirmek istedigini soyledin mi hic ona? Uzuldum biraz erkekler ne kadar dusuncesiz olabiliyor

Evet ama iste doktorlarimiz yanasmiyor
Gerci ben bebegim ve benim icin en saglikli olana dua ettim hep ama canimcan can dogurdugumu iliklerime kadar hissetmeyi isterdim

BIYOLOG Asya bugun nasil uyuyor mu yine?

Ben pzt.den beri hapsirik oksuruk burun akintisi gribin bin bir seklini yasiyorum esim de oyle Omeri hasta etmek istemiyorum:(

geçmiş olsun cnm...

Hey maşallah:nazar::nazar::nazar::nazar: nagihan ve planner ..Kızlar ne iyisiniz hem çalışıyorsunuz hemde burda bizlerle muhabbet etme şansınız var ..super kızlarsınz valla her bir işe yetişiyorsunuz altın kızlar vrdı belki hatırlarsınız bende sizin için super anneler diyim ..Maşallah

teşekkürler. telefondayım şimdi......

gonca78, tatlıcadı, pınarda, zeynepyus, beykoz, nagihan3005, meleğim34 kızlar çok iyisiniz inanın şuan çok duygulandım gözlerim doldu:2: çok duyarlısınız hepinize tek tek teşekkür ederim, allah sizin gibi yardımsever insanların elini boş bırakmasın, umuyorumki sizleri zor durumda bırakmıyorumdur aslında çok çekiniyorum ama insanlar bazen zor durumda kalabiliyorlar, eğer yardım etmek isterseniz kabuledebilirim, ama özelden nasıl mesaj atılıyor bilmiyorum hepinize çok teşekkür ederim, hepinizi çok seviyorum:54:

Evt ya poseidonn ..bize dogum anının resmen canlı canlı yayınlar gibi anlatmıştı hatta eşime söylemiştimde bana yok daha neler demişti inanamamıştk ama guclu ve idealist bir arkadaştı ; ilk dogumu sezeryanla yapıp ikinciyide normal yapmayı kafasına koymuştu ve başardıda bende halan unutamıyorum kendisini ..uzun süredir göremedimde acep ne yaptık iki oğlan çoçugu ile..

şekerim senin gözün mü korktu :)
sende yap ikinciyi belkim kız olur:)

cnm ya hazır aklıma gelmişken şu 3 aylık iğne olayı varyaaa
regl zamanımı yaptırıyorsun bunuda...
yan etki yapıyormu....
birde uzun süre denediğin bir yöntemmi yani memnunmuydun yoksa ilk defa mı denedinnn:)

sagol şekerimm, çocukta yaparım kariyerde, lakin elimde oyle bir proje varki yılan hikayesine döndü boğuyor beni bende kendimi burada buluyorum sonra:) şaka bir yana işler yolunda olunca rahat takılıyorum burda ama yoğun zamanlarımda hiç giremedim günlerde oluyor canım ya aklımda burda kalıyor hanii:)

Back
X