2012 Mayıs anneleri Paylaşım Alanı

yaa yazıcam yazıcam kalıyoooo
senin kızının ismini yerim bennnn:)çok hoşuma gidiyorrr:)
2. kız olursa düşünebilirim bileee yaniii:)

Teşekkür ederiz teyzesi daha bebek hayalleri icerisindeyken babası okyanus olsun dedi şeriatın kestiği parmak acimazmis:)))
Gerçi iyikide olmus OKYANUS bizimde cok hoşumuza gidiyor;)
Bize dediler ki Irmak Nehir Deniz bu isimler adı gibi cok hareketli ve ası oluyorlar o zaman biz ayvayı yedik gerçi suan icin cok uysal bir bebek ama bakalım zaman ne gösterecek:)))

kızlar ya bugun 4. gün olucak bizim zilli bi kaka yapamadı ya. anne sütü artı mama veriyorum bi sıkıntısıda yok gibi huysuzluğu falan. ne yapsamki acaba :18:

Canım d vit yagliya sabahları vermeye özen göster gercekten etkili oluyor ben gecen hafta temizlik derdinden öğleden sonra veriyordum 3 gün yapmadı birde kakasini yaptıgı belli bir saat varsa o saatte uyanık tutmaya çalış biraz masaj birde hani cocukları cise tutma pozisyonu varya onu dene karnına baskı yaparsa kolay yapar aslında 3-4 günden birsey olmaz ama 1 hafta sıkıntı olur hem tam anlamıyla kabiz olur hemde zehirlenme yapabilir ateşle baslar dikkat et kabiz olmasına müsade etmeden müdahale et derim bağırsaklar tembellesir kuzuya kiyamam ben yaa ne zor yaptı benim kiz yüz mimiklerini görmeliydin:/

1 saat önce gittim v etatanoz aşımı yaptım ama
kolum çook acıyo yaa
neyseki diğer tatanoz aşısı 1 yıl sonra dedi :27::27::27:

Geçmiş olsun cnm bana valla tetanoz falan yapan olmadı acaba burda neden yapılıyor bir bilgin varmı

püüüfff nedenn ateşlendiki meleğimmm

Off cnm ya ah bir bilsem kızkadeşimle suyun altına soktuk görsen öyle çok ağladı ki saatlerce ağlamaktan iç çekti birde..bu biraz benim salaklıgımdan galiba halan ne giydirsem usutmez ve terlemez olayına bir ayar yapamadım..birde ceyranda kalmış olabilir..son durumda nazar son iki gundur gelen aman ne hareketli yavru dediler durdular birde alt katta oturan şahıs habire bebeğinin sesi hiç gelmiyor ne sessiz bebek deyince sonunda işte manzara bu herkesi mutlu etmişizdir şimdi herhalde:((

Allah şifa versin cnm

Allah razı olsun cnm allah hiçbirimizin başına vermesin inş ..çoçuklarımızın canı yanınca once bizim yuregimize kor düşüyor

melegim geçmiş olsun. Allah acil şifalar versin mahir paşaya.

benim kızım da bugün ateşlendi, calpol verdim geçti.
akşam yine ateşlendi, yine calpol verdim, sirkeli suyla sildim. benimkinin bir de ishali var :((
dediğin gibi bende hep kontrol edicem.
eşime de fitil aldırdım hazırda bulunsun gece çıkarsa.
Allah sağlık sıhhat şifalar versin kuzularımıza..

Sagol cnm sanada çok gemiş olsun bende sabaha kadar duzenli 4 saat aralıkla calpol verdim ve her 15 k da bir ateşini ölçerek sabahı ettik ama şimdi biraz iyi gibi bakalım doktora goturur biraz kendini bir toparlasın .fitil bize dokunuyor isal yapıyor ve çok verdiğimde çok kıvraniyor bu yuzdeno alternatifimiz yok malasef

Melegim ve lillac geçmiş olsun.aman dikkat edin.biz ateş ve ishali atlattık derken pisik olduk şimdi de onunla uğraşıyoruz. Yusuf ömer hastalıkla birlikte acayip huysuzlasti.çok zor uyuyor ve saat başı uyanıyor.Allah bütün annislerin ve bebeklerin yardımcısı olsun.

Ayy deme Yusuf Ömer inde bir turlu rahata kavuşamadı kuzucuk ..inş geçer bende biyologun dediği aspitöru aldım çok işe yarıyor mutlaka dene cnm birde fizyolojik serum

Meleğim34 mahir nasıl oldu canım düstümü ateşi Mayıs bebekleri güçlü maaşallah hemen atlatir inşallah:))

Cnm çk tşk ler inan şuan iyi gibi ama heran ateşi tkr çıkar diye başında duruyorum ..gecemiz zor geçti fakat çok şukur atlattık ..dediğn sirke olayını ben suya katıp yıkayarak deniyorum hiç içirmedim şimdiye kadar malum sirke biraz asitik korkuyorum zarar verir midesine diye..

Cnm çk tşk ler inan şuan iyi gibi ama heran ateşi tkr çıkar diye başında duruyorum ..gecemiz zor geçti fakat çok şukur atlattık ..dediğn sirke olayını ben suya katıp yıkayarak deniyorum hiç içirmedim şimdiye kadar malum sirke biraz asitik korkuyorum zarar verir midesine diye..

Canım hic birsey olmaz en kotu kusar oda zaten rahatlatır anne olunca gözü kara oluyor insanın cok yıkarsan ve titrerse yine ateslenir annesi kiyamam ben yaaa:((üstünü cok sıkı giydirme ateşi düşene kadar ama usutmesinde kuzum komşunda kına yaksın:(((

Selam annişler sizler mışıl mışıl uyurken ben kızımı 1,5 saatte besledim,şimdi de süy sağıyorum.Sabahtan beri kızımın başından ayrılamadım,hem huysuz ve dolayısıyla düzgün beslenemedi hem de sürekli döndüğü için başında oturup düzeltmek zorunda kalyorum.Hanımewfendi durmadan dönüyor sonra doğrulamadığı için hemen ağlıyor.O YÜZDEN NE KENDİMLE NE EVLE NE YEMEKLE NE DE SİZLERLE İLGİLENEBİLDİM....Ben de uyumak istiyorum...Kızımın annesini yormadan beslenmesini istiyorum...

Ayy cnm aynen bizimkide öyle donuyor sonra belli zaman sonra sıkılıyor ve yoruluyor tabii olarak başlıyor zır zır ee iş başa dusuyo o donuyor biz çeviriyoruz..gerçi bir kaç kez sırt ustu geri gelerek dönmeyi başardı belki ilerde dondurmemize gerek kalmazda kendileri yaparlar..

Öfff sıkıldım evin kalabalık olmasından...........:ssz:

Senin eve geldi kalabalık bende pzt gunu gıdıyorum bakalım benim tantana durumlar nasıl olcak..yarın gidiyorlarmış hadi gözün aydın kafanı guzelce dinlersin ve Kayra sana kalır

çook geçmiş olsun canım dikkat edin benimki çook ateşlendi hemen acile götürdük
ateşi 34buçuğa çıkmıştı hemen serum takıp 1 hafta yatırdılar bizi çok kötü
inşalla tez zamnda iyleşir cannıım

cok soğal iyi dileklerin için..
Cnm, benim bildiğim acilde ateşli çoçuklara ateş düşürmeden müdale etmiyorlar bende bu yuzden evde duşurmeye çalıştım nihayetinde serumda ancak ateş düşürültükten sonra işe yarar dimi.. bu yuzden hemen gitmedim acile..

meleğim34; çok geçmiş olsun canım.Mahirin durumu nasıl ?
Lillac canım size de çok geçmiş olsun...
Sağol turuncu fitilsiz atlattık valla şimdilik bakalım ilerleyen saatlerde ne olur bilmem ama inş bir daha olmaz

Canım hic birsey olmaz en kotu kusar oda zaten rahatlatır anne olunca gözü kara oluyor insanın cok yıkarsan ve titrerse yine ateslenir annesi kiyamam ben yaaa:((üstünü cok sıkı giydirme ateşi düşene kadar ama usutmesinde kuzum komşunda kına yaksın:(((

Evt yaa ne komşu ama tövbe tövbe :(( oğlnla hatta dışarı çıktığımızda eve donerken kaçak gibiyiz kadından görünmeden girebilme adına ..derdi neyse kendi çoçukları çok çektrmiş herhalde bizimde öyle olmamız işine mi gelicek ne bende anlamadım kadının psikolojisini

Evt yaa ne komşu ama tövbe tövbe :(( oğlnla hatta dışarı çıktığımızda eve donerken kaçak gibiyiz kadından görünmeden girebilme adına ..derdi neyse kendi çoçukları çok çektrmiş herhalde bizimde öyle olmamız işine mi gelicek ne bende anlamadım kadının psikolojisini

Ağlıyor da ben komşular rahatsız olmasın diye aglatmiyorum de bir dahakine cekinmezsende nazarın değdi dersin olur biter Salak kadın yaa bı sınır olurum ki böyle lüzumsuz insanlara

Teşekkür ederiz teyzesi daha bebek hayalleri icerisindeyken babası okyanus olsun dedi şeriatın kestiği parmak acimazmis:)))
Gerçi iyikide olmus OKYANUS bizimde cok hoşumuza gidiyor;)
Bize dediler ki Irmak Nehir Deniz bu isimler adı gibi cok hareketli ve ası oluyorlar o zaman biz ayvayı yedik gerçi suan icin cok uysal bir bebek ama bakalım zaman ne gösterecek:)))

hımmm ben daha cinsiyeti belli olmadan kız olursa ırmakk olmalı diyordumm
herkes ırmaklar çok hareketli oluyor dediiii vazgeçtimm:)
zeynep bilge asya arasında gidip geldimmm sonraaaa
isimleriyle uzun sağlıklı mutlu hep gülerek güzel ömür sürsün inş bebeklerimizzz bütün bebeklerrrr
hep gülen yüzlerii olsunnn şen kahkahaları olsun diye dua ediyorummm:)

Ayy cnm aynen bizimkide öyle donuyor sonra belli zaman sonra sıkılıyor ve yoruluyor tabii olarak başlıyor zır zır ee iş başa dusuyo o donuyor biz çeviriyoruz..gerçi bir kaç kez sırt ustu geri gelerek dönmeyi başardı belki ilerde dondurmemize gerek kalmazda kendileri yaparlar..

Senin eve geldi kalabalık bende pzt gunu gıdıyorum bakalım benim tantana durumlar nasıl olcak..yarın gidiyorlarmış hadi gözün aydın kafanı guzelce dinlersin ve Kayra sana kalır

cok soğal iyi dileklerin için..
Cnm, benim bildiğim acilde ateşli çoçuklara ateş düşürmeden müdale etmiyorlar bende bu yuzden evde duşurmeye çalıştım nihayetinde serumda ancak ateş düşürültükten sonra işe yarar dimi.. bu yuzden hemen gitmedim acile..

Sağol turuncu fitilsiz atlattık valla şimdilik bakalım ilerleyen saatlerde ne olur bilmem ama inş bir daha olmaz

cnmm benm sen mutlaka müdahele etmişsindir ama
ateşli uzun süre duracağına fitil vermek daha az zararlı diye biliyorummmm
aklının bir köşesinde bulunsunn belki biliyorsundur...
ateşliyken acile götürüncede soyup hemen fitil veriyorlarrr aslında serum fln takmıyorlar ama çok gittiğimden acillere böyle gördüm:)
aman ne günlerdi yahuuuu
komşunada pesss doğrusuuuu:)
gece çağırsaydın nöbeti o bekleseydiii...
çok büyük geçmiş olsun ya bu ateşşş ne sinir birşey...
totişini yesin teyzesiii:)

:37::37::37::37::37::37::37::37::37: NAPACAM BEN??? Tüm başsağlığı dileklerini sevgiyle ve teşekkürle kabul ediyorum dert ortaklarım. Ben atlattım birde oğluşum atlatsa.. dul kaldı kuşum nolacak böyle...

Meleğim inşallah Mahir iyileşir gerçekten bebelklerin sıkıntısı olduğunda bizlerde çok sıkıntılı oluyoruz Allah yardımcınız olsun. Aceba diş de çıkarıyor olabilirmi??

Zeynepcim saol 3 gün armuta devam öyleyse..

Ya ben birde mama veya pirinc maması katmadım armutuna katsam mı hazmi daha kolay diye okumuştum da biryerde alışıl olduğu birşeyle yemesinin? Ya doktora götürmeden kendi kendime yapıyorum bilmediği,mden de sürekli soruyorum kızlar kusura bakmayın sizde olmasanız....:17::17:

mybabylove sağol uyardığın için de ben bebeklerin ruhsal gelişimi için çok iyi olduğunu duymuştum ev hayvanlarının o yüzden evden uzaklaştırmak istemedim kuşumu şimdiden bakmaya başladı çok ilgisini çekiyor. Allah korusun ilk defa bebeğin hastalık kaptığını duydum yıllardır elimizde kuşum hamileykende çok ilgilendim kuşumla yani nedense alışık gibi geliyor bana..ama hiç veterinere götürmedim..Ay Allah korusun korktumda şimdi napsam aceba?? 1 hafta oldu kuşu salona getireli daha önce odayı ayırmıştım....

kızlar pazartesi işe başlıyorum malum özel sektör..bana acil söylermisiniz süt izni ne kadarr..pazartesi öğrenicem insan kaynaklarından ama o zamana kadar sıyırıcam ...valla keske evimde oturabılsem:((((((((:43::43::43::43::43:

Canım d vit yagliya sabahları vermeye özen göster gercekten etkili oluyor ben gecen hafta temizlik derdinden öğleden sonra veriyordum 3 gün yapmadı birde kakasini yaptıgı belli bir saat varsa o saatte uyanık tutmaya çalış biraz masaj birde hani cocukları cise tutma pozisyonu varya onu dene karnına baskı yaparsa kolay yapar aslında 3-4 günden birsey olmaz ama 1 hafta sıkıntı olur hem tam anlamıyla kabiz olur hemde zehirlenme yapabilir ateşle baslar dikkat et kabiz olmasına müsade etmeden müdahale et derim bağırsaklar tembellesir kuzuya kiyamam ben yaa ne zor yaptı benim kiz yüz mimiklerini görmeliydin:/

valla canım 4 gun oldu ama hiç bi sıkıntı belirtisi yok valla ben daha bi sıkıntıya giriyorum ona nazaran :1: zaten 2 gunde bir dolu dolu ama sıvı yapıyodu kakasını. bi iki damla zeytinyağı içirdim saf zeytinyağı ama bakalım bugunde akşama kadar yağmassa fitil veririm artık. d vitide sabahları uyanır uyanmaz veriyorum zaten. dediğim gibi ıkınmayla ilgili bi sıkıntısı yok şimdilik alttan gazda çıkartıyo kolay bi şeklide

:37::37::37::37::37::37::37::37::37: NAPACAM BEN??? Tüm başsağlığı dileklerini sevgiyle ve teşekkürle kabul ediyorum dert ortaklarım. Ben atlattım birde oğluşum atlatsa.. dul kaldı kuşum nolacak böyle...

Meleğim inşallah Mahir iyileşir gerçekten bebelklerin sıkıntısı olduğunda bizlerde çok sıkıntılı oluyoruz Allah yardımcınız olsun. Aceba diş de çıkarıyor olabilirmi??

Zeynepcim saol 3 gün armuta devam öyleyse..

Ya ben birde mama veya pirinc maması katmadım armutuna katsam mı hazmi daha kolay diye okumuştum da biryerde alışıl olduğu birşeyle yemesinin? Ya doktora götürmeden kendi kendime yapıyorum bilmediği,mden de sürekli soruyorum kızlar kusura bakmayın sizde olmasanız....:17::17:

mybabylove sağol uyardığın için de ben bebeklerin ruhsal gelişimi için çok iyi olduğunu duymuştum ev hayvanlarının o yüzden evden uzaklaştırmak istemedim kuşumu şimdiden bakmaya başladı çok ilgisini çekiyor. Allah korusun ilk defa bebeğin hastalık kaptığını duydum yıllardır elimizde kuşum hamileykende çok ilgilendim kuşumla yani nedense alışık gibi geliyor bana..ama hiç veterinere götürmedim..Ay Allah korusun korktumda şimdi napsam aceba?? 1 hafta oldu kuşu salona getireli daha önce odayı ayırmıştım....

Canım benim seni korkutmak icin yazmadım lutfen evham yapma!dikkat et sadece hayvanları bende cok seviyorum ama bebek olunca ilgi de azalıyor ne yazık ki esimin kedisi vardı bekar ken ben üzülür diye hic bir yere verelim diyememiştim sonra dusundum yarınlarda bebeğimiz olursa ne yaparım:(pençe lerini cektirebiliyorsun ama yazık hayvanada dedim kisirlastirdim cok sevdiğimiz icin birine vermek istedik ama alan olmadı:(( bebek olunca ne olur derken is bebek olunca ya onu cirmalarsa ya ısırırsa emeklediginde yerden doğal olarak düşürdüğünü yemeye kalkışacak yani hayvan bakmak bebekli bir ortamda zor evlenmeden bir hal çaresine baktık esimin koyüne bıraktık doğal yasama coktan alıştı orda bakıp besleyende var evlendikten sonra mama alıp götürdük sevmek icin kucağıma alınca beni issirip cirmaladi daha 1 aylık hamileyim sanki intikam aldı:((( haaa bu arada esim benimle daha cok ilgilendiği icin kıskançlık başladı her yere cisını kakasini yapıyordu ozelliklede kıyafetlerine yazık oda önseçimde duygularını dile getiriyordu demekki en son bayramda gittik kp teyzesinin evinde masadaki gözlemeleri asiriyormus esim üzüldü:( kizim hırsız olmus diye:)))) sadece dikkat et annesi fazla hasır nesir olmasın yavrun

valla canım 4 gun oldu ama hiç bi sıkıntı belirtisi yok valla ben daha bi sıkıntıya giriyorum ona nazaran :1: zaten 2 gunde bir dolu dolu ama sıvı yapıyodu kakasını. bi iki damla zeytinyağı içirdim saf zeytinyağı ama bakalım bugunde akşama kadar yağmassa fitil veririm artık. d vitide sabahları uyanır uyanmaz veriyorum zaten. dediğim gibi ıkınmayla ilgili bi sıkıntısı yok şimdilik alttan gazda çıkartıyo kolay bi şeklide

İstersen direk fitil verme tatlım yaa zeytin yağlı kulak çöpüde dene derim ama dikkat et sadece pamuk kisminin cok azini.....fitile alisirsa bünye en acil durumda ise yaramayabilir göbüsünde sertlik yoksa da telaslanma dicem ama neticede annesin bosa demiş olcam:)))

İstersen direk fitil verme tatlım yaa zeytin yağlı kulak çöpüde dene derim ama dikkat et sadece pamuk kisminin cok azini.....fitile alisirsa bünye en acil durumda ise yaramayabilir göbüsünde sertlik yoksa da telaslanma dicem ama neticede annesin bosa demiş olcam:)))

denedim şekerim kulak çöpünü ama tık yok bide göbeğinde sertlikte yok valla yatana kadarda yapmassa denerim artık fitil.doğru diyosun ne olursa olsun endişelenmemek lede değil az uyudu çok uyudu azyedi çok yedi her durumda endişe = anne :1::1:

denedim şekerim kulak çöpünü ama tık yok bide göbeğinde sertlikte yok valla yatana kadarda yapmassa denerim artık fitil.doğru diyosun ne olursa olsun endişelenmemek lede değil az uyudu çok uyudu azyedi çok yedi her durumda endişe = anne :1::1:

Keyfi yerindeyse o zaman bırak annesi yaaa:))ne zaman isterse o zaman yapsın batırsın her tarafı hayır okadar yedikleri nereye gidiyor merak ediyorum yaaa o zaman bol bol kg olarak gelsin annesi yarasın yedikleri

Back
X