Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Beykozcum senin eşin askerde miydi? Sen ondan mi bu kadar kuduruksun acaba![]()
hayatım hurma ye dogum kolaylasırmıs peygamber efendimiz söylemiş hamile bayanlar son aylarında yesin diye eminim herbebek gibi cok güzel bir bebişin olcak ve kokusu hiçbir parfümde yada hiçbir kokuda olmıycak derece essiz olcak bende 9gün önceden sezeryan oldum gezdim tozdum ev temizledim herseyi yaptım ama yok gelmedi 2mayıstan önce gelsede normal yapsam dedim tarihini iptal etmeyide düşündüm ama edemedim sırf korkumdan suan cok pişmanım keske deneyipte olmazsa sezeryan olsaydım diyorum sende dene baktın cok agrın oldu sezeryan herzaman secenegin oyuzden sezeryan der dogurursun hatta spinal normal yapıyor ünlüler sende öyle yap sor doktoruna onlar sen sormadan bilinçlendirmiyolar agrısız ıkınıp cıkartırsın ama acılman olmalı nese hayatım cok konustum sen iyice doktoruna sor herseyi hayırlı güzel dogumlar nasip etsin rabbim bu arada ben bebegimi tek basıma büyütüyorum eşim askerligini yapsın direk 2.ciyi yapcam hayatım şimdi hemen yapamam eşim gidince cok zor olur ama onun eskerligi olmasa yaparım biyologum lafım sanada biyolog yapcakta onun düşüncesini onaylıyorum![]()
yok bacım gitcek daha gitmedi![]()
Ay valla bravo sana... Ben ikinci için hiç hevesli değilim.. Hatta istemeden olur diye de korkuyorum. Senin de allah gönlüne göre versin inşallah. İstediğin zaman ikinci yavrunu da sağ salim alırsın inşallah kucağına. Çok güzel tarif etmişsin çocuğun kokusunu. Daha da heyecanlandırdın beni. Zaten heyecan bastı bu sancılardan dolayı. Ben de önce normal doğumu denemek istiyorum zaten. Olmazsa son çare sezeryan benim için. Nedendir bilmiyorum çok korkuyorum sezeryan olmaktan ama normal doğum hiç korkutmuyor beni. Kim ne anlatırsa anlatsın korkmuyorum. Hatta videoları izliyorum. İyice gazz geliyorNezaman sezeryan dense, mecbur kalacağım diye ödüm kopuyor
![]()
Sen kocaya böyle is yaptir pazar pazar sonrada randman yok dersin:) askere gidince cok ararsın ama))
öyleyse hayatım sen yaparsın hakkında hayırlısı canım cok isterim dogurdum cok güzel gecti demeni duan için Allahım razı olsun senden bide dua etsene hamilelerin duası tutarmıs derler esim sag salim gidip gelsin askere hakkını helal et 2kere hamilelerden 2kez helallik istenirmiş dinimizce 2canlısın ya hayatım dogurunca bizede haber ver olurmu![]()
yok bacım gitcek daha gitmedi![]()
O zaman gidince senin yemeklere de şap atalim nasil dayancan yaw![]()
bence o gidince üzüntüden aklıma o gelmeye bilir aramızda asker yolu beklemiş olan varmı
Ben nişanliyken bekledim üzülüyodum ama telefonda konusunca bile bi tuhaf oluyoduk yamii![]()
heyecan oluyomuydu canım ilk geldiginde görüsme falan![]()
Ohhhh maaşallah yap keyfini valla kocaninda degerini bilmelisin bence,Allah bozmasın hayatim
hayatım hurma ye dogum kolaylasırmıs peygamber efendimiz söylemiş hamile bayanlar son aylarında yesin diye eminim herbebek gibi cok güzel bir bebişin olcak ve kokusu hiçbir parfümde yada hiçbir kokuda olmıycak derece essiz olcak bende 9gün önceden sezeryan oldum gezdim tozdum ev temizledim herseyi yaptım ama yok gelmedi 2mayıstan önce gelsede normal yapsam dedim tarihini iptal etmeyide düşündüm ama edemedim sırf korkumdan suan cok pişmanım keske deneyipte olmazsa sezeryan olsaydım diyorum sende dene baktın cok agrın oldu sezeryan herzaman secenegin oyuzden sezeryan der dogurursun hatta spinal normal yapıyor ünlüler sende öyle yap sor doktoruna onlar sen sormadan bilinçlendirmiyolar agrısız ıkınıp cıkartırsın ama acılman olmalı nese hayatım cok konustum sen iyice doktoruna sor herseyi hayırlı güzel dogumlar nasip etsin rabbim bu arada ben bebegimi tek basıma büyütüyorum eşim askerligini yapsın direk 2.ciyi yapcam hayatım şimdi hemen yapamam eşim gidince cok zor olur ama onun eskerligi olmasa yaparım biyologum lafım sanada biyolog yapcakta onun düşüncesini onaylıyorum![]()
biyolog hamileysende bebek memeyi reddeder şimdi kırcan kafamı ama herseyi düşünmeliyiz dimisütün tadı degişince bebek emmek istemezmiş belkide oyuzden bir arastır bakimmm
ve biz gizemli bej diye afedersin igrenc bir renge boyadık ben sectim mobilyam koyu kırmızı siyah ve gri agırlıklı ama bu boya orda farklıydı bide yönlendiremiyorlar ben sordum boyacıya bugüzel olur abla dedi bende ordakini begendim uyar diye tamam dedim ama uymadı herkeze sordum kırmızı mobilyaya giden bir renk bulamadılar somon rengiydi evim daha güzelmiş neden degiştirdimki battı bana aldım agzımın payını biraz böyle kullanıyım baharda boyatırım kocama
![]()
Bebekler meme emmeyi neden istemez
Çocuklar annesinin memesini geçici bir süre istemeyebilir nedenlerini araştırdınız mı?
Bazı toplumlarda memenin reddi, sütten kesmek için sık bir nedendir. Bununla beraber, emzirmenin tamamen kesilmesini gerektirmeyebilir, çünkü genellikle düzelen bir durumdur. Memenin reddi, annede büyük bir strese neden olabilir. Oysa bebeğin emmeyi reddetmesi çok rastlanan bir durumdur. Anne istenmediğini ve işe yaramadığını hissedebilir, annede kaygılanır ve hayal kırıklığına uğrar.
İSTEKSİZ EMER
Bazen bebek memeyi alır fakat emmez ya da çok zayıf emer. Bazen bebek, annesi emzirmeye çalıştığında ağlar ve meme ile savaşır. Bazen bebek bir dakika kadar emer, sonra memeyi boğulur gibi ya da ağlayarak bırakır. Bunu bir öğünde birçok defalar tekrarlayabilir. Bazen bebek memelerden birini emer ancak ötekini istemez.
Geçici olarak memenin reddi görülebilir ve her zaman belli bir nedeni vardır. En sık görülenleri şunladır:
* Bebek hasta olduğu için eskisine göre daha az emebilir.
* Anne son zamanlarda sarımsaklı, baharatlı ya da lahana ve benzeri gibi tat ve kokuya sahip şeyler yiyorsa bu tür beslenmeden dolayı bebek rahatsız olabilir.
* Burnu tıkalı bebekler meme emerken ağızlarından nefes alamayacaklarından meme emme yerine soluk almayı tercih ederler. Burun damlası kullanarak burnu açabilirsiniz.
* Diş çıkaran bebekler emzirildiğinde şişmiş damaklarına basınç uygulanacağından emme ağrılı hale gelebilir. Damakları acıdığı için emmeyi bırakır.
* Kulak ağrısı varsa çeneye yayılır ve meme emerken durum daha da kötüleşir.
* Bebeğinizin ağzında pamukçuk (mantar) varsa emzirme ağrılı olabilir.
* Çok aç bir bebek sütün yavaş gelmesine dayanamaz ve meme ucunu iter. Bunu önlemek için ona önceden biriktirdiğiniz sütü verin.
* Yeniden gebe kaldıysanız salgılanan hormonlar nedeniyle sütünüzün tadı değişebilir ve bebek sütünüzü reddedebilir.
* Endişeli veya gerginseniz emzirme sırasında bebek bu gerginliği hissedecektir. Rahat olmaya çalışın.
* Memeyi reddeden büyükçe bir bebek artık meme istemiyor olabilir.
* Emzirme tekniğinde hatalar olabilir.
Olmaz mi :) ilk gün ki gibi oluyo
valla arada böyle ayriliklar da iyi geliyo tazeleniyo insan yahu
beykozz bende evlendiğimde eşim askere gitmemişti...şu an üç yıllık evliğim..ikinci yılımızda eşim askere gitti..asker dönüşü bebiş düşündük ve üç ay sonra hamile kaldım...geçen sene bugün keseyi görmüştük bu arada neyse...asker yolu beklemek zor anlayacağın..bir de ben yalnız bekledim..zor günlerdi...gözünü korkutmayayım cnm..sana bebişin arkadaşlık eder..onunla uğraşmaktan zamanın nasıl geçtiğini anlamazsın inş..bir an önce yapar gelir inş...
bence o gidince üzüntüden aklıma o gelmeye bilir aramızda asker yolu beklemiş olan varmı
amin canm hepimizinnnn
oğlum bak git!!!!!
beykoz diye diyee hamile kalcam en sonunda
40 kere söylenen şey olurmuşşşşş:)
aman beykozz ne olur dillendirmee asyada emmiyo tırsıttı beniii
gizemli bej ne şekerimmm
benm duvarlarım damla sakızı
kırık beyazzz en iyi o giderdii o renklereee
bana sorsaydın yaaa ben iyi anlarımmmm:)
ama değişiklik her zaman iyidir hoşturrr....
güle güle kullan şekerimmm
kesin gizemli diye seçmişsindir sen o rengi ben seni bilmemmiii
şu koyu renkli yer tam olarak beni ifade ediyorrr
gerçekten kendimi çok berbat hissettirdii...
emmek istemiyorr ağzından çıkarıyor
25 dk emen bebeğim 2 dk emip bırakıyorrrr
ben dişe yordum walla 4-5 gün önce test yapmıştım ama çıkmamışta olabilir
hiç kazaya kalmadık ama bilememmm
damakları daha da sertleştii eşim diştendir diyorrr bakalım yaaa
çok huysuzlaştı dün gece 2 de yattık akşam 8de uyurduuu
birde ağlayarak kalkıyorrr bakalım
dr.a gidecektim az önce emmeseydi boğazları fln mı şiş acaba dedimmm
eşim azıcık oynattı oyaladı loş odada emdi azıcıkta olsaaa
bence diş yaa hamile değilimdirrr:):)
olsa da seve seve bakarım walla ama benm kapısını tıklatabileceğim kimsem olmadığından garanti perişan olurummm![]()
ben bekledim beykozcum,
Allahtan benimki yakındı, düzcedeydi.. ayda 1-2 defa giderdim yanına, izin alırsa 2 gün kalır dönerdim
inşallah seninki de yakına düşer. Allah kavuştursun şimdiden cnm.