Merhaba arkadaşlar,
Bende sizleri sürekli takip ediyorum ama yazmaya fırsat bulamıyorum.. Bugün öyle güzel sohbet ettiniz ki beni de özendirdiniz :)
Bende 16 Mayısta doğum yaptım.. Çok kolay ve rahat bir doğum oldu. Normal doğum. Oğlum Kaan'ın da boynunda kordon dolanık olarak geldi.. ama çok şükür doktorumuz çok başarılıydı ve hiç bir sıkıntı yaşamadan doğumu gerçekleştirdi..Hemen sütüm gelmedi..o biraz sıkıntı oldu bende 2. günü Medelanın pompası ile sağmaya başladım sağdığım sütü kaşıkla biberonla verdim.. Sonra memeyi almak istemedi, ama pes etmedim ve ben kazandım :) şimdi şakır şakır emiyor oğluşum.
Bu ay başında işe başladım.. oğluma anneannesi bakıyor.. doğum yaptığım günden beri emzirdikten sonra kalan sütlerimi sağdım ve buzluğa stok yapmıştım.. şimdi annem gündüzleri onları ısıtıp veriyor bende iş yerinde gündüz sağdığım sütleri akşam buzluğa koyuyorum.. Yavaş yavaş meyve sebze pürelerine başladık.. Çok hoşuna gitti bayıla bayıla yiyor..Ben ek gıdaya ve işe başlayınca acaba memeyi bırakır mı diye çok korktum ama korktuğum gibi olmadı çok şükür.. Akşamları eve gider gitmez emziriyorum. Gecede 2 kez emmek için kalkıyor. Cumaları da tam gün süt izni kullanıyorum. yani 3 gün dolu dolu oğlumla birlikteyim.
İşe başlayacak anneler için söylüyorum. inanın ben işe başlayınca daha düzenli daha programlı oldum ve her işime yatişebiliyorum. evdeyken bir mahmurluk oluyor ve bugün olmasa da yarın yaparım havasına girilip işler savsaklanıyor.. Ama çalışmaya başlayınca öyle değil..
Hatta ben spora bile başladım.. akşam iş çıkışı eve gidiyorum Kaan'ı emziriyorum öpüşüyoruz koklaşıyoruz uyutuyorum annem zaten yanında oluyor( p.tesinden p.mbeye annem bende kalıyor) ondan sonra 8 de spora gidiyorum 9 da çıkıp yne eve geliyorum..
Bu arada bu hafta sonu da mevlüt okuyorum.. yarın çok işim var çoook
Zeynep ve Turuncu ek gıda ile ilgili yazdıklarınızdan çok faydalandığımı söyleyebilirim. Bizi bilgilendirmeye devam edin lütfen. Bundan sonra daha sık sıhbetlere katılmaya çalışacağım inşallah :))
hoşgeldin cnm.düzen olduğu kesin ki ben zaten düzen konusunda evvelden de sıkıntı çekmezdim.her zamanki tek problemim gece geç yatmak ve kızımı çok çok çok özlemek.belki şartlar iyileşirse biraz bir süre işten ayrılabilirim ama daha zamanı var gibi görünüyor.bi de bizim mutlu var sen bilmezsin belki o gelirse hepten bırakacam zaten