2012 Mayıs anneleri Paylaşım Alanı

ah ah banada bi kolay gelse :27:

maşallah sübhanallah

aynen bende oğlan bebesi gibi benım tavşanım hep pantalon saten saçsız oğlana benziyor :27:

amanın aynı kilodayız dün misafirlerin yakında tartıldım ( gerçi hepzi tartıldı biz toplaşınca tartılmadan gitmez o gün )77 vişşşş dedim arkasından abooo gerçi benim kemiklerim iridir azcık:37:

heyy ben doğum yapmış biriyim zaten 86 kilodan 77 düştüm işlaa vercem ilerdeeeeeeeeee:28:

canım ben 90 dan 77 ye düştüm hemde sezeryanla dogum yaptım :24::24:

kızlar ya bilen varsa cvplasın....
d k hapını kaan kocatepe 4.aydan sonra emzirirken rahatlıkla kullanılabilir diyor...
bazısı 6 aydan sonra kimisi emzirme bitince diyor...
bende bugün ilaca başlamayı düşünüyormmm sizin drlarınızdan aldıgınız bilgi nedir ben bizim s ocağına güvenemiyorumdaaa??????????????????
sadece süt miktarını etkilermişşş çk şükür sütüm gereğinden fazla zatennn...
içmem için yarın son gün bilgisi olanlar bi paylaşıversin bakiiimmmmmm iice kafam karıştıı

Emzirme döneminde hangi doğum kontrol yöntemleri kullanılabilir? - UZMANTV

canım ben d k hapı kullanmadım hiç ilgilenmiyorum kendileriyle zira bana feci halde alerji yapıyorda :( doktorun ne demişti sana 6. aydan sonra demişti galiba değilmi yanlış hatırlıyor olabilirim ama yinde en sağlıklı bilgiyi doktorun verir sanırım canım ya sen kullanmak için sabırsızlanıyosun galibaa

biraz geç oldu ama bir günaydın da bizden olsun :)..

kızımın banyo sonrası misler gibi hali :16::nazar::nazar:
Eki Görüntüle 531421
Eki Görüntüle 531422
Maasallah annesi Allah nazarlardan esirgesin:nazar:

Eki Görüntüle 531615

annesinin minik yavrusuuuuuu :1:

birsey dikkatimi cekti benim kizin ne bandanasi var ne tokasi ne etegi hic oke bisiler almiyorum ya hep bir asi havamiz bir spor havamiz var :27:

Eceyede kocamannn maasallah:nazar:annesi zeytin gibi gozleri
ALLAHİM BAHTİNİ GUZEL YAPSİN YAVRULARİMİZİN:16:

biraz geç oldu ama bir günaydın da bizden olsun :)..

kızımın banyo sonrası misler gibi hali :16::nazar::nazar:
Eki Görüntüle 531421
Eki Görüntüle 531422
Kızlar gene çeneniz düşmüş oku oku öldüm ayol.
Lillac canım kızın çok tatlı Allah size bağışlasın onu banyo sonrası koklaya koklaya öpmek isterdim.Neyse sen benim yerime öpersin annesi
lillacım 2. resimde nasıl güzel bir bakış öyle masum, mahsun dalıp gitmiş yesinler onu :)) biz kafalarına bantlardan öte bişey takamıyacağız bu gidişle saç yokki:))

kızlar bu arada 2 hafta sonra eşimle kameradan konuştuk benimkinin dudağında kocaman uçuk sıkıntıdan diyor ne sıkıntısı dedim kızının özlemiymiş:( eceyi gösterince bir ağladı ki annemler filan hepimiz ağladık:( çok zor gerçekten çok zor...
Ayy çok zor valla ben 2 hafta ailemin yanına gittim. Eşime hergün kızımın fotosunu yolladım. Unutup göndermediğim zamanda burnumdan getirdi. Çok düşkün. Allah aileleri hiç ayırmasın. İnşallah siz de tez zamanda kavuşursunuz canım
Maşallah fıstığa cookk tatlı :nazar: Benim kızımda da saç yok bizde bandana takıyoruz bandanasız erkeğe benziyoo:1:
benim kız da erkeğe benziyo geçen doktora gittik oğlum diye seviyo pesss dedim her ay kontrole geliyoruz bu kadar da olmaz.
Canım Allah bağışlasın çok ama çok tatlı
Eki Görüntüle 531615

annesinin minik yavrusuuuuuu :1:

birsey dikkatimi cekti benim kizin ne bandanasi var ne tokasi ne etegi hic oke bisiler almiyorum ya hep bir asi havamiz bir spor havamiz var :27:
Seninkinin bir bakışı yeter canım bu ne güzellik böyle Allah'ım esirgesin
asya sabah 10:00dan akşam 16 ya kadar uyumadııı
uheheuheue bende çıldırdım koltuklarda ıslak yatak odasına tıkıldımm
attım arabasına doğru koruparka (avm)
bir gzel tost yedim öğle yemeğii sonra emzirdimmm
başladım gezmeye uyur belki diyeee
anacım nerdeeeee kredi kartı olsa alışveriş yapıcakkk benden dikkatli bakıyo giysilere...

gelen gidende seviyoooo
yüzüm güldümü iice geçip arabanın önüne seviolar...
bende hiç pas vermiyorum ki uzaktan sevip bıraksınlar diyeee
anasına bak kızına bak iiki bi bebeği var demişlerdir...
abartmıyorum 30 kişi ellemeye çalışıyooo
hangi birine laf anlatcammm
ben pispis bakınca geri çekiliolar napiimmm ellemeselerrr
saat 16:00da uyudu 16:30da kalktııı
bugünlük gündüz uykumuz yarım saatttt
inanmayacaksınız ama ben artık pes dedimmmm
alıştım da sanırımmmm
benm gibi olan yoktur eminim kızlar ama ben gerçekten çooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooook yoruldum!!!!

eferim kıs:1:
kız yawrukedi ne güzel doğurmuşun öyleee....
sen hemen bidaha yap diyesim geldi walllaaaaaaa
anamm hayallerimin bebeğii esmer güzeliiiii hep öyle derdimm benm ki sarı olduu:)
değişsek mi napsakk ):):):):

Senin kız meraklı şekerim. Uyuyup da bir şeylerden eksik kalmak istemiyo. Sen de rahat bırak merakla incelesin heryeri. :53: :1:

canım ben d k hapı kullanmadım hiç ilgilenmiyorum kendileriyle zira bana feci halde alerji yapıyorda :( doktorun ne demişti sana 6. aydan sonra demişti galiba değilmi yanlış hatırlıyor olabilirim ama yinde en sağlıklı bilgiyi doktorun verir sanırım canım ya sen kullanmak için sabırsızlanıyosun galibaa

cnm heray gerılmekten sıkıldım....
Dr.um yokmus sehır dısında baslamam ıcın yarın son gun ondan acele ettım...
S ocagı 6 aydan sonra dedı gecen gıttım
dıokı yarı ek gıda yarı anne sutu aldıgında
buda 9 aylıkken fln mumkun

herkes baska bıse dıo
eczacı bebege hormon gecer dıo
baskası gecmez sutu azaltır dıo
net cvp yokkk resmen sacmalıkk

yavrukedi maşallah.o ne gözler öyle zeytin gibi koca koca tütütütü bi kere daha maaşallah.:nazar::nazar::nazar::nazar:ağız,burun o biçim kuş ya...
gerçekten hepsi birbirinden farklı,tatlı,güzel,hey Yarabbim sen ne güzel Yaradansın diyorum bir kez daha.

gercekten oyle rabbimmizin mucize melekleri yavrularimiz allah herkese yasatsin kimse hasret kalmasin

çooooooooook şeker bu ya
kara gözlerine bittim resmen Allah bağışlasın:nazar::nazar:

rumuzunu cok sevdim zaten bebisinde bu ovguyu hakediyor cok tatli :1:

evet liste suan buzim icin meze gibi dursada denendiginde doyurucu olabilir deneyecegim bende :-)

masallahhh tam zeytin gözlü, daha şimdiden tarz yapmış desene :1:

wvet sorma canim :-)

eferim kıs:1:
kız yawrukedi ne güzel doğurmuşun öyleee....
sen hemen bidaha yap diyesim geldi walllaaaaaaa
anamm hayallerimin bebeğii esmer güzeliiiii hep öyle derdimm benm ki sarı olduu:)
değişsek mi napsakk ):):):):

asyada isyankar olmus sinemis gibi :-)

degiselimmi kismina koptum ya sesli guldum :27:
allah senin iyiligini versin emi sende bukadar eglenceli olmaki kizin uyusun kacirmak istemiyo belliki biseyi :34:

bana benzemiy zaten etrafim hep sarisin ve renkli gozlulerle dolu bendende bir sarisin bekleniyordu ama kapskara bir yavrum oldu :1:

babasina benziyor zilli :1:

Hepinize iyi aksamlar diliyorumm kizlar bir tarihte bir arkadasim bana bir sey anlatmisti hala aklimdadir seneler oldu
"ALLAH I TEALA KİRK GUN BİR KULUNA DERT VERMEZSE O KULUNUN UZERİNDEN RAHMETİNİ CEKMİSTİR"demek oluyormus
RABBİME cok sukur ki rahmeti uzerimizde ve belkide beni yavrumla sinadi ne kadar sukretsem azdir.minik prensesimin tahlil sonuclari iyi cikti suyu fazla ver islak mendil kullanma!altinda kakasini tutma ve genital temizlige dikkat et dedi dr kiz bebeklerde daha sik rastlanir ve islak mendil ph ini aliyor dedi.pamukla temizle yada yika dedi inanilmaz rahatladim valla kurban oldugum Allah im dert vermesin kimseye arkadaslar eylulun 7 sinde ilk reglimi olmustum ama bu ay halaaa olmadim korktum ve bugun tahlil yaptirdim valla su spiral olayina bende gidecem yani bu ne boyle yaaa korkudan herife yaklasamiyorum:9:yaklasiyoruz her sey iyi hos da bu seferde korkular basliyor:27:tahlillerimizin temiz olmasi beni sevindirdi:16:ikinci bir bebek olmamasinada ayri sevindim:emir_bebek:Allah her seyin hayirlisini versin ama kizima saglikli uzun omur versin ALLAH im ben ikinci bebegi dusunmeyenlerdenim:50:kizima cok guzel bir oda yaptirdim her seyi OKYANUS a endexlenip aldik ikinci bebek hem suan saglik yonunden beni yorar hemde kizimin ustune gul koklamam:36::36:o benim pamuk sekerim yaaafff
neyse kizlar bizden bukadar merak edipte hal hatir sordugunuz icin tesekkuru bir borc bilerek HEPİNİZDEN ALLAH RAZİ OLSUN HUZUR SEVGİ VE HELALİNDEN BOL RİZİKLAR GİRSİN EVLERİNİZE SAGLİKLARİNİZ 'a ALLAHİM DERT KEDER VERMESİN KOTU NİYETLİ İNSANLAR SİZLERDEN UZAK OLSUN VE AİLELERİNİZLE BERABER SEVDİKLERİNİZDE DAHİL PEYGAMBER EFENDİMİZE KOMSU OLMAYİ NASİP ETSİN ALLAHİM CUMLEMİZE:16::16::16:
babamiz gelecek birazdan ben sofrayi hazirlayayim cok opuyorum hepinizi tanimasamda gercekten uzaktaki insanlar bile daha hayirli olabiliyor....
Hayirli aksamlar huzur dolu bir gece gecirsin yavrulariniz:54:

cok sukur canim dert edecek bisi cikmamis uzulme insallah bisi olmaz bundan sonra Allah in izniyle

guxel dualarin icinse kocaman ve yurekten AMIN diyorum canim :-)

kızlar ya bilen varsa cvplasın....
d k hapını kaan kocatepe 4.aydan sonra emzirirken rahatlıkla kullanılabilir diyor...
bazısı 6 aydan sonra kimisi emzirme bitince diyor...
bende bugün ilaca başlamayı düşünüyormmm sizin drlarınızdan aldıgınız bilgi nedir ben bizim s ocağına güvenemiyorumdaaa??????????????????
sadece süt miktarını etkilermişşş çk şükür sütüm gereğinden fazla zatennn...
içmem için yarın son gün bilgisi olanlar bi paylaşıversin bakiiimmmmmm iice kafam karıştıı

Emzirme döneminde hangi doğum kontrol yöntemleri kullanılabilir? - UZMANTV

Canim benim doktorum 4.aydan sonra hap kullanabilirsin diyo onumuzdeki ay rutin konbende hap istiycem zira ben o heiflerin kontrunmasindan hic haz etmiyorum zevk meselesi:27:
Buarada ekgida isindede hazir kavan seftali erlma aldim bizim kiz versem hepsni yiycektide ben yarisini verdim.
Hepsini versem cokmu olurki aca 125 grlik kavanozlar sonucta
Kizlar bide ek gida icin bi soru devamsutu memede 175i iciyor 3 saat araylaornegin pirincunu yptigimda kac cc suyla yapmaliyim sizde bi ogun.

kizlar valla benim herif beni bosayacak az kaldi:9:bana evlendigimizden beri der durur sana sanal ortamdan bi faaliyet bulalim bari orda takil derdi ben yok gerek yok ben boyle iyiyim derdim...
en son ben ona dedimki bana kadinlar kulubunden uyelik al ara sira hireyim bakalim ne var ne yok sikiliyorum dedim oda sagolsun aldiiiiii ammaaaa pisman oldu:1:anacim gecem siz gunduzum siz burada lak lak yapacam diye evimle ilgilenemiyorum yaaa birde salak gibi koca ekran plazma varken ben i pad de yazacam diye canim cikiyor:9::9::9:
Neyse dun aksam film izliyorduk ben dedimki cay alayim geleyim dedim gidis o gidis oturdum turuncu ya cevap yazarken geldi aaaaa hemen geliyorum sevgilim dedim ama kustuuuu:14:neyse ki kisa suren bir kuslugumuz vardir bizim hemencik baristik he heh neyse valla bu sefer kesin cikiyorummmmmm hascakalinnnnn:54:

OKyanus kizimiza cokkkkk gecmis olsun annesi opuyoruz sizi:))ben hic islak mendil kullandimadim hep pamuk islatip sildim totosunu:)

tatluşlar ben kaçar haftanın son günü malum.(oleyyy!!!).pazartesi yorum yapacam hepinize görürsünüz:1: :1:
aman kendinize de kuzulara da dikkat edin.Allaha emanet olun.Bol gezmeli h.sonları.takipçinizim ama çok fazla kaynatmayın heee.öpüyorum hepinizi.:54::54::54:

mybabylove çok şükür sorun yok.ohhh kafan rahat olsun artık cnm.

Hepinize iyi aksamlar diliyorumm kizlar bir tarihte bir arkadasim bana bir sey anlatmisti hala aklimdadir seneler oldu
"ALLAH I TEALA KİRK GUN BİR KULUNA DERT VERMEZSE O KULUNUN UZERİNDEN RAHMETİNİ CEKMİSTİR"demek oluyormus
RABBİME cok sukur ki rahmeti uzerimizde ve belkide beni yavrumla sinadi ne kadar sukretsem azdir.minik prensesimin tahlil sonuclari iyi cikti suyu fazla ver islak mendil kullanma!altinda kakasini tutma ve genital temizlige dikkat et dedi dr kiz bebeklerde daha sik rastlanir ve islak mendil ph ini aliyor dedi.pamukla temizle yada yika dedi inanilmaz rahatladim valla kurban oldugum Allah im dert vermesin kimseye arkadaslar eylulun 7 sinde ilk reglimi olmustum ama bu ay halaaa olmadim korktum ve bugun tahlil yaptirdim valla su spiral olayina bende gidecem yani bu ne boyle yaaa korkudan herife yaklasamiyorum:9:yaklasiyoruz her sey iyi hos da bu seferde korkular basliyor:27:tahlillerimizin temiz olmasi beni sevindirdi:16:ikinci bir bebek olmamasinada ayri sevindim:emir_bebek:Allah her seyin hayirlisini versin ama kizima saglikli uzun omur versin ALLAH im ben ikinci bebegi dusunmeyenlerdenim:50:kizima cok guzel bir oda yaptirdim her seyi OKYANUS a endexlenip aldik ikinci bebek hem suan saglik yonunden beni yorar hemde kizimin ustune gul koklamam:36::36:o benim pamuk sekerim yaaafff
neyse kizlar bizden bukadar merak edipte hal hatir sordugunuz icin tesekkuru bir borc bilerek HEPİNİZDEN ALLAH RAZİ OLSUN HUZUR SEVGİ VE HELALİNDEN BOL RİZİKLAR GİRSİN EVLERİNİZE SAGLİKLARİNİZ 'a ALLAHİM DERT KEDER VERMESİN KOTU NİYETLİ İNSANLAR SİZLERDEN UZAK OLSUN VE AİLELERİNİZLE BERABER SEVDİKLERİNİZDE DAHİL PEYGAMBER EFENDİMİZE KOMSU OLMAYİ NASİP ETSİN ALLAHİM CUMLEMİZE:16::16::16:
babamiz gelecek birazdan ben sofrayi hazirlayayim cok opuyorum hepinizi tanimasamda gercekten uzaktaki insanlar bile daha hayirli olabiliyor....

geçmiş olsun cnm...bunlar nasıl güzel dualar böyle...AMİİİİİİN...demeden geçemicem...

evde tek başıma kaldım
püff çok sıkıcı, kocam maçta, geç gelicek.. canım da tatlı istiyor ya :(( başkasının sıkılınca sigara fln ister benim tatlı :1:

azraece naptın canım, ayrılık zor ama sen kv nin yanına gelmek istemiyorsun heralde öyle mi?
Allah yardımcınız olsun..

çok sevindim mybabylove :))
benim annemde Allah fakir kulunu önce bir şeyini kaybettirip sonra buldurarak sevindirirmiş der :16:
amin canım güzel duaların için sağol, bundan beter sıkıntısı olmasın kızının inşallah :))
tek çocuk muhakkak daha rahat olur ama ben kızım için kardeşi olsun isterim..
kardeş bir insana çok güzel ve önemli bir arkadaş diye düşünüyorum, tabi sonuçta herkesin tercihi farklı olabiliyor..

Back
X