2012 Mayıs anneleri Paylaşım Alanı

cigerim yengi gördüm daha mesajını:1: ne olsun biraz yogundum böyün :))
nanca zamandır bi arkadaşım gemeyikti o geldi anca ondan ugraştım:))
sonra kalktı getti allah seni inandırsın kafa bırakmadı bende:))
senide ihmal ettim kele cigerim:)öpom seni
hemen bakıyorum ugur böceklerine:)) şeker topagım benimmm
:1::1:

Emme kele ciğerim bunca mı uzatılır bu ara.Özlüyok napak arada cekkka de gerisin geri get nedosan et.
çok yüz vermecin bele avratlara.:D Neyse artık bişe deme sen genede kene elleme.Bende kocaman öptümmm.:D
Güzeller güzeli anne.

İnşallah hepinizin tontik bebecikleri güzel ve sağlıklı bi gece geçirmiştir.Çok şükür yine Cuma ya erdik .Darısı bebişimi kucağıma alacağım zamana ulaşmaya.Amiin.

iyi sabahlar arkadaşlar:124::124::124:
umarım keyifler yerindedir:16:
babyceren;sesini duyamadım ama gece gece kulağım çınladı:28:Anladım hemen:1:
annezeynep;sizde mi küstünüz,,bende çok fena tripteyim eşime:19:aramızda kalsın,,uyuz oluyorum şu aralar:33:
Kızımın ağzı çeşme gibi oldu,yine çok akmaya başladı suları,emeklemede de bir anda uzmanlaştı:53:,,her geçen gün dengesini daha iyi sağlıyor,,
bi de şu tutunup kalkmaya çalışmalar olmasa:ssz:beni benden alıyo azmi:ssz:yüreğim ağzımda tabi sürekli...
Bizden haberler böyle teyzeleri.. Umarım bebişlerin keyifleri yerindedir.
Tatlı Cadı; seni gerçekten çok merak ediyorum,bi ses ver,Tarık Buğra'dan bi haber ver bize canım:emir_bebek:
Mybabylove;Şekerim ya yoksun?ya da karşılaşamıyorum seninle de?
Turuncu; Tatil iyi geçiyordur inşallah,Kayra'yı benim için öp olur mu:16:

Herkese hayırlı cumalar diliyorum:16:

Cumamız hayırlı ve bereketli olur inş.

yavrucaklarımız sıcacık yuvalarımızda pür neşeli, gam keder olmadan güzel günler geçirirler inş.

herkese güzel,stressiz bir gün diliyorum güzelliklerim.

zada; yazdığına çok güldüm o kadar güldüm ki dün sesli sesli.seni ve zeynep adayı hayal ettim valla o yüzden olsa gerek çok gülmemin nedeni.Demokraside çareler tükenmez.nasıl da yöntemler bulunuyor değil mi konu evlatlar olunca.valla tebrik ediyorum seni canım arkadaşım.

:54:

Emme kele ciğerim bunca mı uzatılır bu ara.Özlüyok napak arada cekkka de gerisin geri get nedosan et.
çok yüz vermecin bele avratlara.:D Neyse artık bişe deme sen genede kene elleme.Bende kocaman öptümmm.:D
Güzeller güzeli anne.

canlarım nece konuşuyonuz siz bakem?anlamadı ben.bu türkçe mealini yazın anlamak istiyorum.:37:

nagişcim ve diğer arkidişlerim yüzünüzde azıcıkta olsa tebessume sebep olduysam ne mutlu bana..en yakın zamnda yeni emziğimle resmimi sizlerle paylaşııcam canlar..öpüldünüz..

Güzeller güzeli anne.

canlarım nece konuşuyonuz siz bakem?anlamadı ben.bu türkçe mealini yazın anlamak istiyorum.:37:

kızlar valla bende anlamadım..:1: kele, cekka, nedosan et, kene.... nediyosunuz siz avratlar:))

günaydın herkseee:16:

güzel bir gün olsun inş hepimiz için, bir cumaya daha kavuştuk yaşasınn:8: hepimize hayırlı cumalar olsunn:54:

günaydın herkseee:16:

güzel bir gün olsun inş hepimiz için, bir cumaya daha kavuştuk yaşasınn:8: hepimize hayırlı cumalar olsunn:54:

evvvettt yaşasın geliyor h.sonu inş. güzel bir hafta sonu olur.bugün heryerimin tutulmasına rağmen(gece kız ayağımda oturarark uyuduğumdan) yine de enerjiğim.
müzik ruhun gıdası diyorlar.benim için de öyle ee madem diyet yapıyorum bişey yemiyorum.bende müzik dinliyorum.Hande yener "HASTA".hASTAYIM BU ŞARKIYA.Tam bize ve ailemize göre:37:

iyi sabahlar arkadaşlar:124::124::124:
umarım keyifler yerindedir:16:
babyceren;sesini duyamadım ama gece gece kulağım çınladı:28:Anladım hemen:1:
annezeynep;sizde mi küstünüz,,bende çok fena tripteyim eşime:19:aramızda kalsın,,uyuz oluyorum şu aralar:33:
Kızımın ağzı çeşme gibi oldu,yine çok akmaya başladı suları,emeklemede de bir anda uzmanlaştı:53:,,her geçen gün dengesini daha iyi sağlıyor,,
bi de şu tutunup kalkmaya çalışmalar olmasa:ssz:beni benden alıyo azmi:ssz:yüreğim ağzımda tabi sürekli...
Bizden haberler böyle teyzeleri.. Umarım bebişlerin keyifleri yerindedir.
Tatlı Cadı; seni gerçekten çok merak ediyorum,bi ses ver,Tarık Buğra'dan bi haber ver bize canım:emir_bebek:
Mybabylove;Şekerim ya yoksun?ya da karşılaşamıyorum seninle de?
Turuncu; Tatil iyi geçiyordur inşallah,Kayra'yı benim için öp olur mu:16:

Herkese hayırlı cumalar diliyorum:16:

günaydın güzel annem,mutlu annemmmm....şu kocalarr niye sizin gibi mikemmel anaların canını sıkıyorlar.Oklavayı alıp gelicem bakk..:1:Çünkü seni seviyorum...

tatlıcadı,turuncu,mybabylove bende merak ediyorum ayrıca uzun zamandır gelmeyen arkidişlerimiz de var.isimlerini bir ara tek tek yazacağım.mesela berrum nerdeeeee?güzel kızı napıyor çok merak ediyorum.

artı bizim yeni hamişlerimiz nerde nasıllar napıyorlar hamilelikleri nasıl geçiyor?

evvvettt yaşasın geliyor h.sonu inş. güzel bir hafta sonu olur.bugün heryerimin tutulmasına rağmen(gece kız ayağımda oturarark uyuduğumdan) yine de enerjiğim.
müzik ruhun gıdası diyorlar.benim için de öyle ee madem diyet yapıyorum bişey yemiyorum.bende müzik dinliyorum.Hande yener "HASTA".hASTAYIM BU ŞARKIYA.Tam bize ve ailemize göre:37:

Ayyy kıyamam san ve ailene ben:16: Insallah cabucak gider hastalıklar evinizden:16:
Benimde şu aralar favorim Fettah Can - Rüzgar Ektim Fırtına Biçeceğim videoklip HD - YouTube

günaydın güzel annem,mutlu annemmmm....şu kocalarr niye sizin gibi mikemmel anaların canını sıkıyorlar.Oklavayı alıp gelicem bakk..:1:Çünkü seni seviyorum...

tatlıcadı,turuncu,mybabylove bende merak ediyorum ayrıca uzun zamandır gelmeyen arkidişlerimiz de var.isimlerini bir ara tek tek yazacağım.mesela berrum nerdeeeee?güzel kızı napıyor çok merak ediyorum.

artı bizim yeni hamişlerimiz nerde nasıllar napıyorlar hamilelikleri nasıl geçiyor?

:d Ben ben ben hamileyim.Çok şükür güzel sadece bel ağrılarım uyutmuyor o kadar ona da katlanmaya değer :P Nasıl aldım üstüme ama :D

annezeynep ne yaptın yine kocana:1:pardon canım yanlış oldu ne yaptı yine kocan sana:1:
niye küstünüz:18:
valla bu erkeklerin kullanma klavuzu olsa iyi olurdu anlamak çok zor onları:1:

mutluanne__okuyomusun,uyuyomusun,sesimi duyuyomusun:1:

şekersiyeşilçay__:54::54:

beykoz__ne yaptıgını biliyorum:1::1:

kızlar siz benim evime kameramı koydunuz :52::52::52:

ZADACAN itirafına koptum:9::9::9: benim eniştem de 6 yaşına kadar emmiş bu yüzden seninki erken sayılabilir şekerim:9:.

MUTLU ANNE miranın çorabı çok tatlı aynı kendisi gibi.

BABYCEREN-ELİF_344 ben Antakyalıların şivesine bayılırım.(Antakyanın güzel kızı gülistaaaan gülistan(Yalan Dünya))

PINARDA beste de bu ara kusuyo öle çok fazla yemek de vermiyorum ama anlamadım. Böyle böyle büyüyolar işte inşallah düzelmiştir.

MELEĞİM canım ben de sabah girdiğimde akşam meleğim kesin foruma girmiştir diyorum ve zevkle okuyorum yazdıklarını. Senin yerine ben haykırıyorum şekerim Günaydııııııııııııııııııııın:16::16::16::16:

EDACK beni arkadaş olarak ekleyebilirsin şekerim:16:

ÇALIŞAN ANNECİKLER bi hafta sonuna daha geldik gözünüz aydın:21::21::21: bebeciklerinizle bol bol güzel zamanlar geçirirsiniz inşallah:emir_bebek:

Kızlar zaman ne kadar çabuk geçiyo ya yoksa bana mı öyle geliyor?
Hepinizi öptüm şekerler:54::54:

Back
X