Allah sabır versin pınarda.Minik kuzucuğada huzur ve sağlık inşallah çok üzüldüm![]()
Sağol canım ,cümlemize inşallah.Doğa nın durumu eskiye nazaran iyi,fakat arada şu kusmaları benim zihnimi artık yoruyor.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Allah sabır versin pınarda.Minik kuzucuğada huzur ve sağlık inşallah çok üzüldüm![]()
chihiro umarım sadece estetik olarak kalır ve bu durum size hiçbir zaman sıkıntı vermezteşekkür ederim, estetik dışında bir sorunu yok çok şükür. ilk aylarda beyin kıvrımlarının gelişimine çok bakmışlardı, kafatası rahat büyüyemediği için beyni sıkışacak ve sorun olacak diye. şu ana kadarki durumu iyi, tabi hala beyin cerrahi düzenli takip ediyor. ne bileyim, 3 günlük dünya. bunları takmamak lazım
bakışlarına gelince. evet, biraz ciddi bakıyor, karakter olarak da oturaklı bir çocuk. cicili bicili, oyuncu felan değil, son derece düz :) arkadaşlarla daha önce konuşmuştuk, hamleyken kafka, balzac, dostoyevski, alev alatlı felan okumuştum bol bol. onun etkisi de olabilir :) toplumcu gerçekçi oldu çıktı çocuk :)
benimki de işveden cilveden kırılıyor babamız kızıyor hatta oglum azıcık aır olsana diyeErkekeler hep ağır abi takılıyorlar.. Benim uafklıkta pek gülmez mesela.. evde bize gülüyor ama dışarı çıktığında pek gülmüyor.. İnsanlara ciddi ciddi bakıyor.. bazen konuşuyor kendince ama öyle kızlar gibi işve cilve yok
ay ne güzell tam hayalimdeki gibi!keşke böyle laflar söylenmese kalp kırılmasa devranda dönmese(
gelelim asıl soruya:))
ceren mamanın hiç bir çeşidini yemedi canım..o kilosu yemek yemekttende degil...
sadece anne sütünden:)) nasıl bir sütmüş bu diyeceksin..valla bende bilmiyorum..
çok memeye düşkündü yani agzından 3 saat çıkarmadıgı bile olurdu..gece sabaha kadar
yanımda emzirerek uyurdum ben..yoksa mümkün degil uyumazdı..
o emdikçe sütümde öyle bir arttıki çocuk bogulacak dereceye geliyodu:))
doktora sordum bak çocuk obez olacak önlemini alalım sütten kesiyim dedim..
izin vermedi dedi korkma anne sütünden alınan kilo obez yapmaz..büyüdükçe hepsiboyuna gider dedi..
ve neticede öylede oldu..şimdi manken gibi maşallah:))
10 aylıktı ve 15 kiloydu ceren..şimdi 4 yaşında 18 kilo...
milletin baskısına dayanamayarak 15.ayını bitirdigi gibi sütten kestim cereni..
yani emzirsem bu yaşına kadar emerdi heralde:))
kızlar sütümün azaldığından bahsetmiştim
şuan daha iyi ısırgan otu aldım aktardan onu demleyerek içiyorum
ve faydasını gördüğüme inanıyorum
bilmiyorum paylaşmak istedim sadece
teşekkürler![]()
Evet tatlım bazen her gün bir öğün bazen 2-3 günde bir kez kusuyor.İlacı bayağıdır kestim ,bence reflü arada gene depreşiyor yine de ilaç vermek istemiyorum.Hoplayıp zıplatamıyorum ki tatlım kusmasın diye.Artık nicedir korkuya dönüştü benimki yani Doğa yı besledikten 2 saat sonra anca uyutup hoplatabiliyorum.Bizimkinin uyku düzeni genelde yemek öncesi oluyor.Yanlış mı yapıyorum?
kızlar sütümün azaldığından bahsetmiştim
şuan daha iyi ısırgan otu aldım aktardan onu demleyerek içiyorum
ve faydasını gördüğüme inanıyorum
bilmiyorum paylaşmak istedim sadece
teşekkürler![]()
ben de bu aralar sütümün azaldığını hissediyorum, sağma makinası öyle demiyor ama ben yine de arttırmak istiyordum. bu akşamdan tezi yok deneyelim bari.
Walla bunu günün bilgisi ilan ediyoruumm,,etttim
Isırgan otu şampuanım var ama hiç arttırmadı sütümü,,bide bunu deniyim
Şaka bi yana hemen deniycem,çok sağol,durmak yok emzirmeye devam![]()
kızlar size ilk defa açıklıyorum....
ben 4 yaşıma kadar anne sütü aldım..
hayal mayal hatırlıyorum ablam dışarda oynatırdı beni eve geldiğimde deli danalar gibi annemi arardım meme emmek için..
ablam ve abım 3 ay emip bırakmışlar memeyi..bende 3. ayda istememişim bırakıcakmışım annem iki gün aç bırakmış beni hiç bişey vermemiş meme dışında sonra emiş o emiş 4 yaşına kadr...nasıl bıraktığımıda hatrlıyorum 1 hafta annanemde kaldım donduğümde annem memesini sıkıp gösterdi bana 1 hafta emeyince sarımtırak irin gibi bişey geliodu..miğdem bulandı bidahada emmedim...ama bu seferde hiç süt içmedim halada içmem sütlü tatlılar dahilll..
velhasıl bu benim kız bana hiç benzememiş ne güzel sıcacık ane sütü var içmiyor..ama bir formül keşvettim kızımla karanlık odaya gidiyoruz ve ben ağzıma yalancı emzik alıyorum onada benim memeyi veriyorum o ağzımdan emziyi almaya çalışırken bir güzel içiyor sütünü..yani kızlar 30 yaşında yalancı emziğe başladım..bağamlılık yaparmı acep![]()
hayal mayal hatırlıyorum ablam dışarda oynatırdı beni eve geldiğimde deli danalar gibi annemi arardım meme emmek için..
ablam ve abım 3 ay emip bırakmışlar memeyi..bende 3. ayda istememişim bırakıcakmışım annem iki gün aç bırakmış beni hiç bişey vermemiş meme dışında sonra emiş o emiş 4 yaşına kadr...nasıl bıraktığımıda hatrlıyorum 1 hafta annanemde kaldım donduğümde annem memesini sıkıp gösterdi bana 1 hafta emeyince sarımtırak irin gibi bişey geliodu..miğdem bulandı bidahada emmedim...ama bu seferde hiç süt içmedim halada içmem sütlü tatlılar dahilll..
velhasıl bu benim kız bana hiç benzememiş ne güzel sıcacık ane sütü var içmiyor..ama bir formül keşvettim kızımla karanlık odaya gidiyoruz ve ben ağzıma yalancı emzik alıyorum onada benim memeyi veriyorum o ağzımdan emziyi almaya çalışırken bir güzel içiyor sütünü..yani kızlar 30 yaşında yalancı emziğe başladım..bağamlılık yaparmı acep![]()
kızlar bugun sabah 07:30 gibi emzirdim kısçemi
ve 15:30 gibi süt sağdım 100cc çıktıçok az dimi
günde 1 kez mi sağsam iki kez mi sizce :44:
2 ltre su içiyorum işyerinde iki bardak ısırgan 1 bardak humana
inşallah daha iyi olur
MELEGIM, Mahirimizde dusmus gecmis olsun canim,allahim korusun yavrularimizi.
BEYKOZ, tatlim nasilsin?Dis olayini takma senin yakisikli birden pitir pitir cikaracak disleri,bak benim kizin alt iki disi birden cikti cikali iki ayi gecti ve kazma oldu resmen ama hala digerlerinden ses seda yokGecende aklima ne geldi canim, simdi benim esimin yeni tayin yerine baslicagi zamanla senin esinin askere gidis tarihi hemen hemen ayni,bide istemisin esimin birligine dussun,ozaman missfir ederim seni ve kuzunu,gorursun kocacigini
DILBEREGE,hemen yaziyorum canim
Sabah,yumurta,bir dilim peynir,salatil domates yesillik,iki dilim cavdar ekmegi ve bir porsiyon meyve
Ara ogun,iki tane ceviz yada on tane badem
Ogle,sebze yemegi,salata,yogurt,iki dilim ekmek
Ara ogun,meyve
Ara ogun,galeta ve bir dilim peynir
Aksam,uc tane kofte,salata,corba veya,iki dilim ekmek
Gece,sut meyve
Eminim bir cogumuz bukadar yemiyor fakat kilo aliyordur,burda onemli olan dengeli ve duzenli beslenme ben bu listeyle bir ayda bes kilo verdim ki arada kacamak bile yaptim,ama yinede insan dayanamiyor liste doyurucu olsa bile gozumuz yasak seylere kayiyor![]()
MELEGIM, Mahirimizde dusmus gecmis olsun canim,allahim korusun yavrularimizi.
Eminim bir cogumuz bukadar yemiyor fakat kilo aliyordur,burda onemli olan dengeli ve duzenli beslenme ben bu listeyle bir ayda bes kilo verdim ki arada kacamak bile yaptim,ama yinede insan dayanamiyor liste doyurucu olsa bile gozumuz yasak seylere kayiyor![]()