Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
babyceren nasılsın kaç gündür konuşamadık hiçç.Uğur böcüklerimi gördünmü :d
kızlar butikbebede bir tulum var bebek ateslendiginde rengi degişiyormus 79.90tl sasırdım neler cıkıyor ya![]()
Bu benim kızın da günü gününü tutmuyor,yaklaşık 1,5 saat evvel kahvaltısını yedi fakat tam uyutayım dedim baktım ne var ne yok hepsini çıkardı...
sen benim enesimle tanısmadın insan canlısı benim oglusum lütfen ogluslarımızı sanki sogukmus gibi adlandırmayalım![]()
Umarım hepiniz iyisinizdir.pek fırsat bulamıyorum.tam girecek oluyorum müşteri geliyor yada evde yaren nurla ilgiliyim devamlı.Dün kontrolüne görüedük 10 gün ilaç kullanmıştık malumunuz.ciğerlerdeki balgamı söküp atmış kızım ki o balgamlar kakasından bolca çıktılar.12 defa da kusmuştu. Kusmukla da attı. Sadece üst tarafta kalmış dedi dr.burun damlasına devam.bir de boğazımız fena olmuş.faranjit.viral enfeksiyon salgını var dedi dr. kendi kendine geçecek dedi yeni antibiyotik kullandığımız için bir daha vermeyeceğini söyledi.ventolinin yanına, antisiklebin diye bir şurup daha verdi.10 gün de burun damlasıyla birlikte kullancağız.10 gün sonra telefonlaşacağız.duruma göre gideceğiz.gece uykularım yok oldu iyice.iştahsızlık diş ve boğazından kaynaklı.ateşimiz 2 gündür çıkmıyor.öksürük biraz daha azaldı ve dr. 3-4 güne öksürük de bitecek dedi.dün akşam üzeri 16.30da yediği muhallebiden sonra sabah 07:30’a kadar hiçbir şey yemedi. Arada defalarca mama yaptım ama ııhh.Devamlı uykulu ama huysuz ve ağlaktı.günlerdir ayy,ayyy,ayyy diye ağlıyordu ve ağlamaktan kuzumun sesi kısıldı.sabah 6:00’da tekrar uyandı ama bu sefer bana gülümsüyordu ay nasıl içim ısındı nasıl mutlu oldum.tatlı tatlı sesler çıkardı.kucağıma aldım resmen sarıldı.saçlarımla oynadı,yüzüme dokundu.elini göğsüme soktu.cimcikledi.oynadık sabah sabah.Ve inanın moralim çok iyi.sanırım düzeliyor.kv. ile konuştuk bugün iştahlı dedi.bayıla bayıla yemiş kahvaltısını,meyvesini,mamasını.çok mutlu oldum.çok neşeli dedi.ben de neşeliyim.kızımı görmeye eve gidecem çünkü çok özledim.ve onun mutlu bakışlarını görmek için can atıyorum.Süt vermesem de eve gitmeyi bırakmadım.sadece bazen çok yoğun olduğumda gidemiyorum.
Evlatlarımız için dua eden gönlü güzel tüm arkadaşlarıma teşekkür ediyorum.Rabbim duası kabul olanlardan eylesin.Mübarek kandil gecemiz geçti ama ben tekrardan geçmiş kandilinizi kutlarım..umarım güzel bir şekilde değerlenmiştir.
Aklımda kalan birkaç şey var onları yazacağım;
Annezeynep ve meleğim; paşalara çok geçmiş olsun.Allah korumuş kuzucukları.Bir daha başınıza gelmesin inş.:
tatlim ben ise gitmeden 1kere emziriyorumkızlar bugun sabah 07:30 gibi emzirdim kısçemi
ve 15:30 gibi süt sağdım 100cc çıktıçok az dimi
günde 1 kez mi sağsam iki kez mi sizce :44:
2 ltre su içiyorum işyerinde iki bardak ısırgan 1 bardak humana
inşallah daha iyi olur
PLANNERcim sen isyerinde mi sagiyorsun 2sini de? Nasil yikiyorsun pompayi musait biryer var mi?zada güldürdün beni şu uykusuz ve yorgun halimde çok hoşsun canım ya, emmeleri yolunda herşey mübah şekerim afiyet bal olsun emziğin şekerimm
canım bence gün içinde 2 kez sağ enazından, ben 2 hatta sağabilrsem 3 kez bile sağmaya çalışıyorum ozman daha çok süt oluyor sanki bende anlamadım ama birkez sağarsam daha az süt çıkıyorr:26: sende dene canımm![]()
Sagdakine ozellikle bittim, benim son zamanlarda aldigim bir kolyem var, gorur gormez asik oldum resmen kolyeye,,ic ice gecmis uc kalp var..en minigi oglumu temsil ediyor, bir buyugu beni ve en buyugu de bizim herifi diye dusunerek aldim...zaman zaman takiyorum ve Mahir de bayiliyor onla oynamayi..bende icindeki minigi al bu senin oburleri anne ve baba onlara dokunma diyorumda ama kime neee duyan kim,,dinleyen kim..![]()
Canım benim çok teşekkür ederim.. Daha iyiyim.. Kaan da iyi ama akşam yaptıklarının dişten olduğa emin oldum artık.. Çok huysuzlanıyor sürekli uyanıyor uyku sersemiyken meme veriyorum inatlaşıp direniyor almıyor.. ama sabaha karşı aldı emdi :) sonra sabah uyannıkken işe gitmeden de kucağıma aldım meme verdim emip bırakıyor oynuyor sonra tekrar emiyor yani keyfi yerindeydi.. Ben memeyi istemiyor artık diye üzülüyordum ama dişlerdenmiş.. çünkü gündüzleri de kahvaltı ve çorbalarında eskiye göre biraz iştahsız.. Yarın evdeyim önümüzdeki 3 gün dolu dolu oğlumla birlikte olacağım.. Oynayacağız, gezeceğiz bol bol şımartacağım yavrumu ve tabii inşallah bol bol memiş emecek yavrum..
inş canım, babanesi aradı şimdi sol altta bir dişi vardı yanındaki çıkıyormuş şimdide sağ alt dişi patlamış, allahım ne zor bir süreç ya üstelik daha birsürü diş var sırada çıkacak olan, yandık biz kızlarrüstteki dişler daha zor oluyormuş ya daha nekadar zor olacak acaba ya allaha şükür diyeyeim yinede beterinden korusun
Kızlar hani dün elif'e patik üzerine keçeden yapılmış uğurböceği göstermiştimya,,kandil hediyedisi yengemiz bize
üzerinekeçeden elma dikilmiş çorap almışBi sevindim bi sevindim
çok ta beğendim...Bi de toka almış elmalı ama onun resmini uzunca bi süre koyamıcam sanırım
Eki Görüntüle 614849
Yine sayfalar almış başını gitmiş ne kaynatıyonuz bu kadar yahu
günaydın herkeseee....
çok kötü bir gece geçirdik, zeyno bütün gece ağladı mızmızlandı, ne meme aldı ağzına ne biberon nede kaşıkla bir besin, galiaba diştendir başka ne olacakki ateşide yok ama öyle huzursuz ve ağlaktıki, calpol vereyim dedim enazından ağrısını alır belki ve rahat uyur yok ağzını hiç okadar kilitlediğini görmemiiştim dişi acıyacak diyemi korkuyor ağzını açmıyor acaba hiçbişeye acaba ya offf neyse sabah uyku halinde biraz emdide işe geldim bakalım bugunu nasıl geçirecekler babaneyle, inş buakşam daha rahat bir gece geçiçiriz ya hayır ağlayıp huysuzlanmamsada hiç uyumasa anlıcam ama rahatsızdı yani belli, öğleye kadarda yine aynı olursa doktora götürücez artık napalım, vee eğer diştense bu huzursuzluk ki ilk dişi çıarken bile boyle kötü olmamıştı yaalıcam şu doktoun söylediği bitkisel jelmi nedir valla napıcamı şaşırdım
![]()