2012 Mayıs anneleri Paylaşım Alanı

selam güzel anneler, geçmişe göz atmadan önce albüm oluşturdum onu haber vereyim dedim, yusuf emremi görmek isteyenleri ekleyebilirim yada siz ekleyin ebni farketmez :16:

zada__maşallah canım ya demek 4 yaşına kadar emmişsin:emir_bebek:
benim yengemin kardeşi 7 yaşına kadar emmiş:1:evet yanlış duymadınız 7 yaşına kadar:1:
ilkokula gidiyomuştu ve okul zaten evin yanında..tenefüslerde gelir cak cuk emer tekrar okula gidermişti:1:
cerene memeyi bıraktırırken ben nar ekşisi sürmüştüm gögsüme..cerende korkmuştu emmedi bi daha..
memeden ayıracagımız zaman o kadar kötü olacazki ben günlerce aglamıştım:ssz:

annezeynep__o emmekten sönmüş balonu ben çok iyi bilirim canım:))
hadi şimdi yinede iyi sayılır sönüyo geri şişiyo ama emzirme bittigi zaman ne olacak haberin varmı:))
neyse seni korkutmayım:))
1 yıla kadar tekrar toparlanıyo biraz düzeliyo...
eski performansta olmasada yinede iş görüyo:1::1:

babyceren nasılsın kaç gündür konuşamadık hiçç.Uğur böcüklerimi gördünmü :d

cigerim yengi gördüm daha mesajını:1: ne olsun biraz yogundum böyün :))
nanca zamandır bi arkadaşım gemeyikti o geldi anca ondan ugraştım:))
sonra kalktı getti allah seni inandırsın kafa bırakmadı bende:))
senide ihmal ettim kele cigerim:)öpom seni
hemen bakıyorum ugur böceklerine:)) şeker topagım benimmm
:1::1:

kızlar butikbebede bir tulum var bebek ateslendiginde rengi degişiyormus 79.90tl sasırdım neler cıkıyor ya :9:

muhahaha yakinda artik teknoloji sayesinde herseyi oturdugumuz yerden yapar olursak hic sasirmam...aslinda guzel bir nimet iyi kullanmayi bildigimiz surece..

Bu benim kızın da günü gününü tutmuyor,yaklaşık 1,5 saat evvel kahvaltısını yedi fakat tam uyutayım dedim baktım ne var ne yok hepsini çıkardı...

Cnm inan cok uzuldum kusmasi gercekten cok kotu oluyor hele birde saatlerce yedirdikten sonra yapars..bende su son gunlerde bizimkinde rastliyorum ama ben havalarin cok soguk olmasindan midesini usuttugunu ve bu yuzden oldugu kanisindayim..birde bizde evde isitici belli saatlerde sonuyor o zamanlar usuyor olabilir benim yavrum..sizde oyle bir durum varsa belki soguk aliyordur cnm, gerci biliyorum kusma durumu var sizde ama bildigim kadari ile epey duzelmisti Doga miz simdi yeniden baslamasi soguk alma ihtimalinide gozealmayi gerektirebilir cnm,,

aaa kimsecikler yok:ssz:
ben geldim herkes kaçmış o kadar korkunçmuyum ben ya:1:
ayrıca elif344 e yazdıgım mesajı kimse üstüne alınmasın biliyorum hiç birşey anlamadınız
inanın kimsenin hakkında konuşmadım,dedikoduda yapmadım:1:
antakyaca yazdım:1:

$76896_582211708475081_485482719_n[1].webp $601053_10151375642374868_1834178935_n[1].webp
:27::27::27:

sen benim enesimle tanısmadın insan canlısı benim oglusum lütfen ogluslarımızı sanki sogukmus gibi adlandırmayalım:34:

Katiliyorum, benime kuduruk oglum var, resimlere cok guzel poz verir birde yani artis yanlarida var , ha birde su meshur capkinligini unutmamak lazim...
Hepsi guzeller, kiz ve erkek ayrimina lutfen hayir diyelim simdiden ki ilerde boyle sorunlar hic olmasin,. sevgi ve saygi ile melegim34

Umarım hepiniz iyisinizdir.pek fırsat bulamıyorum.tam girecek oluyorum müşteri geliyor yada evde yaren nurla ilgiliyim devamlı.Dün kontrolüne görüedük 10 gün ilaç kullanmıştık malumunuz.ciğerlerdeki balgamı söküp atmış kızım ki o balgamlar kakasından bolca çıktılar.12 defa da kusmuştu. Kusmukla da attı. Sadece üst tarafta kalmış dedi dr.burun damlasına devam.bir de boğazımız fena olmuş.faranjit.viral enfeksiyon salgını var dedi dr. kendi kendine geçecek dedi yeni antibiyotik kullandığımız için bir daha vermeyeceğini söyledi.ventolinin yanına, antisiklebin diye bir şurup daha verdi.10 gün de burun damlasıyla birlikte kullancağız.10 gün sonra telefonlaşacağız.duruma göre gideceğiz.gece uykularım yok oldu iyice.iştahsızlık diş ve boğazından kaynaklı.ateşimiz 2 gündür çıkmıyor.öksürük biraz daha azaldı ve dr. 3-4 güne öksürük de bitecek dedi.dün akşam üzeri 16.30da yediği muhallebiden sonra sabah 07:30’a kadar hiçbir şey yemedi. Arada defalarca mama yaptım ama ııhh.Devamlı uykulu ama huysuz ve ağlaktı.günlerdir ayy,ayyy,ayyy diye ağlıyordu ve ağlamaktan kuzumun sesi kısıldı.sabah 6:00’da tekrar uyandı ama bu sefer bana gülümsüyordu ay nasıl içim ısındı nasıl mutlu oldum.tatlı tatlı sesler çıkardı.kucağıma aldım resmen sarıldı.saçlarımla oynadı,yüzüme dokundu.elini göğsüme soktu.cimcikledi.oynadık sabah sabah.Ve inanın moralim çok iyi.sanırım düzeliyor.kv. ile konuştuk bugün iştahlı dedi.bayıla bayıla yemiş kahvaltısını,meyvesini,mamasını.çok mutlu oldum.çok neşeli dedi.ben de neşeliyim.kızımı görmeye eve gidecem çünkü çok özledim.ve onun mutlu bakışlarını görmek için can atıyorum.Süt vermesem de eve gitmeyi bırakmadım.sadece bazen çok yoğun olduğumda gidemiyorum.

Evlatlarımız için dua eden gönlü güzel tüm arkadaşlarıma teşekkür ediyorum.Rabbim duası kabul olanlardan eylesin.Mübarek kandil gecemiz geçti ama ben tekrardan geçmiş kandilinizi kutlarım..umarım güzel bir şekilde değerlenmiştir.

Aklımda kalan birkaç şey var onları yazacağım;
Annezeynep ve meleğim; paşalara çok geçmiş olsun.Allah korumuş kuzucukları.Bir daha başınıza gelmesin inş.:

Canimsin o kadar dert ve kosturmacanin icinde A dan Zye herkesi dusunup yaziyorsun ya, seni seviyorum gizz canim arkadasim benim,.mevlam gonlunde ne varsa gerceklestirsin ins. dun kandilde inan sana ve hasta bebeklere isim isim dua ettim, ins yeniden olmazsiiniz ve bunla son bulur tum dertleriniz..cok opuyorum seni ve Yaren Nur umu

Sagdakine ozellikle bittim, benim son zamanlarda aldigim bir kolyem var, gorur gormez asik oldum resmen kolyeye,,ic ice gecmis uc kalp var..en minigi oglumu temsil ediyor, bir buyugu beni ve en buyugu de bizim herifi diye dusunerek aldim...zaman zaman takiyorum ve Mahir de bayiliyor onla oynamayi..bende icindeki minigi al bu senin oburleri anne ve baba onlara dokunma diyorumda ama kime neee duyan kim,,dinleyen kim..:ssz:

kızlar bugun sabah 07:30 gibi emzirdim kısçemi
ve 15:30 gibi süt sağdım 100cc çıktı :5: çok az dimi

günde 1 kez mi sağsam iki kez mi sizce :44:
2 ltre su içiyorum işyerinde iki bardak ısırgan 1 bardak humana
inşallah daha iyi olur
tatlim ben ise gitmeden 1kere emziriyorum
4saat sonra sagiyorum
4saat sonra Omere kavusup yine emziriyorum
Bu programa gore 2kere sagmam anlamsiz oluyor ama sen kendi gunluk calisma tempona gore 3sa ara verecekk sekilde ayarlayipp dene istersen

zada güldürdün beni şu uykusuz ve yorgun halimde çok hoşsun canım ya, emmeleri yolunda herşey mübah şekerim afiyet bal olsun emziğin şekerimm:46:

canım bence gün içinde 2 kez sağ enazından, ben 2 hatta sağabilrsem 3 kez bile sağmaya çalışıyorum ozman daha çok süt oluyor sanki bende anlamadım ama birkez sağarsam daha az süt çıkıyorr:26: sende dene canımm:54:
PLANNERcim sen isyerinde mi sagiyorsun 2sini de? Nasil yikiyorsun pompayi musait biryer var mi?

BABYCEREN emzirme donemi bitince ikizler de eski haline donmuyor muuuuu:26:
Gerci su an kocama gicigim donse de zirnik koklatmam
Surum surum surundurmek istiyorum onu
Yarin cuma olmasa suslenir puslenir de giderdim uyuz etmek icin
:27:

Sagdakine ozellikle bittim, benim son zamanlarda aldigim bir kolyem var, gorur gormez asik oldum resmen kolyeye,,ic ice gecmis uc kalp var..en minigi oglumu temsil ediyor, bir buyugu beni ve en buyugu de bizim herifi diye dusunerek aldim...zaman zaman takiyorum ve Mahir de bayiliyor onla oynamayi..bende icindeki minigi al bu senin oburleri anne ve baba onlara dokunma diyorumda ama kime neee duyan kim,,dinleyen kim..:ssz:

ne güzel bir kolyeymiş o ya melegim..
onun 4 tane kalplisi varmıdır acaba malum biz 4 kişiyiz:))
cumartesi çarşıya inersem bakacam kıskandım:18:

ikizler eski o gençlik hallerindeki gibi olmuyo,
nerde o kıpır kıpır neşe içinde gururundan başını öne egmeyen ikizler:1:
ikizlerin işi bitince sönmüş balon gibi uzunca bir süre öyle kalıyolar,
bizim gibi çok emziren annelerin gögüsteki yagını bile çekermiş bebekler..
tabi zamanla ikizler biraz düzeliyo..
hafif boynu bükük kalıyo:1:

aslında gögüs boyutuylada alakalı..gögüs çok büyükse sarkma daha çok olur..
küçükse fazla hasar alacagını sanmıyorum..
off moralim bozuldu:ssz:

annezeynep ne yaptın yine kocana:1:pardon canım yanlış oldu ne yaptı yine kocan sana:1:
niye küstünüz:18:
valla bu erkeklerin kullanma klavuzu olsa iyi olurdu anlamak çok zor onları:1:

mutluanne__okuyomusun,uyuyomusun,sesimi duyuyomusun:1:

şekersiyeşilçay__:54::54:

beykoz__ne yaptıgını biliyorum:1::1:

Canım benim çok teşekkür ederim.. Daha iyiyim.. Kaan da iyi ama akşam yaptıklarının dişten olduğa emin oldum artık.. Çok huysuzlanıyor sürekli uyanıyor uyku sersemiyken meme veriyorum inatlaşıp direniyor almıyor.. ama sabaha karşı aldı emdi :) sonra sabah uyannıkken işe gitmeden de kucağıma aldım meme verdim emip bırakıyor oynuyor sonra tekrar emiyor yani keyfi yerindeydi.. Ben memeyi istemiyor artık diye üzülüyordum ama dişlerdenmiş.. çünkü gündüzleri de kahvaltı ve çorbalarında eskiye göre biraz iştahsız.. Yarın evdeyim önümüzdeki 3 gün dolu dolu oğlumla birlikte olacağım.. Oynayacağız, gezeceğiz bol bol şımartacağım yavrumu ve tabii inşallah bol bol memiş emecek yavrum..

Oh cok sevimdim cnm, ins daha da cok emer Kaan efendi de guzel annesini uzmez bir daha,sizi bol bol iyi eglenceler dilerim...umarim su uc gun verimli gecer cnm

inş canım, babanesi aradı şimdi sol altta bir dişi vardı yanındaki çıkıyormuş şimdide sağ alt dişi patlamış, allahım ne zor bir süreç ya üstelik daha birsürü diş var sırada çıkacak olan, yandık biz kızlarr:5: üstteki dişler daha zor oluyormuş ya daha nekadar zor olacak acaba ya allaha şükür diyeyeim yinede beterinden korusun

Oy oy oy anam geliyor Zeynonunda disleri birerbirer..Mahir in ust disleri hemen heemen hepsi nerde ise cikti cikacak haldeler hatta usten biri gozuktu bilem, dedigin gibi uykudan sik uyanmalar, huysuzluk zaman zaman yememe yani istahsizlik gibi sorunlarin hepsi var yani dis cikarmanin belirtileri cogu seyler...simdi boyle diyorum ama yinede iyi takipte olmak lazim bazen bir sorundan olurda farketmeyiz allah gostermesin herseye de disten demiyelimde...simdi yazarken geldi aklima cnm sakin uzerine alinma oylesine yazdim okuyanlari sartlandirmayayim diye..

Kızlar hani dün elif'e patik üzerine keçeden yapılmış uğurböceği göstermiştimya,,kandil hediyedisi yengemiz bize
üzerinekeçeden elma dikilmiş çorap almış:16:Bi sevindim bi sevindim:16:çok ta beğendim...Bi de toka almış elmalı ama onun resmini uzunca bi süre koyamıcam sanırım:37:
Eki Görüntüle 614849

Ne guzel corap masallah, gule gule giyinsin boncuk Minamiz. yakisir kizimiza..:16:

Yine sayfalar almış başını gitmiş ne kaynatıyonuz bu kadar yahu

Bir gun sana Gunaydin diye haykirmak cok isterim, oyle guzel bir girisin varki bu saatte bile okurken icimin yaglari eriyor yahu, canimsin sana kocaman gunaydin gec oldu ama sacma olmadi ins..

günaydın herkeseee....:16:

çok kötü bir gece geçirdik, zeyno bütün gece ağladı mızmızlandı, ne meme aldı ağzına ne biberon nede kaşıkla bir besin, galiaba diştendir başka ne olacakki ateşide yok ama öyle huzursuz ve ağlaktıki, calpol vereyim dedim enazından ağrısını alır belki ve rahat uyur yok ağzını hiç okadar kilitlediğini görmemiiştim dişi acıyacak diyemi korkuyor ağzını açmıyor acaba hiçbişeye acaba ya offf neyse sabah uyku halinde biraz emdide işe geldim bakalım bugunu nasıl geçirecekler babaneyle, inş buakşam daha rahat bir gece geçiçiriz ya hayır ağlayıp huysuzlanmamsada hiç uyumasa anlıcam ama rahatsızdı yani belli, öğleye kadarda yine aynı olursa doktora götürücez artık napalım, vee eğer diştense bu huzursuzluk ki ilk dişi çıarken bile boyle kötü olmamıştı ya:( alıcam şu doktoun söylediği bitkisel jelmi nedir valla napıcamı şaşırdım:5:

Canim cok gecmis olsun, ins bu kotu gece son olur, bir daha yasamazsiniz..
Benimkide gece cok uyaniyor ne yapcam bilemiyorum, caresi nedir acep:44:
Ben bitkisel jelde kullandim hicbirseye yaramadi umarim sizde ise yarar cnm, her careye basvurmak lazim yoksa isim harap baksana onlar uyuyamayinca bizimde icimiz yaniyor..

Bugun cok yogundum, ancak bitirebildim gecmisi, otur kalk bir oku bir yaz ve sonu getirdim..saat 10 du ve ben halen camasir asiyordum :)) oyle bir hamaratligim tuttu bugun yada tembelligin acisini cikardim diyelim
Bu arada alinti yapmadan aklimda kalanlar dan mutlu-anne nin yazdigina deginmek isterim, izmitte kaybettiginiz yakinlariniz icin cok uzuldum allah rahmet eylesin..dayinin oglu yani kardesin icinde mevlamdan sifa ve ayrica sabir diliyorum, umarim herseyi gonlunce olur..annen melek gibi bir insan , malum kendi cocuklarimiz icin belki yapamiyacagimiz fedekarliklari yapmis sagolsun varolsun..

BabyCeren; cnm sana dortlu kalp seklinde kolye bulursam aldim bil... umarim raslarim..kolye degilse baska orjinal birseyde olabilir :7:

Topigi acamiyorum bari kapatayim, gece kusunuz olarak.. bakin topigi hic emanetsiz birakmiyoruz, her saatimizde gozkulak olan oluyor evim gibi oldu resmen,hadi kizim cik artik...tamam ciikiyorum:4:

Canlarim,gunaydin desemmmm gun bile agirmadi ki yaa :41: bugun gece biraz fazla kalktik simdi ayagimda salliyorum tekrar uyusun diye ama muhtamelen o uyudugunda bende uyku kalmayacak ve sut sagma falan derken gune yine coook erken baslamisolcam canlari sagolsun:16:

PINARDA:canim, benim doktor dogru duzgun emzirmeden sadece sagarak bu zamana kadar sutun kesilmemesine sasirip mucize gibi birsey diyor,bende "o mucizeden bizim forumda vaaaar" diyorum icimden aklima sen geliyorsun,bakalim bu sekilde nekadar suruklicez,hep sakasina bu yontemle bir yasina kadar anne sutu vercem derdim ama suanda cokta uzak bir ihtimal gelmiyor,ins devam eder,oputuk sizii:16:

kızlar tatlıcadının kimsede telefonu yokmu merak ediyorum Tarık Buğrayı...umarım ateşi atlatmış ve iyileşmiştir....

Back
X