2012 Mayıs anneleri Paylaşım Alanı

:d Ben ben ben hamileyim.Çok şükür güzel sadece bel ağrılarım uyutmuyor o kadar ona da katlanmaya değer :P Nasıl aldım üstüme ama :D

CNM senin hamiş olduğunu biliyom ben pıtırcığım kızmız olacak,adı gönül alacak.senin haberin yok şimdi bizimle birlikte doğuran arkadaşlardan 2'si yeniden hamile kaldı onları diyom ben...

günaydın güzel annem,mutlu annemmmm....şu kocalarr niye sizin gibi mikemmel anaların canını sıkıyorlar.Oklavayı alıp gelicem bakk..:1:Çünkü seni seviyorum...

tatlıcadı,turuncu,mybabylove bende merak ediyorum ayrıca uzun zamandır gelmeyen arkidişlerimiz de var.isimlerini bir ara tek tek yazacağım.mesela berrum nerdeeeee?güzel kızı napıyor çok merak ediyorum.

artı bizim yeni hamişlerimiz nerde nasıllar napıyorlar hamilelikleri nasıl geçiyor?

Sen gelll canım gelll,,ben oklavayı evden veririm sana,,taşıma yorulma:1:
Ben regl olucam karnım ağrıyo,üstüme gelme diyorum,,adam benden önce regl oluyo:27:Bi kapris bi kapris:19:
Prof. olucak sanırım sürekli çalışıyo evde,,gel çocuğa bak bi 10dk. yok:50:Bende kızı koydum çalışma odasına yanına,,kıyamet koptu:20:
10.dk tutucaksın sonuçta dimi!!Bende protesto ettim,,kahvaltı hazırlamıyorum 2 gündür,,aç gezsin dicem ama kesin brunch bile yapmıştır benden sonra:1:
Tabi gece de daha büyük ceza veriyorum:21:

günaydııınnnn :16::16::16:

cuma bugunnn yuppii:62::64:

bugun kızım 06:00 da uyandı :53: bir türlü uyutamadık
benimle oynayın diyo
bende, benimle oynama söyledim sana şansını zorlama dedim ama cıks dinlemedi :1:

nagişcim ve diğer arkidişlerim yüzünüzde azıcıkta olsa tebessume sebep olduysam ne mutlu bana..en yakın zamnda yeni emziğimle resmimi sizlerle paylaşııcam canlar..öpüldünüz..

evet evet evet görmek isteriz isteriz!!!:1:

eminim hepinizi gülümsettin güzel yüzlü arkaddaşımmmm.sağol varol:54:

ZADACAN itirafına koptum:9::9::9: benim eniştem de 6 yaşına kadar emmiş bu yüzden seninki erken sayılabilir şekerim:9:.

MUTLU ANNE miranın çorabı çok tatlı aynı kendisi gibi.

BABYCEREN-ELİF_344 ben Antakyalıların şivesine bayılırım.(Antakyanın güzel kızı gülistaaaan gülistan(Yalan Dünya))

PINARDA beste de bu ara kusuyo öle çok fazla yemek de vermiyorum ama anlamadım. Böyle böyle büyüyolar işte inşallah düzelmiştir.

MELEĞİM canım ben de sabah girdiğimde akşam meleğim kesin foruma girmiştir diyorum ve zevkle okuyorum yazdıklarını. Senin yerine ben haykırıyorum şekerim Günaydııııııııııııııııııııın:16::16::16::16:

EDACK beni arkadaş olarak ekleyebilirsin şekerim:16:

ÇALIŞAN ANNECİKLER bi hafta sonuna daha geldik gözünüz aydın:21::21::21: bebeciklerinizle bol bol güzel zamanlar geçirirsiniz inşallah:emir_bebek:

Kızlar zaman ne kadar çabuk geçiyo ya yoksa bana mı öyle geliyor?
Hepinizi öptüm şekerler:54::54:

Evet o güzel aile bizi çok güzel temsil ediyor. :D

Sen gelll canım gelll,,ben oklavayı evden veririm sana,,taşıma yorulma:1:
Ben regl olucam karnım ağrıyo,üstüme gelme diyorum,,adam benden önce regl oluyo:27:Bi kapris bi kapris:19:
Prof. olucak sanırım sürekli çalışıyo evde,,gel çocuğa bak bi 10dk. yok:50:Bende kızı koydum çalışma odasına yanına,,kıyamet koptu:20:
10.dk tutucaksın sonuçta dimi!!Bende protesto ettim,,kahvaltı hazırlamıyorum 2 gündür,,aç gezsin dicem ama kesin brunch bile yapmıştır benden sonra:1:
Tabi gece de daha büyük ceza veriyorum:21:

aaaaa baksın bir 10 dkcık.valla ben veriyorum kızı gerekirse.2 gece önce uyku başıma vurdu artık iyice.günlerdir uyumamışım nerdeyse.kaldırdım bizimkini uykudan sabahın 4'ü. al bakim dedim şimdi sıra sende bende biraz uyuyayım.kuzu kuzu kalktı aldı valla salladı ilgilendi.bir gece sonra da o geç saatlere kadar ayağında salladı.ben uyumusum bu sefer de o beni kaldırdı.şimdi sıra sende diye.kinci midir nedir benim adam anlamadım ben ya:1::1:

CNM senin hamiş olduğunu biliyom ben pıtırcığım kızmız olacak,adı gönül alacak.senin haberin yok şimdi bizimle birlikte doğuran arkadaşlardan 2'si yeniden hamile kaldı onları diyom ben...

Benden bahsetmediğini biliyordum aslında esprik yaptım :D maşallah demek ikinci kez hamile kaldılar Allah hayırlısıyla kurtarsın inş.

partide ne giycem derdi yok karsılıklı hediyeleştik ay agzımı bozdurcaksınız atcaklar topikten ben bir gün gidersem zaten uckurumdan gitcem :9:

hahahahahahaaaaaaaaaaaaaaayyyyyyyyyyyyyyy:9::9::9::9::9:
Ay bunu okuyunca kahkaha attım beste gözünü açtı neyseki geri daldı uyanınca gelir sallarsın ayağında teyzesi.
Ayy alemsin sen ya :16:

Back
X