Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
sana öyle geliyor be kuzum
ben hergün dakikaları saydığım için 3-4 kat sünüyor günler
ay senink de mi regli oluyor kuzum!!
sen yine kahvaltı hazırlıyormuşsun ben hazırlamıyorum
her akşam maratonda gibiyim yatana kadar popom eyr görmüyor kahvaltıyı da ondan bekliyorum ama cıks daha sadece geceden sandvic yaptığını gördüm
gece cezasına o kazalardan sonra başlamıştım üstüne de regl oldum çok mutluyum sürüm sürüm sürünsün düz duvara tırmanasıca!
zaten ayda yılda bir görüyorduk yüzünüzü hanfendi diye laf söylemez mi al sana ayda yıla bir
valla beykozumun da gazıryla frekansı yükseltmiştim ama bu tarz konularda şaka kaldıramam gezsin ortalıkta abaza liseliler gibi
60 kişilik açık ofisteyim bacılar ya rezil ettiniz beni azcık edepli yazışın galiii gülüp duruyorum kendi kendime
bu arada ne giymiş ne giymiş
ve beykozdan beklenen cevap rtabi ki hiçbişey giymemiş
beykoz sizin ortalamanız ne bacım ya valla senin yüzünden kendimden şüpheye düştüm frekansı yükselttim hem iş hem ev hem koca pestilim çıktı yine de yaranamadık adama iyi mi
şu çarşaf ve abdest olayı olmasaydı iyiydi :26:
evet canım küsüz ve bugün feci patladım az önce
sevgilyken yolladığı mailleri okuyorum şimdi azıcık yumuşayayım diye yoksa hadım edicem adamı o derece kızgınım
eve girer girmez yemek bulaşık çay yoğurt mayalama süt sağma pompa yıkama çamaşır zart zurt koşturuyorum
beyimiz ömere bakıyor tmm Allah razı olsun ama bir kere de gel sen otur ben yapayım de be adam
bu hafta bişiler oldu hiç yardım etmiyor cidden çok yoruldum eski kocamı istiyorum yani kocamın eski halini![]()
ya kızlar hakketen, muhabbetleriniz yıkılıyor yani, sabah sabahh ne enerjiksiniz hee![]()
evet zor geçiyor ama yinede geçiyor şekerim, daha geçen gün hayırlı cumalar demiştim sanki diyordum bende sabah kendi kendime, bunada şükür diyelim, zaman geçsemi daha iyi geçmesemi bilemedim ben şimdi:26: uykusuz ve yorgun olduğum çok belli oluyormuu
sağol canım ya iki diş birden çıkıyor şuanda hem alltaki hem üstten bir diş çıkmak üzere oyuzden baya bir yordu kuzumu ve bizi tabii, umarım hepimiz için kısa süreli huzursuzluklarla geçer gider bu diş çıkarma dönemii
ya kızlar hakketen, muhabbetleriniz yıkılıyor yani, sabah sabahh ne enerjiksiniz hee![]()
partide ne giycem derdi yok karsılıklı hediyeleştik ay agzımı bozdurcaksınız atcaklar topikten ben bir gün gidersem zaten uckurumdan gitcem![]()
beykozcum cnm iyi sizin partiler ucuzmuş...bizim partiler pahalıya geliyo valla..
babydoll,topuklu ayakkabı,jartiyer,oje, makyaj olmazsa olmazı bizim adamınvalla ppartiye gider gibi hazırlanıyorum..ee herseferinde aynı kıyafetlerde olmuyo masraflı oluyo yani:)))
sırf bu yüzden bazen yok istemiyom kalsın diorum![]()
beykozcum cnm iyi sizin partiler ucuzmuş...bizim partiler pahalıya geliyo valla..
babydoll,topuklu ayakkabı,jartiyer,oje, makyaj olmazsa olmazı bizim adamınvalla ppartiye gider gibi hazırlanıyorum..ee herseferinde aynı kıyafetlerde olmuyo masraflı oluyo yani:)))
Kız bu neSonunda da: "zen var iztiyor duş,,verecek 100dolar daha"
mı diyosun fantezikar arkadaşım benim
![]()
Bestoş uyandı ben kaçtım kızlar![]()
![]()
zadacım eskiden öyleydi şimdi pörsüdüm ne giysem aynı duruyor bende kasmıyorum giymiyorum artık sadece t.nga onuda giyiyim artık zayıflayınca tekrar giyinirim ilkimcim kırmızıyı cok seviyorum gercekten cogunlukla onuda kullanıyorum ah su sarkık göbüşüm yokmu yercekimine gıcık oluyorum ikizlerde yercekimine karsı koyamıorlar![]()
Mayıs Anneleri Kudurdu![]()
Enerjikiz tabi,,bebişler hep sağlıklı olsun,kocişlerde hep huzur verse daha da enerjik olucaz inşallah,,hiç sevmem zaten gazı kaçmış gazoz gibi hatunları,,
sizi de o yüzden çok seviyorum![]()
Hayırlı olsun canım oğluşunun karnesi. Bizimkiler de büyüyüp karne alacaklar mı ya çok uzak geliyo bana.
Kızımın da başı çok terliyo özellikle emerken.
regl bitti partisi yaptık![]()
Sen gelll canım gelll,,ben oklavayı evden veririm sana,,taşıma yorulma
Ben regl olucam karnım ağrıyo,üstüme gelme diyorum,,adam benden önce regl oluyoBi kapris bi kapris
Prof. olucak sanırım sürekli çalışıyo evde,,gel çocuğa bak bi 10dk. yokBende kızı koydum çalışma odasına yanına,,kıyamet koptu
10.dk tutucaksın sonuçta dimi!!Bende protesto ettim,,kahvaltı hazırlamıyorum 2 gündür,,aç gezsin dicem ama kesin brunch bile yapmıştır benden sonra
Tabi gece de daha büyük ceza veriyorum![]()
Partide neler yapılıyor şekerim ayrıntıları verebilir misin?![]()
Özel bir süsleme falan var mı beykozcum
Işıklandırmada falan renkler nedir![]()
partide ne giycem derdi yok karsılıklı hediyeleştik ay agzımı bozdurcaksınız atcaklar topikten ben bir gün gidersem zaten uckurumdan gitcem![]()
sudan ucuz hayatım bu partide hiçbişeye gerek yok çin işi japon işi bunu bilen 2kişi 1erkek 1dişi![]()
özel süs sadece ta.ga renkte siyah malum incce degiliz artık los ısık ve ısıkta bildigin gece lambası biz bu ara ufoda kulanıyoruzzz![]()
Ufo'mu:111:Ne amaçla ufo kullandığınızı öğrenebilir miyim canım,çok merak ettim
![]()
arada mola olunca bir taraflarımız donmasın diye bide los ısık yapıyor güzel oluyor ama![]()
Benimki bana hep aynı şarkıyı söylüyor kayahandan : Heeep karanlık,,heeep karanlık,,yeter artık yeter
Dur barışınca bende ufoyu bi getiiim odaya![]()
Şuan içinde bulunduğum durumu size anlatamam kızlarGülmiyim diye kendimi sıkarken pırt yapmaktan korkuyorum
![]()
Cuma cuma yine koptum,,işin kötüsü ben kopunca kolay birleştirilemiyorumHerkes kısa bir süre de olsa ufoyla ısındı,,odayı loş yaptı dimi
Acilen toplu tövbe duası yaptırsın biri![]()
BEYKOZ sağ olsun hep o kudurttu bizi![]()
kuru iftira![]()
![]()
Mayıs Anneleri Kudurdu![]()
müdür uyanmak üzere,,bende kaçtım,sallar uyutur gelirim yine![]()
arada mola olunca bir taraflarımız donmasın diye bide los ısık yapıyor güzel oluyor ama![]()
![]()
sana da hayırlı cumalar cnm.nasılsın?pek uğramıyorsun buralara farkındayım.
kafa terlemesi bizde de oluyor ama uyurken.onu da sıcağa bağlıyorum dert etmiyorum.
büyük oğlusunun da karnesi hayırlı olsun.çok tatlı karneleri oluyor.sizinkilerde gülen yüz formatında olacaktır herhalde.keşke bize de öyle karne verselerdi...