- 6 Aralık 2011
- 7.612
- 2.619
- 248
MErhaba arkadaşlar,
Bugün izin günüm evdeyim.. Güzel haber Kaan dün gece ve bugün beni emiyor.. emme problemini hallettik çok şükür hatta bugün çorbalarını, meyve pürelerini çok yemedi ama beni emdi..
Ama biraz öksürüyoruz ve bazen burnumuz akıyor.. Doktora götürdüm önemli bişey yok.. hafif nezle dedi.. bol bol emzir ve tavuk suyuyla çorba yap dedi.. Şurup verdi...
Bunlar yetmiyormuş gibi birde yıkamak için Kaanı hazırlarken yatağın üstünde annem havlusunu dolaptan almak için döndüğü anda küüt yataktan düştüağladı tabi gözünün yanı da biraz kızardı.. ama banyoya girince keyfi yerine geldi gülücükler attı yine şimdi de uyudu.. Bende geçmişe bakmadan gelişmeleri paylaşayım dedim.. Şimdi geçmişe bakıp geliyorum yine
Cnm hemen uyutmasaydiniz, ne olur ne olmaz in case yapmakta fayda vardir, gecmis olsun benim oglanda dun degil evvelsi gun dustu, insanin akli cikiyor ama olacagi varsada oluyor ne kadar dikkat edersen et..ben en az 6 saat uyutmadim ve surekli herseyini kontrol ettim, goz bebeklerini ve ozellikle bir cisim tutup onune takip edip etmedigine ozellikle baktim..allah korusun butun meleklerimizi, ..bu arada seni emiyor olmasina sevimdim masallah Kaana ins bozulmaz duzeni..
Nezle icinde tavuk sulu corba iyi mi geliyormus bak bunu yeni ogrendim...bizde de sanki bir kirginlik var. bende bugun tavuk hasladim ogluma hemen corba olarak servis ediyim o zaman bizim oglanada...ins sifa olur ogluslarimiza