2012 Mayıs anneleri Paylaşım Alanı

MErhaba arkadaşlar,

Bugün izin günüm evdeyim.. Güzel haber Kaan dün gece ve bugün beni emiyor.. emme problemini hallettik çok şükür hatta bugün çorbalarını, meyve pürelerini çok yemedi ama beni emdi..
Ama biraz öksürüyoruz ve bazen burnumuz akıyor.. Doktora götürdüm önemli bişey yok.. hafif nezle dedi.. bol bol emzir ve tavuk suyuyla çorba yap dedi.. Şurup verdi...
Bunlar yetmiyormuş gibi birde yıkamak için Kaanı hazırlarken yatağın üstünde annem havlusunu dolaptan almak için döndüğü anda küüt yataktan düştü :( ağladı tabi gözünün yanı da biraz kızardı.. ama banyoya girince keyfi yerine geldi gülücükler attı yine şimdi de uyudu.. Bende geçmişe bakmadan gelişmeleri paylaşayım dedim.. Şimdi geçmişe bakıp geliyorum yine

Cnm hemen uyutmasaydiniz, ne olur ne olmaz in case yapmakta fayda vardir, gecmis olsun benim oglanda dun degil evvelsi gun dustu, insanin akli cikiyor ama olacagi varsada oluyor ne kadar dikkat edersen et..ben en az 6 saat uyutmadim ve surekli herseyini kontrol ettim, goz bebeklerini ve ozellikle bir cisim tutup onune takip edip etmedigine ozellikle baktim..allah korusun butun meleklerimizi, ..bu arada seni emiyor olmasina sevimdim masallah Kaana ins bozulmaz duzeni..
Nezle icinde tavuk sulu corba iyi mi geliyormus bak bunu yeni ogrendim...bizde de sanki bir kirginlik var. bende bugun tavuk hasladim ogluma hemen corba olarak servis ediyim o zaman bizim oglanada...ins sifa olur ogluslarimiza

duyuru :1:

Konu : Mercimeğin fırınlanması

Çok sevgili forum ahalisi ;

Bugün ve takip eden gece boyunca toplu olarak mercimek yemeği yapılacaktır.
katılımınız beklenmektedir.

Yer : Evin herhangi bir bölümü kural bulunmamaktadır. O anki duygularınıza bağlı sınır yok :1:

Malzemeler:
babydool
file çorap
kırmızı ruj
tng
Fırın
ve olmassa olmazımız UFO :1:

Malzemelerin kullanımı ve kullanım şekli tamamen size bağlı olup bir sınırlama bulunmamaktadır
vay benim babydolüm yok vay ufom bozuk gibi bahaneler kabul edilmeyecektir.

Müdüriyet :60::60::60:

Yerimm senin duyurunu, ne guzel bir hizmet veriyorsun afferin sana...

vaaaşşşşşş zadacım neler varmıs sende be tavsan kızz oluyon he ben artık t.nga bir fileli corap südyen yürüüüü zaten baslar baslamaz hiç bişey kalmıyor :9::9::9:

Koptum yine sayende:9::9::9:Allah iyiliginizi versin hemi :))

Guzel kizim 10gundur agzina el surdurtmuyordu belliydi gelecegi amaaaa bugun ufacik minicik bir parilti gordum inci gibi parlayan ama daha istiridyenin kabuklari tam acilmamissss ucunu gosterdi incimiz darisi diger bebislerin basina
ates ishal huysuzluk ve benzeri bir sey olmadi cok sukur opuyorum sizleri:54:

Oooo bir incili daha katildi aramiza..masallah sonunda Okyanus hanimin incisi tesfik ettiler demek..oyyy kuzumuza ne cok yakisir o inci..tadindan yenmez artik,,bal olur bal:16::16:

elif344__nasılsın canım..son aylar nasıl gidiyo..çok heycanlısındır..keyfini çıkar bu günlerin tatlım..
bizim konuşmamızıda anlamamış kimse neyse biz kibarlıgımızı bozmayak yo ho boşver:1:

ilkim80__canım sen seversin bizi demi..kulak aşinalıgın var nede olsa..:1:
şu maatterler bizi anlamasada sen anlyon ya yeter:1:

nağiş__nasılsın canım..yaren nur daha iyiymiş..öpüyorum sizi

mutluanne,planner,zada,beykoz,chihiro,defneank,çiçekçiçek,pinarda,
malegim,annezeynep,...ali,veli,49,50 hepinize selamlarrrrr:1:

Malegimde sana selam gonderiyor kucak dolu da sen nersesin kuzum, emzirme zamani gelmedi mi daha :))

canım ben arpa şehriye hiç kullanmadım..tel şehriyeyi de blendırdan geçiriyorum yoksa ögürüyo kusuyo...

canım anaokula bu yıl 2008 liler gidiyo yani 5 yaş..
ama ceren 2009 lu ve 2008lilerin sınıfında..oyun amaçlı gidiyo..evde sıkılıp içine kapansın istemiyorum..
ceren çok konuşkan girişken ve aşırı derecede özgüveni olan bir çocuk..bu özelliklerini evde bilgisayr ve tv karşında bütün
gün oturarak kaybetmesinden korktugum için gönderdim..normalde seneye gidecek bi daha:))
okulda 2009lu yani 4yaş içinde sınıf var ama ceren hanım begenmedi o sınıfı:))yürüyen bebeklermiş onlar:))kendi uzun olunca
digerleri kısa geldi gözüne:))

ben bu yıl 29 yaşıma girecem:( ama nisan ayna kadar 28 diyebilirim heralde dimi:)),
22 yaşımda nişanlandım..
23 yaşımda evlendim...
24 yaşımda cerene hamile kaldım....
25 yaşında anne oldum..
28 yaşımda tekrar anne oldum...
102 yaşımda ölmeyi düşünüyorum:1:

maasallah canım benim ceren cok akıllı maasallah yerim onu öp bizim yerimize inş bizimde öyle kızımız olur sen ayrı sanslısın cerenle cagla ayrı sanslı kocan apayrı sanslı canım
bende kendimden bahsedeyim
20 yasımda nişanlandım
20 yasımda evlendim :9:
21 yasında hamile kaldım
22yasımda dogurdum
suan ben 23 yasımı martta doldurcam eneste 1yasını mayısta yani 3sene sonra ben 26 yada 27 yasımdayken enesi okulda görebilirim iyiymiş buarada mümkünse kimse ölmesin 102 şimdilik kabul ediyorum :23:

buarada mercimek fırına gecesinde herkeze basarılar nagişim yap bir bebiş daha ufo olayınada ayrı güldüm yavrukedicim ilahi ya iyiki varsınız :9:

Ben gecmisi okuyum dedim ama masallah konu +18 lerde seyir etmis ...bende en iyisi gece okuyum bunlari belki gaza falan geliriz bizde.. bu arada ciddi ciddi sizin sayesinde benim heruf kucuk dilini yutabilir, sizden aldigim tuyolarla falan:1:

Mesai bitti kizlar bekler bizi yavrular
Besleyelim oynayalim iyice yorulsunlar
Erkenden uyutalim giyelim birer t.nga
Ufolari yakalim mercimekler firinaaaa
:3:

yuppiiii kız sizde yok yok mani bile yazdınız annezeynepcim gül gül öldürceksiniz beni yanımda olsanız biryerlerinizi cürütmüştüm gülmekten vura vura:9::9::9:

iyi akşamlar kızlar...ben her zamanki gibi okumaktan yazmaya fırsat bulamıyorum...öncelikle geçmiş olsun dilekleriniz için tşk tekrardan..meleğim maalesef doktorumuz hastalıkla ilgili hiçbir bilgi vermedi...ama mecburuz başka iyi doktor yok...gerçi bu da iyimi tartışılır...bide topikten bi arkadaşın arkadaşında benzer bulgular vardı sanırım...bence her zaman . bir doktora gitmekte fayda var...bizim 15 tatilimiz başlıyor....bu hafta kv ye sonraki haftada annemlerdeyiz inş...oğlum bi iyileşseydi..kurban bayramından beri doğru-dürüst dışarı çıkmadım...dört gözle tatili bekliyordum...bu seferde oğlum hasta...kısmet napalım..oğlum iyileşsin yeter ki....bu arada bugün yine coşmuşsunuz...maşallah diyorum enerjinize...şimdi kim valiz hazırlıcak...neyse ben kaçar...

yuppiiii kız sizde yok yok mani bile yazdınız annezeynepcim gül gül öldürceksiniz beni yanımda olsanız biryerlerinizi cürütmüştüm gülmekten vura vura:9::9::9:
Valla benim bugunku yazismalari yeniden okuyacak cesaretim yok ofiste rezil oldum bugun
Ne okuyosun ya bize de soyle biz de gulelim diyo koca koca adamlar
Desem ki tanga ile ufo isiginda asnafisna uzerine yazisiyoruz adamlar ostropozdan bi sicrayista cikiverecek
Bi de gencler var tabi benim grup
Onlar sordukca bu aksam is goremeyen erkegin erkekligine zeval gelecekmis deyip aksama hepsini karilarinin ustune salasim geldi
Yalniz o kadar kudurdum kudurdum gunum bitti derken yine kanamam oldu
Benim bey avucunu yalasin bir haftasonu daha

annezeynepcim ben peceteden yaptım o seyi ama 1taneden küçük oldu resmini koydum şimdi :51:
Tatlim yorumumu yazdim
Pecete kucuk olabilir
Katlari tam ayirmadigin icin sonuk olabilir
Uclarini kesmnemissin bi de yavrum

Esime kizgindim zaten su an hic yuzunu goresim yok
Sirketteki dolaptan sutumu o aliyordu her aksam
Daha dogrusu 2aksamdir unutuyordu ben de stres icinde gece sagiyordum
Hatta dun gece sagamadim bugun sutsuz kaldi yavrum
Neyse bizimki sut kabini oylece atmis arka koltuga
Bir sekilde kapaktan sizmis ve 100cc sutum dokulmus
Kalan 80ccyi becerip de getirebilmis allahtan
Sinirimden aglamak istiyorum
Memelerini pompaya cekmek hani hani kolaymiymis demek istiyorum

kızlar kızım bugün resmen ayakta durmaya başladı...4-5 sn duruyordu onceden ama pat devriliyodu...bugün 40 saniye kadar düşmeden durabildi ve tabiki hemen fotolayıp size göstermek istedim...albüme ekledikk...gerçekten çok heycanlandım canlarım..

bide beykoz teyzemizin kalbini çok kıskanmıştık ondanda çektik ama beykozcum seninki gibi güzel olmadı...

Malegimde sana selam gonderiyor kucak dolu da sen nersesin kuzum, emzirme zamani gelmedi mi daha :))
melegim yazım hatası yapmışım pardon canım:17:emzirme zamanları geldi ama açamadım..başım dönüyodu sürekli:37: ne oldugunu anlamadım..
uzandım çağlayla uyumuşuz biraz..
kızlar kızım bugün resmen ayakta durmaya başladı...4-5 sn duruyordu onceden ama pat devriliyodu...bugün 40 saniye kadar düşmeden durabildi ve tabiki hemen fotolayıp size göstermek istedim...albüme ekledikk...gerçekten çok heycanlandım canlarım..

bide beykoz teyzemizin kalbini çok kıskanmıştık ondanda çektik ama beykozcum seninki gibi güzel olmadı...

maşallah burçdaşıma :nazar:hemen bakıyorum albüme..

$309818_10151282814544102_1410534262_n[1].webp $385332_10151282753399102_1612058740_n[1].webp

cerende karnesini almış ama ben hayal kırıklıgına ugradım:ssz:
eski karneler gibi birşey bekliyodum ama öyle deil..
bilgisayar çıktısı gibi birşey..şunu yapabiliyo,bunu yapabiliyo,oyuna katılabiliyo,....vs vs
ben zaten bunları biliyorum dimi ama:1:

Eki Görüntüle 616582 Eki Görüntüle 616583

cerende karnesini almış ama ben hayal kırıklıgına ugradım:ssz:
eski karneler gibi birşey bekliyodum ama öyle deil..
bilgisayar çıktısı gibi birşey..şunu yapabiliyo,bunu yapabiliyo,oyuna katılabiliyo,....vs vs
ben zaten bunları biliyorum dimi ama:1:

Bildigin A4 kagida basip veriyorlar
Eskinin krem rengi karton karneleri ne guzeldi
El yazisiyla yazardi ogretmenler
Hersey eskiden mi guzeldi? Ben kabullenemiyorum bu modern otesi sozde kolay ama yavan yasantilarimizi :(
(Sabahki +18 muhabbetin ustune bu ne felsefe simdi demeyin! Dusumu aldim kahvem esliginde kipat okuyorumm)

hepimize hayırlı kandiller olsun güzel arkadaşlarım ve kuzularım:16:
inşallah bu mübarek günde tüm dileklerimiz kabul olur
ben sabah namazında genelde toplu isim duası ederim,buradan da aklıma gelen herkese ve bebişlerine dua ettim
Allah kabul eder inşallah

zeynepanne ömerimiz düşmüş çok geçmiş olsun canım,sakın öyle düşünme bence sen çok yi bir annesin
oğlunla gayet güzel ve kaliteli zaman geçiriyorsun

mutlu anne senin yazılarını okuyunca hakikatende nickin gibisin diyorum:27:mira nın uykusu içinde bol bol dua ettim

ilkim oğlumu sormuştum bugün daha iyi şükür iştahıda biraz daha iyi sanki,en azından mızmızlığı geçti:31:beste nin uykularıda düzelmiş inşallah heep böyle devam eder,dualarımdasınız he bu arada dün karnabahar yemeği yaptım senin tarif çok güzel oldu:56:
çok teşekküre ederim hayatım

planner ne yazacaktım ben sana:37:ayy unuttum :27:neyse seni ve kızını öpüyorum:16:

Tatlıcadı Tarık Buğra nasıl oldu :18:

nagihan nerelerdesin sen ve Yarennur nasıl oldunuz:23:

Babyceren:16:

elif yeni katıldın aramıza sanırım hoşgeldin sanada hayırlı doğumlar diliyorum

pınarcımm hediyeni alınca bizede göster nolurr:27:

şekersizyeşilçaycım annen geliyormuş gözün aydın:46:

Çok sağol canım :) :ssz:

Hellloooooo ;) ben geldimmm :) annem geldi, gezdik tozduk eğlendik veeee bugun annnemle istanbula geldim :) haberiniz olsun :) buluşma olacaksa kacırmammmm :) şimdi biraz gecmişe bakmaya çalışayım oldugu kadar...

ILKIM ve SEKERSIZYESILCAY, kizlar dogru anladiniz tam 35 kilo aldim:56: ve 1 kilosu kaldi.Ve cok birsey yapmadim ara ara diyet yapiyorum guyaaa
:1: yani iki gun dikkat etsem ucuncu gunu hersey yiyorum yavas yavas kendiliginden gitti,hizimi alamadim ve 6 kilo daha hedefledim,bu kez kararli bir sekilde diyete basladim bugun ucuncu gun:1: esim mart ayinda izne gelcek insallah o gelene kadar istedigim kiloya inmeyi hedefledim,kismet bakalim, havalar isinincada spora baslicam skilasmak icin...

Süpersin ben de senin gibi verdim kilolarımı. Ve yeni hedefim sıkılaşmak. Öllçülerimî yazdım basladım ufaktan:) bakalım ne kadar surede kac cm incelcem :)

Slm annişler ve tatlı bebişlerr:3:
Biz kuzumla evimize bu gün döndük..annem sağolsun çok iyi baktı bize
Yavrumu doktora götürdük çok hafif bi kızarıklık varmış boğazında ateşi 5 gün sürdü..antibiyotik verdi doktor 2 gün kullandık ateşi normale dönünce kullanmayı kestim
Kan tahlili yapıldı 12.8:16:
Boyunu çok uzun buldu:1:kilosu çok iyi dedi
Malum bizim bıdık basamıyor çok kısa süre basıyo doktor bi bastırdı çivi gibi durdu sıpa..Dr da annesi sen bize şaka yapıyorsun galiba dedi:1:
2 dişi çıkmak üzereymiş..çıksada görsek artık:ssz:
Gün içindeki beslenmesinden bahsettim süper dedi fakat miktarları az buldu azar azar arttırmaya başla dedi:44:bu aydan sonra anne sütü biraz azalacak ek gıda artacakmış
Bu arada gün içindeki beslenmesini anlatınca doktor çok beğendi bu menüleri lütfen bebeği olanlarla paylaş dedi çok mutlu oldum sizlerle paylaşmayı isterdim ama paylaşmayacağım çünküüüü çoğumuz aynı şekilde besliyoruzzz yavruları:21:

Bu gün eve geleceğimi eşim bilmiyordu sürpriz yaptıkk kuzumla..bi içeri girdim evin rengi değişmişş,ev temizlenmiş mis gibi
Evin rengini belirlemiştik ben dönünce yapılacaktı boya kokusu Tarık Buğra yı rahatsız etmesin diye erken yaptırmış bu gün yeniden aşık oldum kocamaa beni büyük bi işten kurtardı:16:

Geçmişe bakamadım hasta bebiş yoktur inş.herkesin sağlığı neşesi keyfi yerindedir umarım
Biz kuzumla hepinizi çok özledikk herkesi öpüyoruzz:54:

Slm annişler ve tatlı bebişlerr:3:
Biz kuzumla evimize bu gün döndük..annem sağolsun çok iyi baktı bize
Yavrumu doktora götürdük çok hafif bi kızarıklık varmış boğazında ateşi 5 gün sürdü..antibiyotik verdi doktor 2 gün kullandık ateşi normale dönünce kullanmayı kestim
Kan tahlili yapıldı 12.8:16:
Boyunu çok uzun buldu:1:kilosu çok iyi dedi
Malum bizim bıdık basamıyor çok kısa süre basıyo doktor bi bastırdı çivi gibi durdu sıpa..Dr da annesi sen bize şaka yapıyorsun galiba dedi:1:
2 dişi çıkmak üzereymiş..çıksada görsek artık:ssz:
Gün içindeki beslenmesinden bahsettim süper dedi fakat miktarları az buldu azar azar arttırmaya başla dedi:44:bu aydan sonra anne sütü biraz azalacak ek gıda artacakmış
Bu arada gün içindeki beslenmesini anlatınca doktor çok beğendi bu menüleri lütfen bebeği olanlarla paylaş dedi çok mutlu oldum sizlerle paylaşmayı isterdim ama paylaşmayacağım çünküüüü çoğumuz aynı şekilde besliyoruzzz yavruları:21:

Bu gün eve geleceğimi eşim bilmiyordu sürpriz yaptıkk kuzumla..bi içeri girdim evin rengi değişmişş,ev temizlenmiş mis gibi
Evin rengini belirlemiştik ben dönünce yapılacaktı boya kokusu Tarık Buğra yı rahatsız etmesin diye erken yaptırmış bu gün yeniden aşık oldum kocamaa beni büyük bi işten kurtardı:16:

Geçmişe bakamadım hasta bebiş yoktur inş.herkesin sağlığı neşesi keyfi yerindedir umarım
Biz kuzumla hepinizi çok özledikk herkesi öpüyoruzz:54:

Cok sevimdim gelmene cok ozledik yaa, geceler sensiz eksik oluyordu cnm yerin cok belli oldu..BabyCeren ve arada Zada beykoz takildik, yalniz ayni anda birbirimizi yakalamakta zorlandik kuzum, meger baglayan senmisin ehuheuheu,, bu kadar konustuktan sonra bana bir yemek ismarlarsin artik :))
Ciddi anlamda seni ve Tarik Bugra yi cok merak ettik, iyiye gitmenize cok sevimdim, masallah kuzuya aslan parcasi olmus.allah daim etsin cnm
Ah su anneler olmasa ne yarardik dimi, baksana senin annen halan annelik vazifesini yapiyor..ah anam ah anam,, bilemedim adam gibi degerini, neyse simdi duygusala baglayip uzmeyeyim kimseyi, opuyorum sizi cnm

Masallah masallah subhanallah :nazar::nazar::nazar:aferin Zeynep Adamiza , darisi en kisa zamanda yurumeye diyelim, albumede bakiyim hemen merak ettim..

Back
X