Haydaaa canim senin kv ile aran iyiydi yaa tuhhh hata yaptigini anlar ve barisirsiniz hayatim uzulme takma kafana zeytin yagi ve limon u galiba Nagis paylasmisti aklimizda bulunsun insallah gerek duymayiz
evet teyzesi beni cok mutlu ediyor kizim cok akilli gitme dedigim yere gitmezgel kizim dedigim zaman gelir
tabi bazen inadi tutuyor
o zamanda elimle yere vuruyorum buraya gel annecim diyorum geliyor valla evimi temizledim mis gibi artik serbest birakiyorum cokta sıkmamak lazim merak ediyor cunku kedisi ile pek mutlu onu gorunce ciglik atiyor resmen hep istemisimdir bir oyuncagina muptela olsun diye olduda artik kedisiz bir yere gitmiyoruz
bakalim bu siralar kediyi op kizim mucck mucck diyorum sariliyor kediye
bazen tepkisini olcmek icin kediyi kucagima alippp AYYY CİCİ KEDİS MİMMMM MİS GİBİ MUCCK MUCCK YAPİYORUM hemen kosup kediyi aliyor elimden biraz kiskanciz galiba
![]()
cnm evet aram iyi ama oldu işte.. oğluna kızıyo ama onla arası bozulmasın diye bana çatıyo

bende eşime anlattım böyle böyle oldu çok üzüldüm diye.. arada ufak tefek bizimde olurdu tabii anlatmazdım ama bu kez dayanamadım..
napayım oda beni üzmeseydi

neyse... tekrar diyorumya maşallah okişe..

bol bol oku cnm, gelişimi çok güzel,