kızlar hastalık kalkmadı özellikle bugün ben çok kötüyüm.ya zatürre yada bronşitim.iltihap kokusundan başka birşey alamıyorum.ne bir koku, ne bir tat.bişey içsem boğazıma takılıyor.burnum doluyor.nefes almakta güçlük var.başım çatlayacak..akşam acile gidecem..Kız hala öksürüklerde h.sonu hiç güzel yemedi.kv.de de daha güzel yiyor.neyse ki geçen haftaki kadar delirmedim bu hafta sonu.
cuma günü mercimeği fırına zar zor yetiştirdim.bizim kız malum biraz zor uyudu.2 saat sonra da regl oldum.Allahın işine bak

21 gün sonra 2. defa oluyorum ve hayatımda ben ben olalı böyle adet görmedim.parça parça düşüyor kızlar.dere boyu kavaklar yani.

ped yetiştiremiyorum.hayatımda ilk defa böyle oldum.ki benim adetler düzensizdir.1,5-2-3 ayda bir falan olurdum.İnşallah kendileri artık beni üzmeyip düzene giriyorlardır.adet sancısı dediğimiz şey ise 2'dir minimumda çok mutluyum.
siyahlale adet olmaman normal cnm.benim emzirme bitti yaklaşık 1 ay sonra adet oldum.süt hormonlarımın düşmesiyle birlikte adet de geri geldi.Korkma aklına taktıysan yada hamilelik gibi endişelerin varsa git mutlaka.ben o kadar zaman boşuna korunmusum
bu arada bende Kızıma d.günü için tütü yaptıracam ama desteklerinizi bekliyorum ben fırsat bulup araştırma yapamıyorum ya.fikirlerinizi benimle de paylaşsanız.özelime msj atsanız falan nasıl mutlu olurum valla,hatta dua ederim size…
Kuzuları ve sizleri çok öpüyorum.Hastalıksız günler ve zamanlar olsun istiyorum