2012 Mayıs anneleri Paylaşım Alanı

Meleğim tütü konusundaki bilgin doğru canım,,bi çeşit balerin kıyafeti..kabarık tüllü etek:emir_bebek:

Deme tutturdum yani :)) ayy ne guzel olurlar simdi hepsi...
Sagol cnm aydinlattigin icin, ben gercekten bilmiyordum ne oldugunu sizden ilk defa duydum :34:

Tatlıcadı'mıza ulaştık,,Azraeceyi arıyoruz,,forumdan giden bi haber versin merak ediyoruz arkadaşlar:16:Eceeee,,seni çok özledik teyzemm:16:

Size hava atmak gibi olmasın ama SekersizYesilCay'la buluşucaz:9:Akşam kulaklarınız sağdan çınlarsa,sizi anan biz oluruz muhtemelen:9:

Herkese mutlu geceler:3:Opuyorum kuzularınızı:54: Duruma göre değişik kokular salın emi:34:

Tatlıcadım,dün sarelle reklamında kadın hamileyken karnında bebeği konuşuyordu hemen aklıma sen geldin acaba tatlıcadının oğluşunun sesi böyle mi çıkıyor diye:40::40:
Esprimi mazur gör tatlım...

Daha önce izlemediğim için hemen reklamı izledim canım ve çok güldümmm Allah ta seni güldürsün inş
Benim bıdıkta aynen böyle bağırıyo:1:sadece sesi daha kart çıkıyo:9:oda normal herhalde o daha anne karnında bi bebek benimki kart bi horoz sayılır onun yanında:1:
Doğa nın rahatsızlığının iyiye doğru gitmesine sevindimm çabuk iyileşecek inş tontişim

kızlar hastalık kalkmadı özellikle bugün ben çok kötüyüm.ya zatürre yada bronşitim.iltihap kokusundan başka birşey alamıyorum.ne bir koku, ne bir tat.bişey içsem boğazıma takılıyor.burnum doluyor.nefes almakta güçlük var.başım çatlayacak..akşam acile gidecem..Kız hala öksürüklerde h.sonu hiç güzel yemedi.kv.de de daha güzel yiyor.neyse ki geçen haftaki kadar delirmedim bu hafta sonu.

cuma günü mercimeği fırına zar zor yetiştirdim.bizim kız malum biraz zor uyudu.2 saat sonra da regl oldum.Allahın işine bak:1: 21 gün sonra 2. defa oluyorum ve hayatımda ben ben olalı böyle adet görmedim.parça parça düşüyor kızlar.dere boyu kavaklar yani.:1:ped yetiştiremiyorum.hayatımda ilk defa böyle oldum.ki benim adetler düzensizdir.1,5-2-3 ayda bir falan olurdum.İnşallah kendileri artık beni üzmeyip düzene giriyorlardır.adet sancısı dediğimiz şey ise 2'dir minimumda çok mutluyum.

siyahlale adet olmaman normal cnm.benim emzirme bitti yaklaşık 1 ay sonra adet oldum.süt hormonlarımın düşmesiyle birlikte adet de geri geldi.Korkma aklına taktıysan yada hamilelik gibi endişelerin varsa git mutlaka.ben o kadar zaman boşuna korunmusum:1:

bu arada bende Kızıma d.günü için tütü yaptıracam ama desteklerinizi bekliyorum ben fırsat bulup araştırma yapamıyorum ya.fikirlerinizi benimle de paylaşsanız.özelime msj atsanız falan nasıl mutlu olurum valla,hatta dua ederim size…

Kuzuları ve sizleri çok öpüyorum.Hastalıksız günler ve zamanlar olsun istiyorum

Bi iyileşmediniz canım yaa:(
Biraz izin alıp dinlensen nasıl iyi olur..
Allah ailecek hepinize şifa güç kuvvet versin
Bu arada benimde regl dönemlerim aynı senin anlattığın gibi..çok yoğun ve parçalı
Annemdeyken doktora gittim olumsuz. Bi şey olmadığını zamanla düzeliceğini söyledi..

Tatlıcadı'mıza ulaştık,,Azraeceyi arıyoruz,,forumdan giden bi haber versin merak ediyoruz arkadaşlar:16:Eceeee,,seni çok özledik teyzemm:16:

Size hava atmak gibi olmasın ama SekersizYesilCay'la buluşucaz:9:Akşam kulaklarınız sağdan çınlarsa,sizi anan biz oluruz muhtemelen:9:

Herkese mutlu geceler:3:Opuyorum kuzularınızı:54: Duruma göre değişik kokular salın emi:34:

selam söyle bizdendee:54: bol bol foto çelin defneyle miranın güzellliğini beraber görelim canımm:16:

Az evvel corbasini yerdirdim simdide mama sandelyesinde bir geri bir ileri gidip geliyor ve her seferinde ben onu kaparmis gibi yapiyorum oda gozlerini dort acmis bakip gulusuyor..dayanamiyacam yiyecem cok datlu gozukuyor gozume bu yavru yaa..ecep aciktimmi bende ne :))

$156378_10151448686605522_1429465674_n[1].webp :16::16:
:34::34:

Az evvel corbasini yerdirdim simdide mama sandelyesinde bir geri bir ileri gidip geliyor ve her seferinde ben onu kaparmis gibi yapiyorum oda gozlerini dort acmis bakip gulusuyor..dayanamiyacam yiyecem cok datlu gozukuyor gozume bu yavru yaa..ecep aciktimmi bende ne :))

sen yemessen ben yiyecem ona göre:))

kulaklarımda acayip bir çınlama,uyuşma,deprem, sarsıntı.. varrrr
sizde varmı...
birileri bizimi konuşuyo acaba:1:
:7::7:

bende olmasam bu sayfaları kim çevirecek:))
neyse ben kaçar:10: yine 1 üye 1 ziyaretçi kaldık:10:
töbe töbeee:18:

sen yemessen ben yiyecem ona göre:))

Benden birsey kalmaz zaten kimseye...oyle istahim var ona karsi ..deli gibi yiyesim geliyor..ama sonra ne yaparim bak onu bilemem:44:
Yalniz bugun cok hirpaladim oglani, perisan oldu kuzum..sac bas goctu valla..deli annesi ile cekecegi var bu oglanin..kesin soyle dusunuyordur,,su annemde beni sanki her gun yeni goruyormus gibi sapur supur off ne is anlamadim diye :))

bende olmasam bu sayfaları kim çevirecek:))
neyse ben kaçar:10: yine 1 üye 1 ziyaretçi kaldık:10:
töbe töbeee:18:

Kacan kovalanir ama sen coktan tuydun ..ama olmazki boyle mizikcilik ediyon..gelde kozlarimizi paylasalim soyle er meydaninda :))
Nire gittin gercekten yaa..gel cevirelim su sayfalari:34:

kulaklarımda acayip bir çınlama,uyuşma,deprem, sarsıntı.. varrrr
sizde varmı...
birileri bizimi konuşuyo acaba:1:
:7::7:

Sag mi sol mu...valla ne derece dogru bilmiyorum ama sag cinlarsa senden iyi bahsederlermis eger sol olursa da kotu..oyle diyorlar ben pek anlamam ama

sevgili arkadaşlarım ve güzel mi güzel bebekleri...
bgn geçmişi okumaktan ziyade, bebeklerinize baktım..
meğer görmediğim ne kadar tatlı bebekler varmış öyle..
sonrasında farkettimki ağzım sulandı:56:
e napayım baktım bebeklerinizi yiyemeyeceğim, bende oturdum misler gibi havuçlu tarçınlı kek yaptım:128:
yanında yok efenim mocoymuş latteymiş falan yok.
lakin misler gibi siyah çayım var..
buyrunuz efenim hepiniz davetlisiniz:7:
artık geçmişe gidebilirim:1:

Kacan kovalanir ama sen coktan tuydun ..ama olmazki boyle mizikcilik ediyon..gelde kozlarimizi paylasalim soyle er meydaninda :))
Nire gittin gercekten yaa..gel cevirelim su sayfalari:34:
geldimm bu seferde sen yoksun:1:bak şimdi gidecem sen gelecen..
saat 22:10 da tekrar burdayım ona göre buluşalım:1:

Sag mi sol mu...valla ne derece dogru bilmiyorum ama sag cinlarsa senden iyi bahsederlermis eger sol olursa da kotu..oyle diyorlar ben pek anlamam ama
sag,sol,ortakulak,içkulak,çekiç,örs valla hepsi çınlıyo:1:
hani bugün mutluanne ve şekersizyeşilçay buluşacaktı ya o yüzden yazdım..
acaba hakkımızdamı konuşuyolar diye:1:
sevgili arkadaşlarım ve güzel mi güzel bebekleri...
bgn geçmişi okumaktan ziyade, bebeklerinize baktım..
meğer görmediğim ne kadar tatlı bebekler varmış öyle..
sonrasında farkettimki ağzım sulandı:56:
e napayım baktım bebeklerinizi yiyemeyeceğim, bende oturdum misler gibi havuçlu tarçınlı kek yaptım:128:
yanında yok efenim mocoymuş latteymiş falan yok.
lakin misler gibi siyah çayım var..
buyrunuz efenim hepiniz davetlisiniz:7:
artık geçmişe gidebilirim:1:

ne kadar güzel tatlı bebegimiz var dimi canım:16:
bak bak doyulmuyo...
zaten havuçlu keke de siyah çay yakışır canım:1:
banada bir bardak çay ve 5 dilim kek hazırla geliyorum:10:
evi biliyorum ama kaçıncı kat hep karıştırıyorum:1:

ne kadar güzel tatlı bebegimiz var dimi canım:16:
bak bak doyulmuyo...
zaten havuçlu keke de siyah çay yakışır canım:1:
banada bir bardak çay ve 5 dilim kek hazırla geliyorum:10:
evi biliyorum ama kaçıncı kat hep karıştırıyorum:1:

cnm baksana forumda kimse yok
tepsiyi yarı yarıya kırıştırırız artık 5 dilimde neymiş:1:
4. kat öğren artık yaa:1:

Kızlarrrr gelin gelin bende de meyveli kek var:56:searchbau senin kekle benim keki birleştirip misafir ağırlayalım şekerim:1:sen bambucan oldun ben searchbau yazmayı öğrendim:ssz:

Bu gün basamayan oğlum uzun uğraşlarım sonucu 18 sn koltuğa tutunarak durdu sürekli bıraktığı poposu havada kaldı yani çok mutlu oldummm:1:
Birde top oynarken cırtlak bi sesle atttt dedi:16:
Su isterkende ilginç bi şekilde üfleyerek fffff yapıyordu bu gün yine aynı ilginç üflemesiyle ffffuuu dedi:119:

Kuzum beni bu günn çok mutlu ettiiii

izmirden herkese kuccak dolusu sevgiler:16: çok güzel geçen bir haftadan sonra izmirdeyim. mayıs kuzucuklarım ve anneleri herkes turp gibi sapasağlamlardır inşallah. eşimle her ne kadar regl olsamda:)) çok güzel vakit geçirdik. istanbul havası benimkine gittikçe iyi gelmeye başladı:) bana bol bol methiyeler düzdü( gaz verdi aklınca:)) üçümüz bol bol yatak keyfi yaptık. birde hiç pcyi açmadı o açmayınca bende elleyemedim malum kıskanıyor sizi:)) kim bilir neler kaynatmışınızdır:(( iyice uzak kaldım forumdan böyle mi olacaktı:(( annemi umreye uğurlayıp, nişanı yapıp dönücez köyümüze. izmirde soğuk marmarise göre ece hasta olacak diye çok korkuyorum. inşallah ara ara girerim foruma herkesi çok çok öpüyoruz:16:

Back
X