2012 Mayıs anneleri Paylaşım Alanı

bu arada kocamla benden size yeni inciler:))

koca: hafta sonu açık öğretim sınavı var hiç çalışamadım kalıcam galiba sınıfta
ben:30 yaşına kadar okumamışın evlendin okucağın tuttu her sene paramı yedircez buna kalırsan bir daha gitmezsin ona göre
koca:bu ne ya millet hep babam okutmadı der ben karım mı okutmadı dicem olmaz öyle şey.
ben:iyi o zaman bende okumak istiyorum seneye bende gidicem aöf ye
koca:aile indirimi yaparlarmı acaba bize. tamam tamam kalmam ben sen otur evinin kadını çocuklarının anası ol:))
ben: kıkırdamalar...:)))

Ayy benim oglan zaten gazman birde kuru fasulye yedirsem ne olur acaba, o zaman kesin ulkenin gaz boru hatti gibi buyuk birsey olur booomm gibi,,ehehueheu
Esinle olan muhabbetine cok guldum yaa..birde su asker olarak kimi tanidiysam hep acikogretim okuma telasindalar ..rutbeleri artiyormus dimi okurlarsa

bunlarda benden olsun:)) $19918_462058250520985_1332023168_n.webp$299664_417829374954547_466769441_n.webp$299664_417829374954547_466769441_n.webp$312333_324948150938992_1727044842_n.webp$537891_469491646432641_1946389529_n.webp$735227_423306987740119_1643222112_n.webp

dişçiden çıktık eşime dedim hadi markete geçelim bir kaç şey lazım:27:
dedi ne kadar tutar..dedim 70-80 arası bişey korkma:1:
neyse geçtik ben kendimi kaptırmışım :1:
sepete bir ben atıyorum bir ceren:1:çağlada uzanıyo ama yetişemiyo:1:
geldik kasaya..pippip pip pip pippppp bitmedi piplerin sesi:27:
kasiyer dediki 210 lira:53: aboww eşime baktım
adam böyle:59:
:1::1:
bir daha ne eksikse liste yapaymışım kendi alıp getirecekmiş
beni markete götürmeyecekmiş:1:
neyse dolap doldu biraz..

Ayy benim oglan zaten gazman birde kuru fasulye yedirsem ne olur acaba, o zaman kesin ulkenin gaz boru hatti gibi buyuk birsey olur booomm gibi,,ehehueheu
Esinle olan muhabbetine cok guldum yaa..birde su asker olarak kimi tanidiysam hep acikogretim okuma telasindalar ..rutbeleri artiyormus dimi okurlarsa

evet meleğim öyle bir durum var da benim eşime saksı geç düşmüş:))

bencede gazlıysa verme gaz bombası olmasın mahirim:))

babycerenin dediği gibi kalbini ferah tut sonuçların için inşallah iyi olacaklar.

çağlanın dişi çıktı:52::52::52:

evet daha öncede çıkmıştı yaklaşık 2 buçuk ay önce:27:
ama uzun zaman geçti aradan üstteki dişleri patlamış:32:
çok sevindikkkk:52:
sıradakilerde agrısız sızısız gelsin inş:8:

çokmu acıdı ya off neyse kurtuldun canım..eminim bunda da digerinde de birşey çıkmayacak..biraz pozitif ol tamam mı canım...
öpüldün:54:

Evt cnm cok sorun ne bende cok merak ediyorum,elimden geldigi kadar olumlu dusunmeye calisiyorum rabbim sifa olsun dermansiz dert vermesin ins.

beykozcum arkadaşına dua edelimde canım..dua ederken beykozun arkadaşı diye mi dua edicez:27:
ben her gün ederim Allahım isteyen herkese bebek nasip et diye..aminnn

meleğimminş tahlillerinde olumsuz bi şey çıkmaz canım..bu arada kuru dolmalar,börekler havada uçuyo bakıyorumda:56:

Kurabiyecikler:
Yarım paket yumuşak margarin,1buyuk çay bardağı pudra şekeri,1byuk çay bardağı pirinç unu,aldığı kadar un,arzuya göre kakao.Yoğur iyice,2ye,3e böl hamurunu.merdaneyle ac tezgaha,sonra kalıplarda kes.hamur bitene kadar aynı işlem.
160derece,kurabiyeler kizarmicak bisküvi gibi olucak!eger kalabalıksa 2olcu yap mutlaka canım.
üzeri icin: hazir seker hamurunu yine merdaneyle ac tezgaha, aynı kalıpla kes,soğumuş kurabiyelerinin üzerine bıçakla incelik bal sür,üstüne seker hamurunu yapistir.eger seker hamurun üzerine 2.kat süsleme yapacaksan 2hamuru birbirine suyla yapıştır canım.
Kurabiye seker hamuruna balla,seker hamuru seker hamuruna suyla:54:
Not:hamuru tezgahtan ince bir spatulayla al ki formu bozulmasın.
İsim yazacaksan eger onun kalıbı var hazır satılan,,seker hamurunu hazırlayıp üzerine bastırıyorsun.
İyi olursa benden,kötü olursa senden:9:Sevgini katmayı unutma:16:

Sevgiler,Emine beder:1:

bendende sana sevgiler emine beder:1:
çok sağol canımm..şeker hamuru pasta yapan heryerde satılır herhalde?aslında kendim öğrensemde yapsam..
burda ben isim yazan kalıp bulamam isimsiz olsun kurabiyelerimiz artıkk
çok sağol şekerim:54:

ben geldim:119::119::119:
kızlar bugün mutfaktan çıktım salona gidiyorum çağlaya bakmaya..küt diye bir sessss
aman allahım:43:
ben yerdeyim yere yapıştım:1:halı ayagıma takıldı:1:
neyse kalktım ama dizim acıdı:14:
sakarlıgıma doymıyım emi:ssz:
neyse sonra kalktım dişçiye gittim..dişimin çekilmesi lazımmış:14:
20 lik dişimmiş bu:ssz:
pazartesi çekilecek:ssz:

Allah iyiliğini versin çağla düştü zannettim
senin düştüğünü okuyunca ohh be çağla değilmiş dedim euheuheuh
geçmiş olsun tatlım..o 20 lik dişler bi işe yaramıyo zaten ağızda kalabalık ediyo çektir gitsin:27:

euheueheuh benim kociş gibiii
oda beni götürmüyo liste yaptırıyo
sonra ben tekrar arıyorum sipariş veriyorum:27:
şu sepeti doldurmanıza çok güldüm yanlızzz:52:
seneye çağlada başlar üzüm üzüme baka baka kararır:1:

hayırlı olsunnn
anamm bizimkininde 2,5 ay sonra çıkarsa 1 yaşındayken yavrumun daha 4 tanecik dişi olmuş olur:18:
neyse geç olsunda güç olmasın

:60:
Alemsin yaa, adama inme indircekmisin nerde ise...
Neyse cnm valla yemesini biliyorlar bencede az ellerini soksunlar ceplerine dimi,hem nerden baksan kocan karli..sen evde maassiz calisiyorsun yaa.) onlara saysin..daha bitmez bu ihtiyaclar ama olsun yavas yavas alistir guzelim
Bu arada Cagla uzanimiyor demissin yaa bak ben ona uzuldum, kuzum alamamis istediklerini

Hadi gozun aydin cnm, bizimkide ayni oldu 2 veya 3 ay sonra ust bir dis cikti ve yanlarindakiler de cikti cikicak..cok zorlaniyor benim Oglan, gece sik sik uyaniyor..bende otomatige baglanmis gibi kendimi habire ayaktayim :))

tatlıcadı ve melegim..çağlayı sepete oturttum hani üstte çocuk oturtulan yer varya oraya:1:
ay nasıl mutlu oldu nasıl sevindi yavrum:17:
evet yetişemedi olsun onun almak istediklerinin hepsini annesi aldı zaten...
ayrıca ben markete gitmessem adam daha zararlı çıkar..
mesela yayla marka pirinç derim
adam beni arar nerdeymiş başka marka olmazmıymış,
baldomu osmancıkmı trakyamı off offf 50 tane soru sorar..telefon faturası
alır başını gider o zaman..
eli mahkum beni götürecek:27::27:

beykozcum arkadaşına dua edelimde canım..dua ederken beykozun arkadaşı diye mi dua edicez:27:
ben her gün ederim Allahım isteyen herkese bebek nasip et diye..aminnn

meleğimminş tahlillerinde olumsuz bi şey çıkmaz canım..bu arada kuru dolmalar,börekler havada uçuyo bakıyorumda:56:

Evt ya oda bak benim aklima takildi bize beykoz ozelden isim yazsa daha makbul olur dimi..
Cnm ins temiz cikar, kotu durumlari inan dusunmek istemiyorum..
Bugunu sizlere yazicaktim bak iyiki hatirlattin, dolmalar falan diyince..
Simdi Elifin annesi guzel mi guzel cok ustaca yapilmis elmali turta getirdi gelirken..ayy ben simdi benim yaptiklarimla nasil basa cikarim diye dusunurken allahtan yaptiklarimin hepsi yendi valla ve cok begendigini soyledi..hele o pocalara bitti..Ben artik bu isi galiba becermeye basladim ehueheu
Elif ile Mahir oyun halisinda bir guzel oynadilar yalniz Elif habire Mahirin saclarini cekme tesebbusunde bulundu ben aksini beklerken .neyse benim oglan ayakta durdugu her seferinde efelenip bagirmaya baslayinca bu seferde Elif korkup aglamaya basladi...nasil kotu ses siz tahmin edin artik..valla oglum oyunlarina guzel guzel paylasti hic kiskanmaz benim akilli oglum.paylasimci masallah :))
Resim istekleri yogunlasiyor biliyorum kizlar ama kafam cok dolu su aralar bir ara toparlar toparlar koyucam soz

kuzum adınıda söylede edelim. yazmıştım benimde arkadaşımın olmuyor bugün doktora gidicek diye. ama malesef gidememiş:( belki bileniniz vardır triko markası sanfa vardır arkadaşım üretim şefi eşi üretim müdürü. bugün yıllık zamlı maaşlarını alan işçiler az bulmuşlar zammı olay çıkarmış işi filan bırakmışlar onlarda çıkamamışlar fabrikadan. 25 gün sonraya vermiş doktor yeni randevuyu sinir oldum şansızlığa bakarmısınız:(( bu arada dualarınıza benim arkadaşımıda katarsanız sevinirim adı zuhal şimdiden sağolun.

canım ben abdest alıp edicem arkadasınada ederim benim arkadasımın adı deniz canım rabbim kimsenin kucagını bos bırakmasın aminnn

Evt ya oda bak benim aklima takildi bize beykoz ozelden isim yazsa daha makbul olur dimi..
Cnm ins temiz cikar, kotu durumlari inan dusunmek istemiyorum..
Bugunu sizlere yazicaktim bak iyiki hatirlattin, dolmalar falan diyince..
Simdi Elifin annesi guzel mi guzel cok ustaca yapilmis elmali turta getirdi gelirken..ayy ben simdi benim yaptiklarimla nasil basa cikarim diye dusunurken allahtan yaptiklarimin hepsi yendi valla ve cok begendigini soyledi..hele o pocalara bitti..Ben artik bu isi galiba becermeye basladim ehueheu
Elif ile Mahir oyun halisinda bir guzel oynadilar yalniz Elif habire Mahirin saclarini cekme tesebbusunde bulundu ben aksini beklerken .neyse benim oglan ayakta durdugu her seferinde efelenip bagirmaya baslayinca bu seferde Elif korkup aglamaya basladi...nasil kotu ses siz tahmin edin artik..valla oglum oyunlarina guzel guzel paylasti hic kiskanmaz benim akilli oglum.paylasimci masallah :))
Resim istekleri yogunlasiyor biliyorum kizlar ama kafam cok dolu su aralar bir ara toparlar toparlar koyucam soz

bence sen bu işiçözdün canım tebrik ederim.darısı banada..benim elim aslında çok lezzetlidir ama içmde istek yok
ne yemek yapmayı nede pasta poğaçayapmayı hiç sevmiyorum..
bende belki sizleri göre göre gaza gelirim ha:))
mahirede afferim ya ne güzel akıllı aklıllı oynamışlar elif le..inşallah hep paylaşımcı olur mahir..
resim işinide hızlı al canım merak ediyoruzzzzz:))

ya nasılda yazmayı unuttum...
bugün 2 bayan gördüm ikizlermiş..ee tabi ikizler 2 kişi oluyo haliyle:1:
ee ne var bunda diyceksiniz:1:
inanamadım ya ikiside aynı kıyafetleri giymiş,ikisininde dip boyası aynı hizada:9:
en ilginç olanıda ikiside hamileeeeee:53:
dayanamadım gittim sordum..
kaç aylık dedim..biri dedi 4 digeride 7 aylıkmış:8:
aslında aynılarmıştı ama biri düşük yapmış sonra hemen tekrar hamile kalmış:26:
ben hayatımda böyle birşey görmedim ya..
çok tatlılardı:17:

annezeynep sende görünmüyosun nerdesin cicim...
en son göbek dekolte giyecem diye yazmıştın bir daha göremedim seni..
yoksa hayır olamazzzz
beni dinleyip file çorapmı giydin:14:
yoksaaa birde başparmak dekoltesimi verdin:14:
adam korktu degilmi:14:
ses ver canım:54:

Beykoz arkadaşın için seve seve ben de dua ederim.
Meleğim geçmiş olsun. İyi düşün iyi olsun herşey.
Benim kız bu saatte anca uyuyor ya. Acilen uyku saatlerini değiştirmeliyim. Ama hiç de kolay değil.

Back
X