Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
maşallah zeynep ada'yabüyüyorlar evet ya yaptıkları her bilinçli harekette şaşırıyor insan değilmi bizde öyleyiz eşimle şaşkın şaşkın birbirimize bakıp duygulanıyoruz sonradaa, ne güzeller bu minnoşlarrr
![]()
valla öyle tatlım bende ara ara düşünüyorum daha dün krnımdaydı hangi ara büyüdü diye..hele yaza düşünemiyorum yürümeyede başlarlar bıdık bıdık ellerillerinden tutup gezdiririz inş..
cnm abimin çocuğuda öyle şimdi 1.5 yasında hala annesine abla diyo..annesi hayır anne diyo bağırarak abla diyo oyun yaptı artık heralde..bakıcısınada teyze abla diyo:))öldürüyo bizi gülmekten..
bide cnm bizde ilk anne derse arkası kız baba derse arkası erkek derler..miranın arkası erkek sanırım..bizimki ilk anne dedi arkasıda kız olabilir Allahım sağlık versin kız erkek farketmez gerçi...
püskürtme olayı ise bebelerin ortak bir özelliği olsa gerek hepsi çok başarılı...
kocaman maşşallah miraya ben bir türlü hoşçakalı öğretemiyorum yapmıyor öle bakıyor ben byebye yaparken:))
bıydaya koptum ne demek acaba burda flnmı demek istiyor:)) gerçekten alemler bu kuzular..şimdi miranın yanında olsam onu birgüzel mıncıklasam öpüyo zada teyzesi mis kokulu gıdısından..
kizlar benim fabrikada pestilim cikiyor siz ne ara yaziyorsunuz yahu bu kadarr
Minnie partisi dusunenler catikati blogspota bir bakin ayse rananin partisi cok hosuma gitmisti benim
Bu minnie niye bu kadar populer? Fare degil mi o yaa
Ben iste nefes alamiyorum aksamlari Omer ve esime zaman ayirayim diyorum ama bi durmuyosunuz ki bu gariban azicik takip etsin :) hayranim enerjinize fikir fikir mayis annelerii![]()
Evet kullanmayınca unutuyo insan ama yeniden baslayınca patır patır dökülüyo :)
Valla mira ve zeynep adanın performanslarına hayran kaldım. Defne alkışın yanında gel gel yapmayı öğrensi ve zada gibi baba nerde veya anne nerde deyince yüzlerimîze bakıyo. Bi de annemlere gittiğimizde muhabbet kuşları var. Eve geldik. Maviş nerde diyorum mavişin durdugu köşeye bakıyo. Teyzrsi saklanarak geliyodu mutfaktan. Teyze nerde diyorum mutfak kapısına bakıyo :) kuzu yaaa:) bi de daha önceden duyduğu sevdiği sarkıları tekrar duyunca ya da ben soyleyince guluyo seviniyo. Dün de şunu keşfettim. İki ya da üç tane peluş oyuncağı birbiriyle konuşturuyorum. Mesela
Merhaba bobo, oyun oynayalım mı
Tamam rupert, ama defne de bizimle oynasın olur mu
Tabii ki olur bobo, hadi defneyi çağıralım" diye sesimi değiltirerek konuşturuyorum ve çığlık atıyo acaip hoşlanıyo :)
Veeee plannerrr. Ne olursun şu dil jelinin adını sanını söyle. 2 gecedir oert oldum yine uyumuyo nbu kız. Diş mi gaz mı naz mı anlamadım ama olan bana oluyo yani. Bi de sana sorayım organikçisin ya ondan :) bebek tarhanasını nerden alıyosun?
günaydın tatlışkolar...
kızlar Ada hafta sonundan beri anne nerde göster diyince elini kaldırıp beni gösteriyo, baba nerde diyincede babasını..isimlerimizi söyleyincede aynı şekilde gösteriyor...biz yokkende duvardaki büyük düğün resmimizi gösteriyor...
işaret parmağıyla dudağına bub bub bub yapıyor...ve müzik duyunca iki eliyle birden deli deli yapar gibi oynamaya başlıyor(tel sarar kızım diyincede aynı hareketi yapıyor iki elle)..salla kafayı diyince hayır yapar gibi kafayı sallıyor..salla popoyu diyincede ileri geri popo sallanıyor..artık söylediklerimizi anlıyorlar...çok alemler bu bıdıklar ya..büyüdükçe dahada tatlı olmaya başladılar...Allahım hepsini nazarlardan korusun...
beykozcum arkadasın denizin inşallah rabbim gönlüne göre verir ve nur topu gibi çocukları olur..(amin)
Oyyy maşallahh Zeynep Ada'yaO salladığı popsunu ısırırıımm
Ya büyüdükçe iyice tatlı oluyorlar,,bizimki babaya baba, bana aba diyor hala
kızım diyorum ben anne
bakıyor,abaaa diyor
yani elaleme karşı ayıp dimi öğren şunu
anneee,,cevap:abaaa.Düğün resmimizde beni tanımıyor,eşimi seviyor uyuz oluyorum
Gerçi çokcuk haklı,düğün resmimize bide kendime bakınca tanınmaz haldeyim
Kapıya kadar emekleyip hoşçakal yapıyorGaliba sıkılıyor evde
yeni öprendiği uzun kelime bıyda
sürekli bıyda bıyda bıyda diyor
Alkışla deyince alkış yapabiliyorDede,dedüüü,nemmi,mama,dıgıl dıgıl ve diyor birde
Unutmadan,ağzında bişey varken püskürtmede üstüne yoktur
![]()
kızlar ferforje pasta standı dilek ağacı ve hediye askısı arıyorum
aramazken heryerde karşıma çıkıyorlardı ama şimdi bulamıyorum
işten fırsat bulup avm avm gezemiyorum da eski günlerdeki gibi :)
bildiğiniz biryer var mı bu tarz ürünler satan?
ahh istanbul'da olsam eminönünü talane derdim
bursa'da hiçbirşey bulamıyorum
karton minik çantalardan istiyorum yok
hazır şeker hamuru aradım yok
pfffff
renk olarak pembe ile siyaha bayıldım!Minnie partisini ben dusunuyorum cunku hem begeniyorum o minik fareyi hemde hazirliklarda cok isime yarayacak, hic birsey yapamazsam bile kartondan kulaklarını kesip suslerimi kolayca yapabilirimYuzunu fazla kullanmıcam zaten,siyah kulaklar ve pembe beyaz siyah puantiyelerle renklendiricem evi inşallah.Disney karakterlerine ilgim ise çocukluktan geliyor canım
Hala hikaye kitaplarımı saklarım
![]()
faceden bir arkadaşımın arkadaşının fotoları bunlar:)) pembe pembe tam benlik olmuş:))
Eki Görüntüle 625713 Eki Görüntüle 625714 Eki Görüntüle 625715 Eki Görüntüle 625716 Eki Görüntüle 625717 Eki Görüntüle 625719 Eki Görüntüle 625720
pfffff
pfffff
yeşil çay sen ankaralımıydın ya:)) yoksa behzat ç mi izliyon:))
faceden bir arkadaşımın arkadaşının fotoları bunlar:)) pembe pembe tam benlik olmuş:))
Hamis arkadaslarımdan birine yeni aldık emionunden dilek agacı,ben kızın süslerini de oradan almıstım.
letizia.com.tr,eminonunde fakat kargo da yaparlar,eminonu ucuzdur,tel.de pazarlık da yaparsın.belki mail atarlar resmini,biz beyaz aldık arkadasa,Ayse Hanımdı yanlıs hatırlamıyorsam,irtibat kurabilirsin cok tatlı bir kızdı.
yardımcı olacaklarını dusunuyorum sanada canım.karton minik cantada resim yollarlar belkigelebilsen beraber giderdik bile,eminonunu ucuzcuları iyi bilirim
![]()
canım eminönüne çok uzağım diye sanırım hiçç bilmem oraları ve ordan alışverişi birgün bende takılıcam sana ya özendiriyosun beniii![]()
canım hiçbir fikrim yok çok şey istiyorsun sende canımmmşaka şakaa inş bulursun istediğin herşeyi canım, mudo, tepe home vb. yerlere baksan belki varmıdır acabaaa:26:
bana zaten gezmek olsun koşa koşa giderim,hastaysam iyileşirim eşim öyle diyor
butcene gore herseyi bulabiliyorsun ondan seviyorum orayı,susler suslemeler cok guzel evet ama pahalıya da cıkıyor magazadan alınca,orada cogu yer toptancı,
fiyatlar uygun.
olurda birgun gelirsen seve seve gezdiririm seniButun hanlara girer çıkarız walla ne güzel olur
![]()