2012 Mayıs anneleri Paylaşım Alanı

maşallah zeynep ada'ya:nazar::nazar: büyüyorlar evet ya yaptıkları her bilinçli harekette şaşırıyor insan değilmi bizde öyleyiz eşimle şaşkın şaşkın birbirimize bakıp duygulanıyoruz sonradaa, ne güzeller bu minnoşlarrr:16:

aynen cnm bizde öyle şaşkınlıkla birbirmize bakıyoruz..sonra başlıyoruz daha ilk geldiği gun söyleydi böyleydi diye...
valla iyikide yapmışız çok güzeller gerçekten...

valla öyle tatlım bende ara ara düşünüyorum daha dün krnımdaydı hangi ara büyüdü diye..hele yaza düşünemiyorum yürümeyede başlarlar bıdık bıdık ellerillerinden tutup gezdiririz inş..

cnm abimin çocuğuda öyle şimdi 1.5 yasında hala annesine abla diyo..annesi hayır anne diyo bağırarak abla diyo oyun yaptı artık heralde..bakıcısınada teyze abla diyo:))öldürüyo bizi gülmekten..

bide cnm bizde ilk anne derse arkası kız baba derse arkası erkek derler..miranın arkası erkek sanırım..bizimki ilk anne dedi arkasıda kız olabilir Allahım sağlık versin kız erkek farketmez gerçi...

püskürtme olayı ise bebelerin ortak bir özelliği olsa gerek hepsi çok başarılı...

kocaman maşşallah miraya ben bir türlü hoşçakalı öğretemiyorum yapmıyor öle bakıyor ben byebye yaparken:))
bıydaya koptum ne demek acaba burda flnmı demek istiyor:)) gerçekten alemler bu kuzular..şimdi miranın yanında olsam onu birgüzel mıncıklasam öpüyo zada teyzesi mis kokulu gıdısından..

hoscakal dedik surekli,babası baybay yap deyince yapmıyor hep aynı kumutla ogrendi,hoscakaaal:3:dediginde yapıyor sadece:9:simdi sırada opucuk var ama cok calısmamız lazım zadacan coook:9: bıyda ile ilgili bi video cektim,,keske ozel video olsada paylaşabilsem:16: arkası kesin erkek diyor herkes,zaten erkeğede benziyor bazen,öyle derlermiş:9:Yatağa aramıza yatırıyorum bazen,emziriyorum,emmesi bitince dönüp eşime sarılıp uyuyor,o derece babacı bir kızım var:nazar:Sağlıklı olsunlarda yavaş yavaş herşeyi öğrensinler:nazar:

kizlar benim fabrikada pestilim cikiyor siz ne ara yaziyorsunuz yahu bu kadarr

Minnie partisi dusunenler catikati blogspota bir bakin ayse rananin partisi cok hosuma gitmisti benim
Bu minnie niye bu kadar populer? Fare degil mi o yaa :1:

Ben iste nefes alamiyorum aksamlari Omer ve esime zaman ayirayim diyorum ama bi durmuyosunuz ki bu gariban azicik takip etsin :) hayranim enerjinize fikir fikir mayis annelerii:8:

kizlar benim fabrikada pestilim cikiyor siz ne ara yaziyorsunuz yahu bu kadarr

Minnie partisi dusunenler catikati blogspota bir bakin ayse rananin partisi cok hosuma gitmisti benim
Bu minnie niye bu kadar populer? Fare degil mi o yaa :1:

Ben iste nefes alamiyorum aksamlari Omer ve esime zaman ayirayim diyorum ama bi durmuyosunuz ki bu gariban azicik takip etsin :) hayranim enerjinize fikir fikir mayis annelerii:8:

Minnie partisini ben dusunuyorum cunku hem begeniyorum o minik fareyi hemde hazirliklarda cok isime yarayacak, hic birsey yapamazsam bile kartondan kulaklarını kesip suslerimi kolayca yapabilirim:9: Yuzunu fazla kullanmıcam zaten,siyah kulaklar ve pembe beyaz siyah puantiyelerle renklendiricem evi inşallah.Disney karakterlerine ilgim ise çocukluktan geliyor canım:1:Hala hikaye kitaplarımı saklarım:1:

Evet kullanmayınca unutuyo insan ama yeniden baslayınca patır patır dökülüyo :)

Valla mira ve zeynep adanın performanslarına hayran kaldım. Defne alkışın yanında gel gel yapmayı öğrensi ve zada gibi baba nerde veya anne nerde deyince yüzlerimîze bakıyo. Bi de annemlere gittiğimizde muhabbet kuşları var. Eve geldik. Maviş nerde diyorum mavişin durdugu köşeye bakıyo. Teyzrsi saklanarak geliyodu mutfaktan. Teyze nerde diyorum mutfak kapısına bakıyo :) kuzu yaaa:) bi de daha önceden duyduğu sevdiği sarkıları tekrar duyunca ya da ben soyleyince guluyo seviniyo. Dün de şunu keşfettim. İki ya da üç tane peluş oyuncağı birbiriyle konuşturuyorum. Mesela
Merhaba bobo, oyun oynayalım mı
Tamam rupert, ama defne de bizimle oynasın olur mu
Tabii ki olur bobo, hadi defneyi çağıralım" diye sesimi değiltirerek konuşturuyorum ve çığlık atıyo acaip hoşlanıyo :)

Veeee plannerrr. Ne olursun şu dil jelinin adını sanını söyle. 2 gecedir oert oldum yine uyumuyo nbu kız. Diş mi gaz mı naz mı anlamadım ama olan bana oluyo yani. Bi de sana sorayım organikçisin ya ondan :) bebek tarhanasını nerden alıyosun?

diş jeli "neobaby" canım biliyor olabilirsiniz bitkisel deniyor ama olmasada artık kendisi favorimiz yanii:1: canım zeynoda sanki gaz sancısı gibi tepiniyordu gözleri kapalı halde ağlıyordu falan şimdi iki gecedir süper uyuyor ama jelin etkisimi bilemiyorum biz ona yoruyoruz çünkü farklı yaptığımız tek şey bu, bebek tarhanasına gelince canımcım yaz sonunda bütün malzemelerini organik alarak anneme yaptırmıştım tarhanayı yaza kadar idare ederiz yaza yine taze taze yaparız diye düşündük, pek yardımcı olamadım dimii:26: hazır nerden alınır acaba dur bende bakınayım biraz:26:

faceden bir arkadaşımın arkadaşının fotoları bunlar:)) pembe pembe tam benlik olmuş:))
$292584_270311293052565_1762018385_n.webp$293062_270307123052982_1221854109_n.webp$385585_270311653052529_1858345080_n.webp$524620_270307493052945_2089112905_n.webp$540338_270308496386178_1981499683_n.webp$541187_270328703050824_1558524060_n.webp$549031_270310383052656_1631604643_n.webp

kızlar ferforje pasta standı dilek ağacı ve hediye askısı arıyorum
aramazken heryerde karşıma çıkıyorlardı ama şimdi bulamıyorum
işten fırsat bulup avm avm gezemiyorum da eski günlerdeki gibi :)
bildiğiniz biryer var mı bu tarz ürünler satan?

ahh istanbul'da olsam eminönünü talane derdim
bursa'da hiçbirşey bulamıyorum
karton minik çantalardan istiyorum yok
hazır şeker hamuru aradım yok
pfffff

merhabayın arkadaşlarr:1:benim minik erkekim uyurken bi bakim ne var ne yok diye dedim..iyiki bakmışım sayfalar akıpp gitmişş

günaydın tatlışkolar...

kızlar Ada hafta sonundan beri anne nerde göster diyince elini kaldırıp beni gösteriyo, baba nerde diyincede babasını..isimlerimizi söyleyincede aynı şekilde gösteriyor...biz yokkende duvardaki büyük düğün resmimizi gösteriyor...
işaret parmağıyla dudağına bub bub bub yapıyor...ve müzik duyunca iki eliyle birden deli deli yapar gibi oynamaya başlıyor(tel sarar kızım diyincede aynı hareketi yapıyor iki elle)..salla kafayı diyince hayır yapar gibi kafayı sallıyor..salla popoyu diyincede ileri geri popo sallanıyor..artık söylediklerimizi anlıyorlar...çok alemler bu bıdıklar ya..büyüdükçe dahada tatlı olmaya başladılar...Allahım hepsini nazarlardan korusun...

beykozcum arkadasın denizin inşallah rabbim gönlüne göre verir ve nur topu gibi çocukları olur..(amin)

:nazar::nazar:maşallah zeynepadayaa:54:o ellerini poposunu yerim ben onunn
akıllı kuzumm

Oyyy maşallahh Zeynep Ada'ya:16:O salladığı popsunu ısırırıımm:56:Ya büyüdükçe iyice tatlı oluyorlar,,bizimki babaya baba, bana aba diyor hala:9:kızım diyorum ben anne:52: bakıyor,abaaa diyor:53:yani elaleme karşı ayıp dimi öğren şunu:1:anneee,,cevap:abaaa.Düğün resmimizde beni tanımıyor,eşimi seviyor uyuz oluyorum:51:
Gerçi çokcuk haklı,düğün resmimize bide kendime bakınca tanınmaz haldeyim:50:
Kapıya kadar emekleyip hoşçakal yapıyor:9:Galiba sıkılıyor evde:9: yeni öprendiği uzun kelime bıyda:1:sürekli bıyda bıyda bıyda diyor:nazar:
Alkışla deyince alkış yapabiliyor:nazar:Dede,dedüüü,nemmi,mama,dıgıl dıgıl ve diyor birde:nazar: Unutmadan,ağzında bişey varken püskürtmede üstüne yoktur:1:

ahh canım ahhh bizimkide babasını nasıl okuşuyo..ben kucağıma alınca suratıma pençe atıyo babasına gidince yüzünü,saçını,kulaklarını hayran bi şekilde suratını izleyerek okuşuyo çok bozuluyorum:51:
bıyda bıyda bıydaa euheueh çok tatlı yaa..nemmi ve dıgıl dıgıl ne demek acaba:1:

benim minnoşumda baba,anne,dede,dehh,hadi,meme,ananne ve benim ismimi söylüyo..telefonu kulağına tutunca heee diyo:1:kafasını aşağı yukarı sallayıp kuş taklidi yapıyo,her gün gangnam yaptırıyorum:1:
kızlar bi de tarık buğra hedettt diyo ne demek acaba..o hedettt dedikten sonra bende hedettt diyorum kahkaha atarak tekrar hedettt diyo:9:
küçük çocukları görünce çıldırıyo..yeğenlerimle bi araya gelince,reklamda görünce çok seviniyo
yere yatırıp bacaklarını sevmek için mıncıklıyorum gıgıgıgı diye beni tekmeliyo:1:
babasına aaaa diye oyuncağını veriyo,bana vermiyo:25:

pfffff

canım hiçbir fikrim yok çok şey istiyorsun sende canımmm:1: şaka şakaa inş bulursun istediğin herşeyi canım, mudo, tepe home vb. yerlere baksan belki varmıdır acabaaa:26:

Minnie partisini ben dusunuyorum cunku hem begeniyorum o minik fareyi hemde hazirliklarda cok isime yarayacak, hic birsey yapamazsam bile kartondan kulaklarını kesip suslerimi kolayca yapabilirim:9: Yuzunu fazla kullanmıcam zaten,siyah kulaklar ve pembe beyaz siyah puantiyelerle renklendiricem evi inşallah.Disney karakterlerine ilgim ise çocukluktan geliyor canım:1:Hala hikaye kitaplarımı saklarım:1:
renk olarak pembe ile siyaha bayıldım!
çatıkatının süsleri de çok hoşuma gitti!
kurabiyedendüşler ile anlaştım ben bizim pastalarımızı onlar yapacak
ama istanbulda olsam şekermasalı ya da mügehünere yaptırırdım sanırım
birçok yer var ama işler o kadar yoğun ki uğraşacak tasarlayacak vakit bulamadığım için güvenilir olsun istedim
gerçi kapını çalacağım bugün yarın az kaldı :) etiketler bayraklar ve davetiyeler bana ait olacak :)
minnienin puantiyeleriyle çok hoş şeyler yapılabilir cidden
ayhhh dişimiz çıksaydı buğdayımızı yeseydik de doğumgününe hazırlanabilseydim artık!!

masası ne güzel görünüyor öyle!!
ben de bu kavanozlardan sipariş verdim içine diş şeklinde minik kurabiye koyacağım
gerçi ben bu gidişle dişiyle doğumgününü aynı anda kutlarım :)
zaten ay sonuna kadar çıkmazsa öyle yapmayı düşünüyorum çünkü doğumgününe 1ay 3 hafta ay kalıyor
:51:

AZRAECECİM, İŞLERİN YOĞUNLUĞUNDAN DÜN PEK GİREMEMİŞTİM, O KIZININ GÜZELLİĞİ NE ÖYLE YA!!
DELİ OLUYORUM YERİMDE DURAMIYORUM AZRA ECEYİ ISIRMAK ÖPMEK SARILMAK KIZDIRMAK GÜLDÜRMEK FALAN İSTİYORUM!
SURATININ KIPKIRMIZI OLDUĞU FOTOĞRAF ÇOK HOŞ BEBEK VAMPİR GİBİ :1:
HELE ETEĞİYLE HAVALI HAVALI DİKİLDİĞİ FOTOĞRAF ALLAHIMMM BİN KERE MAŞALLAH!
MZETLE KIZINA DÜNÜRCÜYÜM CANIM :1::71:
VERİRSEN AÇIKHAVADA ŞAHANE BİR DÜĞÜN YAPARIM ÇOCUKLARA :123: VERMEZSEN DE KAÇIRIRZ ARTIK :4:

BU ARADA KOMŞUNUN DURUMU NASIL? YAPABİLECEĞİMİZ BİRŞEY VAR MI? MADDİ ANLAMDA DA ÜÇBEŞ DESTEK OLURUZ ŞURDA SİLKELENSEK BİRKAÇ AY İDARE EDER. ÇOK ETKİLENDİM BEN NEDEN BİLMİYORUM AKLIMDAN ÇIKMIYOR. HEM ALDATMIŞ HEM KOVUYOR ADAMI EVİRE ÇEVİRE DÖVMEK KAFASINDA MERDANE KIRMAK İSTİYORUM1 ŞİDDETE MEYİLLİYMİŞİM ONU ANLADIM:53:

pfffff

Hamis arkadaslarımdan birine yeni aldık emionunden dilek agacı,ben kızın süslerini de oradan almıstım.
letizia.com.tr,eminonunde fakat kargo da yaparlar,eminonu ucuzdur,tel.de pazarlık da yaparsın.belki mail atarlar resmini,biz beyaz aldık arkadasa,Ayse Hanımdı yanlıs hatırlamıyorsam,irtibat kurabilirsin cok tatlı bir kızdı.
yardımcı olacaklarını dusunuyorum sanada canım.karton minik cantada resim yollarlar belki:nazar:gelebilsen beraber giderdik bile,eminonunu ucuzcuları iyi bilirim:9:

pfffff

ferforje cupcake standını english home dan aldım ben. diğerlerini bilmiyorum.
karton minik çanaları netten sipariş verebilirsin. şeker hamuru da pasta malzemesi satan yerlerde var izmitte. bursa da da mutlaka vardır.

yeşil çay sen ankaralımıydın ya:)) yoksa behzat ç mi izliyon:))

yok cnm ankaralı değilim behzat ç de hiç izlemedim. sanırım bu "ya la" lafını işler güçler de duymultum. gerçi onu da izlemiyorum ama zap yaparken duymus olmalıyım :D zaten ben aslına bakarsan hiç dizi izlemiyorum. arada gördüğüm 5 dk lık sahneleri bi sonraki haftaya bağlayıp dizileri çözüyorum :D :51:

zeynep adaya, miraya, tarık buğraya koccaman maşallah:nazar::nazar::nazar:

mutlu annem demiş ya ilk ne söylerse arkası o olur diye ece belirsiz şeyler söylediğine göre arkamız yok:)))

doğum günümüz için bende hiç hayal kuramıyorum. diş buğdayı bile spontane olmuştu özenilmemişti. izmirde yapmak isterim annemin evi müsait değil, eşim izin alabilirmi,
ben sizin kadar becerikli değilim:)) bakalım bir mayıs olsunda sizden kopyaları çekelim yaparız herhalde birşeyler:))

faceden bir arkadaşımın arkadaşının fotoları bunlar:)) pembe pembe tam benlik olmuş:))

Arkadasının masası cok guzel olmuş:16:darısı başımıza:16:
bizde eltimin oglunun sunneti icin hazırlamıstık cam minik kavanozları,renkli sekerler koyduk ıcıne,resimdeki taslak haliydi,sonradan harika oldu,
stickerler bana ait:9: cam kavanozlar icin de yer tabiki eminonuydu:9:$IMG-20120322-00772.webp

Hamis arkadaslarımdan birine yeni aldık emionunden dilek agacı,ben kızın süslerini de oradan almıstım.
letizia.com.tr,eminonunde fakat kargo da yaparlar,eminonu ucuzdur,tel.de pazarlık da yaparsın.belki mail atarlar resmini,biz beyaz aldık arkadasa,Ayse Hanımdı yanlıs hatırlamıyorsam,irtibat kurabilirsin cok tatlı bir kızdı.
yardımcı olacaklarını dusunuyorum sanada canım.karton minik cantada resim yollarlar belki:nazar:gelebilsen beraber giderdik bile,eminonunu ucuzcuları iyi bilirim:9:

canım eminönüne çok uzağım diye sanırım hiçç bilmem oraları ve ordan alışverişi birgün bende takılıcam sana ya özendiriyosun beniii:54:

canım eminönüne çok uzağım diye sanırım hiçç bilmem oraları ve ordan alışverişi birgün bende takılıcam sana ya özendiriyosun beniii:54:

bana zaten gezmek olsun koşa koşa giderim,hastaysam iyileşirim eşim öyle diyor:1:
butcene gore herseyi bulabiliyorsun ondan seviyorum orayı,susler suslemeler cok guzel evet ama pahalıya da cıkıyor magazadan alınca,orada cogu yer toptancı,
fiyatlar uygun.
olurda birgun gelirsen seve seve gezdiririm seni:16: Butun hanlara girer çıkarız walla ne güzel olur:1:

canım hiçbir fikrim yok çok şey istiyorsun sende canımmm:1: şaka şakaa inş bulursun istediğin herşeyi canım, mudo, tepe home vb. yerlere baksan belki varmıdır acabaaa:26:

tepehome eve dönüş yolumun üstü akşam bir uğrayacağım olmadı pastaları yapan yerden daha pahalıya alırım :1:

bana zaten gezmek olsun koşa koşa giderim,hastaysam iyileşirim eşim öyle diyor:1:
butcene gore herseyi bulabiliyorsun ondan seviyorum orayı,susler suslemeler cok guzel evet ama pahalıya da cıkıyor magazadan alınca,orada cogu yer toptancı,
fiyatlar uygun.
olurda birgun gelirsen seve seve gezdiririm seni:16: Butun hanlara girer çıkarız walla ne güzel olur:1:

bunu bir söz olarak kabul ediyorum veee havalar ısınır ısınmazz, zeynoyuda çantama koyup eminönü yollarına düşüyorumm şekerimmm:34:

Back
X