2012 Mayıs anneleri Paylaşım Alanı

selam şekerlerrr
dün sizin kvdeleri okuyunca kendi kvdeme olana sinirim kat kat katlandı :1:
siz yine kötüde olsa bohça görmüşsünüz benim kvdem gelirken 1 iğne bile getirmedi:47:tabii bende ona yaptığım bohçayı vermedim ohhh iyi yaptım..oraya gittiğimiz zaman görümcem sizde kv deye falan bohça yapılmıyo galiba dedi laf sokucak ya..
bende bizde gelinlerede kvdelerede bohça yapılır..önce gelinin bohçası gider sonrada karşı tarafın..glin bi iğne bile görmezse kvde ve diğer kişilerde bi iğne göremezler dedim euheuehu çok bozulmuştu..uyuz yüzsüz şeylerr:47:

turuncummmhoşgeldin canım..özledik seni ve Kayrayı..uyku düzeni bozulmuş:(umarım kısa zamanda düzenlersinzi tekrar..geçmiş olsun yakışıklı kuzuya

uğurböcüğüm
yazdıklarına çok üzüldüm:(inş Yusuf Ömer eskisi gibi emmeye başlar..benim kuzuda emmiyo gündüzleri göğüs kısmı dekolte olan bi şeyler giyince arada bi çekiştirip emmek istiyo..biz cıbıl cıbıl gezelim evde:)

çiçekçiçekarzular şelale canım bende seni seviyorumm:)keşke yakın olsakk hiç eve girmezdik..ben hamileliğimdede çok gezdim bana sokaklarda doğurucaksın diyolardı:27:kuzumda şimdi dışarı çıkınca çok seviniyo:16:

pınarda,azraece,annezeynep,çiçekçiçek,mutluanne ve diğer kv mağduru arkadaşlarım boşverinn cadıları pardon kvdeleri:1:

Günaydın kızlar.
Dün itibari ile tekrar yurda dönmüş bulunmaktayım...
Güzel ve yoğun geçen bir tatilin ardından bir 10 gün daha annemlerde kalmaya karar verdim eşimin işleri sebebi ile.
Tatil evet güzeldi ama Kayra inanılmaz değişti...Giderken düzenin d'si kalmayacak demiştim ve maalesef istemesemde haklı çıktım.
Şuan yatağında 15 dakikadır çok uykusu olmasına rağmen ağlıyor.Abimin evinde yeğenimin yatağı çok ufak olduğu için içinde bir türlü rahat edemedi.Uyku saatleri ,yeme düzeni ve etrafındaki insanlar değişince çok huzursuz uyuyordu.Bir kaç gün sakinleşsin diye yanıma aldım ve olan oldu.Şimdi kucağımda uyumaya alıştı ve hep o şekilde uyutulmak istiyor ..
Zaten gündüzleride 3 hafta boyunca kucak kucağa idik.Yabancı insanlara karşı inanılmaz tepki gösterdi.Evin içinde her gün gördüğü yüzlere bile inatla alışmak istemedi.Varsa yoksa ben...
Bizim eş dost akraba çok olduğu için her gün misafir vardı ve Kayra kalabalığa hiç alışamadı.
Şuan Kayraya bakınca tatile gittiğim için fazlasıyla pişmanım...
Tekrar uyku eğitimi vermek ,eskisi gibi kendi kendine uyumaya alıştırmak hiç kolay olmayacak gibi...
Gitmeden önce biraz grip idi ve burun akıntısı vardı.1 ay olmasına rağmen hala tıkanıklığı ve akıntısı geçmedi.Burun silmekten perişan oldum.Tabi o da burun aspiratörünü,tuzlu suyu ve mendili görünce kıyameti koparıyor artık.
Bugün yine daha tam iyileşemeden nezle oldu,hapşuruyor ve burnu oluk oluk akıyor.
2 saat sonrası için doktordan randevu aldım...
Evet bizden haberler böyle...Eski düzenimizi kurana kadar sanırım bir müddet daha foruma fazla uğrayamayacağım.
Geçmişi okumam mümkün değil,umarım sizlerde de herşey yolundadır...

turucum hosgeldin nnn:16::16::16::16:

kızlarcım Sevgililer Gününüz kutlu ve mutlu olsun heryanınız sevgiyle dolsun sevgi kumkuması olun işallah :16::16: :103:

mercimekler fırına hobaaaa :92:

Kızlar dün görüşmmeden bahsetmiştim size

dularınız için çok teşekkür ederim Allah razı olsun hepinizden

Çok güzel geçti görüşmem ve sonuç inşallah en yakın zamanda belli olacak netleşecek diyelim :21::21:

öperim sizi ve yavrularınızı :nazar::54:

kaynanalar ne gazapçıymış yahuuu benim kaynanam yok malesef rahmetli oldu biz evlenmeden ama tanıyorum kendisini az çok
ve sürekli eşim bahsettiği için nasıl biri olduğunu biliyorum keşke yaşasaydı diyoruz sürekli öyle tatlı öyle sevecen bir insanmş ki
zaten görür görmez anlaşılıyordu off off çok sarsılmıştım vefatında:14::14: Allah genç ölüm vermesin... annelerimize babamıza ailelerimize eşimize yavrularımıza sağlıklı hayırlı uzun ömürler versin aminn:nazar::nazar:

ama cici bi kaynanam var :37::27: aynen buna benziyo :37: saçı başı dağınık :9:
tam kp göre bir tip hiç bir muhabbetimiz yok eşim uyuz oluyo ben ondan daha çok uyuz oluyorum :9:
pek görüşmüyoruz görüştüğümüzde ise samimiyetsiz bir muhabbetmiz oluyo yavruma dokunmasına bile gcık oluyorum:19:

ayy ne yazdım yaaa çenem düştü bir anda dolmuşum :9: bugun işler yogun az görüşebiliriz :ssz:

slm annişler
ya benim oğlan yatagında tutunup çok güzel kalkıyor sonra ellerini bırakıyor ve düşüyor yatakta sorun degil ama koltuklta da tutunup kalkmaya çalısıyor ve düşüyor sürekli yanında olmalıyım gerçi yanımdaykende kaç defa kafası carptı hiç yalnız bırakamıyorum zor oluyor
kızlarcım Sevgililer Gününüz kutlu ve mutlu olsun heryanınız sevgiyle dolsun sevgi kumkuması olun işallah :16::16: :103:

mercimekler fırına hobaaaa :92:

Kızlar dün görüşmmeden bahsetmiştim size

dularınız için çok teşekkür ederim Allah razı olsun hepinizden

Çok güzel geçti görüşmem ve sonuç inşallah en yakın zamanda belli olacak netleşecek diyelim :21::21:

öperim sizi ve yavrularınızı :nazar::54:

kaynanalar ne gazapçıymış yahuuu benim kaynanam yok malesef rahmetli oldu biz evlenmeden ama tanıyorum kendisini az çok
ve sürekli eşim bahsettiği için nasıl biri olduğunu biliyorum keşke yaşasaydı diyoruz sürekli öyle tatlı öyle sevecen bir insanmş ki
zaten görür görmez anlaşılıyordu off off çok sarsılmıştım vefatında:14::14: Allah genç ölüm vermesin... annelerimize babamıza ailelerimize eşimize yavrularımıza sağlıklı hayırlı uzun ömürler versin aminn:nazar::nazar:

ama cici bi kaynanam var :37::27: aynen buna benziyo :37: saçı başı dağınık :9:
tam kp göre bir tip hiç bir muhabbetimiz yok eşim uyuz oluyo ben ondan daha çok uyuz oluyorum :9:
pek görüşmüyoruz görüştüğümüzde ise samimiyetsiz bir muhabbetmiz oluyo yavruma dokunmasına bile gcık oluyorum:19:

ayy ne yazdım yaaa çenem düştü bir anda dolmuşum :9: bugun işler yogun az görüşebiliriz :ssz:
cnm benim kv de hamileyken vefat etti çok üzüldüm çünkü dünya iyisi biriydi hiç kötü anımız olmadı
torununu göremedi kimbilir nasılda severdi

pınarda__canım senin kv aynı karikatürdeki kadınmış ya..çok şaşırdım..
yanyana koydum aradaki 7 farkı bile bulamadım:1:

annezeynep__senin kv de işine geleni duyan cinsten heralde..
o demesindeki amaçta ancak oyy oyyy güzel kızım olmalı:1:
bak keşke geldiklerinde sana sürpriz yapmış olsalardı aynı şu fıkradaki gibi:1:
$13573_469526326418133_1692082153_n[1].webp

Bizde merak ediyoruz tamam:1:
ne konuştuğunuzu tamam:1:
bizede söyleyin tamam:1:
söylemezseniz söylemeyin tamam:1:
ama çok merak ediyoruz tamam:1:

çok gizli bir iş çeviriyoruz tamam:1:
çok merak ettiysen kutuna yollarım şimdi tamam:1:
kutunda ne hissediyosun tamam:1::1:
10 dan geriye dogru say tamamm:1:

Hoşbulduk kızlar...Hepinizi çok özledim :16:
Gittiğim yerden ara sıra girerim diye düşündüm ama bir türlü kısmet olmadı.
Az önce dr.dan geldik.Kuzucumun geçmeyen tıkanıklığı için 1 yaşına kadar beklememiz gerektiğini,o zamana kadar okyanus suyu ve ilaçlı spreyler ile devam etmemizi söyledi.Yavrum o kadar bıktı ki bu spreylerden...:50:
Gelişim olarak 3 haftada 1 cm uzamışız fakat kilo almamışız.Son zamanlarda çok fazla hareketlenmesine bağlıyorum bunu..
2 diş ile çıktığımız tatilden 4 dişli olarak geri döndük.Üstten iki dişimiz daha çıktı.Ayakta bir yerlerden tutunarak rahatlıkla kalkıyor ve yürüyor.Emekleme hala yok ama tazı gibi sürünüyor :1:
baba-mama-dede-allah-umma(anne :)) gibi kelimeler söylüyor ve inanılmaz meraklıııı.Herşeyi karıştırıp kurcalamak istiyor :)
Bunlar haricinde kendi oğlumu artık tanıyamıyorum :4:
Alt bezlemek,üzerini değiştirmek işkence gibi :))
Bütün her şey bir yana,doğum gününe o kadar az kaldı ki...Dünyaya gelen büyüyor..Daha dün bu bebek büyürmü diye düşünürken şimdilerde her gün yeni bir şeyler öğrenmesi beni çok mutlu ediyor.

turuncu hoşgeldin canım..ben şahsen avatarındaki turuncu rengi görmeyi bile özlemişim:17::17::17:

Canım yaaaa,ben de sizleri çok özledim :16:
Boncuk gözlü Çağlam nasıl?

Asıl Kayra'yı nasıl özledik:16:Kesin kocman olmuştur,,yakışıklılığına yakışıklılık katmıştır kuzum biz görmeyeli kesin:nazar:

En kısa zamanda Kayranın son resimlerini paylaşacağım :34:
Paşamın yakışıklılığına gölge düştü biraz teyzesi...Yurtdışında yediği bir şey allerji yapmış,yanaklar kırmızı kırmızıydı...
Ben de soğuktan veya çok öpülmekten olduğunu düşünmüştüm ama meğersem gıda allerjisiymiş...
Umarım en kısa zamanda geçer.
Bu arada Mira nasıl ?

turuncum söyledide aklıma geldi eneste sürünüyor ve koltuktan kalkıyor
turuncum maasallah büyümüş serpilmiş dahada boncuk boncuk olmustur yakışıklımmm
turuncum yazmaya doyamıyorum turuncum
turuncum özlttin kendini balböcegimmm:16::16::16:

Son düzenleme:

Paşamın yakışıklılığına gölge düştü biraz teyzesi...Yurtdışında yediği bir şey allerji yapmış,yanaklar kırmızı kırmızıydı...
Ben de soğuktan veya çok öpülmekten olduğunu düşünmüştüm ama meğersem gıda allerjisiymiş...
Umarım en kısa zamanda geçer.
Bu arada Mira nasıl ?

Canım benim Mira iyi çok şükür,,yazdıklarınla aynı dertlerden muzdaribiz.:ssz:Aşırı hareketlendiler maşallah ama çok atikler gözümüzü :53::53:açıyoruz bizde:emir_bebek: Umarım gıda alerjiniz biran önce geçer,,yakışıklımın resimlerini bekliyoruz:16:
Tatilin Kayra ile yapışık ikiz gibi dolaşsanızda güzel geçti inşallah,,sen nasılsın??Yaradımı tatil sana:34:

Canım yaaaa,ben de sizleri çok özledim :16:
Boncuk gözlü Çağlam nasıl?

bizde seni özledik..
çağla iyi çok şükür teyzesi:54:
çocuk 1 aydır tu tu tuu diyo megerse turuncu demek istiyomuş oda seni çok özlemiş:17:
kayranın resimlerini sabırsızlıkla bekliyoruz:54:
bu arada geçmiş olsun canım

turuncu hoşgeldin..bende oğlumu uyuttum,kızlar napıyo bi bakayım derken bir saatttir okumakla meşgulum,sözde bende uyuyacaktım..okumaya başlayınca bırakamıyorum...hala şansım varmı acaba...uyanırmıki oğluşum...bi deneyelim bakalım...

bende neyi atladım diyorum :26: turuncu avrupa fatihi hoş geldiniz sefalar getirdiniz. yediğiniz içtiğiniz gördükleriniz sizin olsun resimleride bizim olsun:)) kayram için kolay değil bu kadar değişiklik yaşamak ama inşallah en kısa zamanda tekrar eski düzeninize dönersiniz.

Back
X