selam şekerlerrr
dün sizin kvdeleri okuyunca kendi kvdeme olana sinirim kat kat katlandı
siz yine kötüde olsa bohça görmüşsünüz benim kvdem gelirken 1 iğne bile getirmedi
tabii bende ona yaptığım bohçayı vermedim ohhh iyi yaptım..oraya gittiğimiz zaman görümcem sizde kv deye falan bohça yapılmıyo galiba dedi laf sokucak ya..
bende bizde gelinlerede kvdelerede bohça yapılır..önce gelinin bohçası gider sonrada karşı tarafın..glin bi iğne bile görmezse kvde ve diğer kişilerde bi iğne göremezler dedim euheuehu çok bozulmuştu..uyuz yüzsüz şeylerr
turuncummmhoşgeldin canım..özledik seni ve Kayrayı..uyku düzeni bozulmuş
umarım kısa zamanda düzenlersinzi tekrar..geçmiş olsun yakışıklı kuzuya
uğurböcüğümyazdıklarına çok üzüldüm
inş Yusuf Ömer eskisi gibi emmeye başlar..benim kuzuda emmiyo gündüzleri göğüs kısmı dekolte olan bi şeyler giyince arada bi çekiştirip emmek istiyo..biz cıbıl cıbıl gezelim evde:)
çiçekçiçekarzular şelale canım bende seni seviyorumm:)keşke yakın olsakk hiç eve girmezdik..ben hamileliğimdede çok gezdim bana sokaklarda doğurucaksın diyolardı
kuzumda şimdi dışarı çıkınca çok seviniyo
pınarda,azraece,annezeynep,çiçekçiçek,mutluanne ve diğer kv mağduru arkadaşlarım boşverinn cadıları pardon kvdeleri
dün sizin kvdeleri okuyunca kendi kvdeme olana sinirim kat kat katlandı

siz yine kötüde olsa bohça görmüşsünüz benim kvdem gelirken 1 iğne bile getirmedi

bende bizde gelinlerede kvdelerede bohça yapılır..önce gelinin bohçası gider sonrada karşı tarafın..glin bi iğne bile görmezse kvde ve diğer kişilerde bi iğne göremezler dedim euheuehu çok bozulmuştu..uyuz yüzsüz şeylerr

turuncummmhoşgeldin canım..özledik seni ve Kayrayı..uyku düzeni bozulmuş

uğurböcüğümyazdıklarına çok üzüldüm

çiçekçiçekarzular şelale canım bende seni seviyorumm:)keşke yakın olsakk hiç eve girmezdik..ben hamileliğimdede çok gezdim bana sokaklarda doğurucaksın diyolardı

pınarda,azraece,annezeynep,çiçekçiçek,mutluanne ve diğer kv mağduru arkadaşlarım boşverinn cadıları pardon kvdeleri