2012 Mayıs anneleri Paylaşım Alanı

cnm biz oğlumuzu 5 aylıkken sünnet yaptırdık...hatta burda da paylaşmıştım....sünnet öncesi çok korkmuştum ama sonrası ve şu an iyiki yaptırmışız diyorum...bizim ki genel anestezi olduğun için onları tekrar anlatmama gerek yok sanırım...ama erken yaptırmak bence en iyisi...düğün konusunda ise biz büyünce düşünüyoruz...şimdi yapsaydık hiçbirşey hatırlamıcaktı zaten..ama tabi sen nasıl istersen öle yap cnm...

Tacizci babyceren herkese telini vermişin ben de istiyom. Benim yolum antakyaya mutlaka düşer, oraya geldiğimde cerenciğim ve çağlacığımı görmek isterim seni görmesem de olur.:9::9::9:
Eğer kabul edersen bir kere 'beğen' ben de sana özelden kendi telimi atayım cicim:34::34::34::54::54::54:
yolun buraya düşerse mutlaka bekliyorum canım..cerenle çağla seninle ilgilenir:)
nasıl olsa beni görmesende olurmuş:)telinide gönder canım çok sevinirim:17:
hatta bana kim nosunu vemek isterse özelden yazsın hemen kaydederim,ödemeli çagrı atarım
sizde beni kaydedersiniz:))
ama sakın beni aramayın..açarım konuşmam,kontürlerinizi yerim:1:
İlkkez kapımızı bı komşu caldı.onuda kızım kovdu :1:bı daha kimse gelmicek bize:18:nce kadına guldu sonra yanına gıttı kadın kucagına alınca ağladı.sonrada elıyle gule gule gule yaptı:3:baktı ki kadın gıtmıyo bız gıdelım barı dedıkı ağlayıp kalk ayaga dedı bana.kadın oturuyo bız ayakta zıplıyoz.:52: Kadın nasıl toplanıp gıtcenı bılemedı:10:

ay fıstıga bak sen:)misafirde seçiyo:)
bu çocuklar insanı vezirde eder rezil de:) bu söz böylemiydi ya:)
yarın cihikoko ya soralım o iyi bilir,nede olsa eski toprak kendileri:1:

Kocisle kızımı gezmelere yolladım,makinelere çamaşırı bulaşığı attım,banyoyu ovdum,çayımı koydum,geldim forum okudum ooooh gel keyfim gel:9:Yahu ben bunu niye daha önce yapmadım:9:War mı keyif gibisi:24: size de çalan parçayı armagan ediyorum:9:Mazhar alanson yandım:16: ha bide öptüm sizi 2sekerli:54:

kızlar oğluma ilk arabam almayı düşünüyorum alan kullanan varmı memnunmusunuz gereksiz bişeymi sizce yadım :)

canım bizde playskool ilk arabam var..
oğlunu yürütme amaçlı alacaksan pek kullanışlı degil çünkü ayak genişligi çok dar..
yürüyemez ayakları dolanıyo..ve çok hafif bir oyuncak hemen devriliyo..
ama ilerleyen zmaanlarda araba şeklinde üstüne binip kullanabilir..
yinede çok kullanmaz sıkılır diye düşünüyorum..
benim kızlar çok oynamadılar..ancak misafir çocuk geldiginde kıymete biniyo ve oynuyolar..
annezeynep ve turuncu sanırım chicco nunkini almışlardı..memnunlarmı bilmiyorum..

cnm biz oğlumuzu 5 aylıkken sünnet yaptırdık...hatta burda da paylaşmıştım....sünnet öncesi çok korkmuştum ama sonrası ve şu an iyiki yaptırmışız diyorum...bizim ki genel anestezi olduğun için onları tekrar anlatmama gerek yok sanırım...ama erken yaptırmak bence en iyisi...düğün konusunda ise biz büyünce düşünüyoruz...şimdi yapsaydık hiçbirşey hatırlamıcaktı zaten..ama tabi sen nasıl istersen öle yap cnm...
Cok sagol cnm ben buyuyunce cok korkup psikolojisini etkilemesin diye erken istiyordum ama esim mirin kirin etmeye basladi
kendisi sunnetini hatirliyormus ve mutlu oluyormus omer hatirlayamayacak yaptirmayalim diyor cok kiymete bindi :1:
merhaba kızlar,
baktım sünnetler başlamış, ben de bizim tecrübemizi anlatayım size. biz 23 mayıs doğumluyuz. 25 şubatta sünnetimizi olduk. lokal anestezi ile yapıldı. sünneti çocuk cerrahı yaptı. zaten kesinlikle cerrahın yapması önerili yor ve yapacak cerrah mümkünse çocuk cerrahı olmalıymış sünnet önce hiçbir ilaç, sakinleştirici vs. vermedi doktor. sünnet esnasında doktorumuzun talebiyle ben de içerdeydim. bebişler en çok annelerini görünce sakinleşirler ve kendilerini güvende hissederler ya, oyüzden ben yüzümü ona dönüp ellerini tuttum. sevdiği oyuncağını aldım yanına, onunla konuştum hep. bir de annelerin bebeğin yüzüne hafif hafif üflemesi de bebeği çok rahatlatırmış, bunu da doktordan öğrendim. işe yarıyor. yaklaşık 20-25 dk. sürdü. doktorumuzun yanında iki yardımcısı ve bir de bizden bir erkek daha vardı. koter yöntemi denilen bir yöntemle kesimi yaptı ve kendi kendine düşen dikişlerle de dikiş attı. eve dönünce o gün bacaklarını fazla hareket ettirmemesi gerektiği için (pansumanın düşmemesi içn) belden aşağısını kundak yapın dedi. pansumanı ertesi gün biz çıkardık. tertemizdi, ne kanama ne başka bişey yoktu. ilk gün 3 saat arayla iki fitil yapın dedi. 5 gün bir merhemi vardı onu sürdük. ertesi gün kıpır kıpr hareket ediyodu bile. bir hafta içinde tamamen iyileşti. 10 gün sonra kontrole çağırdı doktor. kontrolde de temiz çıktı. aklıma gelenleri yazdım, merak ettiğiniz bişey varsa sorun cevaplayım hemen.
Giz35 ne zamandir gormuyordum seni hem gordugume hem verdigin bilgilere sevindim snm
Ben de yaninda girecegim o acidan sıkinti yok
Tek sıkinti ailelerin duyuncaki tepkisi :)
daha cok kucuk birsey hatirlamayacak yazik dgeil mi zaten minnacik neyini kestireceksiniz azcik buyusun bekleyin vs vs soyledigime pisman oldum cnm
neşeli sesleri tavsiye eden varmı acaba
Adina inanma cnm icinde bir tane dat sesi var o kadar.
Ses disindaki sekiller fena degil
Oyun zamanini cok seviyor omer. Oyunlu kisimlari yirtip atti ama kalanlari da hosuna gidiyor
En cok dogan kitap-hayvanlari sevmisti gecen altini degistirirken ofkeyle ortadan ikiye ayirdi cildi :)

KIZAMIK asisi ates yapacak sanirim bizde
Bir kere surup verdik ama yine yukselecek gibi
Insallah atessiz atlatiriz cunku cerrah atesli olursa erteleriz dedi

Kocisle kızımı gezmelere yolladım,makinelere çamaşırı bulaşığı attım,banyoyu ovdum,çayımı koydum,geldim forum okudum ooooh gel keyfim gel:9:Yahu ben bunu niye daha önce yapmadım:9:War mı keyif gibisi:24: size de çalan parçayı armagan ediyorum:9:Mazhar alanson yandım:16: ha bide öptüm sizi 2sekerli:54:

bana yeniden şarkılar söyleten kadın:)) nerdesin keyif çayın bittimi canişkom:)
bende eskiden cereni verirdim eşime gezmeye yollardım bende keyif yapardım..
ama şimdi iki taneler adam nasıl başetsin:9:
benim öyle keyif yapmama 2 yıl daha var:53:olsun beklerim ben:66:

kızlar oğluma ilk arabam almayı düşünüyorum alan kullanan varmı memnunmusunuz gereksiz bişeymi sizce yadım :)

Canim Babycerenin yazdiklarina katiliyorum
Playskoolunkinin ayak araliklari cok az adim atarken takilabilirler bir de cok hizli ilerliyor
Chicconunkinde hiz yavaslatma sistemi var disli gibi ilerliyor tekerlekler freni de var o acidan daha kullanisli
Gel gor ki yilbasindan beri yurume amacli cok az kullandik hep onundeki oyuncaklariyla oynuyor gerci o bile yetiyor cok sevdiginden 15dk fln kesintisiz daliyor

annezeynep_canım video izlemek istiyosan yazımı begen hemen yükleyecem.ve bir daha
sakın kaçırdım deme bana:1:
birde pınardaya sözüm var gelsin onada izletecem:1:

[video=youtube;0v9o4kLzSe4]http://www.youtube.com/watch?v=0v9o4kLzSe4[/video]annezeynep kesin yine izleyemeyecek ama yinede koyalım:))
öpücükler sana gelsin:)

[video=youtube;0v9o4kLzSe4]http://www.youtube.com/watch?v=0v9o4kLzSe4[/video]annezeynep kesin yine izleyemeyecek ama yinede koyalım:))

Ohhh gelir gelmez bu videoyuyu gormek ne iyi geldi bilemezsin...aldigimiz o opucuk hele tum yorgunlugumu aldi getti valla..masallah, birde giydirmissin totisine tayt gelde dayan yemeden...tirnaklarimi yiyorum Caglayi yiyemedigim icin :))
Cagla bana cok iyi geliyor sifa gibi masallah..kuzumda hem sifa bulsun..

Allahiiimmm gozum acik gitmeyecegim yasasinnnnn ya bu kiz bildigin yuruyor ve bacaklari cok guzell!! Gidip ardarda 5 10kere izlemem laziiiimmmm mucukmucuk mucuk yapan agzini yerim senin kivircik!!!!

Cok mutluyum su an basim goge ermis olabilir :1:

güzel yorumlarınız için thank you şekerler:)birazdan belki fotoda eklerim..
pınarda canım sanada izletecem aklımdasın..
bugün çağla çok erken uyudu..saat 8 buçuktan beridir uyuyor:26:
misafirim vardı ve geç gittiler çağlanında 2.uykusu geç saate kalınca bende banyo yaptırdım öyle yatırdım..
dedim yarım saat uyur uyanır sonra tekrar 10 da yatar..yok yattı valla:)
ya sende delimisin bırak uyusun çocuk dediginizi duyar gibiyim:)
evet uyusunda bu erken uyuma bana sabahın köründe uyanış olarak dönmesin:18:tek korkum bu:18:
erken kalkamam ben:18:başım tutar:18:

valla yorgun halime ilaç gibi gelen Çağlama ve videoyu koyan annesine çok teşekkür ediyorum:)

marmarise ve evimize kavuştuk kızımla. ancak ortalığı toparlayıp oturabildim şimdi. izmirden okumuştum ama yazamamıştım

zada kötü olmuş üst üste gelmiş çok geçmiş olsun Allah beterinden korusun

hejarcım sizdede bir problem vardı sanırım ama unuttum:( inşallah iyi haberlerle gelirsin

ve tabiki beykozum dümenim bugünü hayatımda anlamlı kılan doğumgünü kutluyorum canım sevdiklerinle nice nice sağlıklı mutlu yıllar dilerim.

azraece sanki bugün hiç görmedim ben seni:26:nerdeydin hııı:)
merak ettim arayacaktım:1:sonra vazgeçtim:)
zaten -2 liradayım dedim şimdi ararsam kesin azraece konuşmaya başlayıp hiç susmazsa:1:
vazgeçtim canım:27:
bu arada eceninde 10. ayı kutlu olsun canım..

Son düzenleme:
erkek analari sunneti erken yaptiranlar dugun yapmayacak mi simdi mi yapacak yoksa buyuyunce mi? Bizimkiler tutturdu simdi kesiliyporsa simdi dugun olsun diye anacim nasil yetiseyim o kadar kosturmacaya ben yaf :s.

CHIHIRO TURUNCU BEYKOZ UGURBICEGISI MELEGIM hadi bi gorun de yorumlayin anacim

Dugun yapmadim daha ama ilerde hatirlayacagi yasa geldiginde ins yapacam..malum sunnet kiyafetinin keyfini sursun ve bilsin isterim ..Bakalim aileden o siralarda sunnet olan cocuklar olursa onlarada katarak yapabiliriz..toplu olmasi daha iyi olabilirde..tam dugun havasi olur :34:

azraece sanki bugün hiç görmedim ben seni:26:nerdeydin hııı:)
merak ettim arayacaktım:1:sonra vazgeçtim:)
zaten -2 liradayım dedim şimdi ararsam kesin azraece konuşmaya başlayıp hiç susmazsa:1:
vazgeçtim canım:27:
bu arada eceninde 10. ayı kutlu olsun canım..

çok isabetli bir karar vermişin canım:) öyle eksilerle aranmaya gelmem ben:) zaten çok konuşasım var şu anda:)

eşim aradı ece 2 aylıkken faceden sildiğim görümcem silindiğinin yeni farkına varmış:) anasını aramış ağlamış ben ona naptım diye:) yazının bu kısmında bana sabır dilemenizi rica ediyorum sizden:) eşimde face arada öyle kendi kendine siliyor banada öyle oldu ondan olmuştur demiş annesine:). bana senden rica ediyorum aramız bozulmasın ararlarsa öyle de dedi. kapatıp arkadaşımı aradım o esnada görüyorum alttan kv 4 kere aradı beni. aradım ben niye böyle yapıyormuşum(içimden elinin körü yüzünden yapıyorum demek geçti:) face silmiştir dedim gayet inandırıcı olmayan bir ses tonuyla:) nolur kızını arıcakmışım çok üzgünmüş:) aradım Allahtan teli kapalıydı. yarın ola gün ola diyorum:)

ece seni duydu sanırsam teşekkür ediyor teyzesine ağlayarak:)

güzel yorumlarınız için thank you şekerler:)birazdan belki fotoda eklerim..
pınarda canım sanada izletecem aklımdasın..
bugün çağla çok erken uyudu..saat 8 buçuktan beridir uyuyor:26:
misafirim vardı ve geç gittiler çağlanında 2.uykusu geç saate kalınca bende banyo yaptırdım öyle yatırdım..
dedim yarım saat uyur uyanır sonra tekrar 10 da yatar..yok yattı valla:)
ya sende delimisin bırak uyusun çocuk dediginizi duyar gibiyim:)
evet uyusunda bu erken uyuma bana sabahın köründe uyanış olarak dönmesin:18:tek korkum bu:18:
erken kalkamam ben:18:başım tutar:18:

Allah iyiligini versin sen kizlarida mi oglenci yapicam..birak erken kalksinlar :)) erken kalkan erken yok alir derler yaa:34:
Yaa uyku cok datlu, bende bekarken ve calismiyor iken cok gec yatar ve gec kalkardim ..calisma hayatinda da gec yatip erken kalkmaya alismistim..simdi hic uyumadan oyle yatip kalkmayi ogrendim..yarin ne olur allah kerim..ya habib...:26:

Back
X