sanada iyi haftalar canım..
hafiyelik yapmışsın senden korkulur:)bizdede durumlar tam tersidir,ben daha rahatımdır eşim pimpiriklidir..mesela çocukları ona bırakırım çarşıya giderim yaklaşık 3 saat sonra gelirim eşim sinir küpü çünkü çocukları 1 dakika bile bırakıp balkona sigara içmeye çıkmaz:))balkona çıkamadıgı içinde sinirlenmiş olur:)senin eşinde pek bi rahatmış:)hangisi doğru bilemedim

buldum ikisinin ortası olmalı:))
zeynoya kocaman bir maşallah

degeriniz çok güzel canım

750 ml sütmü tüketiyo

şok oldum benim cadı 100 ml sütü zorla içiyo:26:zeyno fazla içmiyomu canım belki şimdi degil ama ilerde kansızlık yapmasın:44:acaba benim çağlamda emmeyi bırakınca içermi yani 300 ml içse ben elimi öpüp başıma koyacam:)
günlük beslenmeside çok güzel

bizdede durum şöyle ben kuru meyve yediremiyorum:26:süt yerinede beni emiyo:))
ha bide bizim meyvemiz tek ögün..
çağla heryeri dagıtıyo hayır diyorum ama beni dinlemiyo..ama kesinlikle yapmaması gereken şeyleri çok iyi biliyo çünkü öyle bir hayır diyorum ki gayet ciddiyim asla izin vermiyorum

prize elini sokmasının yasak oldugunu biliyo ve yapmıyo..ben hiç biryeri kitlemedim veya bantlamadım heryer serbest bakabilir dagıtabilir alıştım artık ama wc,priz yasak ki bunları bildigi içinde yapmıyo zaten..
zaten evimde kırılacak incik boncugu yıllar önceden kaldırmıştım bi dahada koymak kısmet olmadı:)ceren hiç çağla gibi degildi kolay kolay bi yeri karıştırmazdı..
benmi kızdıgımı söylemiştim:26:yo ben bugüne kadar çağlaya hiç sesimi yükseltmedim bile:26:
belki cerenle karıştırmışsındır:))ceren beni çok sinirlendiriyodu ama nazar degmesin bu aralar aramız çok iyi
ne güzel bir foto:)
çok şanslısın canım

ihtiyacın oldugunda yanına gelebilecek bir ailen olması çok ama çok güzel canım
canım defnoş kahvaltıyı evdemi yapıyo:26:yoksa kahvaltısını kreşemi götürüyosun..
bide öglen yemegi var:26:
bende seni çok iyi anlıyorum canım

ben geçen yaz cereni 2 aylıgına kreşe vermiştim(yarım gün)sırf evde sıkılmasın oyun oynasın diye..ilk gün cereni orda bırakıp geldigimde bütün yol boyunca hıçkırarak aglamıştım:))
ki ceren 3 yaşındaydı

cağla daha 2 aylıktı:))eve geldim sakinleşemiyorum

eşimi aradım dedim git hemen cereni getirr..
eşim gitmiş almaya ama ceren eve gelmedi

şimdi anlatıyorum gülüyorum ama o zaman çok üzülmüş ve aglamıştım..
sanki çocugumu kreşe degilde çocuk yuvasına verdim gibi hissetmiştim

ama sonraki günler alıştım ceren çok mutluydu..
sende alışacaksın hatta bestenin mutlu oldugunu gördükçe için çok rahat edecek canım..
hejarcım degişirse degişsin boşver:)biz bu kadar zamandır nasıl yoruluyoruz birazda sen yorul:))
heryeri dagıtsın ogluşun
mutlucum beni bilen bilir bizde tv kolay kolay hiç kapanmaz:))
çağla 1 yaşına kadar reklamları görünce gözünü tvye kitleyen bir çocuktu

ama 4 aydır tv ye bile bakmıyo..
hatta eskiden o reklamları izlerken bende yemegini yedirirdim işime gelirdi

ama benim kızım ne pepeye bakıyo nede başka birşeye:26:
tv hiç ilgisini çekmiyo..cerende eskiden beri çizgi film seven bir çocuk,halada çok seviyo..
yani diyorum ki acaba çocuklardaki bu tv bagımlılıgı bizim televizyonu açık bırakıp bırakmadıgımızla alakası yokmu:26:
çağla dogdugundan beridir tv açık ama hiç çizgi film izlemiyo:26:sadece müzik duydugu zaman dönüp bakıyo oynuyo

ayy ben ne yazdım inan bende bilmiyorum

kısacası:afferim miraya

pepe demeyi ögrenmiş

arada aç çocuga bişey olmaz annesi:))