Selamin aleykum bacilar son 10sayfaya geridonus yaptim baktim paydos saati geldi iki satir da ben yazayim dedim
Mutlucum kusunuz hayirli olsun bizde de cennet papagani vardi ahh nasil akilli nasil tatli birseydi ama hamile kalinca vermek zorinda kaldik cunku heryer tuy oluyordu sonra da verdigimiz kisiden caldilar caanim kusumuzu

Kizlar oglumun pasaportiu vizesi geldi 2hafta sonra esimin isi icin italyaya ucuyoruz insallah hava guzel olur da rahat rahat gezeriz oglusumla dinimizamin
Bu arada asil bomba su ki reglim tami tamina 3hafta gecikti
Son zamanlarda zaten duzensizdi o yuzden hala test yapmadim ama kasiklarimda bir agirlik var sormayin
Olursa Omerime hic kiyamam dogurana kadar her animda onunla ilgilenmem lazim muhtemelen ise uzun bir ara veririm
esime soylemedim eger pozitif olursa miuhtemelen attan dusmuse doner ama eminim o da sevinecektir
Hepinizi opuyor yarin ayni yerde ayni saatte gorusmek uzere diyorummm
Selam canım

Tatilinizin güzel geçmesine sevindim,tatil candır ya

Bizim kuşun sultan papağanı olduğunu da sayende öğrendim extra sağol

Test sonucunu bildir bize

Allah gönlüne göre versin

İtalya için de şimdiden iyi eğlenceler
Cok sagol canim,neguzel seyler yazmissin icim acildi vallahi,kismet bakakim biz neler yasicaz 3 yil boyunca buralarda ( iki yildi sansimiza bir ay once yeni bir emirle uc yila cikmis bu ilcenin gorev suresi
Çiçekçim hayırlı olsun yeni evinizde mutlulukla oturun
Kızlar beste hasta burnu akıyo öksürüyo dün dr a götürdüm üşütmüş dedi. Soğuk algınlığı için şurup ve öksürük şurubu verdi. Kullanıyoruz bakalım umarım atlatır. İşin kötüsü bakıcı bu hafta geldi ama beste hasta olduğu için çok huysuzdu babası dahil kimseye gitmedi. Biraz zor alışacak sanırım.
Bu arada bugün itibariyle ben de ev sahibi oldum. Geçen gün bahsettiğim evi aldık. Evde yapılacak olan ufak tefek işler var sanırım haftaya taşınıyorum. Çok yoğun bi döneme girdim umarım kolaylıkla atlatırım. Öpüyorum şekerler sizi
ilkimcim güle güle otur yeni evinde

Topiktekiler bir bir evleniyor çok seviniyorum

Besteye geçmiş olsun
sen hayvanları seviyosun ama hep engellenmişsin canım ya:)valla ne yalan söyliyim evde hayvan istemem:)sevenede saygım var

foto istemişsin pek yeni yok ama bi karıştırıyım senin için

şimdi ekleim şekerim:)
demek ben gelince pideciye gidecez

bide domabahçe sarayınamı götürecektin beni

bidee hatay sofrasına

para biriktirmeye başlasan iyi olacak:))5 kişilik yerim ben
Pideciye gidicez,dolmabahçeye de gideriz,hatay sofrasına götürmem onun yerine alt komşuya gideriz

Kızları vialande götürürüm,eşim eşini muhtemele nargileciye götürür,seni de hiltona 5 çayına falan...Aşağısı kurtarmaz
Merhaba kızlar,
Sizi çook am çok özledim.. Laf olsun diye demiyorum.. Gerçekten ama gerçekten çok özledim.. Meğer burada ne güzel paylaşımlarımız varmış bizim yaa.. Fikirler, öneriler.. temizlik yaptım diyenlerden gaza gelip temizlik yapardım... Tarifler.. Çocuklarımızın gelişimi ile ilgili herşey.. Dertlerimiz sevinçlerimiz.. Vallahi burası harika bir yer..
2 hafta sonra eşimin işi gereği 3 günlüğüne İsveç'e gideceğiz.. Ama Kaan'ı götürmeyeceğim.. Bakalım döndüğümde emmeye devam edecek mi?
Bizde seni çok özledik Dilbercan

Kaanın gelişimine maşallah

Tatiliniz de çok güzel geçer inşallah
Lisede hazırlık sınıfındayken sultanahmete gitmiştik. Saldılar bizi ayasofyada. Herkes kendine bi mektup arkadası bulacak dediler. Nasıl oldugunu net hatırlayamıyorum ama bi aileyle tanıştım. Benimle aynı yaşlarda bir kızları vardı.... Cecilia. Uzun bi süre mektuplastık (ingilizce)
Dilberim isveç deyince o geldi aklıma. Hey gidi gunler. Özenle zarflar kagıtlar alır özenle yazardım bi yanlışlık yapmayayım, gülmesin diye gayret eder hep sorardım. "Doğru mu" diye... 2 sene öncesine kadar da saklıyordum mektupları. Ama artık yoklar. Attım. Face te falan arayıp bulsam hatırlar mı acaba beni
Kesin hatırlarlar walla bul bence

Benimde vardı 1 tane,şöyleki benim etli butlu olduğuma bakmayın,üniv.de ayağım çatlayıp bırakana kadar voleybolcuydum,beşiktaşın seçmelerini kazandım hatta bjk kolejinde okuyacaktım ama tek çocuğum diye yollamadılar İst.a

Yurtdışından sporcular geldi turnuva için herkesin evinde 1er yabancı kaldı bizde de..Sonra yıllarca mektuplaştık Jennifer la.. 1tane de hırvat vardı Jana..Birbirimize hediyeler yollardık zarfla

hala mutfağımda asılıdır hediyesi,
ama izlerini kaybettim bak aklıma getirdin canım
Evt canlar sagolsun varolun derdime derman olmaya calismissiniz eksik olmayin ins...
Simdi ben dunki moral bozuklugu ile yatinca cok kotu kabuslar gordum oyle boyle degil dudak ucuklatcak cinstendi..
Burda 18 aya kadar yurumeyen bebekler icin panic olun diyorlar ve hemen kontrola gonderiyorlar ...19 aylik bebek veya 20 aylikken yurumus bebeklerin birseyi olmamasi mumkun tabii ama ya olsaydi dimi birde o var ben yinede her turlu onlemi almak istiyorum kizlar...acaip yuregin daralimis durumda yurumeyi gectim simdi kulagini dusunuyorum ..test icin verilecek randuvuyu bekliyorum ins erken verirlerde ne oldugunu anlarim yoksa kendimi yiyip bitircem..
Meleğim sana dua etmekten başka birşey gelmiyor elimizden...Dile kolay ama ne olur kendini yıpratma bu süreçte,
inşallah herşey olumlu sonuçlanacak ve iyi olacak

Rabbim dermansız dert vermesin.
Şu duayı okumanı tavsiye ederim,,özellikle mübaret cuma günü sıkıntını alır muradını verir Rabbim(cc)
"Elif Allah Mim Muhammed Tez Selamet"
içeriğine netten bakabilirsin canım

Herşey güzel olacak ben inanıyorum
küstüm şekerim

bikere ben yengeç burcuyum alıngan kırılgan kafasında kurup büyüten vb sağolsun burrcumun bütün özelliklerini taşırım bi-iki yazdım sanırım arada kaynadı gitti bende alındım kırıldım küstüm vb işte anladın sen öğle
Bende yengeç burcuyum

Yaşgünün ne zaman?
Merhaba kızlar..Eşimin işleri nedeni ile annemlere geldim yine.Bu yaz tatili çok uzun oldu bizim için.İşin kötüsü Kayra burayı kendi evi zannediyor ve çok mutlu oluyor.Kendi evime gittiğim zaman ise kalabalık istiyor.
Bir kaç gün önce yeni evime taşındım.Kayrayı annemlere bırakmak niyetindeydim fakat bizimki uyku konusunda problem çıkarınca yanımda götürmek zorunda kaldım.Kayra büyüyene kadar yeniden taşınmaya tövbe ediyorum.Çok ama çok yorucu oldu gerçekten.
Nihayetinde yerleştim tamamen ama şimdide Kayra hasta oldu.40 derece ateşler içinde yanıyor yavrum.
Dün annemlere gelir gelmez doktora götürdüm.Neyse ki bakteriyel bir enfeksiyon yok.Ateş düşürücülerle iyileşmeye çalışıyoruz ama çok huysuz oldu.Gece uyku problemi ve gündüz iştahsızlığımız şuan hat safhada.Kilomuz 10.2 boyumuz 80 cm.
Yeni eve net bağlanır bağlanmaz aranıza katılacağım
Yeni evinde güle güle otur canım

Kayra'ya da geçmiş olsun.Çocuklar kalabalık ortamları çok seviyorlar,evde sakinlik oluyor sıkılıyorlar,,hele birde annanesinin evinde ne mutludur şimdi
Herkese hayırlı cumalar güzel anneler