aşırı acelem var, hemen yazıp çıkıyorum:
talay hanım, aşırı ve acele tebrik ederim. Sağ salim kucağınıza alırsınız inşallah yeni bebişinizi
azraece hanım, ece nin demirine sevindim cidden
ilkim81 hanım, bakıcı meselesine çok üzüldüm. Yeni bakıcınız da hayırlı olsun bakalım :26:
hejar hanım, geçmiş olsun aras eymene
Bizden haberlere gelince:
Orhan cemal son 1 ayda 500 gr almış. önceki bölümlerden hatırlarsınız. Kilosu çok az olduğundan doktor şüphelenmiş ve 1 ay yediği herşeyi kontrol etmemizi ve izlememizi söylemişti. Geçen hafta kontrolde, 1 günde yediği her ama herşeyi yeme şeklini ve sıklığını uzun uzun dinledi. Sonra "ben bir hocaya sorayım" dedi. "kilo almış işte. Yemesi de güzel. Bunun neresini hocaya danışacak acaba :18:" diye korkarken hoca geldi. Uzun uzun yemek alışkanlıkları ve miktarlarını konuştuk. Yediği miktar ve sıklık çok güzelmiş. Normal bir çocuk için yeterliymiş ama orhan cemal'in tek sorunu metabolizmasının hızlı olmasıymış. Son "1 ayda rutinden farklı olarak sabah kalkar kalkmaz, kahvaltıdan önce sütlü+bisküvi verdiğimi söyledim. "demek ki orhan cemal'in kahvaltıdan önce yediği miktar kadar fazladan enerji ihtiyacı var ama bunu daha çok muhallebi tarzı tamamen ev yapımı şeylerle kapatmaya çalışın. Hiç yemezse bisbüviyi son çare olarak kullanabilirsiniz. 1 ay yine sürekli izleyin yeme alışkanlığını ve miktarlarını. Bu ay 500 gr alması şans da olabilir. O yüzden düzenli olarak almasını izlememiz gerekiyor" dedi.
Görseniz, o kadar acıdım ki kendime. Bir hocayla çocuğuma yedireceklerimi konuşuyordum

çocuğuna bakamayıp, zayıflatan anne gbi hissettim kendimi. Demek ki, şimdiye kadar benim eksiğim yüzünden kilo almamış
Bu arada, iznimiz olmasına rağmen lab.da önemli bir sunuma yardım etmeye geldim. Annem aşırı grip oldu. şehir dışından da kanserli bir hastamız gelecek ayrıca. Herşey üstüste geldi. Nasip bakalım. Belki, hastayla eve geliriz de bizde kalırlar diye, sabah kalkar kalkmaz 3+1 hangar evimi kaldırıp temizleyip yerleştirdimi. O arada oğluşum ve eşime kahvaltı hazırladım ve yaptırdım. Sonra çamaşırları serdim, kuruyanları kaldırdım. Birkaç parça ütümü yaptım. Orhan cemal'in çantasını hazırladım. Bulaşıkları topladım. Halı örtülerini çırpıp serdim. çırptığım halıları da serdim. Duş aldım ve ailecek lab.a geldik

Ben sunuma yardım ederken eşim oğlanı gezdirecek. Hemen sonra hastaneye gidip hastayla ilgileneceğiz. Hemen sonra aynı hasta için eşyalı ev bakacağız. Tedavisi uzun süreceği için ev tutacaklar.
Sunuma 10 dk kaldı. Birkaç hazırlığımı yapıp çıkıyorum. Byeeeeeeeeee
not: tatile gitmedik. Onun yerine evimizde oturup dinlendik. Yemek yapmadım, dışarda yedik ve bol bol gezdik. çok dinlendim vallahi. Yarım işlerimi bitirdim. Bir sürü şey okudum. Oğluşpumla beraber vakit geçirdim