- 6 Aralık 2011
- 7.612
- 2.619
- 248
sekersizim insan sooyle deliksiz bir gece olsun uyumak istiyor di mi
Ablamin kizi dogdugund birkac ay orda kalmistim ve 3kisi nobetlese uyaniyorduk sabaha kadar saat basi uyanirdi cok fena birsey
Bir de vicdani sizliyor insanin kizinca ama seninki de can tatlim ya suclama kendini
Esine kizdim azicik boyle kriz anlarda akil verip geri cekilmezler mi tek tek yolasim geliyor saclarini
MELEGIM mahir.in kulagiyla ilgili bir gelisme oldu mu?? olduysa kesin kacirmisimdir bir de bana ozet egecsene balim
TURUNCU afiyetle yeyin kis hazirliklarinizi
Ben bu sene sadece menemen ve domates sos yaptim kalanlari sagolsun annem halletti malum gunde 12sa mesai + cumartesi dagildim tam anlamiyla
PAZAR gunu yolcuyuz kizlar Omer.e kislik kiyafetler aldim orasi baya sogukmus bir tane de spor ayakkabi aldik oldukca muhafazali birsey yagmura camura gelecek turden aksam da mont alalim diyorduk ZARA.ya gittik anam o nee kaz tuyu diye sanki kaz ciftligi satiyorlar inanilmaz pahaliydi ben de babane orgusu hirkasi + gecen sezon sonu zara.dan aldigim yagmurlugunu goturmeye karar verdim
Orda chiccoo fln cok daha ucuz gidince ordan alacagim artik
Emzik bi bizde sorun galiba ve bu durumu bir an once cozmek emzikten vazgecirmek istiyorum
Dana kadar gorunuyor agzinda emzik olunca herkes garipsiyor
Herkesi gectim ben de emziksiz uykuya dalabilsin istiyorum
Cok sukur sabaha kdr uyuyor ama emzik olmayinca memeee diye tutturuyor
BABY hala kesememissin memeden? Bugun benim myabanci şefim turkiyedeydi bebegi neden goturuyorsun dedi hala emziriyorum ve birakmak istemiyorum dedim adamin gozu bir an asagi kaydi sonra aaa bizim orda 1yasinda biraktiriyorlar sonra gerek yok diyorlar bizimkiler emmedi fln bendle bi saat emzirme muhabbeti yapti![]()
Cnm bizim teste suan askida, iletisim sorunlari yasiyoruz ins en kisa zamanda halledicem..oglum bir haftada flu bu yuzden gecmesini bekliyorum..
Emzik bizde de sorun onsuz uyumuyor hatta gece bile kalkip ariyor..ben artik gun icide sakliyorum normalde uyku zamanlarinda alirdi ama baktim goruncede istiyor..meme meme diyo dolaniyor hatta ...kesicem ama dislerin biraz cikmasini bekliyorum cunku bizimki emzikle harika dis kasiyor...
Pazar gunu Italyaya gidiyorsunuz galiba ..yolunuz acik olsun gule gule gidin gelin ins..