- 6 Aralık 2011
- 7.612
- 2.619
- 248
herkeze çokkk günaydın dün kontrolüme gittim doktor kalp atımını ultrasonda göremeyince vajinal ultrasonla baktı ve bebeğimi gördümkalp atımı başlamışama doktor düşük riskin var dedi çok üzüldüm ama güzel konuştu bebeğin tutunması için progestan ve vitamin verdi kendime çook dikkat edicem ve boool bool dua edicem sizlerde dualarınızı eksik etmezseniz çok sevinirim.arkadaşlarımda beni rahatlattılar sağolsunlar. musab bilali başka bi doktora götürdük bütün tahlillerimiz çok güzelmiş kilo almamamız sıkıntılı doktor bey endokrin tavsiye etti yine gram değişiklik yok.inş. bir an evvel çaresi bulunur ve bebeğim düzelir. uykusuz kızlar bizde de musab 2 gecedir çığlık atarak uyanıyor kaç kere uyandım bilmiyorum nöbeti eşim devraldı sağolsun.işte hamile olmanın avantajları
musab bialalin kıyafetlerini ayırdım bi hurçta bu yaz giyecekleri bi hurçtada küçük kıyafetleri .yazın yine ikisini birden çıkarıcam inş. biri abiye diğeri bebeğe ayy düşündükçe bi tuhaf oldum
Aman ins bebegimize bir sey olmaz annesi..sagsalim kavusursun kuzuna rabbim yardimcisi olsun minigin icerde de bir hayati var onun kimbilir annesinin karninda neler yasiyacak..
Musab Bilal in sonuclari iyi ise cnm kilo alimi icin biraz daha bekle istersen hemen endokrin dusunme..malum suan dis gibi buyuk sorunlari var ve yeni yeni yurumeye basladilar bu yuzden sana tavsiyem az daha beklemen..
Cinsiyet icin erken bekli ama benim icimden oglan geciyor yinede mevlam saglikli cocuklar nasip etsin ne tuhafki ben oyle hissettim..hayirlisi olsun ins.