kujum hoşgeldin iyiki geldin sefalar getirdin canım
nede yakışmıştır güzelime.. iyi yapmışsın annesi.. birde poz verip beraber parıl parıl dudaklarla bi resim çekseydinizde bizde görseydik, oldu mu hiç

azrada geçen gün aynısını yaptı.. yalnız ruju çevirip çıkarmayı akıl edemeyince parmağını içine daldırmış, sonra eliylede dudağına sürmüş.. buda rujumun son hali:
Eki Görüntüle 917759
pınardacım hadi gözün aydın canım.. çok sevindim.. geç yürüyen hızlı başlar derlerya boşa değilmiş demekki.. baksana yürümekle yetinmeyip koşmaya başlamış..
canım çok geçmiş olsun.. bu sıralar herkeste bir hastalık var malesef..
inşallah en kısa zamanda atlatırlar yavruların.. kıyamam güzellerime
temanız çok güzel ve çok orjınal olmuş canım.. ve artı senin yapacaklarınla beraber ortaya çok güzel bir doğum günü çıkacak eminim..
ben çok uzun zamandır azranın sadece öğlen yemeğini ayrı pişiriyorum.. 3 ana öğün bizdede. aralarda da meyve veriyorum. birde emziriyorum.inat edip emzirmezsem yemeğini güzel yiyor, emzirirsem kolayına geliyor heralde yemek yemiyor. böyle garip bir durumdayız.. akşamda yemeğin tuzunu çok az atıyorum, ve zeytinyağıyla yapıyorum azrada bizim yemeklerimizden yiyor..
allah iyiliğini versin meleğim emi?

sesli güldüm yani.. çöp adam cin ali mi?
canımsın benim ya çok seviyorum seni, bitanesin sen
ahh canım yaa, çok büyük geçmiş olsun. inş sonuçlar tertemiz çıkarda uzamadan sağlıcakla evinize dönersiniz.. çok etkilendim rabbim acil şifalar versin.. heleki siz gibi gurbette olabların işi daha zor, rabbim yardımcınız olsun:26:
canım geçmiş olsun.. başka bir doktora götürseniz, gerçi ozamanda delik deşik ediyolar çocuğu oda ayrı bir üzüntü sebebi..
atlatırsınız inşallah annesi, kendini hırpalama bu kadar, sen değerlisin bizim için.. sen güçlü olki yavrucakda çabuk toparlasın:26: