selam canlarım
talaycım kaç oldu yazayım diyorum unutuyorum,sütten kesme işi çok zordur canım hele ki sen hamilesin 2 kat duygusal olursun Allah yardımcınız olsun,,eşinle başbaşa yemege gidip aç kalmışsın aynı şey bizimde başımıza gelmişti:)ama dişarda degil evdeydik çocuklar uyuyodu yemek yiyemediksonra bi uyandılar yemegi zehir ettiler
dedim salak kafam sana rahatlık batıyo
evet gelelim ceren hanımabakkala gönderdigime çok pişmanım
saat başı bakkal diye tutturdu
yaklaşık 15 liram ziyan oldu
anne süt alıyım anne bisküvi alıyım anne kuzzulkurtttttsanki para basıyoz
tek başına gitti diye kendini büyümüş hissediyomuş
laflara bak sen
akşamda arkadaşı peline gitti
yine tek başına
zaten üst kat hep gidiyodu
eve bi geldi bi havalar bi havalar
sabahta gidip yumurta alacakmışyanınada 2 tane çikolata
yok canım sen benim gözüme bak
dedim
neyse çok gerginim bu kız beni batıracak
yarında gezmelere gidecemyıllardır görmedigim arkadaşımla görüşecem
çok heycanlıyım
saat 12 de haber verecek ya kendi bana gelecek yada ben ona
bakalım piyango kime çıkacak
hepinizi öptüm iyi geceler
hemen yatayımda gözlerim şişmesin![]()
günaydın .sorma bayb valla eşim duymasın arada emzirdim çok alışmışım .ama en zorlandığımız geceleri bu akşam emzirdim dayanamadım.oğlum sabah uyanır uyanmaz bebe bebe diye ağlıyor meğersem bayb tvyi açıcakmışım yanına yatacakmışım.eşim yokken yorulduğum için 3-4 gün bayb tvyi açmıştım.yavrumu kendi elimle bağımlı yapmışım canım çok sıkılıdı kahvaltıda yumurtasını tv karşısında soyacakmış bi saatte onun için ağladı.en önemsediğim konuda fire verdim çok canım sıkkın ama karar verdim ne olursa olsun tv açmıcam yorulucam ama olsun.işte bi iki aktivite yaptım olmazsa suyla oynarım ne yapayım.
bayb cerene kıyamam bizde bakkala gitmeyi hiç sevmezdik 3 kız kardeş sırayla giderdik.
meleğim ne desem bilmiyorum seninki yemezde kilo almaz benimki yerde kilo almaz büyümez artık hasta olmasın diyorum