2012 Mayıs anneleri Paylaşım Alanı

Millet nerdesiniz , mutlu yok bir kaç gündür inş herşey yolundadır ..
Tatlıcadı mesaj kutunu bak sana mesaj attım :))
Baby sen nerelerdeydin yoksun misafirlîktemisin halan şekerim ..
Beykoz sen nasıl oldun başağrın geçti mi CNm .
Planner i çok özledim keşke gelse , zeynomuzu merak ediyorum güzel kuzumun resimleride yok artık :(
Zada aşk olsun CNm insan arada bir de olsa gelir hiç mi merak ettirmiyordum CNm ya ben sizi çok özledim .
Pınar'da gel CNm sende gayri açma arayı , doğa nasıl oldu yürümesi düzeldi mi ?
Gönül sayfam sanada gönül koydum gelmiyorsun artık :(
Dîlber sesim geliyormu CNm Nerdesin ..

Buldum CNm çüf çüf olucak yani tren de karar kıldım hatta sana bana face den gönderdiklerini nasıl paint proğramında yaptın diye sormuştum çünkü ben beceremedim :((
Dediğin yerede göz Atıcam sağol CNm ..

kusura bakma gözümden kaçmış.paintte görüntüleri açıp önceden yazılmışları silip orjinaline uygun bi şekilde kendim yazdım bu kadar.ama çıkarma işinde anırım bi ustadan yardım alacam.benim doğum günü martta olabilir kızlar oğluma doğumgünü yapmayı çok istiyorum hemde arkadaşlara veda gibi olacak.ama eşim kendini yorma diye ısrar ediyor bir tek ikramlarda yorulurum gibi geliyor o yüzden önceden hazırlanabilecek ikramlara ihtiyacım var.birde biz evi toplamaya başladık bile inş. doğum gününü yaparım.

kusura bakma gözümden kaçmış.paintte görüntüleri açıp önceden yazılmışları silip orjinaline uygun bi şekilde kendim yazdım bu kadar.ama çıkarma işinde anırım bi ustadan yardım alacam.benim doğum günü martta olabilir kızlar oğluma doğumgünü yapmayı çok istiyorum hemde arkadaşlara veda gibi olacak.ama eşim kendini yorma diye ısrar ediyor bir tek ikramlarda yorulurum gibi geliyor o yüzden önceden hazırlanabilecek ikramlara ihtiyacım var.birde biz evi toplamaya başladık bile inş. doğum gününü yaparım.

Tamam CNm çok sağol , bence doğum içi iyi düşünmüşsün erken yapmakta çünkü Ömer Mayıs ayında geleceği için zor olur .. Rabbim kolay kılsın inş .. Ikramlarda da gelen her bir misafirden bir çeşit birşey yapıp getirmesi ricasında bulunsan ben valla burda arkadaşlar arasında bir kutlama olduğunda öyle yapıyoruz hem bol çeşit oluyor hemde tüm yük sende olmamış oluyor . Ben geçen sene Mahir'in gününde sadece 4 çeşit yapıp gerisini arkadaşlarla tamamladık çok iyi oldu .

Cicegim cok gecmis olsun masalima iyilesmeden donmeyin sakin oralar dahada soguk olur sende dikkat et kendine nagisim ugurunla yaren nurunla sevdiklerinle ve bizle dolu nice mutlu yillar dilerim dogum gunun kutlu olsun talaycim capali kapi susu cok guzel bende cok severim deniz gemici temali seyleri bir gun nasip olurda oglum olursa senden kopya cekerim kizlar bizde izmir yolundayiz esim izne cikti izmire gidiyoruz inanirmisiniz 2ay olmus izmirden doneli ve ben 2aydir hic arabaya binmemisim ilk 1saat cok icim bulandi simdi biraz iyiyim babam muhtarliga adayligini koyacak insallah secilir

Cicegim cok gecmis olsun masalima iyilesmeden donmeyin sakin oralar dahada soguk olur sende dikkat et kendine nagisim ugurunla yaren nurunla sevdiklerinle ve bizle dolu nice mutlu yillar dilerim dogum gunun kutlu olsun talaycim capali kapi susu cok guzel bende cok severim deniz gemici temali seyleri bir gun nasip olurda oglum olursa senden kopya cekerim kizlar bizde izmir yolundayiz esim izne cikti izmire gidiyoruz inanirmisiniz 2ay olmus izmirden doneli ve ben 2aydir hic arabaya binmemisim ilk 1saat cok icim bulandi simdi biraz iyiyim babam muhtarliga adayligini koyacak insallah secilir

Muhtarlık için adaylık mı oh ne iyi inş amcamız seçilir , tüm oylar benden geldi bile orda olsaydım gözüm kapalı verirdim İnan .
İzmir yolcusuyuz demek hadi bakalım sağsalim gidin dönün inş .

Melegim cok sagol babacim yaslandi artik bedenen guc gerektiren isler cok zor geliyor insallah olurda rahat eder

slm kızlar:54:
gezmekten uğarayamadım buraya bi kaç sayfa geçmişe gidebildim yemek yapmam lazım acilen:18:
gece tamamını okuycam

çiçekcim; çok geçmiş olsun iyi yapmışsınız bol bol gezerek..umarım masal evinize döndüğünde sıkılmaz:16:

talay;süper bi seçim yapmışsın çok güzel şimdiden hayırlı oslun minişimize:16:

nagişim;yeni yaşın kutlu olsun bebem gönlünden geçen herşey sağlık,mutluluk,huzur seninle olsun iyiki doğmuşsun:54::54::16:
ben balık yağını günde 1 kez kullanıyodum bi kaç gündür tarık buğra içmiyo midesi bulanıyo uzunca bi süre vermeyi düşünmüyorum

selamben geldim:3:
misafirden yazmaya fırsatım olmadı:6:bugünde hava güzel diye biz arkadaşıma gittik:8:4 bebek vardı:nazar:çağla bebek sevdi:)
herşey yolunda çok şükür:nazar:benim biraz bogazım agırıyo ama onuda takmıyorum:)
talaycım isimliginize bayıldım canım çok güzel:46:

nagişim tatlım balım dogum günün kutlu olsun bitanem:8::8:iyiki dogmuşsun:8:
balık yagını ben gün aşırı veriyorum:51:agır gelmesin diye:51:zaten haftada bir balıkta yiyoruz yeter diye düşünüyorum:51:

azraecem maşallah 2 ay evde oturmuşsun valla gözlerim yaşardı:1:tabi canım git bi izmir havası al:21:eceyede sanada enerji gelsin bebegim:54:bu arada oyumu babana vercem haberiniz olsun:)en büyük muhtar bizim muhtar:8:

melegim canım evet gezmeden ve misafirden fırsat bulamadım canişkom:125:ama geldim burdayım sen nerdesin:125:ı love you:125:

tatlıcadı maşallah seninde benden geri kalır yok:27:hep dişardasın:27:hiç misafir agırladıgınıda duymuyoz:27:uyanık seni:27:

çiçekçim masala çok geçmiş olsun canım acil şifalar diliyorum,,mersinde hava sıcak belki ince giyinip gezdiyseniz üşütmüş olabilir,hava bizleri pek etkilemiyo ama kuzular daha çabuk terleyip üşüyebiliyorlar,,nazara inan ama bu kadarda kafana takma canım:34:
sonra herşeyi nazara baglarız sokaga çıkamaz hale geliriz:34:

buralar pek bi sessizleşmiş:ssz:böyle olunca girip yazasımda gelmiyo:ssz:
herkes nerde:ssz:
kujum datlum:51:
ilkimcan:51:
pınarda:51:
ya dikkatimi çektide çikocum aziz dostum en son haşhaşlı kek yaptı bize gösterdi sonra ortadan kayboldu:27:
kız bişeymi oldu sana yoksa:9:iyiki o kekten yememişiz:27:
neyse bugün gittgim misafirlikteki ikramları paylaşmak istiyorum:53:
şu masaya bakarmısınız:53::53:
vay anasını:53: $1920274_10152016905671715_318150503_n.webp

:27::27:
şaka ya bu resmi netten buldum böyle bir sofra olabilirmi:52:şakamı bu:52:

Selam arkadaşlar,

NAslsınız? Valla uzun zamandır uğrayamadım.. Evdeyken girmek çok daha zormuş.. Kaan dan hiç fırsat kalmıyor.. Onun yanında PC ye oturamıyorum bile.. Hemen gelip kaldırıyor beni..

Valla bu ara yalnızım.. Annemler memlekete gitti.. Eşimde bugün yurtdışına gitti, pazar dönecek biz Kaanla yalnızız.. İlk defa bu kadar uzun süre tek kalacağız.. Bakalım nasıl olacak..

Kaan bana iyice alıştı.. ama çok ta mızmız oldu bu aralar.. Emzikten vazgeirdim.. hafta oldu düşündüğümden daha kolay oldu aslında.. Br akşam vermedim ve aydede almış oğlum dedim.. aydede meme, aydede meme diye diye o akşam uyudu ve sonrasında da bir kaç kez hatırladı ama vermedim.. yavaş yavaş unuttuk..
Bu yalnız olacağımız günlerde de sallamadan uyutmaya alıştırmayı deneyeceğim.. nasıl olacak bilmiyorum ama deneyeceğiz bakalım..

Bugün karşıya(kurtköye) bir arkadaşa gittik başka bir kız arkadaşımla.. ama uyku saatleri şaştı az uyudu ve trafik sıkışık diye dönüşümüz de geç oldu.. resmen gün burnumdan geldi.. Kaan sürekli mızmızdı hiç yüzü gülmedi.. hııy hıyy mıy mıy valla eve zor attım kendimi.. yolda uyumuştu eve çıkarırken uyandı, pijamalarını giydirdim ve yatırdım şimdiuyuyor bende fırsat buldum hemen sizlere yazayım dedim..

Eee sizde neler var bakalım.. Eskiye bakamadım.. herkes iyi mi? Gelişmeler var mı? Hamile olan?,

Şekersizim sigarayı bırakmış.. Süpersin.. bende düşünüyorum ama bi cesaret edemedim daha....

Benden şimdilik bukadar fırsat buldukça yazmaya çalışacağım..

Bay

ya dikkatimi çektide çikocum aziz dostum en son haşhaşlı kek yaptı bize gösterdi sonra ortadan kayboldu:27:
vay anasını:53:Eki Görüntüle 985879

eminim sizin sofranızda bu kadar güzeldir ama insan bakarken bile zafiyet geçiriyor.evet haklısın herkez bi yerde mutlu bile gelmiyo baksana dün bizde oğlum eşim ve ben salondaki vitrinin içini kutuladık ama tabi kırdı kıracak diye yüreğim ağzımdaydı.bu günde akşam giymediğim kıyafetleri kaldırıcam.

oh ne guzel ben de kaçıp dönmemecesine gitmek istiyorum

fotomontajdır o :D şaka bi yana hiç sevmem bu kadar kalabalık masayı.. israf. yazık. boşa emek. açgözlülük.. 2-3 tuzlu 1 tatlı kimin neyine yetmiyorum anlamıyorum. dunyada açlık varken sinir oluyorum
Selam arkadaşlar,

NAslsınız? Valla uzun zamandır uğrayamadım.. Evdeyken girmek çok daha zormuş.. Kaan dan hiç fırsat kalmıyor.. Onun yanında PC ye oturamıyorum bile.. Hemen gelip kaldırıyor beni..

Valla bu ara yalnızım.. Annemler memlekete gitti.. Eşimde bugün yurtdışına gitti, pazar dönecek biz Kaanla yalnızız.. İlk defa bu kadar uzun süre tek kalacağız.. Bakalım nasıl olacak..

Kaan bana iyice alıştı.. ama çok ta mızmız oldu bu aralar.. Emzikten vazgeirdim.. hafta oldu düşündüğümden daha kolay oldu aslında.. Br akşam vermedim ve aydede almış oğlum dedim.. aydede meme, aydede meme diye diye o akşam uyudu ve sonrasında da bir kaç kez hatırladı ama vermedim.. yavaş yavaş unuttuk..
Bu yalnız olacağımız günlerde de sallamadan uyutmaya alıştırmayı deneyeceğim.. nasıl olacak bilmiyorum ama deneyeceğiz bakalım..

Bugün karşıya(kurtköye) bir arkadaşa gittik başka bir kız arkadaşımla.. ama uyku saatleri şaştı az uyudu ve trafik sıkışık diye dönüşümüz de geç oldu.. resmen gün burnumdan geldi.. Kaan sürekli mızmızdı hiç yüzü gülmedi.. hııy hıyy mıy mıy valla eve zor attım kendimi.. yolda uyumuştu eve çıkarırken uyandı, pijamalarını giydirdim ve yatırdım şimdiuyuyor bende fırsat buldum hemen sizlere yazayım dedim..

Eee sizde neler var bakalım.. Eskiye bakamadım.. herkes iyi mi? Gelişmeler var mı? Hamile olan?,

Şekersizim sigarayı bırakmış.. Süpersin.. bende düşünüyorum ama bi cesaret edemedim daha....

Benden şimdilik bukadar fırsat buldukça yazmaya çalışacağım..

Bay
uyku saatleri şaşınca maalesef böyle oluyo ben de uyku saati konusunda cok takıntılıyım maalesef. :(
emziği bırakmış yavrum aferin ona. yalnız olmak zor ama eğer sana yardımcı olmayan biriyle evliysen, evde olup olmamasının bi önemi yok :D yaparsın sen :D
ve sigara konusunda kafaya koymak önemli.. ve o tek nefesi çekmemek..arada canım istedi 1-2 kez ama içmedim.. içmicem..

kızlar yazmayı unuttum. miracım nezle olmuş.

ben de bugun psikiyatr randevuma gittim ama beni psikologa yonlendirdi.. o da taa nisan 21 e randevu verdi.. o yuzden başka dr arayısındayım. falan filan işte böyle.

kuzucugun kreşte bugun "yeşil" günüydü ama ben unuttum :( ya yeşil bişeyler giydirmem gerekiyodu ya da yeşil bi nesne götürmesi gerekiyodu :( üzgünüm :(

slm yavrular bu gün oğlumla evdeyiz..ablam gelicek tarık buğranın yanında o varken benimde bi kaç bi şey almam gerek dışardan onları halledicem
bu yavrum huysuz,mutsuz,keyifsiz..dün bizimde uyku saatimiz şaştı dışarıdan döndüğümüzde uyuyodu üzerini değiştirdim uykun varmı oğlum dedim baktım el sallayıp yatağına gitti saat 6 dı o sırada..sonrasında da 2 kez uyandırmak için gittim uyanmadı bende kıyamadığım için üstelemedim
ama aç olduğu için benide uyku tutmadı annelik işte gece 4 gözle uyanmasını bekledim bi şeyler yedirmek için:)
saat 4 te uyandı muz ve bisküvisinden ekleyerek biraz süt hazırladım acıkmış bebişim hemen yedi..7 ye kadar oynadık sonra kendisi uyudu ben tekrar uyuyamadım:31:
bende uyku saatinde çok takıntılıyımdır bundan böyle dahada takıntılı olucam:1:öğlen 2 akşam 21:30 standart uyku saatimiz

azraece;babişkon muhtar olur inş:)hayırlısı olsun..kız sen 2 ay otobüse binmeden nasıl durdun:53:daha dün gibi hatırlıyorum yolculuk yaptığını:1:

şekersiz;sigarayı bırakmışsın tebrik ederim iradeli hatunmuşsun:46:batur bebek nasıl varmı güzel bi gelişme?

dilberege;hoşgeldin canım evde olunca pc başına geçmek çok zor oluyo..bende ancak tarık buğra uyuduğu zaman geçebiliyorum:)
kaana maşallah ne kadar çabuk bırakmış emziği:nazar::nazar:tarık buğra 1 günde imkansız bırakmaz çok zorluycak bizi emzik işi:31:
yalnız kalmışsınız insan bazen yavrusuyla yalnız kalmayı o kadar çok istiyo ki güzel bi fırsat:16:

beybim;daha geçtiğimiz hafta sonu misafir ağırladım kız:27:ben bi ağırlşayınca hepsi arka arkaya geliyo..güzel havalarda da işi gücü bırakıp oğlumu hemen çıkarıyorum..havalar soğuduğu zaman ağırlarım misafirleri:1:

mirayada geçmiş olsun çabucak iyileşsin inş:16:

merhaba herkese,
biraz zor ve kötü bir hafta geçirdik. yavaş yavaş toparlanıyoruz. lab.da da işler hiç olmadığı kadar yoğun ama emeğimizin karşılığını çok şükür alıyoruz. yazın da kongrelerle, toplantılarla ve deneylerle geçeceğe benziyor. o yüzden, tatili haziranda ve 1 hafta yapmayı düşünüyoruz. hayırlısıyla doktoramı ekim-kasım gibi bitiriyorum :16:

emzik olayı konuşulmuş. Orhan Cemal emzik emmedi ama çok güzel parmak emiyor. dün doktorla konuştum. "yavaş yavaş parmağını ağzından çekin ve biraz konuşun. eline oyalanacağı bir iş verirseniz daha iyi olur" dedi. bakalım nasıl olacak? kilosu ilk defa ortalamayı tutturdu. 10,180 ama yine de uzun süre izlemek gerekiyormuş. yürümeye başladığından beri ayak parmakuçlarında yürüyordu. 2 yaş kontrolünde ortopedi ve fizik tedaviye götürecekmişiz. kaslarında yada ayak kaslarını kontrol eden sinirlerinde sorun olup olmadığına bakılacak. başka? her zamanki kafa kontrolü oldu tabiki. kafası biraz daha sivrilmeye devam edecekmiş, 2 yaş civarında büyüme iyice yavaşladığı için, sivrilme de bitecekmiş ama son sivri haliyle kalacakmış. bu haliyle bir ameliyat gerekiyormuş ama biz tüm sorumluluğu alıp, ameliyat önerilerini reddettik. ilerde bize kızmaz umarım :18:

dilberege hanım, işten ayrıldığınızı yeni okudum. hayırlısı neyse hakkınızda o olsun diyorum. kimbilir çok daha güzel bir iş biryerlerde sizi bekliyordur :34:

tatlıcadı hanım, "akşam yemeden uyuyakalan çocuk" fenomeni bana çok tanıdık geliyor. bizim oğlan da bazen akşam yemeden uyuyakalır. gece birşeyler yedirip uyuturum yada gece de birşey yemez bazen. hatta akşam yemediği günler daha az uyanıyor gibi geliyor bana :26: mantığa aykırı ama :44:

babyceren azizim, fotoda gördüğüm sofra hakikaten arkadaşınızın sofrası sandım da, arkadaki tv ekranına fotoyu çeken kişinin yansımasına bakıp sizi görmeye çalıştım inanın :9:

tarık buğraya kek yaptım geldim tabiisi bizde faydalanıcaz:)içindekileri sayayim:yulaf unu(evde az kalmış) kıvamı yakalamak için biraz mısır unu,birazda irmik,yumurta,süt,şeker,yağ,1 portakal kabuğu rendesi ve suyu,kuru üzüm,ceviz aklımda kalanlar bunlar:)kek kalıbına boşalttıktan sonra karışımı hazırladığım kabın dibini parmakladım tadı güzel olmuş:)
bebişimde severse ne ala:56:

merhaba herkese,
biraz zor ve kötü bir hafta geçirdik. yavaş yavaş toparlanıyoruz. lab.da da işler hiç olmadığı kadar yoğun ama emeğimizin karşılığını çok şükür alıyoruz. yazın da kongrelerle, toplantılarla ve deneylerle geçeceğe benziyor. o yüzden, tatili haziranda ve 1 hafta yapmayı düşünüyoruz. hayırlısıyla doktoramı ekim-kasım gibi bitiriyorum :16:

emzik olayı konuşulmuş. Orhan Cemal emzik emmedi ama çok güzel parmak emiyor. dün doktorla konuştum. "yavaş yavaş parmağını ağzından çekin ve biraz konuşun. eline oyalanacağı bir iş verirseniz daha iyi olur" dedi. bakalım nasıl olacak? kilosu ilk defa ortalamayı tutturdu. 10,180 ama yine de uzun süre izlemek gerekiyormuş. yürümeye başladığından beri ayak parmakuçlarında yürüyordu. 2 yaş kontrolünde ortopedi ve fizik tedaviye götürecekmişiz. kaslarında yada ayak kaslarını kontrol eden sinirlerinde sorun olup olmadığına bakılacak. başka? her zamanki kafa kontrolü oldu tabiki. kafası biraz daha sivrilmeye devam edecekmiş, 2 yaş civarında büyüme iyice yavaşladığı için, sivrilme de bitecekmiş ama son sivri haliyle kalacakmış. bu haliyle bir ameliyat gerekiyormuş ama biz tüm sorumluluğu alıp, ameliyat önerilerini reddettik. ilerde bize kızmaz umarım :18:

dilberege hanım, işten ayrıldığınızı yeni okudum. hayırlısı neyse hakkınızda o olsun diyorum. kimbilir çok daha güzel bir iş biryerlerde sizi bekliyordur :34:

tatlıcadı hanım, "akşam yemeden uyuyakalan çocuk" fenomeni bana çok tanıdık geliyor. bizim oğlan da bazen akşam yemeden uyuyakalır. gece birşeyler yedirip uyuturum yada gece de birşey yemez bazen. hatta akşam yemediği günler daha az uyanıyor gibi geliyor bana :26: mantığa aykırı ama :44:

babyceren azizim, fotoda gördüğüm sofra hakikaten arkadaşınızın sofrası sandım da, arkadaki tv ekranına fotoyu çeken kişinin yansımasına bakıp sizi görmeye çalıştım inanın :9:

iş yoğunluğu doktor kontrolü derken yoğun geçmiş haftanız chihiro hanımcım
bazı bebekler önceleri parmak ucunda sonrasında da normal şekilde yürüyo diye biliyorum:44:umarım tedavisi çabucak gerçekleşicek bi durumdur
orhan cemalin kafasında ben profil fotoğrafınızda abartı bi sivrilik göremedim..bende olsam ameliyat ettirmezdim sanırım..ileride saç şekliyle kapatır ufak tefek kusurlarını o da nazar boncuğu olsun:)
orhan cemalin kilosu akşam yemek yemeden uyuduğu için biraz düşük olabilir bence..ortalamayı yakalamışsınız ne güzel:nazar:
bizim 3 ana 3 ara öğünümüz mutlaka var+gece yatmadan önce süt veriyodum 1 hafta oldu zannedersem bıraktık..dün akşam üzeri kefir içmişti onunla uyuyunca üzüldüm neysee..umarım orhan cemal için herşey güzel olur:16:

kızlar nerelerdesinizzz çıkın bakim ortaya:24:
sizlere bi şey sorucam

tarık buğra malum konuşma konusunda çok tembel..eskiden söylediklerimizi tekrarlıyodu ama sonrasında bıraktı
tembelliğe alıştı küçük bey:)önceden ü na dın(günaydın) derdi..şimdi ben coşkuyla sabahları günaydınnn diyorum karşılığında coşkuyla ı ı ıııııı diyo:1:iyi geceler dediğimizde ı ıı ııııı diyo çok ilginç:1:herşeye hece sayısına göre ı ııı ııı diyo yani
babasına bazen baba bbazen aba bana aba diyo..önceden ismimle seslenirdi anne derdi özledim anne demesini:14:
göz hizsında anne diyelim oğlum beraber diyorum abaaa diyo:)
herşeyi algılıyo söylediğimiz herşeyi yapıyo ama konuşmaya gelince:50:
şu 'ı ıı ıı'lardan nasıl vazgeçirebilirim fikri olan varmı?

Uuu sofraya bak yeme hizasına gel olmuş , acaba kaç kişilik merakım sadece bu ve kaç kişi tarafından hazırlandığı oldu :))

Back
X