doğumgnü içinmi düşünüyorsun paşabahçe mağazaları varsa oraya bakabilirsin.
.
evet ama vazgectim. çok pahalı yaa. bi gun için değmez..
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
doğumgnü içinmi düşünüyorsun paşabahçe mağazaları varsa oraya bakabilirsin.
.
Buldum CNm çüf çüf olucak yani tren de karar kıldım hatta sana bana face den gönderdiklerini nasıl paint proğramında yaptın diye sormuştum çünkü ben beceremedim(
Dediğin yerede göz Atıcam sağol CNm ..
kusura bakma gözümden kaçmış.paintte görüntüleri açıp önceden yazılmışları silip orjinaline uygun bi şekilde kendim yazdım bu kadar.ama çıkarma işinde anırım bi ustadan yardım alacam.benim doğum günü martta olabilir kızlar oğluma doğumgünü yapmayı çok istiyorum hemde arkadaşlara veda gibi olacak.ama eşim kendini yorma diye ısrar ediyor bir tek ikramlarda yorulurum gibi geliyor o yüzden önceden hazırlanabilecek ikramlara ihtiyacım var.birde biz evi toplamaya başladık bile inş. doğum gününü yaparım.
Cicegim cok gecmis olsun masalima iyilesmeden donmeyin sakin oralar dahada soguk olur sende dikkat et kendine nagisim ugurunla yaren nurunla sevdiklerinle ve bizle dolu nice mutlu yillar dilerim dogum gunun kutlu olsun talaycim capali kapi susu cok guzel bende cok severim deniz gemici temali seyleri bir gun nasip olurda oglum olursa senden kopya cekerim kizlar bizde izmir yolundayiz esim izne cikti izmire gidiyoruz inanirmisiniz 2ay olmus izmirden doneli ve ben 2aydir hic arabaya binmemisim ilk 1saat cok icim bulandi simdi biraz iyiyim babam muhtarliga adayligini koyacak insallah secilir
buralar pek bi sessizleşmişböyle olunca girip yazasımda gelmiyo
herkes nerde
kujum datlum
ilkimcan
pınarda
ya dikkatimi çektide çikocum aziz dostum en son haşhaşlı kek yaptı bize gösterdi sonra ortadan kayboldu
kız bişeymi oldu sana yoksaiyiki o kekten yememişiz
neyse bugün gittgim misafirlikteki ikramları paylaşmak istiyorum
şu masaya bakarmısınız
vay anasınıEki Görüntüle 985879
şaka ya bu resmi netten buldum böyle bir sofra olabilirmişakamı bu
![]()
oh ne guzel ben de kaçıp dönmemecesine gitmek istiyorumCicegim cok gecmis olsun masalima iyilesmeden donmeyin sakin oralar dahada soguk olur sende dikkat et kendine nagisim ugurunla yaren nurunla sevdiklerinle ve bizle dolu nice mutlu yillar dilerim dogum gunun kutlu olsun talaycim capali kapi susu cok guzel bende cok severim deniz gemici temali seyleri bir gun nasip olurda oglum olursa senden kopya cekerim kizlar bizde izmir yolundayiz esim izne cikti izmire gidiyoruz inanirmisiniz 2ay olmus izmirden doneli ve ben 2aydir hic arabaya binmemisim ilk 1saat cok icim bulandi simdi biraz iyiyim babam muhtarliga adayligini koyacak insallah secilir
fotomontajdır oburalar pek bi sessizleşmişböyle olunca girip yazasımda gelmiyo
herkes nerde
kujum datlum
ilkimcan
pınarda
ya dikkatimi çektide çikocum aziz dostum en son haşhaşlı kek yaptı bize gösterdi sonra ortadan kayboldu
şu masaya bakarmısınız
![]()
uyku saatleri şaşınca maalesef böyle oluyo ben de uyku saati konusunda cok takıntılıyım maalesef.Selam arkadaşlar,
NAslsınız? Valla uzun zamandır uğrayamadım.. Evdeyken girmek çok daha zormuş.. Kaan dan hiç fırsat kalmıyor.. Onun yanında PC ye oturamıyorum bile.. Hemen gelip kaldırıyor beni..
Valla bu ara yalnızım.. Annemler memlekete gitti.. Eşimde bugün yurtdışına gitti, pazar dönecek biz Kaanla yalnızız.. İlk defa bu kadar uzun süre tek kalacağız.. Bakalım nasıl olacak..
Kaan bana iyice alıştı.. ama çok ta mızmız oldu bu aralar.. Emzikten vazgeirdim.. hafta oldu düşündüğümden daha kolay oldu aslında.. Br akşam vermedim ve aydede almış oğlum dedim.. aydede meme, aydede meme diye diye o akşam uyudu ve sonrasında da bir kaç kez hatırladı ama vermedim.. yavaş yavaş unuttuk..
Bu yalnız olacağımız günlerde de sallamadan uyutmaya alıştırmayı deneyeceğim.. nasıl olacak bilmiyorum ama deneyeceğiz bakalım..
Bugün karşıya(kurtköye) bir arkadaşa gittik başka bir kız arkadaşımla.. ama uyku saatleri şaştı az uyudu ve trafik sıkışık diye dönüşümüz de geç oldu.. resmen gün burnumdan geldi.. Kaan sürekli mızmızdı hiç yüzü gülmedi.. hııy hıyy mıy mıy valla eve zor attım kendimi.. yolda uyumuştu eve çıkarırken uyandı, pijamalarını giydirdim ve yatırdım şimdiuyuyor bende fırsat buldum hemen sizlere yazayım dedim..
Eee sizde neler var bakalım.. Eskiye bakamadım.. herkes iyi mi? Gelişmeler var mı? Hamile olan?,
Şekersizim sigarayı bırakmış.. Süpersin.. bende düşünüyorum ama bi cesaret edemedim daha....
Benden şimdilik bukadar fırsat buldukça yazmaya çalışacağım..
Bay
Şekersizim sigarayı bırakmış.. Süpersin.. bende düşünüyorum ama bi cesaret edemedim daha..
merhaba herkese,
biraz zor ve kötü bir hafta geçirdik. yavaş yavaş toparlanıyoruz. lab.da da işler hiç olmadığı kadar yoğun ama emeğimizin karşılığını çok şükür alıyoruz. yazın da kongrelerle, toplantılarla ve deneylerle geçeceğe benziyor. o yüzden, tatili haziranda ve 1 hafta yapmayı düşünüyoruz. hayırlısıyla doktoramı ekim-kasım gibi bitiriyorum
emzik olayı konuşulmuş. Orhan Cemal emzik emmedi ama çok güzel parmak emiyor. dün doktorla konuştum. "yavaş yavaş parmağını ağzından çekin ve biraz konuşun. eline oyalanacağı bir iş verirseniz daha iyi olur" dedi. bakalım nasıl olacak? kilosu ilk defa ortalamayı tutturdu. 10,180 ama yine de uzun süre izlemek gerekiyormuş. yürümeye başladığından beri ayak parmakuçlarında yürüyordu. 2 yaş kontrolünde ortopedi ve fizik tedaviye götürecekmişiz. kaslarında yada ayak kaslarını kontrol eden sinirlerinde sorun olup olmadığına bakılacak. başka? her zamanki kafa kontrolü oldu tabiki. kafası biraz daha sivrilmeye devam edecekmiş, 2 yaş civarında büyüme iyice yavaşladığı için, sivrilme de bitecekmiş ama son sivri haliyle kalacakmış. bu haliyle bir ameliyat gerekiyormuş ama biz tüm sorumluluğu alıp, ameliyat önerilerini reddettik. ilerde bize kızmaz umarım :18:
dilberege hanım, işten ayrıldığınızı yeni okudum. hayırlısı neyse hakkınızda o olsun diyorum. kimbilir çok daha güzel bir iş biryerlerde sizi bekliyordur
tatlıcadı hanım, "akşam yemeden uyuyakalan çocuk" fenomeni bana çok tanıdık geliyor. bizim oğlan da bazen akşam yemeden uyuyakalır. gece birşeyler yedirip uyuturum yada gece de birşey yemez bazen. hatta akşam yemediği günler daha az uyanıyor gibi geliyor bana :26: mantığa aykırı ama :44:
babyceren azizim, fotoda gördüğüm sofra hakikaten arkadaşınızın sofrası sandım da, arkadaki tv ekranına fotoyu çeken kişinin yansımasına bakıp sizi görmeye çalıştım inanın![]()
buralar pek bi sessizleşmişböyle olunca girip yazasımda gelmiyo
herkes nerde
kujum datlum
ilkimcan
pınarda
şu masaya bakarmısınız
![]()