- 6 Aralık 2011
- 7.612
- 2.619
- 248
Selam arkadaşlar,
NAslsınız? Valla uzun zamandır uğrayamadım.. Evdeyken girmek çok daha zormuş.. Kaan dan hiç fırsat kalmıyor.. Onun yanında PC ye oturamıyorum bile.. Hemen gelip kaldırıyor beni..
Valla bu ara yalnızım.. Annemler memlekete gitti.. Eşimde bugün yurtdışına gitti, pazar dönecek biz Kaanla yalnızız.. İlk defa bu kadar uzun süre tek kalacağız.. Bakalım nasıl olacak..
Kaan bana iyice alıştı.. ama çok ta mızmız oldu bu aralar.. Emzikten vazgeirdim.. hafta oldu düşündüğümden daha kolay oldu aslında.. Br akşam vermedim ve aydede almış oğlum dedim.. aydede meme, aydede meme diye diye o akşam uyudu ve sonrasında da bir kaç kez hatırladı ama vermedim.. yavaş yavaş unuttuk..
Bu yalnız olacağımız günlerde de sallamadan uyutmaya alıştırmayı deneyeceğim.. nasıl olacak bilmiyorum ama deneyeceğiz bakalım..
Bugün karşıya(kurtköye) bir arkadaşa gittik başka bir kız arkadaşımla.. ama uyku saatleri şaştı az uyudu ve trafik sıkışık diye dönüşümüz de geç oldu.. resmen gün burnumdan geldi.. Kaan sürekli mızmızdı hiç yüzü gülmedi.. hııy hıyy mıy mıy valla eve zor attım kendimi.. yolda uyumuştu eve çıkarırken uyandı, pijamalarını giydirdim ve yatırdım şimdiuyuyor bende fırsat buldum hemen sizlere yazayım dedim..
Eee sizde neler var bakalım.. Eskiye bakamadım.. herkes iyi mi? Gelişmeler var mı? Hamile olan?,
Şekersizim sigarayı bırakmış.. Süpersin.. bende düşünüyorum ama bi cesaret edemedim daha....
Benden şimdilik bukadar fırsat buldukça yazmaya çalışacağım..
Bay
Hşg CNm evt evde olmak zor oluyor ama yinede güzel , her ne kadar kuzular bizlere çok fırsat vermeseler bile :))
Valla emzik konusunda seni tebrik ederim , bende çok istiyorum bırakmayı fakat mahir çok tutkun birde emzikleri parçalıyor ..sürekli değiştirmek zorunda kalıyoruz