Gözünüz Aydın bir de biz başarabilsek ne iyi olur .. Şimdi yolda ikinci var iki çoçuk bezi bize ağır gelir kanimca parasından ziyade alt aç kapa ile geçecek zaman düşündürüyor , he birde ona verilen para ilede başka birşey alınsa oda hiç fena olmazdı hani ., neyse Orhan cemale kocaman aferin maşallah Rabbim daim etsin inş .
meleğim senin bebe büyüyünceye kadar mahir çoktan tuvelet eğitimini tamamlar.bizde şuan durum senin dediğin gibi 2 bez parası ağır geliyor.sabah ilk işim bebelerin bezlerini almak evden hergün bi kamyon dolusu bez çıkıyor.geçen gün musabın bezini ömerinkini bilale takmışım.ben tuvalet eğitimi için 2,5 yaşını beklicem
uzuuun bi aradan sonra mrblar...en son buraya yazdığımda oğluma wc eğitimine başlamıştım....yaklaşık 2 ay oluyor....cok şukur o işi hallettık...bol bol sabırla....hamişler kervanına meleğim de katılmış cok sevıvdım senın adına hayırlı olsun...darısı isteyen diğer annelerimize inş....ben de istiyorum ama çagataya bile bakıcı bulamıyorum....gözüm korkuyor.......bakıcımın eşinin tayini çıktı ve bir haftadır deli gibi bakıcı arıyorum...kimse eve gelmek istemiyor küçük yer laf söz olur diye....acayip canım sıkkın...ayrıca oglum hala konuşmuyor...tek söylediği kelime baba....dr a götürdüm bişey diyemedim...bi de hocamız görsün dedi ...kurban bayramına randevumuz var.....çok şükür oğlumda görünen bi sıkıntı yok....herşeyi anlıyo ve bir şekilde anlatıyo ama konuşturmaya çalışınca kızıyo.....kızlar bol bol duaya ihtiyacım var..her iki konuda da....konuşmaması konusunda insanların yaklaşımından okadar bunaldım ki sanki ben ilgilenmiyorum o yüzden böle olmuş....kendimi suçlamaya başladım ve korkar oldum hiç konuşmayacak mı diye acaba....ALLAH büyük tabi...vakti var diyorum ama bilemedim ki...neysem herkese slmlr...
ecesu aynı şey musab bilal için geçerli hala tam olarak konuşmuyor.neredeyse bütün ilgimi ona veriyorum kitap okuyorum elimden geleni yapıyorum özeniyorum ama 60-70 kelime ve 9-10 cümle kuruyor onuda yarım yamalak bende antalyaya gidince pedogoga götürücem.rabbime şükrediyorum ama bazende sinirlerim bozuluyor hem fiziksel hemde konuşma olarak yaşıtlarından geride bu arada ömer dönmeye başladı sanırım ömer musabdanda hareketli olacak.sanırım bu benim kaderim.kıpır kıpır bi bebek.
meleğim tekrar tebrik ederim seni.orhan cemal içinde ayrı sevindim.bende musabı montessori eğitimi veren bi kreşe göndermek istiyorum bakalım kısmet.