- 25 Temmuz 2011
- 12.759
- 317
- 448
- Konu Sahibi burcinCgrfy
-
Canım Allah kurtarsın çok az kalmış normal doğum yapıcaksın sanırım bende 33. haftadayım dün nts ye girdim
gayet iyi olduğunu söyledi doktor zaman azaldıkça heyecenda artıyor :18: Allah hepimizin yardımcısı olsun
kızlar ateş ölçer aldınızmı.bence en önemli alınacaklardan biri.ateş olayı tehlikeli çünkü.acaba hangi markalar iyi.ben araştırmaya başlıcam.içinizde alan varmı.
canım
ben emzikli ateş ölcerlerden aldım :)) bilmiyorum tabi nasıl kullanışlımı ama emzik şeklinde olması etkileyici geldi birde normal mi alsam?Eki Görüntüle 401839
canım
ben emzikli ateş ölcerlerden aldım :)) bilmiyorum tabi nasıl kullanışlımı ama emzik şeklinde olması etkileyici geldi birde normal mi alsam?Eki Görüntüle 401839
kızlar ben 31. haftama girdim nts ye ne zaman girmem gerekiyor?? doktor belirtir sanırım değil mi? bir de kızlar şunu sorcam çevremde bazı arkadaşlar yok o zararlı onu yeme bunu yeme deyip duruyorlar çok geriliyorum ve üzülüyorum bebeğime kötü birşey mi yapıyorum diye kaygılanıyorummesela ketçap mayonez çok sık yememeye çalışıyorum ama arada kaçırıyorum ama arkadaşın söyledikleri çikolata dondurma falan. siz nasıl besleniyorsunuz Allahaşkına söyleyin hiç çikolata yemiyor musunuz? algidanın dondurmalarında birsürü katkı maddesi varmış bisküvilerde öyle, bana bunlardan bahsedip duruyorlar. ama ben hergün dondurma yiyorum, yani canım sürekli tatlı çekiyor. gün içinde süt,fındık,ceviz,meyve zaten bunları tüketiyorum. kimisi de o kadar kasma, abartmadan canının çektiğini ye diyor. ilk zamanlar çok dikkat ediyordum ama herşeyin içinde birşey var ne kadar kaçabilirizki. arada hamburger falan yiyorum kötü mü yapıyorum of dertliyim bu konuda umarım bebeğim iyi besleniyordur
amin canım, hepimiz salıkla alırız kucağımıza bebeişlerimizi. normal doğum istiyorum ve bu konuda çok ısrarcıyım. inşallah doğum hikayemide anlatırım burada, 3 haftası kaldı kuzumun, çok merak ediyorum kime benziyor diye
kızlar ben 31. haftama girdim nts ye ne zaman girmem gerekiyor?? doktor belirtir sanırım değil mi? bir de kızlar şunu sorcam çevremde bazı arkadaşlar yok o zararlı onu yeme bunu yeme deyip duruyorlar çok geriliyorum ve üzülüyorum bebeğime kötü birşey mi yapıyorum diye kaygılanıyorummesela ketçap mayonez çok sık yememeye çalışıyorum ama arada kaçırıyorum ama arkadaşın söyledikleri çikolata dondurma falan. siz nasıl besleniyorsunuz Allahaşkına söyleyin hiç çikolata yemiyor musunuz? algidanın dondurmalarında birsürü katkı maddesi varmış bisküvilerde öyle, bana bunlardan bahsedip duruyorlar. ama ben hergün dondurma yiyorum, yani canım sürekli tatlı çekiyor. gün içinde süt,fındık,ceviz,meyve zaten bunları tüketiyorum. kimisi de o kadar kasma, abartmadan canının çektiğini ye diyor. ilk zamanlar çok dikkat ediyordum ama herşeyin içinde birşey var ne kadar kaçabilirizki. arada hamburger falan yiyorum kötü mü yapıyorum of dertliyim bu konuda umarım bebeğim iyi besleniyordur
ben bir tane bundan aldım, bim in ürünüydü (resim başka bi markanın, netten benzerini buldum), fiyatı çok uygundu
Eki Görüntüle 401914
- Sesli Uyarı
- Lcd ekran
- Koltuk altından, ağızdan ve anüsten ateş ölçen
bir tanede bundan aldım
Eki Görüntüle 401915
iki ateş ölçerinin, ölçümleri birbiriyle uyumlu bi sorun olmadı kendimizde ölçerken..
canım bunların fiyatları nedir daha ben almadım karar veremedim ne alcama..
ilki 10-20 tl bişeydir en fazla
ikincisi de 150 tl civarında bişey
seninkide iyiye benziyor hemde arzum sonuçta.ona bi bakayım fiyatıda iyiymiş.hiç eksik bitmiyor valla.bu ayda iflasın eşiğindeyiztek maaş olsak naparız acaba çok merak ediyorum
ben bir tane bundan aldım, bim in ürünüydü (resim başka bi markanın, netten benzerini buldum), fiyatı çok uygundu
Eki Görüntüle 401914
- Sesli Uyarı
- Lcd ekran
- Koltuk altından, ağızdan ve anüsten ateş ölçen
bir tanede bundan aldım
Eki Görüntüle 401915
iki ateş ölçerinin, ölçümleri birbiriyle uyumlu bi sorun olmadı kendimizde ölçerken..
canım bunların fiyatları nedir daha ben almadım karar veremedim ne alcama..
ben arzum bebbe aldım
kulaktan ve alından ateşölçüyor
boyutları ufak
sesli bildirimi var
mama suyu sıcaklığı banyo suyu sıcaklığı vs de ölçüyor
60 tl fiyatı
Eki Görüntüle 402054
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?