2012 mayıs-haziran anneleri buraya....

kızlar merhaba benim doğumum temmuzun ilk günlerinde olacak inşallah.. size birşey soracaktım. biz bebişimiz için kraft park yatak siparişi verdik yalnız içine nasıl bir yatak koyacağız onu bilemiyoruz...viskonun zararlı olduğunu söylüyorlar pamuk yatak diyorlar. bende nette yarı ortopedik en uygunu diye okudum fakat o da park yataklara uymazmış öyle dediler. siz nasıl bir yatak seçtiniz? bir de bebek bakım ürünlerinde bübchen diye bir marka var tavsiye eder misiniz yoksa sebamed mi alsam?:44:

normalde dediğin gibi en uygunu yarı ortopedik
fakat park yataklar için öyle bişey yok
o yüzden klasik sünger yatağı almanı tavsiye ederim

bübcheni duydum iyi diye ama yine de bilmediğim marka, cesaret edip almadım
benim ürünler mustela ve sebamed karışık
ilk zamanlar mustela kullanıp sonra sebamede geçicem

benimde için yatak büyük bi sorundu. karft 821 aldım bende. içinede sitelerden yumuşak sarı sünger kestirttim, üstünede çarşaf kumaşıyla klıf diktik. süper oldu. 3-5 ay sonra visko yatak bakıcam. yeni doğan için 5 cm kalınlığında yumuşak sarı sünger derim ben.

bübchenın çok iyi olduğunu duydum ama ben mustelanın vucut ve saç için olan şampuanını aldım, birde pişik önleyici kremini. sabemedin şampuanıda göz yakıyormuş, gözde kuruma yapabilir dediler, tercih etmedim..

sünger yatak dediğin pamuk yatak mı? bir arkadaş onu önerdi. bu arada senin listeni gördüm ne güzel tamamlamışsın herşeyi. bende kıyafetlerini yıkadım ama ütülemedim. ilk hastane çıkışını organik aldım onun elde yıkanması gerekiyormuş bir arkadaş söyledi banada. çantayı yavaş yavaş tamamlamak lazım son anda aceleye gelmesini istemiyorum. bübcheni dün gittiğimiz mağazadaki bayan aşırı tavsiye etti bitkisel diye, netten de araştırdım ama yine de sebamed alıcam sanırım...yalnız bebek yağı, sütü hepsini tam takım mı aldın sanki sadece bebe yağı yeter gibi geliyor bana. şunu da sorayım bizim bebeklerimiz yaz bebeği olacak. dün mağazada mikrofiber yorganlar falan vardı inceledim ama onlara şimdiden gerek var mı acaba? yastık, nevresim gibi şeyleri ne marka aldın? :44: ne çok soru sordum

Selam canim bende park yatagi sunny baby dream aldim yatagimizda yari ortapedik park yataklar icinde var aklinda olsun bakim urunu olarak bubchen iyi ben chicco aldim herseyini hatta tam set halinde cantasiyla beraberdi

Ben bübchen kullandım ilk çocuğuma,çok memnun kaldım..Oğlum hassas cilde sahip,hassas cilt seçeneği de var bübchen'in..Bübchen'i ben bile kullanıyorum,şampuanım bitince..:)Saçımı yumuşacık yapıyor..Tavsiye ederim..
Park yatak kullanıyorsanız ortopedik yatak kullanamazsınız..Ama bebekte ortopedik yatağa gerek yok..Önemli olan bebeğin vücut şeklini alan yatak kullanmak..Dünyanın en iyi markaları biz büyükler için visco yatak üretiyor..Visco yatak kullanabilirsiniz..Visco yatağın üst yıkanabilir kısmı yumuşak hava alan kumaş olmalı.. 3 yaşından sonra alacağımız yatak ortopedik olmalı..Ben Tempur almıştım ilk oğluma..
Park yatakta Graco'yu öneririm..Çok beğendim; siz de bir bakın..
Bebek Odas| Park Yataklar | Graco Contour Prestige Park Yatak (65-95) Apple, | Graco Contour Prestige Park Yatak 65x95, beik,Oyun Park, | 305,97 TL
Hepimize sağlıkla mutlulukla bebeklerimizi büyütmek nasip etsin..

Selam canim bende park yatagi sunny baby dream aldim yatagimizda yari ortapedik park yataklar icinde var aklinda olsun bakim urunu olarak bubchen iyi ben chicco aldim herseyini hatta tam set halinde cantasiyla beraberdi

benim park yatak kraft 504 ölçüleri 70-110 ona uygun yarı ortopedik alırsam onu tercih ederim olmazsa pamuk yatak olacak sanırım. bakım olarak da mustelanın şampuan+vücut şampuanı bir ürünü var onu alıcam sanırım diğerlerini de sebamed. çünkü sebamedin göz yaktığını söylemişler..

sünger acaba vücudu için zararlı olurmu ki daha yeni şekil alıyor ya sert gelir mi acaba:44:

öncelikle amin canım viskonun bebeklerde zararlı olduğunu duydum ben o yüzden tercih etmicem. gerçi mağazadaki bayan bunu ilk kez sizden duyuyorum müşterilerim hep park yatak için visko alıyor dedi ama ben zararlı olduğunu birkaç kişiden duydum

başı değildir oo poposudur..benimde aynı şekildeydi dönmüş dedi kafa aşağıda poposu kaburgamın altına doğruydu...zaten çok sert ,gerilme gibi oluyor değilmi.ben kaburgamın altında ayaklarını hissederken diğer tarafta resmen bağırsaklarımda baskı hissediyorum...yerleri daraldı tabi..elleri kolları çalışıyor bebişleirmizin aman hareketli olsunlarda...çünki ebelere göre bebek hareketleri önemli, en az 10 diyorlar..

merhabalar ben dün kızımın birçok eksiğini tamamladım.saç sampuanı+vucut losyonu +banyo köpüğü ve yüz kremini sebametten aldım..şampuanın göz yaktığını okuyunca üzüldüm...aslında saın aldığım yerde 2 marka önerdiler mustella ve sebamet...jansıns baby şampuanı 6 aydan önce önermediler....neyse hele bir dünyaya gelsinde bakıcaz çaresine....

kusura bakma yeni gördüm msjını
sünger dediğim bildiğin sünger canım
park yataklar için 5 cm kalınlığında yataklar var süngerden
ilk zamanlar için visco kesinlikle önerilmiyor
yarı ortopedik de dediğin gibi park yataklarda yok
ben kendim de park yatak için sünger aldım
markası da marvellaydı
kıyafetleri hala tam yıkayıp bitirmedim
ütüler de duruyor yavaş yavaş yapıcam
çantayı da hazırlamadım
bu işler bitince inşallah hazırlıcam
bübchen konusunda kararsızım
ben ilk zamanlar mustela kullanıcam, saç-vücut şampuanı birarada, en hassası o
pişik önleyici krem sürekli mustela almayı planlıyorum
ben takım almadım, bence de gereksiz
musteladan saç-vücut şampuanı ve pişik önleyici krem
sebamedden saç şampuanı, vücut köpüğü ve bebe yağı aldım
losyon gerekirse (doğduktan sonra karar vericem ona) mustelanınkini alıcam onu da
güneş kremini de sebamed 50 faktör baby aldım

ben yorgan yastık nevresim hepsini ikeadan aldım
hem fiyatları uygun hem de çok kullanışlı ve tatlılar
yastık ilk 6 ay kullanılmıyor ama bulmuşken aldım
incecik pamuktan
yorgan ince ve %100 pamuk
nevresim takımları da çok sevimliler
bir de minik bebek yorganı aldım (gerekli bişey değili hoşuma gittiği için başka bir siteden aldım onu da)
uyku seti de aldım ama hiç gerekli değil bence ilk zamanlar için
ikea varsa eğer ordan bakabilirsin bence ürünlere

bu arada benim de hastane çıkışı organik
ama makinada yıkadım
sıkıntı olacağını sanmam
elde yıkamayla falan uğraşamam ben

Son düzenleme:
sonunda doğum iznine ayrıldım kızlar.çok şükür kurtuldum.artık eksik işlerimi tamamlayabilirim rahat rahat.yürüyüşede çıkabilirim artık.

sonunda doğum iznine ayrıldım kızlar.çok şükür kurtuldum.artık eksik işlerimi tamamlayabilirim rahat rahat.yürüyüşede çıkabilirim artık.

AYNEN BEN DE ayrıldım izne
çok şükür
bakalım o tempodan sonra evde olmak nasıl olacak
ilk zamanlar güzel olacağına eminim ama
çamaşır yıkama ütüleme yerleştirme işlerine başladım
yıkama işlemi tamam
beyazların ütüsü ve yerleştirmesi de tamam
renklilerin ütüsü duruyor kurusunlar diye bekliyorum
ondan sonra da çantaları hazırlıcam
ardından da bebek şekeri işine girişicem

ben daha hiç başlayamadım yıkama ütüleme işine biran önce başlamam lazım.aslında önce temizlik işini halletmem lazım.daha erken gibi geliyor.mayıs başında temizlikçi alcam..dip bucak bi temizlik lazım eve :18:

Ben 36 ya girdim bi ara aşağıdaydı başı bu gittiğimde yine yukarı çıkmış,sürekli dönüyo ama şimdi yine yukarıda inşallah döner,herkesin şimdi nasıl hep aşağıdamı başı sizinkilerin..

benimkide dönmüş.dün gittim doktora.baş aşağı duruyor.inş. geri yukarı dönmez.doğum anındada böyle gelir.

merhaba benim kontrolüm bugündü 34 haftadayız başı aşağıdaydı...nts ye bağlandım ve hafif ağrı çıkmış dinlenmelisin fazla ayakta kalma dikkat et bol sıvı tüket dedi...gezmelere sınır geldi yaniiii....36 haftalık olunca gidicez kontrole....

bu nst olayı kaç dakika sürüyor yaa çok merak ediyorum.ben 33 haftalığım.kontrolüm 35. haftada acaba doktor alırmı benide.

nst kişiye göre değişiyor
bebeğin hareketlerne bağlıymış
bebek hareketli olursa çabuk bitiyor
nstye bağlanmadan yarım saat-bir saat önce karnını güzelce doyurmuş olmanı ve nstye girerken çikolata yemeni öneriyorlar
benim oğlum çok hareketliydi ve 15 dk kadar sürdü yaklaşık
32. haftada soktu beni nstye
bundan sonra randevum 2 haftada bir
ve her defasında giricem nstye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…