Meryemmeryemcim yazılarını diğer topikten aldım. burada cevaplamak istedim. umarım senin için bir sakıncası yoktur.kızlar ben daha ben çok gerilerdeyim yani 20li haftalardayız inşalah sonuna kadar sağlıcakla gideriz.
ama içimdeki korkularıda atamıyorum sürekli erken doğumla ilgili şeyler okuyorum bilgim olsun diye kötümü yapıyorum bilemiyorum
bugün işten erken çıkacam alışveriş yapacam bir hafta içinde bütün eksiklerimi tamamlayıp hazır beklemk istiyorum
birden bişey olur diye ödüm kopuyor
rabbim sağlıcakla zamanlarında doğmalarını nasip eder inşallah
hepimize sağlıklı doğumlar ve bebekler versin
demek ki bu haftalarda tedirginlikler ve düşünceler aynı oluyor. hem her şeyi almak hemde ya bir şey olursa diye almamak istiyorum.kızlar yaa belki alakasız bişey ama sizlerin fikirlerinede ihtiyacım var
şimdi kısmet olursa inşallah zamanlarında gelirlerse ben mayıs sonu gibi doğum olacak
yani yaza doğuyor bebekler ben bu yüzden ilk ayları hep yazlık aldım
şimdi ekimde 6 aylık olup yaza kadar nerdeyse 11 aylık olacaklar
yani kış kıyafetlerini 6-9 aylık mı yoksa 9-12 mi alsam şaşırdım
şimdi ikiz oldukları için biraz küçük olurlar diye hepsini 6-9 mu alsam
mesela normal bebek kıyafetlerine bakıyorum 9 aylık kıyafetler,9 aylık ikizlere nasıl oluyor çokmu büyük olur
eşim yoğun çalışıyor,evde zaten 1 oğlum var ben doğumdan sonra belki 1 sene alışverişe çıkamam doğru düzgün
o yüzden en azından 1 yıl kullancakları kıyafetleri almam lazım
ama kafam bu ölçülere takıldı
anlatabilmişimdir umarım derdimi
topiğin hayırlı olsun arkadasımda burası cogul gebelik yani diğer topklerde her ayın annelerini fazlasıyla bulursun ama burada birz zor
Tek gebelikte oldugu gibi 40-50tane insan bulman zor...
Sonucta ikiz gebelik, alınan doğum tarihine her bebek uymuyor. İkiz bebek demek heran doğumu beklemek demek. Süpriz yapanlarımız cok.
Neysee canım hayırlı doğumların olur insalah allah kolaylıklar ıhsan eylesin
Merhaba canim benimde dogum tarihim mayis sonu normal sartlarda siz bizden bir gün öndesiniz :) benide ekleyebilirsin listeye:) Bence topic düsüncen güzel olmus...
Hoşgeldin şekerim. bebişlerinin cinsiyeti belli mi?
sat ney? ben sata göre dr.lar genelde 36. haftayı verdiği için 36.haftayı yazmayı uygun buldum. Tabi ki doğum zamanını Rabbim bilir.
Merhaba kızlar. bir kaç topikte takılıyorum ama bizden ya çok öndeler yada yeni gelenler var. baktım mayıs ikiz anneleri yok, bu konuyu açmak istedim. bilgilerimizi daha rahat, daha anlaşılır paylaşabiliriz diye. yeni topiğimiz hayırlı olsun.
ANNEMİZ.......36.hafta doğum tarihi..........BEBEKLERİMİZ
LİMAN.............. 5 MAYIS..........................KIZ VE KIZ
CANIM_CA.........6 MAYIS..........................??????????
Sende hoşgeldin aramıza canım. senide ekledim. umarım iyi gidiyordur hamileliğin. benim bugümerhabalarr... Kısmetse ben de 2012 mayıs annesi olacağım ve Allah nasip ederse iki tane prenses bekliyoruz :)) beklediğimiz doğum tarihi 17 mayıs. Tahminen 38. hafta diyor doktor. eklersen sevinirim...
Ben hamileligimin basindan beri badem yagi kulaniyorum hem karnima hem gögüslerime cok iyi geldi pek öyle catlak falan olusmadi ama umadigim yerde var catlaklarim kalcalarimda birden kilo alimindan dolayi sanirim :18:napalim bebeklerim iyi olsunlarda gerisi önemli degil.Hoşgeldin meryemcim. Amin İnşallah herşey zamanında olur. Ve sağlıkla büyürler.
kızlar çatlaklarınız başladımı? benim karnımda yok ama göğüslerim mor harita oldu
AAAAAA şuanda 6 tane prensesimiz var :) mayıs kızların ayı olacak galiba :)))
OOO masallah en güzeli bence bebek alisverisi, gercekten kizlar icin okadar güzel seyler varki insanin içi gidiyor cicili bicili :)kızlar benim bir oğlum vardı zaten,onun odası var hiç düzenini bozmayacağım
oturma odamızı bozduk orayı ikizlere yapıyorum
bu hafta yatakları gelecek,bende bugün yatak koruyucu felan bakıp alacam
ondan sonra büyük işlerim kalmayacak sadece kzılarımın kıyafet ihtiyacları benim hastane ihtiyaçlarım kalacak
onları da bir ara hallederim..
ayy bişey diyeyimmi benim ilk çocuk olmasına rağmen oğlumun hazırlıkları beni bu kadar mutlu etmemişti
kız çocuklarına daha süslü püslü şeyler yapıyoruz ya çok mutlu oluyom
stres atıyom denilebilir çok masraflı bişey yapmıyom tabiki ayrıca belirteyim bunu sevmem
uygun kriterlerde bişeyler yapmaya ihtiyacımız olan şeyleri almaya çalışıyorum
kızlar yaa ben daha oda felan almadım bile. siz hazırlamışsınız. ay cok heyecanlandım. bende yarın gidip alsam mı :)kızlar benim bir oğlum vardı zaten,onun odası var hiç düzenini bozmayacağım
oturma odamızı bozduk orayı ikizlere yapıyorum
bu hafta yatakları gelecek,bende bugün yatak koruyucu felan bakıp alacam
ondan sonra büyük işlerim kalmayacak sadece kzılarımın kıyafet ihtiyacları benim hastane ihtiyaçlarım kalacak
onları da bir ara hallederim..
ayy bişey diyeyimmi benim ilk çocuk olmasına rağmen oğlumun hazırlıkları beni bu kadar mutlu etmemişti
kız çocuklarına daha süslü püslü şeyler yapıyoruz ya çok mutlu oluyom
stres atıyom denilebilir çok masraflı bişey yapmıyom tabiki ayrıca belirteyim bunu sevmem
uygun kriterlerde bişeyler yapmaya ihtiyacımız olan şeyleri almaya çalışıyorum
Ben hamileligimin basindan beri badem yagi kulaniyorum hem karnima hem gögüslerime cok iyi geldi pek öyle catlak falan olusmadi ama umadigim yerde var catlaklarim kalcalarimda birden kilo alimindan dolayi sanirim :18:napalim bebeklerim iyi olsunlarda gerisi önemli degil.
Bakalim benim bebislerimin cinseyiti ne olacak belkide prensler benden gelir :) artik elbise alisverisine baslamak istiyorum cinsiyetlerini ögrenmeyi sabirsizlikla beliyorum :)
OOO masallah en güzeli bence bebek alisverisi, gercekten kizlar icin okadar güzel seyler varki insanin içi gidiyor cicili bicili :)
Biz yataklari aldik dolabida kurdu babamiz bir tek emzirme koltugumuzla alt degistirme masasi kaldi hatta gecenlerde pamperslerde düsüs olmus yari fiyatina en iyi markalardan biri normal sartlarda almam cok pahali ama düsüs varken alalim dedik stok yaptik:) Dün ben kendime hastane için 3 cift önden dügmelenen biraz geniscene pijama takimi aldim ablam özelikle önden dügmeli al dedi emzirirken kolaylik olsun diye yavas yavas artik yapabildigimiz kadar yapalim diyoruz artik carsamba günü cinsiyetlerini ögrendikten sonra hemen alisverise kosacagim elbiselerde düsüs var bu aralar burda cinsiyetler beli olduktan sonra bol bol alisveris yapacagiz kocisimle...
Ayyy cok heycanliyim ya kucagima almayi öyle sabirsizlikla bekliyorumki Allah hepimize hayirli dogumlar nasip etsin kizlar bebislerimiz sag salim dogsunlar hemencecik eve dönsünler...
Cenem düstü bu arada heycan yaptim
ben geldiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiim:)) size 1 tane prens ve prenses getirdim...benimdoğum zamanı belli değil henüz..şuan 21.haftam doldu..ama dr.um 36.haftada serklaj dikişlerini alırız dedi...kuzucuklarım 340 gr ağırlığındalar.22. cm boyundalar ...artık burdan bol bol yazışırızzzz..hepinizi göbişlerden öptüm ve kaçtım..iyi geceler..
Hosgeldin canim, mayis anneleri git gide artiyor ne güzel cogaliyoruz kizlar, hayirlisiyla aliriz bebislerimizi kucagimiza insallah...ben geldiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiim:)) size 1 tane prens ve prenses getirdim...benimdoğum zamanı belli değil henüz..şuan 21.haftam doldu..ama dr.um 36.haftada serklaj dikişlerini alırız dedi...kuzucuklarım 340 gr ağırlığındalar.22. cm boyundalar ...artık burdan bol bol yazışırızzzz..hepinizi göbişlerden öptüm ve kaçtım..iyi geceler..
kızlar yaa ben daha oda felan almadım bile. siz hazırlamışsınız. ay cok heyecanlandım. bende yarın gidip alsam mı :)
kızların kıyafetleri süslü ya daha çok dikkat çekici oluyor. bende bugün çok baktım kıyafetlere ama daha erken diye almadım.
EEE bu kadar prensese prenste lazım tabi kiMerakla bekliyorum senin bıdıkların cinsiyetini de.
aldıklarınızı güle güle güzel günlerde kullanın İnşalllah.
bizimde bugün kontrolümüz vardı bebeklerim biri 460 biri 470 gr dedi dr. çok sevindim :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?