Kizlar birsey soracagim aranizda detayli ultrasona giren varmi benim yarindan sonra detaylim acaip heycan yaptim nekadar sürüyor nasil geciyor normal ultrason gibimi? bebeklerimi acaip özledim ya
canım benimkide perşembe günü olacak.
benim 2 yaşında oğlum var onda detaylıda çok güzeldi yaa eşimde bende o anda anneliği babalığı daha iyi hissettiğimizi söylemiştik
böyle oğlumun yüzünü daha net gördük doktor organlarını tek tek sayıp kontrol ediyordu
gözlerine dudaklarına bakmıştı el ve ayaklarında parmaklarını saymıştı ayy harikaydı bir iki üç diye saymıştık ellerini açmıştı böyle
şimdi iki aten olun dadah eğlenceli ve güzel şeyler bekliyorum ben
rabbim sağlıcakla gelişip doğmalarını nasip etsin inşallah hepimizin
kizlar birsey soracagim aranizda detayli ultrasona giren varmi benim yarindan sonra detaylim acaip heycan yaptim nekadar sürüyor nasil geciyor normal ultrason gibimi? Bebeklerimi acaip özledim ya
canım ben 3 hafta önce girdim. Yarım saaat sürdü. Harika birşeydi. Herşeyi incik cincik herşeyimizi görüyoz:) ne güzelll canım ca
arkadaslar detaylı ultrason dedıgınız 4 boyutlu ultrason mu???
benim sürekli kanamam olduğu için 18. haftada girdim detaylıya kızlar. kanama için bişey çıkmadı allaha şükür. Ama kızlarım olacağını ilk orada öğrendim. beyin, beyincik, mide suyu, kalp damarları, eller, ayaklar, parmaklar, böbrekleri, kemik ölçümleri her şeyine tek tek bakılıyor. benimki 1 saat sürdü. iki tanede miyomum var. Allah'a şükür büyümüyorlar. Birer tane renkli resimlerini ve kıpraşırken çekilen videolarınıda veriyorlar. sonradan seyretmek bile harika. Rabbim tüm isteyenlere yaşatsın İnşallah.Kizlar birsey soracagim aranizda detayli ultrasona giren varmi benim yarindan sonra detaylim acaip heycan yaptim nekadar sürüyor nasil geciyor normal ultrason gibimi? bebeklerimi acaip özledim ya
Teşekkür ederim Canım. iyi bir şeye vesile olduğuma sevindim.liman iyiki açmışsın bu topiği...
ay ne güzel yaa ben çok sevdim burayı sanki daha pozitifiz burda
inallah bep güzel ve mutlu şeyleri paylaşırız.. hep sağlıcakla ilerler mayısta doğum haberlerimizi veririz
vallahi bende çok takmıyorum çatlak matlak hiçç umrumda değil hep keyfimi düşünüyom bu günlerde
neleri seviyorsam onları yapıyom,hazırlıklar psikolojimi olumlu etkiliyor,
ara sıra aldığım şeyleri seviyom vs herşeyi olumlu ve güzel düşünüyorum
gr ları çok iyi canım. ben 21.haftam dolunca aynı gün iki dr. gittim biri 430-440 gr lar dedi.diğer dr. 460-470 grlar dedi. bence çok takılma. gayet iyiler. ben 54 ile hamile kaldım şimdi 64 kg yum. ama ben pek kilo almadım. göbeğimi görmesem yüzümden vucudumdan pek anlasılmıyor hamile olduğum. ama benim başından buyana hiç bulantım olmadı canım. bende hep zayıf biri olduğum, hiç yemek yiyemeyen biri olduğum için şimdi yemek yemenin keyfini çıkarıyorum.biraz fazla ama pek takmıyorum. en çokta tatlı çekiyor canım. kansızlıgım cıktı tatlillerimde. onun için tatlıdanda geri durmuyorum pek. umarım kan şekeri ölçüm zamanıda bişey çıkmaz. hani tatlı ye atlı çıkar derlerdi. benimki tutmadıkızım ve oğlum olacak canım.22. haftada kızım 477 gr,oglum 480 gr lardı.sizin bebişleriniz kaçıncı hafta da kaç gramdı. bana sanki küçük gibi geldiler ama dr um gelişimleri iyi dedi.birde arakdaslar sizler kaç kilo aldınız. ilk 3 ayda 5 kilo verdim şimdi ise verdiğim kilonun 3 kilosunu geri aldım sadece hamile kalmadan önceki kiloma ulasamadım bile.yavrularım bu şeklide fazla kilo alamazlar diye endişe duymaya başladım.ve geçti dediğim bulantılarım 2 haftaadır yeniden başladı o yüzdende yemek yiyemiyorum.benim gibi bulantısı devam eden arkadaslar var mı.
evet canım ca inşallah ilk annesi olucam:))
Kızlaaaarrr 2 sorum var. cevaplarsanız sevinirim
1) Günlük meyveler yendi mi bakalım? günlük vitaminler alındı mı?
2) Kızları olacak anneler şu konuya bir bakar mısınız? neler düşünüyorsunuz? aranızda daha detaylı bilgiye sahip olan var mı acaba?
http://www.kadinlarkulubu.com/lazer-epilasyon/468258-mujdekizlarimiz-tuysuz-olsunmutlaka-okuyun.html
Ben de detaylı ultrasonu çok merak ediyorum. Girenler hemen yazıversinlerde biz de gitmeden bilgilenelimBir de sizin bebişler de tekmeye başladı mı kızlar yoksa benimkiler mi erken başladılar acaba? ayrıca bebişlerimi çok özledim sanki ultrason günü bir türlü gelmek bilmiyor :18:
Ben de detaylı ultrasonu çok merak ediyorum. Girenler hemen yazıversinlerde biz de gitmeden bilgilenelimBir de sizin bebişler de tekmeye başladı mı kızlar yoksa benimkiler mi erken başladılar acaba? ayrıca bebişlerimi çok özledim sanki ultrason günü bir türlü gelmek bilmiyor :18:
Benim bebisler gercek anlamda tekmelemeye baslayali bir hafta falan oluyor ondan önce hafif kipirti gibi birseyler hissediyordum ama emin olamiyordum simdi eminim vallah özelikle sol taraftaki bebegim cok hareketli sag taraftaki bebegimin teptigi oluyor ama soldaki kadar degil19.haftada niye hala tepik atmaya baslmadilar diye kendi kendime üzülüyordum çünkü hemen hemen heryerde 19.hafta basliyor diye yaziyordu benimkiler 20.hafta gibi basladilar yani canim erken degil kimi 18-19haftalarda hissediyor kimide 22ye kadar birsey hissetmiyor...
bir önceki sayfada yazmıştım canım detaylı ultrasyonu. benim bebişlerim 19.haftada başladılar tekmelemeye. hep sanki aynı saatlerde tepikliyorlar. sabaha karşı 6da kaldırıyorlar. sonra 10-11 gibi sonra öğleden sonra 14-15 gibi akşam babalarının sesini duyunca saat 19 gibi ve sonra yatarken 11-12 gibi başlayıp 10-15 dk tekmeliyorlar. saatleri gecikince merak ediyorum
herkese merhaba, bende 17+4 haftadayım henüz 2,5 kilo falan aldım. Gören herkes özellikle annem ve kayınvalidem acıyan gözlerle bana bakıyorlar. acaba bir sorun mu var diye her seferinde doktora soruyorum herşeyin normal olduğunu söylüyor, çocukların gelişimleri iimiş :)
sizde durumlar nasıl?
birde üçlü test kimse yaptırmıyor mu?
BEN 22 . HAFTAMA kadar hiç kilo almadım hatta içtahım bile yoktuki 22 yi geçince olan olduya zaten merak etme alırsın
Merhaba canim hosgeldin sende, bu arada canim bana 3lü test yapildi gecen ay16.haftamda yapildi sadece kan alinarak bakildi herhangi bir sorun çikmadi sükür!!!herkese merhaba, bende 17+4 haftadayım henüz 2,5 kilo falan aldım. Gören herkes özellikle annem ve kayınvalidem acıyan gözlerle bana bakıyorlar. acaba bir sorun mu var diye her seferinde doktora soruyorum herşeyin normal olduğunu söylüyor, çocukların gelişimleri iimiş :)
sizde durumlar nasıl?
birde üçlü test kimse yaptırmıyor mu?
Sende hosgeldin canim masallah bebislerine, bende tam tersi oldu canim ilk 3bucuk ay dogru düzgün birsey yiyemedim sonra bi yemeye basladim baslayis o baslayis durduramiyorum kendimiherkese merhaba.bende 18+1 haftalık gebeyim.bebişlerimin ikiside erkek =) ilk 3 ay yemek konusunda hiç sorun yaşamadım diyebilirim ama 3 aydan sonra sadece kuru şeyler yiyebiliyorum.1 kilo vermiştim son kontrolümde.2 gün sonra tekrar kontrolum var heyecanla bebişlerimi görmeyi bekliyorum.
Merhaba canim hosgeldin sende, bu arada canim bana 3lü test yapildi gecen ay16.haftamda yapildi sadece kan alinarak bakildi herhangi bir sorun çikmadi sükür!!!
Ben 22.haftadayim 8kilo aldim masallah sen bir sey almamissin
Sende hosgeldin canim masallah bebislerine, bende tam tersi oldu canim ilk 3bucuk ay dogru düzgün birsey yiyemedim sonra bi yemeye basladim baslayis o baslayis durduramiyorum kendimi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?