2012 mayıs ikiz anneleri buyrun....

Kizlar birsey soracagim aranizda detayli ultrasona giren varmi benim yarindan sonra detaylim acaip heycan yaptim nekadar sürüyor nasil geciyor normal ultrason gibimi? bebeklerimi acaip özledim ya

canım benimkide perşembe günü olacak.
benim 2 yaşında oğlum var onda detaylıda çok güzeldi yaa eşimde bende o anda anneliği babalığı daha iyi hissettiğimizi söylemiştik
böyle oğlumun yüzünü daha net gördük doktor organlarını tek tek sayıp kontrol ediyordu
gözlerine dudaklarına bakmıştı el ve ayaklarında parmaklarını saymıştı ayy harikaydı bir iki üç diye saymıştık ellerini açmıştı böyle

şimdi iki aten olun dadah eğlenceli ve güzel şeyler bekliyorum ben
rabbim sağlıcakla gelişip doğmalarını nasip etsin inşallah hepimizin

Hemen bir gün sonrada sen gireceksin detayliya ha :)ne güzel vallah anlatiriz artik birbirimize nasil gectigini bide ben cinsiyetlerini hala ögrenemedim cinsiyetlerinide ögrenecegim acaip heycanlandim erkekmi kizmi beli olsada mavis mavis yada pembe pembe ciciler alsam bebeklerime tabi herseyden önce sagliklari önemli

kizlar birsey soracagim aranizda detayli ultrasona giren varmi benim yarindan sonra detaylim acaip heycan yaptim nekadar sürüyor nasil geciyor normal ultrason gibimi? Bebeklerimi acaip özledim ya

canım ben 3 hafta önce girdim. Yarım saaat sürdü. Harika birşeydi. Herşeyi incik cincik herşeyimizi görüyoz:) ne güzelll canım ca

canım ben 3 hafta önce girdim. Yarım saaat sürdü. Harika birşeydi. Herşeyi incik cincik herşeyimizi görüyoz:) ne güzelll canım ca

Ayyy sen gördün demek detaylida bebislerini Ya ben sadece ultrasonda gördümü acaip mutlu oluyorum bide detaylida hüngür hüngür aglarim artik sevincten :)Allah bebeklerimizi nazarlardan saklasin vallah

kızım ve oğlum olacak canım.22. haftada kızım 477 gr,oglum 480 gr lardı.sizin bebişleriniz kaçıncı hafta da kaç gramdı. bana sanki küçük gibi geldiler ama dr um gelişimleri iyi dedi.birde arakdaslar sizler kaç kilo aldınız. ilk 3 ayda 5 kilo verdim şimdi ise verdiğim kilonun 3 kilosunu geri aldım sadece hamile kalmadan önceki kiloma ulasamadım bile.yavrularım bu şeklide fazla kilo alamazlar diye endişe duymaya başladım.ve geçti dediğim bulantılarım 2 haftaadır yeniden başladı o yüzdende yemek yiyemiyorum.benim gibi bulantısı devam eden arkadaslar var mı.

evet canım ca inşallah ilk annesi olucam:))

arkadaslar detaylı ultrason dedıgınız 4 boyutlu ultrason mu???

Sanirim 4boyutlu canim, ben bebislerimin kilosunu bilmiyorum hic söylemedi doktorum daha kücükler diye herhalde sanirim detayli usgde ögrenirim ve tam tamina 8kilo aldim hamileligimin basindan buyana sen hic almamissin vallah Allah bilir kac kiloyla tamamlarim hamileligimi bakalim görecegiz artik

Son düzenleme:
Kizlar birsey soracagim aranizda detayli ultrasona giren varmi benim yarindan sonra detaylim acaip heycan yaptim nekadar sürüyor nasil geciyor normal ultrason gibimi? bebeklerimi acaip özledim ya
benim sürekli kanamam olduğu için 18. haftada girdim detaylıya kızlar. kanama için bişey çıkmadı allaha şükür. Ama kızlarım olacağını ilk orada öğrendim. beyin, beyincik, mide suyu, kalp damarları, eller, ayaklar, parmaklar, böbrekleri, kemik ölçümleri her şeyine tek tek bakılıyor. benimki 1 saat sürdü. iki tanede miyomum var. Allah'a şükür büyümüyorlar. Birer tane renkli resimlerini ve kıpraşırken çekilen videolarınıda veriyorlar. sonradan seyretmek bile harika. Rabbim tüm isteyenlere yaşatsın İnşallah.
Teşekkür ederim Canım. iyi bir şeye vesile olduğuma sevindim.
İnşallah güzel haberler sırayla gelecek. Kendinize dikkat edin. yorulmayın. İstediğiniz gibi şımarın :) moraliniz iyi olsun. Biz elimizden geleni yaparsak Gerisi Allah'a kalmış. en önemlisi lütfen stres yapmayın. benim durumum o kadar karışık ki hazırlık nasıl yapıcam oda takımını alım mi almıyım mi bilmiyorum. tamda nisanda kira sözleşmemiz bitiyor. bende her şey olacağına varır diyorum ve bekliyorum. ama bebek mağazalarını gezmek bile beni çok rahatlatıyor.
gr ları çok iyi canım. ben 21.haftam dolunca aynı gün iki dr. gittim biri 430-440 gr lar dedi.diğer dr. 460-470 grlar dedi. bence çok takılma. gayet iyiler. ben 54 ile hamile kaldım şimdi 64 kg yum. ama ben pek kilo almadım. göbeğimi görmesem yüzümden vucudumdan pek anlasılmıyor hamile olduğum. ama benim başından buyana hiç bulantım olmadı canım. bende hep zayıf biri olduğum, hiç yemek yiyemeyen biri olduğum için şimdi yemek yemenin keyfini çıkarıyorum.biraz fazla ama pek takmıyorum. en çokta tatlı çekiyor canım. kansızlıgım cıktı tatlillerimde. onun için tatlıdanda geri durmuyorum pek. umarım kan şekeri ölçüm zamanıda bişey çıkmaz. hani tatlı ye atlı çıkar derlerdi. benimki tutmadı yada kızçelerim büyüynce ata bincekler
kimse sırayı bozmaz İnşallah. ilk kupayı sana veririz...

1/canım benim mide bulantısı sorunum hiç olmadıği için beslenmemde bir sıkıntı yok
ben kahvaltı ara öğünler vs iyiyimdir akşamlarıda asla meyve yemeden yatmam
ilaç olarak gyno ferro sanal, elevit,magnesyum ve kalsiyum kullanıyorum
acil durumlarda ağrı kesisi olarak molit ve birde kasılmayla ilgisi ciddi sorunlarda nidilat kullanıyorum

2/ dün akşam aklıma bu geldi,benim oğlum var onda böye bişey tabiki hiç düşünmedim dün akşam yatarken ayy dedim
kızlarım olacak bunların tüy sorunu yaşamaması için ne yapabilirim diye ve hep unu duyardım bu karınca yapları felan ama detaylıca araştırmadım bilemiyorum
bir süre hiçbişeyi denemem ama korkarım bir zararı olur diye ne bileyim içim elvermez sanki

Son düzenleme:
Ben de detaylı ultrasonu çok merak ediyorum. Girenler hemen yazıversinlerde biz de gitmeden bilgilenelim Bir de sizin bebişler de tekmeye başladı mı kızlar yoksa benimkiler mi erken başladılar acaba? ayrıca bebişlerimi çok özledim sanki ultrason günü bir türlü gelmek bilmiyor :18:

Benim bebisler gercek anlamda tekmelemeye baslayali bir hafta falan oluyor ondan önce hafif kipirti gibi birseyler hissediyordum ama emin olamiyordum simdi eminim vallah özelikle sol taraftaki bebegim cok hareketli sag taraftaki bebegimin teptigi oluyor ama soldaki kadar degil 19.haftada niye hala tepik atmaya baslmadilar diye kendi kendime üzülüyordum çünkü hemen hemen heryerde 19.hafta basliyor diye yaziyordu benimkiler 20.hafta gibi basladilar yani canim erken degil kimi 18-19haftalarda hissediyor kimide 22ye kadar birsey hissetmiyor...

bir önceki sayfada yazmıştım canım detaylı ultrasyonu. benim bebişlerim 19.haftada başladılar tekmelemeye. hep sanki aynı saatlerde tepikliyorlar. sabaha karşı 6da kaldırıyorlar. sonra 10-11 gibi sonra öğleden sonra 14-15 gibi akşam babalarının sesini duyunca saat 19 gibi ve sonra yatarken 11-12 gibi başlayıp 10-15 dk tekmeliyorlar. saatleri gecikince merak ediyorum

teşekkürler canım. ben 18. haftadan beri hareketlerini hissediyorum ama 1 haftadır tekmeleri hissediyorum acaip bir duyguymuş gerçekten evet canım benim de sağdakinin maşallahı var. Genelde tekmeleyen o oluyor.Ama soldaki de atınca tam atıyor

Benimkiler de acıkınca tekmeliyorlar sanki. Yemek yedikten sonra biraz azalıyor tekmeler Tamam canım okudum önceki sayfayı sağol. Bakalım biz ayın 30 unda gideceğiz ultrasona inşallah. Umarım herşey yolundadır. Bu arada ben toplam 1,5 kilo aldım kızlar sizde durumlar nasıl?

herkese merhaba, bende 17+4 haftadayım henüz 2,5 kilo falan aldım. Gören herkes özellikle annem ve kayınvalidem acıyan gözlerle bana bakıyorlar. acaba bir sorun mu var diye her seferinde doktora soruyorum herşeyin normal olduğunu söylüyor, çocukların gelişimleri iimiş :)
sizde durumlar nasıl?
birde üçlü test kimse yaptırmıyor mu?

BEN 22 . HAFTAMA kadar hiç kilo almadım hatta içtahım bile yoktuki 22 yi geçince olan olduya zaten merak etme alırsın

herkese merhaba.bende 18+1 haftalık gebeyim.bebişlerimin ikiside erkek =) ilk 3 ay yemek konusunda hiç sorun yaşamadım diyebilirim ama 3 aydan sonra sadece kuru şeyler yiyebiliyorum.1 kilo vermiştim son kontrolümde.2 gün sonra tekrar kontrolum var heyecanla bebişlerimi görmeyi bekliyorum.

Merhaba canim hosgeldin sende, bu arada canim bana 3lü test yapildi gecen ay16.haftamda yapildi sadece kan alinarak bakildi herhangi bir sorun çikmadi sükür!!!
Ben 22.haftadayim 8kilo aldim masallah sen bir sey almamissin
Sende hosgeldin canim masallah bebislerine, bende tam tersi oldu canim ilk 3bucuk ay dogru düzgün birsey yiyemedim sonra bi yemeye basladim baslayis o baslayis durduramiyorum kendimi

Son düzenleme:

hoşbulduk...evet çok ilginç herkesin ilk 3 ay yaşadığını ben 3 aydan sonra yaşamaya başladım.birde doktorum 2li test yaptı ama 3 lü testi yaptırmanın anlamlı olmadığını söledi.detaylı ultrason çok önemli dedi ve ege üniversitesinde bir arkadaşına yönlendiricek beni 2 gün sonraki kontrolümde.detaylı ultrasonu yaptırdınmı canım sen?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…