2012 mayıs ikiz anneleri buyrun....

Herkese merhaba bende Allah nasip ederse mayıs annelerinden olucam ben 20 haftalığım bir kızım bir oğlum olucak geçen haftaki kontrolümde bebeklerim 280 gr boylarıda 20 cm kızlar benimde sertleşmelerim var çok korkuyorum ayağa kalktığım zaman çok daha fazla sertleşme oluyor doktora sordum eğer sürekli sertse önemli değil şişip inerse o tehlikeli dedi kızlar çok korkuyorum bebeklerime birşey olacak diye daha öncede ikiz hamileliğim vardı 28 haftada doğum yaptım ve kaybettim şimdi en ufak bir sıkıntım olunca akılım çıkıyor ne olur kendinize dua ettiğinizde benide unutmayın Allaha emanet olun....

Günaydın kızlar. güzel pazarlar, güzel günler diliyorum 3 Canlı Annelere
Evet canım çok güzel baya varmış mayıs annesi. gördüğüme link gönderiyorum zaten
benim kızlarım iyi anlaşacak İnşallah. bak hak geçirmiyorlar başından beri hep 10 gr farkla gidiyorlar. dün dr. 36.haftadamı doğum planlıyoruz dedim. İnşallah öyle olur ama, çok nadir oluyor, daha erken hazır ol dedi.
Hoşgeldin canım topiğimize. sertleşme konusunda hepimiz tedirginiz canım. Ama Rabbim korusun. hepimiz Zamanında doğum yaparız İnşallah. Tabi senin için biraz daha zor. Rabbim sabrını versin. İçini ferah tut. öpüyorum hepinizi...

Sende hoşgeldin aramıza canım. senide ekledim. umarım iyi gidiyordur hamileliğin. benim bugü
nlerde biraz sertleşmem var ama dr. aradım, bir şey olmaz dedi. proluton vurul dedi. vuruldum biraz daha iyiyim şimdi.

teşekkürler canım şimdilik iyiyiz çok şükür. Ufak tefek tekmelerimiz başladı :)) o da ayrı bir mutluluk tabii :)) aman dikkat et kendine bol bol dinlenmeye çalış.

Sende hosgeldin canim, sakin korkma sertlesme bendede oluyor magnesyum verdi doktorum birde bol bol dinlenmek gerek tabi yemek haricinde bir is yapmiyorum evde. Sen dinlen bol bol magnesyumuda danis doktora ben almaya basladigimdan beri sertlesmelerim azaldi daha iyi hissediyorum kendimi.

yeni topikte merhabalar arkadaşlar. ikiz annelerinden biliyoruz birbirimizi, ne güzel burada aynı ayda doğum yapacaklar olarak toplanmak. 22 haftamız bitti 23 ün ilk günlerindeyiz. iki oğlum olacak allah nasip ederse. 5 mayıs bekliyoruz 37. hafta tabii daha çok durucaz derlerse ne ala:)

diğer topikte yaşanan erken doğumlar beni de oldukça tedirgin etti. umarım bebişler kocaman sağlıklı bir şekilde büyücekler:) gözümüz hep onların yazdığı yazılarda. iyi haberler gözlüyoruz.

çok kötü bir hafta geçirdim hala da iyi değilim. 2 gün boyunca yüksek ateşle yattım. grip bronşite çevirmiş. alfasilin kullanınca ateşim düştü. hala nefes almakta sıkıntı çekiyorum ve yarın iş başı. ağlıycam çocuklar gibi
aman annişler dikkat edin toplu ulaşımdan uzak durmaya çalışın. 4 aydır üç duraktan fazla binmiyordum ama işte pazartesi binmek zorunda kaldım başımda adamın biri nasıl hapsırık oksuruk dedim tamam hande bittin, ertesi gün de iş yerimin kliması soğuktan iflas etti. muhteşem koşullar bir araya gelerek beni hasta ettiler.

çenem düştü:) kendim için değil asla endişem bebeklerime birşey olacak diye aklım çıkıyor. bir de arkadaşlar bazen insanları pinçiklemek geliyor içimden , yolsa savruk yürüyen , daracık kaldırımda insanlara dikkat etmeden dönen çantasını savuran , eline koluna hakim olmayan , kaldırımda sigara içen vs... yok kendimden korktum valla.sizi de korkutmadan bitireyim ben. görüşürüz yine.:2:

Mevizhande hoşgeldin canım. evet diğer taraftan tanışıyoruz. bizde 22. haftamızın ilk günündeyiz. bende diğer topikte baya gerildim doğrusu. İnşallah en az 36. haftalarımızı doldururuz hepimiz.
Sanada çok geçmiş olsun. sizin işiniz bizim gibi ev hanımlarından daha zor gerçekten. Allah yardımcınız olsun. Hepimiz bebeklerimiz için tedirginiz zaten. Demek Anne olmak böyle birşey. şimdiden canımızı hiçe sayıyoruz. kalabalık şehirlerde malesef böyle insanlara daha çok rastlamak mümkün. Aman allah korusun kendine çok dikkat et. tenha zamanları tercih et.
Rabbim bebişlerimizi ve bizleri korusun.
Hepinize benden Ayet-el kürsi.

Son düzenleme:

Hosgeldin canim ve gecmis olsun dikkat et kendine hem okadar kötüysen rapor al yat evde biraz sen ikiz annesi olacaksin kolay degil Allah tez zamanda sifa versin vallah.Diger topiclerdeki erken dogum haberleri benide gerdi canim o yüzden artik pek ugramiyorum biz hayirlisiyla zamaninda dogum yapacagiz ben inaniyorum pozitif düSünmek lazim ister istemez etkileniyoruz en ufak bir agrida acaba birseymi oldu diye korkuyoruz gerci ben her en ufak agrimda kendimi hastaneye atiyorumyinemi sen geldin diyen gözlerle bakiyorlar bana artik herkez taniyor
Kendine dikkat et ogluslarina iyi bak :) umarim cabucak iylesirsin...

Liman ve Canım-ca iyi dilekleriniz ve dualar için çok teşekkür ederim. yazdıklarınızdan, yaptığımız yorumlardan şunu farkettim ki kişilik olarak, yapı olarak çok farklı onlarca kadınız ama göbişlerimizdeki iki canlı bizleri o kadar aynı yapmış ki birbirimizin sıkıntılarını, streslerini, yerli ya da yersiz endişelerimizi yalansız riyasız o kadar iyi anlıyor ve içselliyoruz ki bu da bizleri çok ilginç bir şekilde yakınlaştırıyor. sanki onlarca kadın önceden tanışıkmışız gibi birbirimize üzülüyor ve seviniyoruz. gebeliklerimiz ağır geçiyor tekillere göre ama burada olmak paylaşmak fikir almak, bana benzer şeyler yaşayan bir çok kadının olduğunu görmek, tecrübe paylaşımı yapmak beni inanılmaz rahatlatıyor. bazen canım kimseye birşey sormak istemiyor yakın çevremden; çünkü daha önce çoğul yaşamış kimse yok ve beni anladıklarını düşünmüyorum o nedenle de ne kendimi ne de onları sıkmıyorum ama biliyorum ki çoğul gebelik grupları olarak burada birbirimizi anlıyoruz. bu da bizi güçlü kılıyor. topiklerimizi seviyorum:)

yarın ve salı günü mutlaka işe gitmeliyim çünkü derslerim modül programlı aksarsa uzuyor ve doğum iznimin tarihini geçiyor. kursiyerlerim sertifika alamazlar sonra onlara da kıyamam ama ateşim çıkarsa allah korusun dediğiniz gibi istirahate devam...
allahım tüm anneleri ve bebeklerini koru

allah herkesın evladını kucagına almasını nasıp eder onlara saglıklı omurler nasıp eder ınsallah.. Benımde ıkız kızlarım olacaktı sımdı ıkısıde karnımda olacaklardı ama allah onları benden daha cok sevdı cennette layık gordu meleklerımı.. 23 haftalıkken kaybettım allah kımseye yasatmasın herkese hayırlısını nasıp eder ınsallah....

Rabbim sabır versin canım. En kısa zamanda onların acısını unuttursun İnşallah.

hayat1985 bebeklerine cok üzüldüm Allahım sabır versin neden 23 haftalık doğum oldu doktorlar bir neden söyledimi?

herkese merhaba; benimde satım 23 eylul normal sartlarda 40 hafta 29 haziran ama doktorum 36 hafta dediği için mayıs sonuna adapte ediyorum kendimi 17+2 deyiz iki kızım olacağını öğrendim cuma günü.. heyecanla üçlü test sonucumu bekliyorum :) inş hepimiz hayırlısı ile evlatlarımızı kucaklarımıza alırız..

sende hoşgeldin topiğimize canım. bizimde aslında haziran ama 36 hafta hesapladığımız için mayısa denk geliyor. Kızlarında hayırlı evlatlar olsunlar İnşallah. biz ikili ve üçlü test yaptırmadık. çoğul gebelerde net sonuç vermiyor diye. aklında olsun sonuçlar normal çıkmazsa endişelenme olur mu?

çok geçmiş olsun canım dikkat et kendine..
maalesef o sokaktaki tanımladığın insanlara bende çok kızıyorum bir insan bu kadarmı kaba ve saygısız olabilir diyorum anlayamıyorum
şu iznimize bir ayrılsaydık ne güzel evimizde rahat ederdik..

rabbim bir daha yaşatmasın canım sabırlar versin
en kısa sürede sağlıklı gebelik ve bebek nasip etsin

evt canım benim doktorum üçlü test yaptırdı ama sonuç net olmayabiliyor dedi.çok kafanı takma sonuçlara dedi

kızlar yeni bir günden daha Merhaba hepinize ve Bebişlerinize. ben bugün kahvaltıdayken ilklerden birini yaşadım. karnımda acayip bir kaşıntı oldu. bişeymi ısırdı diye bi bakayım dedim. bide baktım ne göreyim, karın haritamın ilk çizgileri. kızlarımın ilk ömürlük hatıraları ama inanınki hiç üzülmedim. Amaaan yeter ki sağlıklı olsunlar

merhaba arkadaslar bugün tam 24 haftalık olduk normal sartlarda 14 mayıs ta dogum ama erken olabılecegı ıcın nısan ortası gıbı bekliyoruz Allah nasip ederse tabiki.benim doğum muhtemelen nisan gibi olacak ama benide mayıs anneleri topiğinize kabul edermisiniz:):):)

Ne demek canım tabiki kabul ederiz. aramızda 3 hafta var. tecrübelerinden de yararlanırız ne güzel. Peki bebişlerinizin cinsiyeti ney?

Merhaba canim benim, eee olacak artik okadar nemledirici falan sür hiç olmazsa kasintisini alir
Hosgeldin canim, umarim sag salim aliriz bebislerimizi kucagimiza :) bu topigin ilk annesi sen olacaksin galiba

liman iyiki açmışsın bu topiği...
ay ne güzel yaa ben çok sevdim burayı sanki daha pozitifiz burda
inallah bep güzel ve mutlu şeyleri paylaşırız.. hep sağlıcakla ilerler mayısta doğum haberlerimizi veririz

vallahi bende çok takmıyorum çatlak matlak hiçç umrumda değil hep keyfimi düşünüyom bu günlerde
neleri seviyorsam onları yapıyom,hazırlıklar psikolojimi olumlu etkiliyor,
ara sıra aldığım şeyleri seviyom vs herşeyi olumlu ve güzel düşünüyorum

Kizlar birsey soracagim aranizda detayli ultrasona giren varmi benim yarindan sonra detaylim acaip heycan yaptim nekadar sürüyor nasil geciyor normal ultrason gibimi? bebeklerimi acaip özledim ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…