Evet canım çok güzel baya varmış mayıs annesi. gördüğüme link gönderiyorum zatenHosgeldin canim, mayis anneleri git gide artiyor ne güzel cogaliyoruz kizlar, hayirlisiyla aliriz bebislerimizi kucagimiza insallah...
Masallah senin prenseslere kilolari cok güzel aralarinda peke fark yok güzel güzel paylasiyolar desene :)
Canim ben doktoruma sordum 30.haftadan önce herseyini hazir et dedi 16haftayi atlatikmi pek bir riskin kalmiyor dedi bende ucuzlukta olunca yataklar falan aldim:)
Benim bidiklarin cinseyetlerini ögrenir ögrenmez gelir sizi haberdar ederim canim
Hoşgeldin canım topiğimize. sertleşme konusunda hepimiz tedirginiz canım. Ama Rabbim korusun. hepimiz Zamanında doğum yaparız İnşallah. Tabi senin için biraz daha zor. Rabbim sabrını versin. İçini ferah tut. öpüyorum hepinizi...Herkese merhaba bende Allah nasip ederse mayıs annelerinden olucam ben 20 haftalığım bir kızım bir oğlum olucak geçen haftaki kontrolümde bebeklerim 280 gr boylarıda 20 cm kızlar benimde sertleşmelerim var çok korkuyorum ayağa kalktığım zaman çok daha fazla sertleşme oluyor doktora sordum eğer sürekli sertse önemli değil şişip inerse o tehlikeli dedi kızlar çok korkuyorum bebeklerime birşey olacak diye daha öncede ikiz hamileliğim vardı 28 haftada doğum yaptım ve kaybettim şimdi en ufak bir sıkıntım olunca akılım çıkıyor ne olur kendinize dua ettiğinizde benide unutmayın Allaha emanet olun....
Sende hoşgeldin aramıza canım. senide ekledim. umarım iyi gidiyordur hamileliğin. benim bugü
nlerde biraz sertleşmem var ama dr. aradım, bir şey olmaz dedi. proluton vurul dedi. vuruldum biraz daha iyiyim şimdi.
Herkese merhaba bende Allah nasip ederse mayıs annelerinden olucam ben 20 haftalığım bir kızım bir oğlum olucak geçen haftaki kontrolümde bebeklerim 280 gr boylarıda 20 cm kızlar benimde sertleşmelerim var çok korkuyorum ayağa kalktığım zaman çok daha fazla sertleşme oluyor doktora sordum eğer sürekli sertse önemli değil şişip inerse o tehlikeli dedi kızlar çok korkuyorum bebeklerime birşey olacak diye daha öncede ikiz hamileliğim vardı 28 haftada doğum yaptım ve kaybettim şimdi en ufak bir sıkıntım olunca akılım çıkıyor ne olur kendinize dua ettiğinizde benide unutmayın Allaha emanet olun....
yeni topikte merhabalar arkadaşlar. ikiz annelerinden biliyoruz birbirimizi, ne güzel burada aynı ayda doğum yapacaklar olarak toplanmak. 22 haftamız bitti 23 ün ilk günlerindeyiz. iki oğlum olacak allah nasip ederse. 5 mayıs bekliyoruz 37. hafta tabii daha çok durucaz derlerse ne ala:)
diğer topikte yaşanan erken doğumlar beni de oldukça tedirgin etti. umarım bebişler kocaman sağlıklı bir şekilde büyücekler:) gözümüz hep onların yazdığı yazılarda. iyi haberler gözlüyoruz.
çok kötü bir hafta geçirdim hala da iyi değilim. 2 gün boyunca yüksek ateşle yattım. grip bronşite çevirmiş. alfasilin kullanınca ateşim düştü. hala nefes almakta sıkıntı çekiyorum ve yarın iş başı. ağlıycam çocuklar gibi
aman annişler dikkat edin toplu ulaşımdan uzak durmaya çalışın. 4 aydır üç duraktan fazla binmiyordum ama işte pazartesi binmek zorunda kaldım başımda adamın biri nasıl hapsırık oksuruk dedim tamam hande bittin, ertesi gün de iş yerimin kliması soğuktan iflas etti. muhteşem koşullar bir araya gelerek beni hasta ettiler.
çenem düştü:) kendim için değil asla endişem bebeklerime birşey olacak diye aklım çıkıyor. bir de arkadaşlar bazen insanları pinçiklemek geliyor içimden , yolsa savruk yürüyen , daracık kaldırımda insanlara dikkat etmeden dönen çantasını savuran , eline koluna hakim olmayan , kaldırımda sigara içen vs... yok kendimden korktum valla.sizi de korkutmadan bitireyim ben. görüşürüz yine.:2:
selam kızlarr ay çok sevindim çok güzel olmuş topic..
Benim satım 01 eylül ,normal şartlarda doktorum 20 mayıslarda felan diyor ama inşallah erken gelmezlerse
ikisinede kız denildi..
Aslında sürekli ikizlerin erken doğum riskleri olabileceğini düşünüp konuşuyoruz belkide bu da etkiliyordur bizi..
Her an her şeyi tedirginlikle korkuyla karşılıyoruz
rabbim hepimize sağlıklı doğumlar bebekler versin
inşallah hepimiz zamanında doğum yaparız bebeklerimiz kucağımızda evimize gideriz
allah herkesın evladını kucagına almasını nasıp eder onlara saglıklı omurler nasıp eder ınsallah.. Benımde ıkız kızlarım olacaktı sımdı ıkısıde karnımda olacaklardı ama allah onları benden daha cok sevdı cennette layık gordu meleklerımı.. 23 haftalıkken kaybettım allah kımseye yasatmasın herkese hayırlısını nasıp eder ınsallah....
sende hoşgeldin topiğimize canım. bizimde aslında haziran ama 36 hafta hesapladığımız için mayısa denk geliyor. Kızlarında hayırlı evlatlar olsunlar İnşallah. biz ikili ve üçlü test yaptırmadık. çoğul gebelerde net sonuç vermiyor diye. aklında olsun sonuçlar normal çıkmazsa endişelenme olur mu?herkese merhaba; benimde satım 23 eylul normal sartlarda 40 hafta 29 haziran ama doktorum 36 hafta dediği için mayıs sonuna adapte ediyorum kendimi 17+2 deyiz iki kızım olacağını öğrendim cuma günü.. heyecanla üçlü test sonucumu bekliyorum :) inş hepimiz hayırlısı ile evlatlarımızı kucaklarımıza alırız..
yeni topikte merhabalar arkadaşlar. ikiz annelerinden biliyoruz birbirimizi, ne güzel burada aynı ayda doğum yapacaklar olarak toplanmak. 22 haftamız bitti 23 ün ilk günlerindeyiz. iki oğlum olacak allah nasip ederse. 5 mayıs bekliyoruz 37. hafta tabii daha çok durucaz derlerse ne ala:)
diğer topikte yaşanan erken doğumlar beni de oldukça tedirgin etti. umarım bebişler kocaman sağlıklı bir şekilde büyücekler:) gözümüz hep onların yazdığı yazılarda. iyi haberler gözlüyoruz.
çok kötü bir hafta geçirdim hala da iyi değilim. 2 gün boyunca yüksek ateşle yattım. grip bronşite çevirmiş. alfasilin kullanınca ateşim düştü. hala nefes almakta sıkıntı çekiyorum ve yarın iş başı. ağlıycam çocuklar gibi
aman annişler dikkat edin toplu ulaşımdan uzak durmaya çalışın. 4 aydır üç duraktan fazla binmiyordum ama işte pazartesi binmek zorunda kaldım başımda adamın biri nasıl hapsırık oksuruk dedim tamam hande bittin, ertesi gün de iş yerimin kliması soğuktan iflas etti. muhteşem koşullar bir araya gelerek beni hasta ettiler.
çenem düştü:) kendim için değil asla endişem bebeklerime birşey olacak diye aklım çıkıyor. bir de arkadaşlar bazen insanları pinçiklemek geliyor içimden , yolsa savruk yürüyen , daracık kaldırımda insanlara dikkat etmeden dönen çantasını savuran , eline koluna hakim olmayan , kaldırımda sigara içen vs... yok kendimden korktum valla.sizi de korkutmadan bitireyim ben. görüşürüz yine.:2:
allah herkesın evladını kucagına almasını nasıp eder onlara saglıklı omurler nasıp eder ınsallah.. Benımde ıkız kızlarım olacaktı sımdı ıkısıde karnımda olacaklardı ama allah onları benden daha cok sevdı cennette layık gordu meleklerımı.. 23 haftalıkken kaybettım allah kımseye yasatmasın herkese hayırlısını nasıp eder ınsallah....
sende hoşgeldin topiğimize canım. bizimde aslında haziran ama 36 hafta hesapladığımız için mayısa denk geliyor. Kızlarında hayırlı evlatlar olsunlar İnşallah. biz ikili ve üçlü test yaptırmadık. çoğul gebelerde net sonuç vermiyor diye. aklında olsun sonuçlar normal çıkmazsa endişelenme olur mu?
merhaba arkadaslar bugün tam 24 haftalık olduk normal sartlarda 14 mayıs ta dogum ama erken olabılecegı ıcın nısan ortası gıbı bekliyoruz Allah nasip ederse tabiki.benim doğum muhtemelen nisan gibi olacak ama benide mayıs anneleri topiğinize kabul edermisiniz:):):)
Merhaba canim benim, eee olacak artik okadar nemledirici falan sür hiç olmazsa kasintisini alirkızlar yeni bir günden daha Merhaba hepinize ve Bebişlerinize. ben bugün kahvaltıdayken ilklerden birini yaşadım. karnımda acayip bir kaşıntı oldu. bişeymi ısırdı diye bi bakayım dedim. bide baktım ne göreyim,karın haritamın ilk çizgileri. kızlarımın ilk ömürlük hatıraları ama inanınki hiç üzülmedim. Amaaan yeter ki sağlıklı olsunlar
Hosgeldin canim, umarim sag salim aliriz bebislerimizi kucagimiza :) bu topigin ilk annesi sen olacaksin galibamerhaba arkadaslar bugün tam 24 haftalık olduk normal sartlarda 14 mayıs ta dogum ama erken olabılecegı ıcın nısan ortası gıbı bekliyoruz Allah nasip ederse tabiki.benim doğum muhtemelen nisan gibi olacak ama benide mayıs anneleri topiğinize kabul edermisiniz:):):)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?