2012 mayıs ikiz anneleri buyrun....

slm arkadaslar evet topıgımız geri lkaldı girip bakıyorum kimse yazmayınca bende yazmıyordum.en azından haftada 1 gun gırelımde paylaşımlarda bulunalım:))

bizde dün aşımızı olduk Emir önceki iki dozda ateşlenmişti ama bu sefer şükür ateşimiz olmadı .
Emir 5 aylıkken iki dişini de çıkardı iç huysuzlugu olmadı dişin cıktıgını bile geç farkettik Elif te daha diş yok ama herhalde 1 haftaya kadar cıkar gecelerı mızıldayarak uyanıyor.
3 ay emdikleri için 4. ayda ben sırayla yogurt meyve ve corbaya basladım başta corbayı pek sevmiyorlardı ama şimdi yiyorlar maşaalah. sebze corbası yapıyorum ben içinede kırık pirinç koyuyorum sebzelerı blendırdan gecıyorum pirınclerı gecırmıyorum katı gıdaya geçtiklerinde yutma orlugu cekmesinler diye.
bende işten ayrıldım tek basıma bakıyorum daha uykuları duzene gırmedı özellikle Elif gece kuşu gece 1 den 2 den önce uyumuyor.uykuları da düzene girince cok dha ıyı olacak hem benim hem de onların açısından.

herkes nerelerde kızlar kimse giremiyo yogunluktan herhalde özledim valla sizlerle yazışmayı ama ikizler zaman bırakmıyo ki :))) umarım herkes iyidir. biz ler çok şükür iyiyiz.
allaha emanet olun arada yazın ki topik bu kadar gerilere düşmesinn .

evet ikizlerden hiç zaman kalmıyor diyebiliriz. çok şükür ki büyüyorlar. ha geldi ha gelecek derken zaman nasıl da hızla geçti... ben de çok özledim yazışmayı. bebişlerimiz ve bizler allaha emanet olalım.

evet kimse girmiyor herkesi özledim bende ve merak ediyorum hamilelik dönemimizi beraber geçirdik yavrularımızı da beraber büyütelim :).bence cogumuz gıryor ve mesaj görmeyince yazacak bir şey bulamıyor .Rabbim hepimizin yardımcısı olsun.

arkadaşlar bebişlerinin kafası anne karnında aynı yöne gelip sıkışmış ve şekli sonradan düzelmiş olan var mı? bıngıldak problemi yaşayıp aşan oldu mu?

KIZLAR GEÇEN YIL BU ZAMANLAR NE STRESLİ GÜNLER GEÇİRİYORDUK MAYIS AYINI HAYIRLISIYLA BİR GÖRSEYDİK DİYE. ÇOK ŞÜKÜR HEPİMİZ GÖRDÜK (BİLDİGİM KADARIYLA ) MAYISTA HEPİMİZİN KUZUCUKLARI YAŞINA DEGECEK İNŞ. KİMSELER GİRİP TOPİGE BİRŞEYLER YAZMIYOO ARTIK GİRİP BİŞEYLER YAZIN YAA. HEPİNİZİ ÇOK ÖZLEDİM GÜZEL HABERLERİNİZİ BEKLİYORUM.

Biraz bizden bahsedeyim nisan ayında göreve başladım okulda iyi bir ders programı yaptılar gidip geliyorum.10 aylık olana kadar bazen tek bazen annem bazen erkek kardeşimle bazen babamla birlikte baktık kızlarıma... şimdi ise kayınvalidem ve kayınvalidemin kızkardeşi birlikte bakıyolar yarım gün. ben ögleden sonraları evde oluyorum. kızlar 21 mayısta 1 yaşını dolduracak çok şükür hiç bir saglık problemimiz yok. yavaş yavaş yürümeye çalışıyolar. konuşmaya çalışıyolar. umarım sizlerinde kuzucukları iyidir . allah hepisine saglık sıhhat versin . hepinizi öpüyorum .

TOPİĞİMİZ DOĞUMLARDAN SONRA ÇOK AZ UĞRADIĞIMIZ YER OLDU. BEBİŞLERİMİZ VE ANNELERİ İYİDİRLER İNŞ. HEPİMİZE KOLAY GELSİN.

Merhaba kızlar :)
Çok uzun zaman oldu ben yazmayalı ama malum kızlar çok yoruyorlar :)
Hepinizi özlemişim valla. Çok şükür biz iyiyiz 15 aylık olduk.
Herşey yolunda maşallah. Yürüyoruz konuşmaya çalışıyoruz ama dişlerimiz
biraz geç çıkıyor henüz ikisinin de 4 dişi var. Doktorumuz genetik olabileceğini
söyledi. Sizin bebişler de iyidir umarım. Çok öpüyorum kuzucukları ve sizleri

kızlar kimse gelmiyor artık galiba... topik yalnız kaldı ...tekrar sizlerle yazışmak istiyorum .büyümedi mi kuzucuklar .gelin artık buraya

kızlar kimse gelmiyor artık galiba... topik yalnız kaldı ...tekrar sizlerle yazışmak istiyorum .büyümedi mi kuzucuklar .gelin artık buraya

herkese mrb bende 6 haftalık hamileyim dr iki kese var gibi dedi gölgede olabilir dedi 2 hafta sonra belli olacak sonuç ne olur bilmiyorum ilk aklıma gelen nasıl büyütücem ben bunları oldu çalışıyorum yalnızım bana moral verin nolur tabiki öncelikle sağlıklı olmaları ama bunuda düşünmeden edemiyorum sizler tecrübelisinizdir napcam bennnnnnn:)))

slm ikiz annişleri :) bir girip bakayım yazan var mı yok diye dedim ama kimse yok maalesef bir anda duygulandım ve o zorlu geçen günlerimiz aklıma geldi Allah a şükür sağ salim bebişlerimizi kucağımıza aldık önemli olan da bu zaten .zaman ne çabuk geçiyor çocuklarımız neredeyse 2 yaşına girecekler hepinizi öpüyoruz kocaman.

evet canım kimse girmiyor artık ee çocuklar , iş evin işleri derken girmeye fırsatımız olmuyor sizler napıyorsunuz sen çalışıyormusun kuzucukzlrın keyifleri nasıl :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…